Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε αναβάθμιση στο ροστερ ,από την στιγμή που κατά 99% θα παίξουμε σε μεγαλύτερη διοργάνωση από το κονφερενς.
Γι αυτό πρέπει μα βρούμε καλύτερο παίχτη από τον Μειτε και αν όχι καλύτερο τότε κάποιον πιο γρήγορο.
Για μένα μακάρι να μην έρθει ο Μειτε
Γι αυτό πρέπει μα βρούμε καλύτερο παίχτη από τον Μειτε και αν όχι καλύτερο τότε κάποιον πιο γρήγορο.
Για μένα μακάρι να μην έρθει ο Μειτε
Τον έναν παίκτη που πρέπει να κρατήσουν......φταει ο παίκτης... Να αλλάξει η οπτική ένα άρθρο δρόμος... Στην ομάδα που έγινε δημοφιλής η γκοντσαρεβα... Νηπιαγωγός κατάντησε ο λουτσεσκου.
- kataramenos5
Αν ο Μειτε απέρριψε την προταση του ΠΑΟΚ σημαινει οτι το μεγαλυτερο προβλημα το χει η η Μπενφικα που θα πρεπει να σκαει 1,8 το χρονο για παικτη που δεν υπολογιζει
Ισως αυτο ν αλλαξει τα δεδομενα
Ισως αυτο ν αλλαξει τα δεδομενα
Τον ηθελε ο Λουτσε-τον πιστεψα,ειχα μαθει οτι συμφωνησε-δεν εκατσε.Παμε παρακατω..
Ο ΠΑΟΚ μας δε παρακαλαει ΚΑΝΕΝΑΝ.Κωλο δε θα στησω για -τον οποιονδηποτε-Μειτε.
Πανε στον πρεζεμπορα,οποιος φευγει απο ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΟΚ,δε με νοιαζει που θα καταληξει.Για ολους το γραφω αυτο,Κουλιε,Κωσταν. κλπ.
Ο ΠΑΟΚ μας δε παρακαλαει ΚΑΝΕΝΑΝ.Κωλο δε θα στησω για -τον οποιονδηποτε-Μειτε.
Πανε στον πρεζεμπορα,οποιος φευγει απο ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΟΚ,δε με νοιαζει που θα καταληξει.Για ολους το γραφω αυτο,Κουλιε,Κωσταν. κλπ.
Το προβλημα ειναι οτι δεν τον θέλει ο Ιβαν. Αν τον ηθελε πραγματικα θα τον επαιρνε. Ας παρουν καποιον ετοιμο να παιξει αμεσα. Το μονο.που δεν πρεπει να γινει ειναι να μην χαλασει το αριστο κλίμα.
Εκτός από τον Δανιήλ υπάρχει κι άλλος;prist64 έγραψε:για να δουμε τι θα γινει με τους προφητες
Ε ο Λουτσεσκου φταιει για αυτο μαλλον, 100% ευθυνη τουnunies4 έγραψε:Όλα θεμιτά στην υπόθεση.
Μπορεί κάποιος όμως να μου εξηγήσει με επιχειρήματα την λογική της μειωμένης πρότασης (1,2 αντί για την αρχική 1,4) και της μειωμένης διάρκειας (2+1 αντί για 3); Ποια ήταν η λογική πίσω από αυτή;
Γιατί εγώ μόνο μια δίνω. Ρεβανσιστικη γιατί μας τα επρηξες δύο μήνες.
Γιατί θεωρητικά η τακτική του ΠΑΟΚ ήταν αυτή του ώριμου φρούτου. Περιμέναμε με τον καιρό να έρθει ο Μειτε με τα νερά μας. Και μόλις ήρθε εμείς του προτείναμε κάτι ακόμα πιο λίγο;
Και με αυτή την ερμηνεία και εγώ αν ήμουν ο Μειτε αρνητικά θα απαντούσα
- FreeWatcher
Τα έχω χιλιογραψει. Τα γκομενιστικα πρέπει να τελειώσουν κ να ανεβούμε επιτέλους σκαλοπάτι σαν παε! Η λογική της αποφασης να περιμένουμε τα ναζακια του Μεϊτε ηταν οτι ήταν δεμένο το κέντρο για τα προκριματικα. Οπως φαινεται κ να ερχόταν τωρα, ουτε τα πλεϊ οφ δεν θα προλάβαινε απροπονητος 3 μηνες. Ο προεδρος πρέπει να ριξει Χ κ να προχωρησουμε επιτελους σε κατι καλυτερο! Η ομαδα εχασε υπερπολυτιμο χρόνο κ ρισκαρε. Σιγά τον πατρικ βιεϊρα! Οι Μεϊτεδες κόψτε νοβα κ τζαμπα σαουδικαραβικο πρωταθλημα του χρονου...
