Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Βλέπω μόνο τις αρετές των ανθρώπων. Αφού δεν είμαι αλάθητος, δεν θα αναλύσω τα λάθη των άλλων.
Γκάντι
Γκάντι
- Emprostisghsoitrelamenoi
rainmaker έγραψε:Μας έχετε πρήξει το ριπαπα εδώ και δυο βδομάδες με τη συνδεσμοκεντρική κουβέντα αρκετοί εδώ μέσα. Και απ τα δυο "στρατόπεδα". Σταματήστε να αποδεικνύετε πως αυτό που μετρά για σας είναι οποιαδήποτε άλλη σκατο εγωιστική κουβέντα, πέρα απ το καλό του ΠΑΟΚ. Στα τέτοια μου και οι σύνδεσμοι, στα τέτοια μου και οι ιδιώτες. Ψωνάρες και οι μεν και οι δε, έχετε την εντύπωση πραγματικά οτι είστε κάτι μέσα στο σύμπαν του ΠΑΟΚ; Και αύριο να φύγετε θα έρθουν άλλοι. Έλεος πια νεο έλληνες με τη μύτη πάνω απ το μέτωπο. Οι μισές απόψεις ούτε πεντάχρονων δεν είναι και χαίρεστε κιόλας που τις εκφράζετε. Και χαίρεστε επειδή τη "λέτε" στο διπλανό σας. Ρε άντε ξυπνάτε λίγο.
Αν αυτό το "καλό του ΠΑΟΚ" είχε πόδια θα μας είχε πεθάνει στο σούτι μερικούς .
Όπως πολύ έυστοχα υπογράφει ένας τρελός εδώ μέσα.
Έλα ρε φίλε εδώ από το όνομα και μόνο του ΠΑΟΚ κονομάνε τη σήμερον ημέραν ένα κάρο επιτήδιοι.KilledByDeath_4 έγραψε:Μπαφε το ηξερα οτι θα καταληξει σε φαση που του διναν κανα ψιλο για να εχει να ζησει.Ειδικα αν μιλας για εποχες 80 αυτο υπηρχε αλλα δεν ηταν εξαγορα ή φιμωση.Απλη βοηθεια σε καποια ατομα που ηταν δυσκολα και ηταν παρον παντου στον ΠΑΟΚ.εγω αυτα ξερω.
Τωρα αν εσυ συγκρινεις τετοιες περιπτωσεις με την λειτουργια ενος ΣΦ,δεν συμφωνω και δεν νομιζω οτι συγκρινονται τετοια πραγματα.Την εποχη που ζουμε φτασαμε να προπαγανδιζουν ολοι για να κονομησουν κατι που ειναι πολυ χειροτερο απο τετοιες περιπτωσεις.
Από αθλητικά site, blogs μέχρι ραδιόφωνα και εφημερίδες.
Στον απλό φτωχό οπαδό του ΠΑΟΚ θα κολλήσουμε?
Και στην τελική όταν θα σταματήσουν να πλουτίζουν οι μη ΠΑΟΚτσήδες άμεσα ή έμμεσα από τον επίσημο ΠΑΟΚ και τον λαό του, τότε να βγούμε να κράξουμε το βοήθημα σε έναν άνθρωπο που έδωσε-δίνει και την ζωή του για τον ΠΑΟΚ έμπρακτα και όχι στο μπλα μπλα.
oοταν καταλαβουμε οτι η ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ARMY έγραψε:Έχει καταντήσει πλεον πολύ κουραστικο αυτό που γίνεται τόσο καιρό.
++++1926
Δεν εννοουσα τετοιες περιπτωσεις.Τελος παντων,επειδη εχουν δικιο αυτοι που μας κραζουν ολους οσους το συνεχιζουμε,σταματαω εδω.Kranatos έγραψε:Έλα ρε φίλε εδώ από το όνομα και μόνο του ΠΑΟΚ κονομάνε τη σήμερον ημέραν ένα κάρο επιτήδιοι.KilledByDeath_4 έγραψε:Μπαφε το ηξερα οτι θα καταληξει σε φαση που του διναν κανα ψιλο για να εχει να ζησει.Ειδικα αν μιλας για εποχες 80 αυτο υπηρχε αλλα δεν ηταν εξαγορα ή φιμωση.Απλη βοηθεια σε καποια ατομα που ηταν δυσκολα και ηταν παρον παντου στον ΠΑΟΚ.εγω αυτα ξερω.
