Μα αφού αυτόν ήθελε ο προπονητής σε αυτόν επέμενε. Βέβαια αν έφερνε άλλον προπολου ξαι έβγαινε ο ραζβαν και λέγε ήθελα τον Μειτε πάλι την ΠΑΕ θα κράζατε. Ο Ραζβαν αποκλειστικά έφταιγε, υπερβολική εμμονή προς τον ΜειτεΑποστόληςΑ έγραψε:Διαφωνώ. Πολύ μεγάλο το λάθος της ΠΑΕ. Ο Τ.Δ. (όποιος και να είναι αυτός) έπρεπε να είχε φέρει το 6ρι πριν τον πρώτο προκριματικό. Ο Μειτε μπορεί να συμφωνήσει τον Σεπτέμβριο, οπότε θα αρχίσει να παίζει τον Οκτώβριο. Εμείς μέχρι τότε θα είμαστε γυμνοί στη θέση αυτή;sn0ufel4 έγραψε:Καμία ευθύνη της παε στο συγκεκριμένο ζήτημα
Αυτό ήθελε ο προπονητής (και λογικό) αυτό κυνήγησε
Αν ο Μειτε ξύπνησε στραβά δε φταίει η παε η ο Λουτσεσκου
Ευθύνη τους είναι να ρθει κάποιος πραγματικά καλός πλέον αφού στα προκριματικά θα πάμε πλέον όπως είμαστε
Αυτή είναι η αντιμετώπιση ομάδας που έχει σαν στόχο την είσοδο στη league phase του Ch.L.;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ο Μειτε και ο καθε Μειτε εχει καθε δικαιωμα και να σε εχει στο περιμενε και να στα γυριζει τελευταία στιγμη. Καποτε ηρθε ενας απο βουλγαρια να υπογραψει στα γραφεια και μας αφησε στα κρυα του λουτρου ενω ηταν στα γραφεια για να παει κινα.
Η ΠΑΕ επρεπε να εχει μεριμνησει εγκαιρως. Ο σωστος σχεδιασμος και προγραμματισμος θα επρεπε να προβλεπει απωτατο χρονικο σημειο αναμονης για Μειτε το πολυ μεχρι πριν το πρωτο ματς των προκριματικων. Απο κει και υστερα θα επρεπε εντος 3-4 ημερων να ανακοινωθει αλλος. Οχι να φτασουμε 6 Αυγουστου και να παιζουμε με Σβαμπ Οζντοεφ γτ ακομη περιμενουμε τον Μειτε. Τωρα ειναι αργα για δακρυα. Η ομαδα για ακομη μια φορα θα παιξει τα κρισιμοτερα ματς των προκριματικων με την μια της γραμμη προβληματικη. Παθαινουμε αλλα δεν μαθαινουμε.
Τωρα οποίος και να ρθει θα παιξει καλο Σεπτεμβριο.
Με τις υγειες μας.
Η ΠΑΕ επρεπε να εχει μεριμνησει εγκαιρως. Ο σωστος σχεδιασμος και προγραμματισμος θα επρεπε να προβλεπει απωτατο χρονικο σημειο αναμονης για Μειτε το πολυ μεχρι πριν το πρωτο ματς των προκριματικων. Απο κει και υστερα θα επρεπε εντος 3-4 ημερων να ανακοινωθει αλλος. Οχι να φτασουμε 6 Αυγουστου και να παιζουμε με Σβαμπ Οζντοεφ γτ ακομη περιμενουμε τον Μειτε. Τωρα ειναι αργα για δακρυα. Η ομαδα για ακομη μια φορα θα παιξει τα κρισιμοτερα ματς των προκριματικων με την μια της γραμμη προβληματικη. Παθαινουμε αλλα δεν μαθαινουμε.
Τωρα οποίος και να ρθει θα παιξει καλο Σεπτεμβριο.
Με τις υγειες μας.
