Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Επειδή το ακούω από πάρα πολλούς.
Αυτό το ''να τον διώξουμε'' από που σκατά προκύπτει;
Επειδή δεν τον θέλει για πρόεδρο ένα κομμάτι (μεγάλο ή μικρό δεν έχει σημασία επι της παρούσης) του κόσμου, τι σημαίνει ακριβώς; Ότι είναι παρεξηγιάρης και θα σηκωθεί να φύγει; Ε, άμα είναι έτσι, αν όλα αυτά είναι ένα καπρίτσιο δηλαδή...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΑΤΣΕ (αφού έφυγε ήδη μια φορά).

Δεν καταλαβαίνω την μεμψιμοιρία ορισμένων. Θέλει να φύγει; Υπέροχα. Δεν τον κρατάει κανείς, αν νομικά και οικονομικά είναι οκ προς τον σύλλογο. Δεν θέλει να φύγει; Θαυμάσια. Ας αφήσει απο΄το περιβάλλον του, τις διαροές του στυλ ''μπουχουχου, φεύγω δεν με παίζουν'' κι ας κάτσει να φάει τη λέζα, εδώ μαζί μας. Τη λέζα, που κι αυτός ως υπέυθυνος διοικητής, δημιούργησε.

Έχει γίνει το ζήτημα, Μαρθα Βούρτση, ως εκεί που δεν πάει.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Από το άρθρο του Overlap το οποίο είναι καταπληκτικό και νοιώθει 100% από ΠΑΟΚ συγκράτησα τα εξής προς το τέλος του ...

"Ο Ζαγοράκης είναι, όμως, ένας απλός διαχειριστής σε μία διοίκηση πρωτοδικείου. Μπορεί να είναι καλός ή κακός διαχειριστής, αλλά παραμένει διαχειριστής. Μεγαλομέτοχος είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, δηλαδή οι φίλαθλοι. Οι ίδιοι που τον «ανάγκασαν» να κρεμάσει τα κοντά παντελόνια και να αναλάβει το δυσκολότερο εγχείρημα τις ζωής του. Επειδή, λοιπόν, το «ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι» οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τις κακές επιλογές του «σκύλου» είναι όσοι αποφάσισαν να τον «κάνουν πρόέδρο». Αυτοί επέλεξαν να του παραδώσουν τα κλειδιά «με το ζόρι», αυτοί πίστεψαν ότι θα τα καταφέρει. Ως εκ τούτου, αυτοί είναι υπόλογοι για τις αποφάσεις του ανθρώπου που οι ίδιοι ουσιαστικά διόρισαν.

Ίσως, τελικά, το μεγαλύτερο λάθος του Ζαγοράκη να ήταν η ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ σε βάρος της προσωπικής του ηρεμίας και μίας καλοπληρωμένης θέσης στην ΕΠΟ. Με πολλά «ταξίδια αναψυχής» και ελάχιστες ευθύνες. Αντί να προστατεύσει ως κόρη οφθαλμού τον «μύθο του αρχηγού της Εθνικής του 2004» αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδία του και να στραπατσάρει την εικόνα του σε ένα «αχάριστο σωματείο». Βιώνει, επομένως, τη σταδιακή απαξίωση της προσωπικότητάς του όπως και όλοι οι προκάτοχοί του.

Συμπέρασμα

Οι σωστές αποφάσεις δε λαμβάνονται «εν θερμώ». Η επιτυχία μίας διοίκησης δεν καθορίζεται από ένα μεμονωμένο αποτέλεσμα, αλλά από την πορεία της στο χρόνο. Επομένως, ενδεχόμενη αποτυχία στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ δε θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή για ισοπέδωση του οικοδομήματος που χτίζεται εδώ και χρόνια με κόπο. Τα λάθη είναι πολλά αλλά οι ευθύνες δε βαραίνουν μόνο ένα πρόσωπο και σίγουρα δε θα πρέπει να αποδοθούν με «μεσαιωνικές τακτικές».