Τωρα αν εσυ συγκρινεις τετοιες περιπτωσεις με την λειτουργια ενος ΣΦ,δεν συμφωνω και δεν νομιζω οτι συγκρινονται τετοια πραγματα.Την εποχη που ζουμε φτασαμε να προπαγανδιζουν ολοι για να κονομησουν κατι που ειναι πολυ χειροτερο απο τετοιες περιπτωσεις.
Από αθλητικά site, blogs μέχρι ραδιόφωνα και εφημερίδες.
Στον απλό φτωχό οπαδό του ΠΑΟΚ θα κολλήσουμε?
Και στην τελική όταν θα σταματήσουν να πλουτίζουν οι μη ΠΑΟΚτσήδες άμεσα ή έμμεσα από τον επίσημο ΠΑΟΚ και τον λαό του, τότε να βγούμε να κράξουμε το βοήθημα σε έναν άνθρωπο που έδωσε-δίνει και την ζωή του για τον ΠΑΟΚ έμπρακτα και όχι στο μπλα μπλα.
Αφιερωμένο στους απανταχού συμβασιούχους κηπουρούς!
[youtube]NwRZvyluLAI[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=NwRZvyluLAI
[youtube]NwRZvyluLAI[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=NwRZvyluLAI
-
Α ρε Ζαγόρ...Κανείς δεν είναι εχθρός σου ρε φίλε.Φταις πολύ κι εσυ. Βλέπω μια τάση να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια λάθη από μέρους σου. Και όταν μια τέτοια κόντρα φουντώνει θα αναγκαστώ να είμαι απέναντι. Με τ αδέρφια μου...
ΥΓ1: Φτάνει το παραμύθι του καημένου που οδηγήθηκε ετσιθέλικα στην ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Ο Ζαγόρ ΑΓΑΠΑ την καρέκλα όπως και καθένας από μας θα την αγαπούσε στη θέση του.
ΥΓ2: Σκέφτηκα πολύ τι στάση θα πρέπει να κρατήσω την Τετάρτη. Μπα ρε φίδια...Δεν θα ασχοληθώ με κανέναν μέχρι να τελειώσει η ομάδα μου την προσπαθειά της
ΥΓ3: Ακόμη κι έτσι...ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Ξαδέρφη...Σου ρχομαι

ΥΓ1: Φτάνει το παραμύθι του καημένου που οδηγήθηκε ετσιθέλικα στην ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Ο Ζαγόρ ΑΓΑΠΑ την καρέκλα όπως και καθένας από μας θα την αγαπούσε στη θέση του.
ΥΓ2: Σκέφτηκα πολύ τι στάση θα πρέπει να κρατήσω την Τετάρτη. Μπα ρε φίδια...Δεν θα ασχοληθώ με κανέναν μέχρι να τελειώσει η ομάδα μου την προσπαθειά της
ΥΓ3: Ακόμη κι έτσι...ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Ξαδέρφη...Σου ρχομαι

O θεσμός του προέδρου του ΠΑΟΚ είναι ιερός.
ένα το κρατούμενο.
από τους 151 εδώ μέσα, οι 152 θα είχαν στύση και μόνο στην ιδέα να είναι μια μέρα πρόεδροι στην ομάδα.
δύο τα κρατούμενα.
από τους προέδρους που θυμάμαι εγώ, μόνο ο μακαρίτης ο κυρ Γιάννης δεν έφυγε σαν κυνηγημένος.
κι αυτό γιατί έφυγε νωρίς..
επίσης, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον που στις πρώτες μέρες της θητείας του, δεν εμφανιζόταν
ως ο κορυφαίος παράγοντας που μπλα, μπλα, μπλα..
ποιόν θέτε;
ο Βουλινός μας έφερνε τους Μητσιμπόνες και τους Μαγκντί, ο Μπάτμαν γκλαμουράτες μεταγραφές και
προπονηταράδες, ο Γούμενος θα έβαζε σε μια τάξη τα οικονομικά, και τελειωμό δεν έχει.
στο θέμα μας τώρα.
Ο Ζαγοράκης κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού του θα το είχε πως θα έρθει η μέρα που θα ακούσει
το όνομα του, χωρίς τα οε, οε, οε. Αν δεν το είχε, η συζήτηση πρέπει να πάει σε άλλη βάση,
κάπου χάνει ή δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Τα "μένω - φεύγω" για τα δύο πρώτα κρατούμενα του ποστ μου, είναι εξευτελιστικά. Τουλάχιστον.