Μαζι σου 100%.Ο Ραζβαν εχει την ευθυνη.Αν θα το πληρωσουμε ή οχι θα φανει.Leonardo10 έγραψε:Μα αφού αυτόν ήθελε ο προπονητής σε αυτόν επέμενε. Βέβαια αν έφερνε άλλον προπολου ξαι έβγαινε ο ραζβαν και λέγε ήθελα τον Μειτε πάλι την ΠΑΕ θα κράζατε. Ο Ραζβαν αποκλειστικά έφταιγε, υπερβολική εμμονή προς τον ΜειτεΑποστόληςΑ έγραψε:Διαφωνώ. Πολύ μεγάλο το λάθος της ΠΑΕ. Ο Τ.Δ. (όποιος και να είναι αυτός) έπρεπε να είχε φέρει το 6ρι πριν τον πρώτο προκριματικό. Ο Μειτε μπορεί να συμφωνήσει τον Σεπτέμβριο, οπότε θα αρχίσει να παίζει τον Οκτώβριο. Εμείς μέχρι τότε θα είμαστε γυμνοί στη θέση αυτή;sn0ufel4 έγραψε:Καμία ευθύνη της παε στο συγκεκριμένο ζήτημα
Αυτό ήθελε ο προπονητής (και λογικό) αυτό κυνήγησε
Αν ο Μειτε ξύπνησε στραβά δε φταίει η παε η ο Λουτσεσκου
Ευθύνη τους είναι να ρθει κάποιος πραγματικά καλός πλέον αφού στα προκριματικά θα πάμε πλέον όπως είμαστε
Αυτή είναι η αντιμετώπιση ομάδας που έχει σαν στόχο την είσοδο στη league phase του Ch.L.;
Παρακαλετο νινι ξυνο μαμησι.
Έτσι όπως έγινε καλύτερα να μην έρθει. Σε κάθε στραβή θα είναι ο πρώτος που θα τα ακούει, είτε φταίει είτε όχι.
Ας δωσει ο προπονητής μας βάρος στην προετοιμασία του Καμαρά, αφού έτσι και αλλιώς και χαφ να έρθει δεν θα προλάβει να παίξει κομβικό ρόλο στα πλέι οφ του επόμενου γύρου,και ας φέρουν έναν παιχταρα στην θέση του Μειτε χωρίς να βιαστούν.
Έτσι όπως έγινε καλύτερα να μην έρθει. Σε κάθε στραβή θα είναι ο πρώτος που θα τα ακούει, είτε φταίει είτε όχι.
Ας δωσει ο προπονητής μας βάρος στην προετοιμασία του Καμαρά, αφού έτσι και αλλιώς και χαφ να έρθει δεν θα προλάβει να παίξει κομβικό ρόλο στα πλέι οφ του επόμενου γύρου,και ας φέρουν έναν παιχταρα στην θέση του Μειτε χωρίς να βιαστούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alp920 την Τρί 06 Αύγ 2024, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάγκες αράξτε λίγο όλοι με τους χαρακτηρισμούς. Προσοχή. Γυφτιές και άλλα παρόμοια, ξέρετε καλά πως θα φέρουν αντίδραση.
- Σουριναμέζος
Τι από όσα γράφονται ισχύει και τι όχι δεν μπορώ να ξέρω, ελπίζω μόνο να μην χάσουμε τον παίκτη για βλαχοπαραγοντισμούς
Όλα θεμιτά στην υπόθεση.
Μπορεί κάποιος όμως να μου εξηγήσει με επιχειρήματα την λογική της μειωμένης πρότασης (1,2 αντί για την αρχική 1,4) και της μειωμένης διάρκειας (2+1 αντί για 3); Ποια ήταν η λογική πίσω από αυτή;
Γιατί εγώ μόνο μια δίνω. Ρεβανσιστικη γιατί μας τα επρηξες δύο μήνες.
Γιατί θεωρητικά η τακτική του ΠΑΟΚ ήταν αυτή του ώριμου φρούτου. Περιμέναμε με τον καιρό να έρθει ο Μειτε με τα νερά μας. Και μόλις ήρθε εμείς του προτείναμε κάτι ακόμα πιο λίγο;
Και με αυτή την ερμηνεία και εγώ αν ήμουν ο Μειτε αρνητικά θα απαντούσα
Μπορεί κάποιος όμως να μου εξηγήσει με επιχειρήματα την λογική της μειωμένης πρότασης (1,2 αντί για την αρχική 1,4) και της μειωμένης διάρκειας (2+1 αντί για 3); Ποια ήταν η λογική πίσω από αυτή;
Γιατί θεωρητικά η τακτική του ΠΑΟΚ ήταν αυτή του ώριμου φρούτου. Περιμέναμε με τον καιρό να έρθει ο Μειτε με τα νερά μας. Και μόλις ήρθε εμείς του προτείναμε κάτι ακόμα πιο λίγο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 06 Αύγ 2024, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Για πες την προφητεία σου Παπά!prist64 έγραψε:για να δουμε τι θα γινει με τους προφητες
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσείς εδώ μέσα αν ήσασταν ο παίκτης θα δεχόστασταν μείωση αποδοχών; Γιατί αυτή είναι η ιστορία. Είναι μ@λ@κ@ς ο κάθε παίκτης επειδή εσείς εδώ μέσα θέλετε να παρατήσει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα που πετάει τους παίκτες δεξιά και αριστερά και να πάρει 500 χιλιάρικα λιγότερα τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ του έκανε την πρόταση που συμφέρει στον ΠΑΟΚ (καλά έκανε). Και ο παίκτης αρνήθηκε. Γιατί κατηγορείτε τον παίκτη; Ας τον πληρώσει η Μπενφίκα. Έχετε ποτέ διαπραγματευτεί προσφορά σε δουλειά;
Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει μπορεί να βρεί άλλον με τα λεφτά που δίνει. Προφανώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Το να μειώνουμε τον παίκτη είναι εντελώς βλακώδες.
