Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τον παίχτη τον ξέρω σαν όνομα τίποτα παραπάνω αλλά για να είπε πως θα ανταμόσουν ξανά με τον Ferreira κάποια στιγμή που τον έχει σε εκτίμηση κ σεβασμό :arrow: αν έρθει θα σκυλιάσει και θα ξέρει όπως είπε 1 φίλος παραπάνω τα θέλω του Προπονητή.

Σίγουρα δεν είναι το όνομα να λέμε 'wow' αλλά προσωπικά δε το βλέπω να γίνεται γιατί και ζητάνε 6 χαρτιά η Sporting Lisbon και πρέπει να σπάσει το δανεισμό από την Braga που έχει συμβόλαιο μέχρι το '20 και θεωρείται από τους καλύτερους στο ρόστερ.

Που δεν τα δίνουμε κακά τα ψέμματα 2-2,5 για παιχταρά τα δίνουμε είναι και το ffp.

Πιστευώ θα έρθουν άλλοι παίχτες καλύτεροι και επειδή τρώμε 'τις χυλόπιτες' αναμένουμε..!

Πόρισμα κατά τη γνώμη μου δεν θα έρθει γιατί ο χρόνος κυλάει θα το βγάλανε επειδή είχαν 1 μεγάλη σιωπή και δεν ξέρουν τι να γράφουν τα αρδοσαιτ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτή η ρήτρα που έβαλε η Μπράγκα με χάλασε. Τι τους πείραζε να αγόραζε παίκτες ο ΠΑΟΚ? Θα αγόραζε, δε θα τους έπαιρνε κοψοχρονιά. Γενικά είμαι υπέρ ο προποηντής να κάνει αρκετές σημαντικές μεταγραφες αν μπορεί. Παίκτες που τον σέβονται και αγαπάνε, γιατί θα τον στηρίξουν και θα παίξουν για αυτόν. Το 6άρι Παουλίνια, είναι ακριβώς ο παίκτης που ήθελα χρόνια στον ΠΑΟΚ σαν καλούπι. Το 6άρι είναι ο αποδέκτης σχεδόν από κάθε βολέ της αντίπαλης ομάδας και εκεί χρειάζεται ποδοσφαιριρστής με ύψος και δύναμη. Εμείς όταν παίζαμε σε ανάπτυξη με βολέ, μας βόλευε το ύψος των Ίβιτς και Μούσλι, μιας που εκεί στοχεύαμε (κυρίως Ίβιτς). Σήμερα όμως παίζουμε τη μπάλα κάτω, οπότε δεν έχουμε ανάγκη το ύψος στη θέση 10. Στο 6 όμως είναι πολύ σημαντική, όπως και γενικά η δύναμη στις μονομαχίες. Δίπλα, το 8άρι μπορεί να είναι πιο μπαλαδόρος σαν τον Μαουρίτσιο ή τον Ελ Καντουρί. Νομίζω ότι ο Μαροκινός δίπλα σε καθαρό 6άρι, θα νιώθει πιο άνετος να κάνει παιχνίδι και ίσως δούμε έναν τελείως διαφορετικό ποδοσφαιριστή.
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

sourdos4 έγραψε:Bane ξεχνάς ότι αν έρθει, θα έρθει για τον Φερέιρα και θα ματώσει για αυτόν. Δεύτερον αν δεν περάσουμε ομίλους δεν γίνεται να κρατήσουμε και Βερνμπλουμ και Ντούγκλας και αυτόν.
Βερνμπλουμ 1.5-2 εκ.
Ντούγκλας 2.5-3 εκ.
Παλίνια 5-6 εκ.
Δλδ θα ξοδέψουμε πάνω κάτω 10 εκ. σε μια χρονιά για συμβόλαια και μισθούς σε μια μόνο θέση; Λίγο δύσκολο μου ακούγεται.
Και ομίλους CL να μην περάσουμε που θα περάσουμε έχουμε europa εκτός και αν πιστεύεις οτι ο Φερέιρα θα πουλήσει την Ευρώπη για το πρωτάθλημα ( που δεν υπάρχει περίπτωση να το κανει) και με τα play of φέτος θα θέλουμε βάθος στο ροστερ