Οταν παίρνεις την απόφαση να ηγηθείς αυτού του σωματείου, ξέρεις πως δεν έχεις να κάνεις με
την Χάμαρμπι, που αν κατι δεν πάει καλά, μαζεύονται οι οπαδοί της, γίνονται λιώμα μέχρι την άλλη μέρα
το μεσημέρι, και μετά πάνε όλοι μαζί για ψάρεμα.
Πάμε στο τρίτο το κρατούμενο.
Οι σύνδεσμοι είναι ένα ζωτικό κομμάτι του κοινωνικού φαινομένου που λέγεται ΠΑΟΚ.
Το ότι παίζεις με λαό στο τελευταίο κωλοχώρι της Ευρώπης με λαό, το οφείλεις (για να μην υπερβάλλω
και πω 100%) κατά 85% στους συνδέσμους σου.
Οι αγώνες που έχει δώσει το οπαδικό και κατ' επέκτασιν συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ ανά την επικράτεια,
είναι πολλοί και για να μην μακρυγορώ, αξιομνημόνευτοι.
Πάμε σε μια ακόμα παράμετρο.
Στην κοινωνία που ζούμε, όλα μα όλα βρίσκονται υπό κατηγοριοποίηση και μέσα σε ταμπέλες
και στερεότυπα:
αριστερός ή δεξιός, ΠΑΟΚτσης ή αρειανός, σκυλάς ή μεταλάς (καλά αυτό παλαιότερα)
emo ή trendy και τελειωμό δεν έχει, αλλά δεν θέλω να κουράσω και άλλο.
Το να χωριστεί ειδικά τώρα ο λαός του ΠΑΟΚ σε δύο στρατόπεδα, να είστε σίγουροι
φίλοι μου, πως κάνει τους χαμου να τρίβουν τα χέρια τους.
Ξέρω πως δεν έχω τη δύναμη να επηρεάσω κανέναν, και αυτό είναι και το σωστό άλλωστε,
αλλά εγώ προσωπικά δεν βρίσκω το παράξενο, κάποιος να είναι και με τον Ζαγοράκη,
και με τους συνδέσμους.
Τουλάχιστον για τώρα.
Ασε να βγει η χρονιά και βλέπουμε. Που ξες, μετά το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχει καν Ελλάδα..
Σόρι για το σεντόνι.
ένα το κρατούμενο.
από τους 151 εδώ μέσα, οι 152 θα είχαν στύση και μόνο στην ιδέα να είναι μια μέρα πρόεδροι στην ομάδα.
δύο τα κρατούμενα.
από τους προέδρους που θυμάμαι εγώ, μόνο ο μακαρίτης ο κυρ Γιάννης δεν έφυγε σαν κυνηγημένος.
κι αυτό γιατί έφυγε νωρίς..
επίσης, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον που στις πρώτες μέρες της θητείας του, δεν εμφανιζόταν
ως ο κορυφαίος παράγοντας που μπλα, μπλα, μπλα..
ποιόν θέτε;
ο Βουλινός μας έφερνε τους Μητσιμπόνες και τους Μαγκντί, ο Μπάτμαν γκλαμουράτες μεταγραφές και
προπονηταράδες, ο Γούμενος θα έβαζε σε μια τάξη τα οικονομικά, και τελειωμό δεν έχει.
στο θέμα μας τώρα.
Ο Ζαγοράκης κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού του θα το είχε πως θα έρθει η μέρα που θα ακούσει
το όνομα του, χωρίς τα οε, οε, οε. Αν δεν το είχε, η συζήτηση πρέπει να πάει σε άλλη βάση,
κάπου χάνει ή δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Τα "μένω - φεύγω" για τα δύο πρώτα κρατούμενα του ποστ μου, είναι εξευτελιστικά. Τουλάχιστον.
Οταν παίρνεις την απόφαση να ηγηθείς αυτού του σωματείου, ξέρεις πως δεν έχεις να κάνεις με
την Χάμαρμπι, που αν κατι δεν πάει καλά, μαζεύονται οι οπαδοί της, γίνονται λιώμα μέχρι την άλλη μέρα
το μεσημέρι, και μετά πάνε όλοι μαζί για ψάρεμα.
Πάμε στο τρίτο το κρατούμενο.
Οι σύνδεσμοι είναι ένα ζωτικό κομμάτι του κοινωνικού φαινομένου που λέγεται ΠΑΟΚ.
