Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Leonardo10

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Gospi έγραψε:Τι παει να πει τα εξυνε 2μιση μηνες?
Το θελουμε? Αν ναι τοτε κακως καναμε μειωμενη προταση. Δεν το θελουμε? Τοτε κακως δεν εχει ερθει αλλος χαφ εδω και εναν μηνα.
Η ομαδα παιζει με Οζντοεφ και Σβαμπ στα κρισιμα παιχνιδια των προκριματικων επειδη εκει στην ΠΑΕ δεν εχουν αποφασισει αν τον θελουν τον Μειτε και ποσο!
Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Τι δεν έχουν αποφασίσει αν τον θέλουν έχουν συμφωνήσει με την μπενφικα από τον Ιούνιο, και ξανά συμφώνησε τώρα, του έκαναν πρόταση πριν 2 μήνες και τον περίμεναν και δεν έδινε απάντηση, τι δεν έχουν αποφασίσει αν τον θέλουν μου λες. Σταματήστε να τα ρίχνεται όλα στην ομάδα αόριστα, αν του Μειτε δεν του φτάνανε να έλεγε όχι προ καιρού δεν μπορει να έχεις stand by 2.5 μήνες μια ομάδα, και δεν είναι μια ομάδα που απλά σε έκανε πρόταση αλλά η προηγούμενη ομάδα σου που υποτίθεται έπρεπε να είχε έστω και λίγο σεβασμό να απαντήσει είτε αρνητικά είτε θετικά νωρίτερα.

Και ναι τα έξυνε 2.5 μήνες, ψέμα είναι; με πιο δικαίωμα να του κάνουν ίδια πρόταση αρχές Ιούνιος και Αύγουστου εφόσον ο ίδιος επαναπροσέγγισε την ομάδα.
Βέβαια εκμεταλλευτικέ την εκτίμηση του ραζβαν στο πρόσωπο του…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 06 Αύγ 2024, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σιγά μην βρεθεί παίκτης επιπέδου Μεϊτέ. Εδώ που τα εκμηδενίζουμε όλα θα είμαστε και θα δούμε τους παιχταράδες χάφ που θα έρθουν.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Χτυπα Μαριν Ιβαν,αντε με τον μ@λακα..
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

ΠΟΙΕς γυφτιες ρε αι σοβαρευτείτε ορισμένοι η καθε εταιρεία κρίνει τα κόστη της θα σε ρωτησει ποσο θα διαθεσει αυτο πιστευει αυτο δινει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ετοιμαστείτε να τον δείτε με άλλη ελληνική ομάδα...
Το χειρότερο είναι ότι πλέον σχεδόν σίγουρα θα πάμε στα πλευ οφ όπως είμαστε στα χαφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 06 Αύγ 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στα @@ μας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμάς η πληροφόρηση μας από προχτές λέει ότι εκεί που ήταν όλα έτοιμα να ΕΡΘΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ο παίκτης το Σάββατο (είχα γράψει πριν μέρες "ηρεμία γίνονται συζητήσεις"), άρχισε πάλι τις παλινωδίες ώσπου στραβωσε ξανά το θέμα

Απλα το "έβγαλαν" τώρα γιατί υπήρχε αγώνας

Δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω πέραν του ότι ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ" για τον Κο. Μεϊτε

ΜΠΑΛΟΝΙΑ πάνω από μισό χρόνο μου τα κάνατε με αυτόν και εμένα και σε κάποιους άλλους.

Και έτσι ο Μεϊτε και αλλιώς ο Μεϊτε και παικταρας ο Μεϊτε και γιατίμωρηκαριολαπαεδεκλεινειςτομειτε.

Ε νισαφι

Και αύριο να είναι στη Μ. Ασίας να υπογράψει, αυτή είναι η άποψη μου από το Μάιο του 2023 για τον παίκτη. ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sn0ufel4 έγραψε:Καμία ευθύνη της παε στο συγκεκριμένο ζήτημα
Αυτό ήθελε ο προπονητής (και λογικό) αυτό κυνήγησε

Αν ο Μειτε ξύπνησε στραβά δε φταίει η παε η ο Λουτσεσκου

Ευθύνη τους είναι να ρθει κάποιος πραγματικά καλός πλέον αφού στα προκριματικά θα πάμε πλέον όπως είμαστε
Διαφωνώ. Πολύ μεγάλο το λάθος της ΠΑΕ. Ο Τ.Δ. (όποιος και να είναι αυτός) έπρεπε να είχε φέρει το 6ρι πριν τον πρώτο προκριματικό. Ο Μειτε μπορεί να συμφωνήσει τον Σεπτέμβριο, οπότε θα αρχίσει να παίζει τον Οκτώβριο. Εμείς μέχρι τότε θα είμαστε γυμνοί στη θέση αυτή;
Αυτή είναι η αντιμετώπιση ομάδας που έχει σαν στόχο την είσοδο στη league phase του Ch.L.;
dev

Δημοσίευση από dev »

στους ελευθερους εχει μεινει κανας καλος παικτης? η σοτσι ζηταει και 3-4 μυρια για τον σλοβενο στοπερ

Πραετ Ταπια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Τρί 06 Αύγ 2024, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

+++++++++ bane
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα ο Γάλλος ?

Από την στιγμή που δεν θα παίζει σε μας. δεν με νοιάζει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν πρέπει να φέρουμε ελεύθερο. Παίκτη έτοιμο πρέπει να φέρουμε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ettien26 έγραψε:Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα ο Γάλλος ?

Από την στιγμή που δεν θα παίζει σε μας. δεν με νοιάζει καθόλου.
Να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα θέλω

Να γελασουμε
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εμένα πάντως η πληροφόρηση μου είναι ότι δεν στράβωσε τπτ κ δεν υπάρχει καμία μειωμένη προσφορα.
Ο χρόνος θα δείξει βεβαια
Portable

Δημοσίευση από Portable »

12 χρόνια Ιβαν Σαββίδη δεν μάθατε ακόμη πως λειτουργεί το σύστημα. Αν και δεν με καίει καθόλου, θεωρώ πως θα καταλήξει σε μας ο παίκτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”