Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
γιατί δίναμε παραπάνω με την προϋπόθεση ότι θα έπαιρναν μετοχές στο μπάσκετ αλλά μας πούλησαν τρέλα και στραβώσαμε. 
Μέχρι αποδείξεως του εναντίου,τα πράγματα είναι όπως τα γράφει ο Jonh,γράφτηκαν ονόματα με κασέ συμβόλαια επταψήφια,δεν ήρθε κανένας όμως,μέχρι τώρα.
Για τον Μπραντον ,κάπου είχα διαβάσει ότι το 1+1 που υπέγραψε αφορά 900 χιλιάρικα το χρόνο.
Δεν ξέρω αν ισχύει.
Για τον Μπραντον ,κάπου είχα διαβάσει ότι το 1+1 που υπέγραψε αφορά 900 χιλιάρικα το χρόνο.
Δεν ξέρω αν ισχύει.
Συμφωνω με το φίλο παραπανω που ειπε οτι πιστευει οτι θα κυνηγάμε κατι καλο ειδαλλως δεν ερχεται κανενας.
Εγω συμφωνω με τη γνωμη του κ πιστευω θα ειναι αυτοι:
https://www.transfermarkt.co.uk/gabriel ... ler/288496
https://www.transfermarkt.co.uk/mateus- ... ler/408958
(ειχε γραψει και του χοντρου για αυτο που ηταν δανεικος στο Βαζελο περυσι)
ή καποιος Καλος Παιχτης απο Βραζιλια που είναι top εκει και σε εμας δεν εφερε ουτε 1 ο Boto (αποψημου)
Εγω συμφωνω με τη γνωμη του κ πιστευω θα ειναι αυτοι:
https://www.transfermarkt.co.uk/gabriel ... ler/288496
https://www.transfermarkt.co.uk/mateus- ... ler/408958
(ειχε γραψει και του χοντρου για αυτο που ηταν δανεικος στο Βαζελο περυσι)
ή καποιος Καλος Παιχτης απο Βραζιλια που είναι top εκει και σε εμας δεν εφερε ουτε 1 ο Boto (αποψημου)
Τα δίνουμε σε πριμ στόχων.αν έχουν @@ ας φέρουν τίτλους να διπλασιάσουν τα λεφτά τους.renegade έγραψε:Ο λόγος που δεν δίνουμε πάνω από 5 κατοστάρικα συμβόλαιο?
- Μπαρκαρούτσος
K_geo έγραψε:γιατί δίναμε παραπάνω με την προϋπόθεση ότι θα έπαιρναν μετοχές στο μπάσκετ αλλά μας πούλησαν τρέλα και στραβώσαμε.
Μην του λες τέτοια, θα θυμώσει και θα τις δώσει πίσω.
Θα ήθελα να έχουμε μια συνέντευξη Μποτο που θα απαντούσε σε πολλές λογικές ερωτήσεις που διατυπώνονται εδώ. Αλλά και συνέντευξη να κανονίσει, με τους μπαγλαμαδες δημοσιογράφους που έχουμε, πιο πιθανό να μάθουμε τι νούμερο παπούτσι φοράει, παρά το μπάτζετ των συμβολαίων.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
obanebane έγραψε:Μέχρι αποδείξεως του εναντίου,τα πράγματα είναι όπως τα γράφει ο Jonh,γράφτηκαν ονόματα με κασέ συμβόλαια επταψήφια,δεν ήρθε κανένας όμως,μέχρι τώρα.
Δεν ξέρω αν ισχύει.
- anekfrastos
Συγνώμη που δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριουχο ιδιοκτήτη δεν μπορεί να δώσει δύο επταψηφια συμβόλαια
- Μπαρκαρούτσος
Μόνο που εγώ Napoli δεν εκφράζω κάποια απορία. Καταγραφή της πραγματικότητας κάνω.
Με βάση αυτά που μεταφέρονται από τους δημοσιογράφους πάντα, δεν είμαι και μπροστά στις υπογραφές των συμβολαίων.