Το ότι παίζεις με λαό στο τελευταίο κωλοχώρι της Ευρώπης με λαό, το οφείλεις (για να μην υπερβάλλω
και πω 100%) κατά 85% στους συνδέσμους σου.
Οι αγώνες που έχει δώσει το οπαδικό και κατ' επέκτασιν συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ ανά την επικράτεια,
είναι πολλοί και για να μην μακρυγορώ, αξιομνημόνευτοι.
Πάμε σε μια ακόμα παράμετρο.
Στην κοινωνία που ζούμε, όλα μα όλα βρίσκονται υπό κατηγοριοποίηση και μέσα σε ταμπέλες
και στερεότυπα:
αριστερός ή δεξιός, ΠΑΟΚτσης ή αρειανός, σκυλάς ή μεταλάς (καλά αυτό παλαιότερα)
emo ή trendy και τελειωμό δεν έχει, αλλά δεν θέλω να κουράσω και άλλο.
Το να χωριστεί ειδικά τώρα ο λαός του ΠΑΟΚ σε δύο στρατόπεδα, να είστε σίγουροι
φίλοι μου, πως κάνει τους χαμου να τρίβουν τα χέρια τους.
Ξέρω πως δεν έχω τη δύναμη να επηρεάσω κανέναν, και αυτό είναι και το σωστό άλλωστε,
αλλά εγώ προσωπικά δεν βρίσκω το παράξενο, κάποιος να είναι και με τον Ζαγοράκη,
και με τους συνδέσμους.
Τουλάχιστον για τώρα.
Ασε να βγει η χρονιά και βλέπουμε. Που ξες, μετά το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχει καν Ελλάδα..
Σόρι για το σεντόνι.
Αδερφέ παρόλο που πιθανόν να διαφωνούμε και παρόλο που δεν μου άρεσε μια συγκεκριμένη λέξη που έγραψες θεωρώ το σχόλιό σου ξήγα αντρίκια και παντελονάτη..monopaokre έγραψε:Α ρε Ζαγόρ...Κανείς δεν είναι εχθρός σου ρε φίλε.Φταις πολύ κι εσυ. Βλέπω μια τάση να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια λάθη από μέρους σου. Και όταν μια τέτοια κόντρα φουντώνει θα αναγκαστώ να είμαι απέναντι. Με τ αδέρφια μου...
ΥΓ3: Ακόμη κι έτσι...ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Ξαδέρφη...Σου ρχομαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KilledByDeath_4
Σωστα μιλας ΧαλιφηστηνθεσητουΧαλιφη ειδικα οι τελευταιεσ 10 σειρες.
Εσυ μπορει να εισαι με Ζαγορακη και με συνδεσμους και γιαυτο ξερεις οτι δεν πρεπει (δεν ειναι σωστο) να με θιγεις να με λες καρκινο και λαμογιο.Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα και απο εκει ξεκιναει ο διχασμος αδερφε.
Ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα που το 85 επαιρνε πρωταθλημα και στην κερκιδα επεφτε ξυλο,ησουν πρωτος και στο 0-0 στο 70' το ματς αλλα ακομα και σε 1-0 με χαλια αποδοση ειχε γιουχα στους παικτες,απαιτησεις ψηλες,πιεση,ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
οσο βαζεις τον πηχη ψηλα τοσο θα προοδευεις και οπως λεει και ο Μπολονι αν σταματησεις να εξελισεσαι και να κινησε ΠΕΦΤΕΙΣ.
Εσυ μπορει να εισαι με Ζαγορακη και με συνδεσμους και γιαυτο ξερεις οτι δεν πρεπει (δεν ειναι σωστο) να με θιγεις να με λες καρκινο και λαμογιο.Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα και απο εκει ξεκιναει ο διχασμος αδερφε.
Ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα που το 85 επαιρνε πρωταθλημα και στην κερκιδα επεφτε ξυλο,ησουν πρωτος και στο 0-0 στο 70' το ματς αλλα ακομα και σε 1-0 με χαλια αποδοση ειχε γιουχα στους παικτες,απαιτησεις ψηλες,πιεση,ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
οσο βαζεις τον πηχη ψηλα τοσο θα προοδευεις και οπως λεει και ο Μπολονι αν σταματησεις να εξελισεσαι και να κινησε ΠΕΦΤΕΙΣ.
