vs40 έγραψε:Αυτή η ρήτρα που έβαλε η Μπράγκα με χάλασε. Τι τους πείραζε να αγόραζε παίκτες ο ΠΑΟΚ? Θα αγόραζε, δε θα τους έπαιρνε κοψοχρονιά. Γενικά είμαι υπέρ ο προποηντής να κάνει αρκετές σημαντικές μεταγραφες αν μπορεί. Παίκτες που τον σέβονται και αγαπάνε, γιατί θα τον στηρίξουν και θα παίξουν για αυτόν. Το 6άρι Παουλίνια, είναι ακριβώς ο παίκτης που ήθελα χρόνια στον ΠΑΟΚ σαν καλούπι. Το 6άρι είναι ο αποδέκτης σχεδόν από κάθε βολέ της αντίπαλης ομάδας και εκεί χρειάζεται ποδοσφαιριρστής με ύψος και δύναμη. Εμείς όταν παίζαμε σε ανάπτυξη με βολέ, μας βόλευε το ύψος των Ίβιτς και Μούσλι, μιας που εκεί στοχεύαμε (κυρίως Ίβιτς). Σήμερα όμως παίζουμε τη μπάλα κάτω, οπότε δεν έχουμε ανάγκη το ύψος στη θέση 10. Στο 6 όμως είναι πολύ σημαντική, όπως και γενικά η δύναμη στις μονομαχίες. Δίπλα, το 8άρι μπορεί να είναι πιο μπαλαδόρος σαν τον Μαουρίτσιο ή τον Ελ Καντουρί. Νομίζω ότι ο Μαροκινός δίπλα σε καθαρό 6άρι, θα νιώθει πιο άνετος να κάνει παιχνίδι και ίσως δούμε έναν τελείως διαφορετικό ποδοσφαιριστή.
Δεν απαντώ απαραίτητα σε σένα-αφορμή παίρνω.
Ο Παουλίνια πιθανό να είναι πιο αργός κι από τον Βέρνμπλουμ. Αυτό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ; Αυτή είναι η ανάγκη του; Ρωτάω.
Αν κάποιος είχε να διαλέξει μεταξύ ενός παίκτη με χαρακτηριστικά Βέρνμπλουμ (ή μήπως Σάμπο; ) και χαρακτηριστικά Καμαρά του ΟΣΦΠ, ποιος αλήθεια θα διάλεγε τον Βέρνμπλουμ; Έναν Βέρνμπλουμ που πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, η ΤΣΣΚΑ είχε πάψει πάνω από έξι μήνες να τον χρησιμοποιεί ως εξάρι-αυτά όμως είναι ασήμαντες λεπτομέρειες... Δίπλα σε παίκτες που δεν είναι γρήγοροι, πρέπει να έρθει άλλος ένας πολύ αργός; Επειδή είναι ψηλός; Υπάρχουν ψηλοί παίκτες που έχουν ικανοποιητική ταχύτητα-ο συγκεκριμένος δεν έχει. Και μην αρχίσει σε μένα κανείς τα περί ακριβών μεταγραφών, έγραψα παραδείγματα ονομάτων που θα μου άρεσαν και δεν έχουν καμία σχέση με ακριβές μεταγραφές.
Και επειδή ακούω και θεωρίες για scouting κτλ.
θεωρώ υπέρτατη ξεφτίλα να λες πως έχεις οργανωθεί στο scouting και η επιλογή σου να είναι απλά ένας ημιβασικός που είχε ο προπονητής που ήρθε, στην προηγούμενη ομάδα του.