Η οικονομική κρίση της χώρας έχει τις βάσεις της κυρίως στη διευρυμένη «κρίση ηθικής» στην κοινωνία. Η στοχοποίηση του Ζαγοράκη και ο εν δυνάμει αποκεφαλισμός του αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Την ίδια στιγμή, οι «παλιοί αυλικοί» σφυρίζουν αδιάφορα και επικροτούν έμμεσα την οργανωμένη αποδόμηση του «τελευταίου ηγέτη» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ύστατος συνεκτικός κρίκος του λαού του ΠΑΟΚ θα σπάσει οριστικά, εάν δεν αναλάβει δράση η «σιωπηρή πλειοψηφία» που παρακολουθεί τις εξελίξεις αμέτοχη."

Νομίζω ότι το τελευταίο είναι το σημαντικότερο ...

Αλλά εδώ είναι που έχουν δίκιο και οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ ...

Όλοι εμείς που είμαστε η μεγάλη σιωπηρή πλειψηφία έχουμε υπάρξει οργανωμένοι μόνο όταν περάσαμε από τους συνδέσμους ... κατά τα άλλα ... αγέλη και πρόβατα ... καλά μας λένε μπεεεε

έτσι δεν πάει μπροστά ο ΠΑΟΚ ... !!!

Όσο είμασταν όλοι μαζί κάναμε τρομερά βήματα εντός 3 ετών ...

τώρα αφού χωρίσαμε ξανά βήματα πίσω ... εκτός και αν οι οργανωμένοι το σκεφτούν καλύτερα ή ο Ζαγοράκης κάνει κάτι να ενώσει ξανά τον κόσμο ...

σε μία κλωστή δηλαδή ... παπαριές

Με λένε οι κολλητοί ... για αύριο ... να πάμε ρε μαλάκα στο γήπεδο ή θα γίνουν μανούρες και θα χαλαστούμε ? .... να πάρουμε ρε τα πιτσιρίκια στο γήπεδο ? ...

Που πάμε έτσι ρε αδέρφια ???? εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς ασχολούμαστε με τρίχες ...

Στήριξη στον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ πάνω από ΟΛΑ !
kos

Δημοσίευση από kos »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Σημειωτέον ότι ο Ζαγόρ ,όσο κι αν κλαίγεστε και χτυπιέστε σαν τις κατίνες, ΔΕΝ θα φύγει αν δεν φύγει πρώτα το βάρος των 4 μυρίων από πάνω του.
Βέβαια μπορεί και να βοηθήσει η Βόλφσμπουργκ σε αυτό. Λέω εγώ τώρα...
κανε πλακα απο την καψα τους να τον δωσουν να επεσε τοσο η τιμη επειδη ζητησαν ολα τα φραγκα μπροστα.

ΥΓ σορι για τις ικασιες αλλα στον ΠΑΟΚ του ζαγορακη υπαρχει τοση διαφανεια που κανεις δεν ξερει ποσο επιασε το μεγαλυτερο περουσιακο στοιχειο της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kos τι λες; Μια χαρά δόθηκαν τα νούμερα. Το γεγονός πως όλοι βάλθηκαν να τα αμφισβητήσουν δεην σημαίνε απολύτως τίποτα. Προσέξτε λίγο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι λετε εδώ μέσα. Ο καθένας πετάει τη μπαρούφα του και δημιουργεί κλίμα. Τα νούμερα ανατρέξτε στις σελίδες του Βιερίνια ή τις ειδησεογραφικές να τα θυμηθείτε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Βροχοποιέ και λοιποί μπλε....