το προβλημα με το αν φυγει ο ζαγορακης ειναι οτι
ολοι οσοι τωρα τον υποστηριζουν και πολλοι φτανουν στα ορια της προσωπολατρειας,όταν θα έρθει ο επόμενος πρόεδρος είναι πολύ πιθανό να το γυρίσουν εντελώς το παραμύθι και εκει που τώρα λένε για ενότητα,ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κτλ θα γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα
προσωπικά δεν τον έχω σε εκτίμηση και το έχω πει πολλές φορες
δεν νομιζω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αν ο επόμενος έχει την μισή στηριξη που είχε ο ζαγοράκης από συνδέσμους και δημοσιογράφους
δεν έχει βάλει λεφτά στο σωματείο απλά τα διαχειρίζεται και κατα την γνώμη μου όχι ιδανικα
το μονο θετικό που του βρίσκω είναι ότι λόγω επειδης του euro είχε πολλούς φαν που πήγαν στο γήπεδο για τον αρχηγό της εθνικής
τραβηξε κοσμο δηλαδη σαν ειδωλο καποιων λογω του ευρωπαικου που ειχαμε παρει
ήταν άνθρωποι που πίστεψαν στον ζαγοράκη σαν ηγέτη κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα
με 80 εκατομύρια έσοδα τα τελευταια χρονια νομίζω προσωπικά ότι δεν ηταν δύσκολο να κανει μια καλη ομαδα
που δεν πηρε καποιον τιτλο ομως οπως καταφεραν αλλοι με τον κοσμο εναντιον τους
που εκανε και αρκετα χρεη(δεν ξερουμε ακομη τον πραγματικο αριθμο)
πουλώντας όσους παίχτες δεν έχει πουλήσει ποτέ κανένας πρόεδρος στον ΠΑΟΚ(μελισης,χριστοδουλοπουλος,μιετσελ,φερναντες,σικαμπαλα,βιειρινια,βιτολο ελευθερος)
που τον παρακαλουσαν για να ερθει
που τον παρακαλουσαν για να μην φυγει(που αλλοι ονειρευονται μια ζωη να γινουν προεδροι στον ΠΑΟΚ)
που εφερε τον σιχαμενο το γκαγκατση ο οποιος πριν δυο χρονια μας ειχε αποκλεισει απο την ευρωπη(ειχε πληρωσει ο τζον γου μια ωρα εκπροθεσμα και δεν τα δεχτηκε ο αντιπαοκτσης αυτος και υπαλληλος του κοκκαλη)
που εχουμε ακομη τον γιο του γκαγκατση μεσα στην παε
θελει να μεινει ας μεινει
μη μας τον παρουσιαζουν ομως οτι αυτος ειναι και μετα το χαος
οτι θα καταστραφει ο ΠΑΟΚ αν φυγει
ο κοσμος του ΠΑΟΚ ουσιαστικα εκανε την διαφορα αυτα τα χρονια
εγω ξερω ότι αν θελουν να στηριξουν οι δημοσιογραφοι και οι συνδεσμοι μπορει να ορθοποδησει ο επομενος προεδρος στον ΠΑΟΚ
αλλιως με το κυνηγητο δεν στεκεται κανενας
μην μας λενε να πουμε την διαδοχη κατασταση γιατι οταν εφευγε ο γουμενος δεν σκεφτονταν κανενας την διαδοχη κατασταση
διαδοχη κατασταση ειναι και η τωρινη ο κοσμος του ΠΑΟΚ και η στηριξη του
και υπαρχουν ικανα ατομα να μπουν μπροστα
και ο βρυζας μπορει
και ο κωστικος μπορει
τι παραπανω εχει ο ζαγορακης απο αυτους
αυτοι ξερουν να κανουν και καμια μεταγραφη τουλαχιστον γιατι όταν ο ζαγορακης εκανε τις μεταγραφες μας εφερνε τον κνολ και τον σαλμον και βγηκαμε ενατοι (απο τις χειροτερες χρονιες στην ιστορια της ομαδας)
ολοι οσοι τωρα τον υποστηριζουν και πολλοι φτανουν στα ορια της προσωπολατρειας,όταν θα έρθει ο επόμενος πρόεδρος είναι πολύ πιθανό να το γυρίσουν εντελώς το παραμύθι και εκει που τώρα λένε για ενότητα,ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κτλ θα γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα