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

sourdos4 έγραψε:Bane ξεχνάς ότι αν έρθει, θα έρθει για τον Φερέιρα και θα ματώσει για αυτόν. Δεύτερον αν δεν περάσουμε ομίλους δεν γίνεται να κρατήσουμε και Βερνμπλουμ και Ντούγκλας και αυτόν.
Βερνμπλουμ 1.5-2 εκ.
Ντούγκλας 2.5-3 εκ.
Παλίνια 5-6 εκ.
Δλδ θα ξοδέψουμε πάνω κάτω 10 εκ. σε μια χρονιά για συμβόλαια και μισθούς σε μια μόνο θέση; Λίγο δύσκολο μου ακούγεται.
Και ο ντουγκλας είναι 8ρι

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

vs40 έγραψε:Αυτή η ρήτρα που έβαλε η Μπράγκα με χάλασε. Τι τους πείραζε να αγόραζε παίκτες ο ΠΑΟΚ? Θα αγόραζε, δε θα τους έπαιρνε κοψοχρονιά. Γενικά είμαι υπέρ ο προποηντής να κάνει αρκετές σημαντικές μεταγραφες αν μπορεί. Παίκτες που τον σέβονται και αγαπάνε, γιατί θα τον στηρίξουν και θα παίξουν για αυτόν. Το 6άρι Παουλίνια, είναι ακριβώς ο παίκτης που ήθελα χρόνια στον ΠΑΟΚ σαν καλούπι. Το 6άρι είναι ο αποδέκτης σχεδόν από κάθε βολέ της αντίπαλης ομάδας και εκεί χρειάζεται ποδοσφαιριρστής με ύψος και δύναμη. Εμείς όταν παίζαμε σε ανάπτυξη με βολέ, μας βόλευε το ύψος των Ίβιτς και Μούσλι, μιας που εκεί στοχεύαμε (κυρίως Ίβιτς). Σήμερα όμως παίζουμε τη μπάλα κάτω, οπότε δεν έχουμε ανάγκη το ύψος στη θέση 10. Στο 6 όμως είναι πολύ σημαντική, όπως και γενικά η δύναμη στις μονομαχίες. Δίπλα, το 8άρι μπορεί να είναι πιο μπαλαδόρος σαν τον Μαουρίτσιο ή τον Ελ Καντουρί. Νομίζω ότι ο Μαροκινός δίπλα σε καθαρό 6άρι, θα νιώθει πιο άνετος να κάνει παιχνίδι και ίσως δούμε έναν τελείως διαφορετικό ποδοσφαιριστή.
Δεν απαντώ απαραίτητα σε σένα-αφορμή παίρνω.
Ο Παουλίνια πιθανό να είναι πιο αργός κι από τον Βέρνμπλουμ. Αυτό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ; Αυτή είναι η ανάγκη του; Ρωτάω.
Αν κάποιος είχε να διαλέξει μεταξύ ενός παίκτη με χαρακτηριστικά Βέρνμπλουμ (ή μήπως Σάμπο; ) και χαρακτηριστικά Καμαρά του ΟΣΦΠ, ποιος αλήθεια θα διάλεγε τον Βέρνμπλουμ; Έναν Βέρνμπλουμ που πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, η ΤΣΣΚΑ είχε πάψει πάνω από έξι μήνες να τον χρησιμοποιεί ως εξάρι-αυτά όμως είναι ασήμαντες λεπτομέρειες... Δίπλα σε παίκτες που δεν είναι γρήγοροι, πρέπει να έρθει άλλος ένας πολύ αργός; Επειδή είναι ψηλός; Υπάρχουν ψηλοί παίκτες που έχουν ικανοποιητική ταχύτητα-ο συγκεκριμένος δεν έχει. Και μην αρχίσει σε μένα κανείς τα περί ακριβών μεταγραφών, έγραψα παραδείγματα ονομάτων που θα μου άρεσαν και δεν έχουν καμία σχέση με ακριβές μεταγραφές.
Και επειδή ακούω και θεωρίες για scouting κτλ. θεωρώ υπέρτατη ξεφτίλα να λες πως έχεις οργανωθεί στο scouting και η επιλογή σου να είναι απλά ένας ημιβασικός που είχε ο προπονητής που ήρθε, στην προηγούμενη ομάδα του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας κανουμε λιγο υπομονη και σημερα λογικα θα μαθουμε περισσοτερες λεπτομερειες και για το κατα ποσο υπαρχουν πιθανοτητες αποκτησης του, που εγω προσωπηκα δεν δινω πολλες και για το κοστος αυτης.Αν κρινουμε παντως απο τα χαρακτηριστικα του παικτη το σιγουρο ειναι οτι οδευουμε προς μια εντελως διαφορετικη ομαδα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο καμπορε ντιναμο Μόσχας παρά το Εντονο ενδιαφέρον γαβρου, σύμφωνα με σελουκ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