Προφανώς καί οι δύο πλευρές θέλουν να τα βρούνε αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Είναι τόσο απλο.
Ο ΠΑΟΚ του έκανε την πρόταση που συμφέρει στον ΠΑΟΚ (καλά έκανε). Και ο παίκτης αρνήθηκε. Γιατί κατηγορείτε τον παίκτη; Ας τον πληρώσει η Μπενφίκα. Έχετε ποτέ διαπραγματευτεί προσφορά σε δουλειά;
Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει μπορεί να βρεί άλλον με τα λεφτά που δίνει. Προφανώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Το να μειώνουμε τον παίκτη είναι εντελώς βλακώδες.
Προφανώς καί οι δύο πλευρές θέλουν να τα βρούνε αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Είναι τόσο απλο.
Αδιάφορο.Equalizer έγραψε:Να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα θέλωEttien26 έγραψε:Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα ο Γάλλος ?
Από την στιγμή που δεν θα παίζει σε μας. δεν με νοιάζει καθόλου.
Να γελασουμε
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ο αντικαταστάτης του.
Γιατι αν καθε παικτης δει οτι μπορεις να τον παρακαλας 2 μηνες και να μην υπαρχει η παραμικρη επιπτωση,θα γινεις παιχνιδακιnunies4 έγραψε:Όλα θεμιτά στην υπόθεση.
παικτης ετοιμος θελει αγοραΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν πρέπει να φέρουμε ελεύθερο. Παίκτη έτοιμο πρέπει να φέρουμε.
αγορα θελει λεφτα
και θελει και διαπραγματευσεις
αρα και χρονο .
να ειναι ετοιμος ο παικτης αλλα με τις διαπραγματευσεις να κανει κανα μηνα να ερθει ειναι δωρο αδωρον
Καλα ο Μειτε εγώ πλέον πιστεύω δεν θέλει να παίξει σοβαρή μπάλα. Την έχει δει λίγο YOLO. Καλύτερα σε καμία μικρή ομάδα Ιταλία ή Σαουδικη Αραβια να παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερη πίεση παρά ομάδα τύπου ΠΑΟΚ να πρεπει να είναι στην πίεση δυο φορές την εβδομάδα σχεδόν όλη τη χρονια. Αν δεν φτάναμε 7/8 να είμαστε ουσιαστικά με τρία χαφ και να παίζουμε είσοδο σε group stage του champions league, θα έλεγα και καλύτερα γιατι δεν με τρελαίνει γενικά εμένα ο Μειτε για πόλους λόγους.
Αλλά το ότι ενώ είχαμε βάλει ένα όριο και αυτό το όριο το ξεχειλωσαμε σχεδόν 1,5 μήνα για μενα είναι τεράστιο λάθος και θα πρέπει να γίνει μάθημα στην ΠΑΕ επιτέλους.
Τέλος πάντων ότι έγινε, εγινε. Φέρτε επιτέλους ένα χαφ να τελειώνουμε . Δεν βγαίνουν με κανέναν τρόπο 3 παιχνίδια προκριματικών με τους υπάρχοντες.
Αλλά το ότι ενώ είχαμε βάλει ένα όριο και αυτό το όριο το ξεχειλωσαμε σχεδόν 1,5 μήνα για μενα είναι τεράστιο λάθος και θα πρέπει να γίνει μάθημα στην ΠΑΕ επιτέλους.
Τέλος πάντων ότι έγινε, εγινε. Φέρτε επιτέλους ένα χαφ να τελειώνουμε . Δεν βγαίνουν με κανέναν τρόπο 3 παιχνίδια προκριματικών με τους υπάρχοντες.