Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από renegade »

Ο λόγος που δεν δίνουμε πάνω από 5 κατοστάρικα συμβόλαιο?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατί δίναμε παραπάνω με την προϋπόθεση ότι θα έπαιρναν μετοχές στο μπάσκετ αλλά μας πούλησαν τρέλα και στραβώσαμε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου,τα πράγματα είναι όπως τα γράφει ο Jonh,γράφτηκαν ονόματα με κασέ συμβόλαια επταψήφια,δεν ήρθε κανένας όμως,μέχρι τώρα.
Για τον Μπραντον ,κάπου είχα διαβάσει ότι το 1+1 που υπέγραψε αφορά 900 χιλιάρικα το χρόνο.
Δεν ξέρω αν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Συμφωνω με το φίλο παραπανω που ειπε οτι πιστευει οτι θα κυνηγάμε κατι καλο ειδαλλως δεν ερχεται κανενας.

Εγω συμφωνω με τη γνωμη του κ πιστευω θα ειναι αυτοι:

https://www.transfermarkt.co.uk/gabriel ... ler/288496

https://www.transfermarkt.co.uk/mateus- ... ler/408958
(ειχε γραψει και του χοντρου για αυτο που ηταν δανεικος στο Βαζελο περυσι)

ή καποιος Καλος Παιχτης απο Βραζιλια που είναι top εκει και σε εμας δεν εφερε ουτε 1 ο Boto (αποψημου)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

renegade έγραψε:Ο λόγος που δεν δίνουμε πάνω από 5 κατοστάρικα συμβόλαιο?
Τα δίνουμε σε πριμ στόχων.αν έχουν @@ ας φέρουν τίτλους να διπλασιάσουν τα λεφτά τους.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

K_geo έγραψε:γιατί δίναμε παραπάνω με την προϋπόθεση ότι θα έπαιρναν μετοχές στο μπάσκετ αλλά μας πούλησαν τρέλα και στραβώσαμε. :mrgreen:

Μην του λες τέτοια, θα θυμώσει και θα τις δώσει πίσω.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Θα ήθελα να έχουμε μια συνέντευξη Μποτο που θα απαντούσε σε πολλές λογικές ερωτήσεις που διατυπώνονται εδώ. Αλλά και συνέντευξη να κανονίσει, με τους μπαγλαμαδες δημοσιογράφους που έχουμε, πιο πιθανό να μάθουμε τι νούμερο παπούτσι φοράει, παρά το μπάτζετ των συμβολαίων.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

obanebane έγραψε:Μέχρι αποδείξεως του εναντίου,τα πράγματα είναι όπως τα γράφει ο Jonh,γράφτηκαν ονόματα με κασέ συμβόλαια επταψήφια,δεν ήρθε κανένας όμως,μέχρι τώρα.
Για τον Μπραντον ,κάπου είχα διαβάσει ότι το 1+1 που υπέγραψε αφορά 900 χιλιάρικα το χρόνο.
Δεν ξέρω αν ισχύει.
:arrow: Απο οτι ακουσα παντος φιλε για 650Ε συμβολαιο υπεγραψε και αν συμπληρωσει συμμετοχες + πχ βγουμε 2η στ Πρωταθλημα κτλπ κ καποια συγκεκριμενα goal αν εχει θα ενεργοποιηθει αυτοματα για αλλο 1 χρονο το συμβολαιο του.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

mbison έγραψε:Περασαν 15 ωρες από τις 48 του Πορκυ
17.
Άλλες 31.

Εικόνα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Συγνώμη που δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριουχο ιδιοκτήτη δεν μπορεί να δώσει δύο επταψηφια συμβόλαια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άλλο το net worth του ιδιοκτήτη και άλλο το ταμείο της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μόνο που εγώ Napoli δεν εκφράζω κάποια απορία. Καταγραφή της πραγματικότητας κάνω.

Με βάση αυτά που μεταφέρονται από τους δημοσιογράφους πάντα, δεν είμαι και μπροστά στις υπογραφές των συμβολαίων.

Τα οποία προφανώς τους μεταφέρονται απο την διοίκηση, δε νομίζω να τα βγάζουν από το κεφάλι τους.

Άλλωστε δεν είδα κάποιον να τους αμφισβητεί όταν μας μετέφεραν ότι ο Κουρτιτς παίρνει 1.2Μ, ο Ζιβκο και ο Ινγκι 1Μ, ο Ολιβειρα 900Κ και πάει λέγοντας.

Επειδή προσέχω πάρα πολύ καλά τα ρεπορτάζ δεν έχει υπάρξει ούτε ένας παίχτης από τις μεταγραφές του Μποτο που να αναφέρθηκε συμβόλαιο άνω των 500Κ. Αν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε.

Bane, 400-500Κ ειναι το συμβόλαιο του Μπραντον. Τα 900Κ που λες είναι για την διετία.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

renegade έγραψε:Συγνώμη που δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριουχο ιδιοκτήτη δεν μπορεί να δώσει δύο επταψηφια συμβόλαια
:arrow: Υπάρχει προβλημα με τα λεφτα του δισεκατομυριουχο ιδιοκτητη λογο πολέμου με την Ουκρανια για αυτο ειπε το ειπε και ολας στις δηλωσεις του προ ημερων πουληστε και αγοραστε διωξτρε παιχτες που δεν ειναι στα πλανα του προπονητη και πουληστε οτι πουλιεται 'αν πουλιεται' πχ Douglas Augusto κτλπ!

Το ιδιο και ο Αμπραμοβιτς επαθε με την Chelsea και την πουλησε γιατι θελαν μεταγραφες να φερει δε μπορουσε το μπλοκαραν το λογαριασμο σε τραπεζες.

Αρα σε καλυψα στην ερωτηση σου για τα 7ψηφια συμβολαια που δε μπορει πλεον να δωσει στα τωρινα δεδομενα!
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

renegade έγραψε:Συγνώμη που δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριουχο ιδιοκτήτη δεν μπορεί να δώσει δύο επταψηφια συμβόλαια
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη έχει εκτελεστή στα στημένα τον Τσαούση!
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Αν δεν μας κάτσει η μία περίπτωση που (μάλλον) κυνηγάμε, θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε.

Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση οτι με αυτούς που έχουμε προχωράμε και άμα λάχει και κάτσει καλοδεχούμενη.

Αυτό που με στενοχωρεί είναι η ένδειξη οτι ικανοποιούμαστε με τη μετριότητα, δηλαδή, όταν η ομάδα φαίνεται να παίζει υποφερτά, αντί να λένε, άντε λίγο ακόμη ενίσχυση και θα κάνουμε παπάδες, αντίθετα λένε καλά είμαστε κι έτσι δεν χρειάζεται ενίσχυση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”