Θέλουμε 2 χαφ και 2 στόπερ. Ο Εκόγκ θα΄φύγει μάλλον και απ'ότι φαίνεται και ο Κουλιεράκης. Προς το παρών θες χάφ. Είμαστε πιο αργοί και από την καθυστέρηση.

Το θέμα δεν είναι οικονομικό.
Με την έννοια ότι ο Ιβαν μπορεί αύριο να του δώσει αυτά που θέλει and then some.
Το πρόβλημα είναι ότι η όλη στάση του παίχτη έχει γυρίσει τα μυαλά στα υψηλά κλιμάκια μέσα στην ΠΑΕ. Βασικά, στο πιο υψηλό (κλιμάκιο).
Και ναι μεν ο λόγος του Ραζβαν είναι «ευαγγέλιο» αλλά παίκτης που γύρισε τα μυαλά της Μαρίας (το οποίο όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ είναι συνώνυμο με το γύρισε τα μυαλά του Ιβαν) δύσκολα να μακροημερεύσει στον ΠΑΟΚ.
Μην αγχώνεστε, η απάντηση θα είναι εκκωφαντική.
Προχωράμε..
Με την έννοια ότι ο Ιβαν μπορεί αύριο να του δώσει αυτά που θέλει and then some.
Το πρόβλημα είναι ότι η όλη στάση του παίχτη έχει γυρίσει τα μυαλά στα υψηλά κλιμάκια μέσα στην ΠΑΕ. Βασικά, στο πιο υψηλό (κλιμάκιο).
Και ναι μεν ο λόγος του Ραζβαν είναι «ευαγγέλιο» αλλά παίκτης που γύρισε τα μυαλά της Μαρίας (το οποίο όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ είναι συνώνυμο με το γύρισε τα μυαλά του Ιβαν) δύσκολα να μακροημερεύσει στον ΠΑΟΚ.
Μην αγχώνεστε, η απάντηση θα είναι εκκωφαντική.
Προχωράμε..
-
Αν δεν δώσεις λεφτά για χάφ προκοπή δεν κανεις είναι η ραχοκοκκαλιά στις ομάδες γιαυτο λέμε δείξε μου τα χάφ σου να σου πω τι ομάδα είσαι
- sourmenetes
- Moderator
Στην ίδια ομάδα κράτησες το κεντρικό σου σέντερ μπακkos έγραψε:Τον έναν παίκτη που πρέπει να κρατήσουν......φταει ο παίκτης... Να αλλάξει η οπτική ένα άρθρο δρόμος... Στην ομάδα που έγινε δημοφιλής η γκοντσαρεβα... Νηπιαγωγός κατάντησε ο λουτσεσκου.
Επίσης κράτησες έναν παίκτη που σου δίνανε περί τα 20 εκ.
Εκεί ήταν μη δημοφιλής η γκοντσαρεβα;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδια για τον βραζιλιανο ειχαν γραψει οτι μπορει να παιξει 70 λεπτα σε καθεστως διαχειρισης γιατι ειναι ευασθητος σε μυικους οπβς ο καντουρι αν ισχυει ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εμενα στα βιντεο μου αρεσε βεβαια αλλα πρεπει να τσεκαριστει καλα
εμενα στα βιντεο μου αρεσε βεβαια αλλα πρεπει να τσεκαριστει καλα
Στη φάση που είμαστε τώρα με την πλάτη στον τοίχο, θα ματώσουμε και καλά να πάθουμε. Δεν έχει διαπραγματεύσεις . Είμαστε σε φάση, ποσα θέλεις παρτα και έλα. Βέβαια δεν ξέρω ο Ιβαν τι άποψη θα έχει γι αυτό, γιατί ουσιαστικά τον εκθέσανε κι ολας με το να τον βάλουν σε διαδικασία να διαπραγματευτεί παλυ με τον Μειτε και να φάει δεύτερο άκυρο.dev έγραψε:
παικτης ετοιμος θελει αγορα
αγορα θελει λεφτα
και θελει και διαπραγματευσεις
αρα και χρονο .
να ειναι ετοιμος ο παικτης αλλα με τις διαπραγματευσεις να κανει κανα μηνα να ερθει ειναι δωρο αδωρον