Πάει πολύ ρε μάγκες..μπαίνει ο κάθε ραπαπας εδώ μέσα και πετάει τις σπόντες, τις ανακρίβειες , τη λάσπη και τα ψέμματα για να δημιουργήσει κλίμα.
Δηλαδή δε το βλέπετε ότι το κάνουν επίτηδες για να δημιουργήσουν κλίμα?
Δε το βλέπετε ότι το κάνουν επίτηδες για να "φανεί" ο διχασμός?

Εδώ μιλάμε για οργανωμένη προσπάθεια ... κανονικά όμως.. Τόσο καιρό είχαμε "κριτική" αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα είναι ελεεινό αυτό που κάνουν. Τα ονόματα γνωστά πλέον. Πριν δω το περιεχόμενο , με το όνομά τους μόνο ξέρω τι θα διαβάσω.

Ο προηγούμενος έγραψε ότι έδωσαν το Βιερίνια όσο όσο και πήραν λιγότερα γιατί τα ζήτησαν μπροστά. Εχει κάποιο στοιχείο? ήταν μπροστά? Άκουσε κάτι? Και γιατί να είναι κακό να ζητήσεις ρευστό άμεσα, αν άμεσα το έχεις ανάγκη?
Ας μας ενημερώσει εμάς τους τυφλούς και τους κουφούς και τα πρόβατα.

Δε βλέπετε ότι έχουν π@δήξει το φόρουμ? Και ο ΠΑΟΚ τι φταίει ? Το σαιτ είναι ανοικτό για τι καθένα. Μπαίνουν οι αντίπαλοι και οι χαμουτζηδες , διαβάσουν τις μαλ@ακίες εδώ μέσα και βγάζουν το συμπέρασμα διχασμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ. @ρχίδι@ διχασμός. Γ@μώ τα συμφέροντα που έχει ο καθένας σας ρε . Μια ζωή κερκόπορτες. Μια ζωή.

ΥΓ: Στα τέτοια μου αν φύγει ο Ζαγορ ή όχι. Το νταβατζιλίκι δε δέχομαι. Συνεχίστε να επιτρέπετε τη προπαγάνδα και το δηλητήριο στο φόρουμ.
ΥΓ:Επειδή έχετε και ιστορικό και βλέπετε...ανατρέξτε στα κιτάπια σας και βρείτε τη τελευταία φορά που κάποιος τους έγραψε για μπάλα. Για οτιδήποτε πλήν "ζαγοράκη", "καρέκλας", "διαφάνειας", "πορίσματος".Παίζει να είναι κανας χρόνος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ωραία πρόκληση αυτή που θέτεις, καθώς έτσι στο φτερό εγώ θυμάμαι διάφορα νούμερα απο την ειδησιογραφία.

Άρχιζαν απο 6,5 (και τα μπόνους συμμετοχών μέσα) και τελείωναν στο 2.2 (λεφτά που παίρνει ο ΠΑΟΚ τώρα και μόνο ο ΠΑΟΚ και έχει να περιμένει κάτι απο το μπόνους συμμετοχών).

Θα το ψάξω πάντως γιατί έχει ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick εγώ πιστεύω οτι ξεκινούσαν απο τα 40 εκατομμύρια, μαζί με τα μπονους μεταγραφής του εγγονού του Βιερίνια, και κατέληξαν στα 50 χιλιάρικα, γιατί είναι παλτό και τους πιάσαμε κότσο.