vs40 έγραψε:.............................Ελ Καντουρί. Νομίζω ότι ο Μαροκινός δίπλα σε καθαρό 6άρι, θα νιώθει πιο άνετος να κάνει παιχνίδι και ίσως δούμε έναν τελείως διαφορετικό ποδοσφαιριστή.
Συμφωνω απόλυτα.

Ισως το 8αρι που θα μοιραστει τη θεση να ειναι ο "κλεισμενος" Ισμαελ Σιλβα. Οπότε με Παλινια κ Αουγκουστο στο 6 θα ειμαστε πληρεις.
Καιρος πάντως να δοκιμαζεται κ ο Πελκας στο 8.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Για να βγήκε το όνομα χθες , μάλλον θα είναι και σε πιο προχωρημένο στάδιο... σίγουρα θα υπάρχουν και εμπόδια...για να δούμε σήμερα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Ας κανουμε λιγο υπομονη και σημερα λογικα θα μαθουμε περισσοτερες λεπτομερειες και για το κατα ποσο υπαρχουν πιθανοτητες αποκτησης του, που εγω προσωπηκα δεν δινω πολλες και για το κοστος αυτης.Αν κρινουμε παντως απο τα χαρακτηριστικα του παικτη το σιγουρο ειναι οτι οδευουμε προς μια εντελως διαφορετικη ομαδα.
ισχυει. ο Palhinha ειναι το τυπικο 6ρι "καταστροφεας" σε 4-4-2 diamond.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