Τα οποία προφανώς τους μεταφέρονται απο την διοίκηση, δε νομίζω να τα βγάζουν από το κεφάλι τους.
Άλλωστε δεν είδα κάποιον να τους αμφισβητεί όταν μας μετέφεραν ότι ο Κουρτιτς παίρνει 1.2Μ, ο Ζιβκο και ο Ινγκι 1Μ, ο Ολιβειρα 900Κ και πάει λέγοντας.
Επειδή προσέχω πάρα πολύ καλά τα ρεπορτάζ δεν έχει υπάρξει ούτε ένας παίχτης από τις μεταγραφές του Μποτο που να αναφέρθηκε συμβόλαιο άνω των 500Κ. Αν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε.
Bane, 400-500Κ ειναι το συμβόλαιο του Μπραντον. Τα 900Κ που λες είναι για την διετία.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με βάση αυτά που μεταφέρονται από τους δημοσιογράφους πάντα, δεν είμαι και μπροστά στις υπογραφές των συμβολαίων.
Τα οποία προφανώς τους μεταφέρονται απο την διοίκηση, δε νομίζω να τα βγάζουν από το κεφάλι τους.
Άλλωστε δεν είδα κάποιον να τους αμφισβητεί όταν μας μετέφεραν ότι ο Κουρτιτς παίρνει 1.2Μ, ο Ζιβκο και ο Ινγκι 1Μ, ο Ολιβειρα 900Κ και πάει λέγοντας.
Επειδή προσέχω πάρα πολύ καλά τα ρεπορτάζ δεν έχει υπάρξει ούτε ένας παίχτης από τις μεταγραφές του Μποτο που να αναφέρθηκε συμβόλαιο άνω των 500Κ. Αν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε.
Bane, 400-500Κ ειναι το συμβόλαιο του Μπραντον. Τα 900Κ που λες είναι για την διετία.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade έγραψε:Συγνώμη που δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριουχο ιδιοκτήτη δεν μπορεί να δώσει δύο επταψηφια συμβόλαια
Το ιδιο και ο Αμπραμοβιτς επαθε με την Chelsea και την πουλησε γιατι θελαν μεταγραφες να φερει δε μπορουσε το μπλοκαραν το λογαριασμο σε τραπεζες.
Αρα σε καλυψα στην ερωτηση σου για τα 7ψηφια συμβολαια που δε μπορει πλεον να δωσει στα τωρινα δεδομενα!
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη έχει εκτελεστή στα στημένα τον Τσαούση!renegade έγραψε:Συγνώμη που δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριουχο ιδιοκτήτη δεν μπορεί να δώσει δύο επταψηφια συμβόλαια
Αν δεν μας κάτσει η μία περίπτωση που (μάλλον) κυνηγάμε, θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε.
Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση οτι με αυτούς που έχουμε προχωράμε και άμα λάχει και κάτσει καλοδεχούμενη.
Αυτό που με στενοχωρεί είναι η ένδειξη οτι ικανοποιούμαστε με τη μετριότητα, δηλαδή, όταν η ομάδα φαίνεται να παίζει υποφερτά, αντί να λένε, άντε λίγο ακόμη ενίσχυση και θα κάνουμε παπάδες, αντίθετα λένε καλά είμαστε κι έτσι δεν χρειάζεται ενίσχυση.
Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση οτι με αυτούς που έχουμε προχωράμε και άμα λάχει και κάτσει καλοδεχούμενη.
Αυτό που με στενοχωρεί είναι η ένδειξη οτι ικανοποιούμαστε με τη μετριότητα, δηλαδή, όταν η ομάδα φαίνεται να παίζει υποφερτά, αντί να λένε, άντε λίγο ακόμη ενίσχυση και θα κάνουμε παπάδες, αντίθετα λένε καλά είμαστε κι έτσι δεν χρειάζεται ενίσχυση.