giapas, φίλε μπορεί να μίλησα για μπαρούφες και να είμαι κι εγώ εκνευρισμένος, αλλά δεν χαρακτήρισα κανέναν και κυρίως δεν θεωρώ κανέναν παπάρα. Στην ουσία έχεις δίκιο, αλλά οχι για το φόρουμ. Εσύ δεν βλέπεις οτι αυτό γίνεται στην κοινωνία του ΠΑΟΚ εδώ και δεκαπέντε χρόνια; Αυτοί είμαστε, κάτι που με λυπεί. Δεν σημαίνει όμως οτι εγώ έχω το δίκιο και όλοι όσοι συμφωνούν μαζί μου, θα εκφράζονται, και οι άλλοι τουμπέκα. Καλώς ή κακώς, αυτό που με νοιάζει είναι να μη πετάγονται κακεντρεχείς ανακρίβειες εδω μέσα, για να προστατευθεί η λειτουργία του φόρουμ. Σε οτι αφορά τη λειτουργία του ΠΑΟΚ, είτε ένας μοντ, είτε ένα νέο μέλος, έχουν ισάξια άποψη, οπότε δεν μπορώ να κόβω αβέρτα όποιον δε μου κάνει. Προφανώς αυτό πολλοί δεν το σέβονται, αλλά οι "εθνοκαθάρσεις" δεν είναι φόρτε της ιδεολογίας μου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kαλα τα λες βροχοποιε,απλα καποιων απο εμας η υπομονη τελειωσε μπορα ειναι ομως και θα περασει.

Υ.Γ Επειδη ανεφερα τη λεξη καρκινος στο τοπικ του σαλπιγγιδη θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν αναφερομουν στους συνδεσμους αλλα σε ολο αυτο που γινεται με τον παιχτη και εχει εξελιχθει σε καρκινο για την ομαδα.
Αυτο επειδη σε καποιο σημειο του φορουμ διαβασα απο εναν συνοπαδο οτι αναφερθηκε η λεξη καρκινος για τους συνδεσμους.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

ακομα μπορεις να εμπνευσεις τη συσπειρωση του 2007

κανε ΠΡΑΞΗ αυτα που υποσχεθηκες το 2007 (ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) και το οποιο κλιμα θα αντιστραφει
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οσον αφορα την εξυγιανση,δεν νομιζω πως ευθυνεται για το γεγονος οτι,μετα απο ενα χρονο απο τη μερα που ανελαβε,ξεκινησε η μεγαλυτερη οικονομικη κριση που εχει υπαρξει ποτε σε αυτο τον τοπο.

Οσον αφορα τη διαφανεια,ειχα την εντυπωση πως το ΣΔΟΕ και οι ορκωτοι λογιστες μπαινοβγαινουν οτι ωρα θελουν μεσα στην ΠΑΕ.

Τελος,για τον πρωταθλητισμο,δεν νομιζω να υπαρχει ετσω και ενας που να ισχυριζεται πως την τριτη χρονια του πλανου η ομαδα δεν εκανε πρωταθλητισμο.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

αυτο ακριβως λεω ρε φιλε

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ με βαση αν θες τα νεα δεδομενα που προκυπτουν απ την κριση (αν και κατα τη γνωμη, στα πρωτα χρονια ο ΠΑΟΚ μονο κριση δε βιωσε, αντιθετα υπηρξε τεραστια ανθηση. απο φετος μονο αρχισαν να σφιγουν τ πραγματα)

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ολοσωστο αυτο που λες με τους ορκωτους λογιστες, αλλα να μη βγαινουν και πραγματα τα οποια κανουν τη γυναικα του καισαρα να μη φαινεται οτι ειναι καθαρη

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ολοσωστο αυτο που λες για το οτι τον τριτο χρονο μας βγηκε ο πρωταθλητισμος, αλλα θα μεινουμε εκει? δηλαδη απο το σημειο πρωταθλητισμου παμε στο σημειο φτου κι απ την αρχη για πρωταθλητισμο?
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

και να πω και κατι αλλο

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ειναι το ΟΡΑΜΑ μου για τον ΠΑΟΚ, πολυ ειναι?
εσυ εχεις καποιο αλλο ΟΡΑΜΑ για τον ΠΑΟΚ σου?