προσωπικά δεν τον έχω σε εκτίμηση και το έχω πει πολλές φορες
δεν νομιζω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αν ο επόμενος έχει την μισή στηριξη που είχε ο ζαγοράκης από συνδέσμους και δημοσιογράφους
δεν έχει βάλει λεφτά στο σωματείο απλά τα διαχειρίζεται και κατα την γνώμη μου όχι ιδανικα
το μονο θετικό που του βρίσκω είναι ότι λόγω επειδης του euro είχε πολλούς φαν που πήγαν στο γήπεδο για τον αρχηγό της εθνικής
τραβηξε κοσμο δηλαδη σαν ειδωλο καποιων λογω του ευρωπαικου που ειχαμε παρει
ήταν άνθρωποι που πίστεψαν στον ζαγοράκη σαν ηγέτη κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα
με 80 εκατομύρια έσοδα τα τελευταια χρονια νομίζω προσωπικά ότι δεν ηταν δύσκολο να κανει μια καλη ομαδα
που δεν πηρε καποιον τιτλο ομως οπως καταφεραν αλλοι με τον κοσμο εναντιον τους
που εκανε και αρκετα χρεη(δεν ξερουμε ακομη τον πραγματικο αριθμο)
πουλώντας όσους παίχτες δεν έχει πουλήσει ποτέ κανένας πρόεδρος στον ΠΑΟΚ(μελισης,χριστοδουλοπουλος,μιετσελ,φερναντες,σικαμπαλα,βιειρινια,βιτολο ελευθερος)
που τον παρακαλουσαν για να ερθει
που τον παρακαλουσαν για να μην φυγει(που αλλοι ονειρευονται μια ζωη να γινουν προεδροι στον ΠΑΟΚ)
που εφερε τον σιχαμενο το γκαγκατση ο οποιος πριν δυο χρονια μας ειχε αποκλεισει απο την ευρωπη(ειχε πληρωσει ο τζον γου μια ωρα εκπροθεσμα και δεν τα δεχτηκε ο αντιπαοκτσης αυτος και υπαλληλος του κοκκαλη)
που εχουμε ακομη τον γιο του γκαγκατση μεσα στην παε
θελει να μεινει ας μεινει
μη μας τον παρουσιαζουν ομως οτι αυτος ειναι και μετα το χαος
οτι θα καταστραφει ο ΠΑΟΚ αν φυγει
ο κοσμος του ΠΑΟΚ ουσιαστικα εκανε την διαφορα αυτα τα χρονια
εγω ξερω ότι αν θελουν να στηριξουν οι δημοσιογραφοι και οι συνδεσμοι μπορει να ορθοποδησει ο επομενος προεδρος στον ΠΑΟΚ
αλλιως με το κυνηγητο δεν στεκεται κανενας
μην μας λενε να πουμε την διαδοχη κατασταση γιατι οταν εφευγε ο γουμενος δεν σκεφτονταν κανενας την διαδοχη κατασταση
διαδοχη κατασταση ειναι και η τωρινη ο κοσμος του ΠΑΟΚ και η στηριξη του
και υπαρχουν ικανα ατομα να μπουν μπροστα
και ο βρυζας μπορει
και ο κωστικος μπορει
τι παραπανω εχει ο ζαγορακης απο αυτους
αυτοι ξερουν να κανουν και καμια μεταγραφη τουλαχιστον γιατι όταν ο ζαγορακης εκανε τις μεταγραφες μας εφερνε τον κνολ και τον σαλμον και βγηκαμε ενατοι (απο τις χειροτερες χρονιες στην ιστορια της ομαδας)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Δευ 16 Ιαν 2012, 23:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ρε πάτε καλα?
Εχουμε αγώνα τη Τετάρτη?
ΕΛΕΟΣ.......!!
Και μετά αναρωτιόμαστε πως μας πηδάνε οι πολιτικοί τόσα χρόνια.
Πάμε γερά ο Τζέφρι είναι κοντά.
Εχουμε αγώνα τη Τετάρτη?
ΕΛΕΟΣ.......!!
Και μετά αναρωτιόμαστε πως μας πηδάνε οι πολιτικοί τόσα χρόνια.
Πάμε γερά ο Τζέφρι είναι κοντά.
Οτι ναναι. Εχουμε εναν ειλικρινεστατο ΠΑΟΚτση προεδρο που αγαπαει την ομαδα κι ας εκανε λαθη και προτιμουμε να τον διωξουμε. Αντε, με ενα στραβο αποτελεσμα αυριο ειναι η ευκαιρια σας να τον διωξετε. Να μεινετε μονοι σας ομως μετα για να διοικησετε εσεις