mbison έγραψε: Καιρος πάντως να δοκιμαζεται κ ο Πελκας στο 8.
O Πέλκας στο 8 δε μπορεί, δεν έχει πάσα
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Obdulio έγραψε:
vs40 έγραψε:Αυτή η ρήτρα που έβαλε η Μπράγκα με χάλασε. Τι τους πείραζε να αγόραζε παίκτες ο ΠΑΟΚ? Θα αγόραζε, δε θα τους έπαιρνε κοψοχρονιά. Γενικά είμαι υπέρ ο προποηντής να κάνει αρκετές σημαντικές μεταγραφες αν μπορεί. Παίκτες που τον σέβονται και αγαπάνε, γιατί θα τον στηρίξουν και θα παίξουν για αυτόν. Το 6άρι Παουλίνια, είναι ακριβώς ο παίκτης που ήθελα χρόνια στον ΠΑΟΚ σαν καλούπι. Το 6άρι είναι ο αποδέκτης σχεδόν από κάθε βολέ της αντίπαλης ομάδας και εκεί χρειάζεται ποδοσφαιριρστής με ύψος και δύναμη. Εμείς όταν παίζαμε σε ανάπτυξη με βολέ, μας βόλευε το ύψος των Ίβιτς και Μούσλι, μιας που εκεί στοχεύαμε (κυρίως Ίβιτς). Σήμερα όμως παίζουμε τη μπάλα κάτω, οπότε δεν έχουμε ανάγκη το ύψος στη θέση 10. Στο 6 όμως είναι πολύ σημαντική, όπως και γενικά η δύναμη στις μονομαχίες. Δίπλα, το 8άρι μπορεί να είναι πιο μπαλαδόρος σαν τον Μαουρίτσιο ή τον Ελ Καντουρί. Νομίζω ότι ο Μαροκινός δίπλα σε καθαρό 6άρι, θα νιώθει πιο άνετος να κάνει παιχνίδι και ίσως δούμε έναν τελείως διαφορετικό ποδοσφαιριστή.
Δεν απαντώ απαραίτητα σε σένα-αφορμή παίρνω.
Ο Παουλίνια πιθανό να είναι πιο αργός κι από τον Βέρνμπλουμ. Αυτό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ; Αυτή είναι η ανάγκη του; Ρωτάω.
Αν κάποιος είχε να διαλέξει μεταξύ ενός παίκτη με χαρακτηριστικά Βέρνμπλουμ (ή μήπως Σάμπο; ) και χαρακτηριστικά Καμαρά του ΟΣΦΠ, ποιος αλήθεια θα διάλεγε τον Βέρνμπλουμ; Έναν Βέρνμπλουμ που πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, η ΤΣΣΚΑ είχε πάψει πάνω από έξι μήνες να τον χρησιμοποιεί ως εξάρι-αυτά όμως είναι ασήμαντες λεπτομέρειες... Δίπλα σε παίκτες που δεν είναι γρήγοροι, πρέπει να έρθει άλλος ένας πολύ αργός; Επειδή είναι ψηλός; Υπάρχουν ψηλοί παίκτες που έχουν ικανοποιητική ταχύτητα-ο συγκεκριμένος δεν έχει. Και μην αρχίσει σε μένα κανείς τα περί ακριβών μεταγραφών, έγραψα παραδείγματα ονομάτων που θα μου άρεσαν και δεν έχουν καμία σχέση με ακριβές μεταγραφές.
Και επειδή ακούω και θεωρίες για scouting κτλ. θεωρώ υπέρτατη ξεφτίλα να λες πως έχεις οργανωθεί στο scouting και η επιλογή σου να είναι απλά ένας ημιβασικός που είχε ο προπονητής που ήρθε, στην προηγούμενη ομάδα του.
O βερνμπλουμ επαιζε σεντερ φορ γιατι ειχαν θεματα τραυματισμων. Ανεξαρτητα απο το τμημα σκαουτινγκ (που αναμφιβολα εχουμε αν κρινω απο ζαμπα, νταγκλας, σβιντερσκι κλπ), προφανως στο ντιλ με τον προπονητη, υποσχεθηκαμε 2-3 μεταγραφες φανταζομαι..
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Δεν πιστευω οτι θα ερθει ο παικτης ,πολυ μπερδεμενη υποθεση και υπερβολικο το κοστος αγορας .
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Όταν τον Ιούνιο ονειρεύεσαι ματουιντι και Κόκε (της ατλετι) γιατί ο "προεδρας θα τα χωσει" Αυτά παθαίνεις Ιούλιο με παλινια.

Γενικά μια κάποια αυτογνωσία του μεγέθους μας στην Ευρώπη δεν βλάπτει. Και το εννοώ κυρίως για τις μεταγραφές Γιατί κατά τ αλλά είμαι κ εγώ του δόγματος πάρτε το πρέφα.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Νομίζω ούτε χρόνο ούτε τόσο χρήμα μπορούμε να διαθέσουμε , δεν βλέπω πως μπορεί να έρθει ο παίκτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”