και το σιγουρο ειναι οτι με προεδρο το Ζαγορακη τα προσεγγισαμε καποια στιγμη και τα τρια
Kap

Δημοσίευση από Kap »

504 Χιλιόμετρα μακρια από τη Θεσσαλονίκη, ευτυχώς, όλα αυτά για συνδέσμους μου φαίνονται κινέζικα πλέον. Μόνο τα τέσσερα γράμματα υπάρχουν. Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Θοδωρή και είναι σαφές ότι δεν θέλω να φύγει, ειδικά παό τη στιγμή που δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμία λύση η οποία να δίνει προοπτική στην ομάδα. Όμως ρε παιδιά όλα αυτά τα δημοσιεύματα (εάν είναι αληθινά) ότι σκέφτεται να φύγει και οι τόσες φορές που τα έχω διαβάσει με έχουν κουράσει.

Για να είσαι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις @ρχιδι@ από ατσάλι. Ας δείξει επιτέλους χαρακτήρα, όπως τότε που ήταν παίκτης. Δεν γίνεται κάθε φορά που κάθε μπερδεμένος τον βρίζει ή τον αποδοκιμάζει να μπαίνει η κασέτα "σκέφτεται να φύγει ο Ζαγοράκης". Τέλος πάντων, ας αποφασίσει γρήγορα. Όπως λέγαμε και παλαιότερα "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα". Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ένα απλό σύνθημα αλλά βίωμα ζωής όχι μόνο για εμάς αλλά και για αυτούς που το εμπνεύστηκαν.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

PAOKpanta έγραψε:και να πω και κατι αλλο

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ειναι το ΟΡΑΜΑ μου για τον ΠΑΟΚ, πολυ ειναι?

και το σιγουρο ειναι οτι με προεδρο το Ζαγορακη τα προσεγγισαμε καποια στιγμη και τα τρια
Το δικο μου οραμα ειναι να δω για ΔΕΚΑ χρονια τον ΠΑΟΚ μας ενωμενο.ΠΑΕ-ΑΣ-συνδεσμοι-μη οργανωμενοι,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Για μια δεκαετια.Και μετα,ποιος ειδε τον ΠΑΟΚ και δεν τον φοβηθηκε.Συνεβη για τρια χρονια και τον τριτο χρονο εγιναν ΟΡΓΙΑ για να χασουμε το πρωταθλημα!

Για να ειναι ενωμενος,ομως,πρεπει ΟΛΟΙ να βαλουν νερο στο κρασι τους.Δεν γινεται να μην θελει ΚΑΝΕΙΣ το Γκαγκατση στον ΠΑΟΚ και αυτος να υπαρχει ακομα εκει....Δεν γινεται να βγαζουν ανακοινωση καποιοι συνδεσμοι και να αποκαλουν το Ζαγορακη,"Θοδωρακη"......

Ξερω....ΠΑΟΚ ειμαστε και αυτο ειναι δυσκολο.....αλλα δεν γινεται διαφορετικα.ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

mpafos4 έγραψε:
PAOKpanta έγραψε:και να πω και κατι αλλο

Το δικο μου οραμα ειναι να δω για ΔΕΚΑ χρονια τον ΠΑΟΚ μας ενωμενο.ΠΑΕ-ΑΣ-συνδεσμοι-μη οργανωμενοι,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Για μια δεκαετια.Και μετα,ποιος ειδε τον ΠΑΟΚ και δεν τον φοβηθηκε.Συνεβη για τρια χρονια και τον τριτο χρονο εγιναν ΟΡΓΙΑ για να χασουμε το πρωταθλημα!

Για να ειναι ενωμενος,ομως,πρεπει ΟΛΟΙ να βαλουν νερο στο κρασι τους.Δεν γινεται να μην θελει ΚΑΝΕΙΣ το Γκαγκατση στον ΠΑΟΚ και αυτος να υπαρχει ακομα εκει....Δεν γινεται να βγαζουν ανακοινωση καποιοι συνδεσμοι και να αποκαλουν το Ζαγορακη,"Θοδωρακη"......

Ξερω....ΠΑΟΚ ειμαστε και αυτο ειναι δυσκολο.....αλλα δεν γινεται διαφορετικα.ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”