László Bölöni

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από lamosas »

Maximus έγραψε:
Προβλημα ισως να είχαν στον οικονομικο σχεδιασμό, όχι στο αγωνιστικό κομμάτι και στην φιλοσοφία που πρεπει να έχει η ομαδα. Αγωνιστικά, επιμένω, ότι ενας πρωην ποδοσφαιριστής είναι ο κατάλληλος για να σχεδιάσει φιλοσοφία. Ολοι οι προπονητές (πλην ελαχιστων) πρωην ποδοσφαιριστες ειναι.
Συνεχίζει να αναφέρεις σαν επιχείρημα ότι οι διοικούντες ήταν κατάλληλοι να σχεδιάσουν την φιλοσοφία της ομάδας ενώ έχεις τρανταχτά επιχειρήματα για το αντίθετο. Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος δλδ, πως οι πετυχημένες μεταγράφηκες κινήσεις που έχουν γίνει, από την ανάληψη διοίκησης των προαναφερθέν κυρίων και μετά, ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία τους επιλογές του Σάντος. Οι επιλογές τους, ξεκινώντας από την μεταγραφή που φέσωσε την ομάδα με 2.5 μύρια, συνεχίζοντας με την πρόσληψη προπονητή που ζήτημα να είχε στεριώσει 5 μήνες σε ομάδα σε μια περίοδο όπου αγωνιζόσουν για τα προκριματικά του τσου.λου καθώς και μια πλειάδα παιχτών που δεν πρόσφεραν ουσιαστικά ποτέ και τίποτα, και καταλήγοντας φέτος στην κατά δήλωση τους "λέτε να μην ξέρουμε τι κάνουμε" μεταγραφή του Ρομπερ, ήταν το λιγότερο αφελής μη πω επικίνδυνες. Αν εσύ μετά από όλα αυτά έχεις πειστεί πως πραγματικά ξέρουν τι κάνουν σχεδιάζοντας την ομάδα εγώ σηκώνω τα χέρια.
Maximus έγραψε: Μα αυτό προσπαθώ να εξηγήσω αδερφε μου lamosas... Ότι μπορει μερικες μεταγραφικες κινησεις να μην πετυχαν, αλλά στο σύνολο τους και οι δυο (ο Ντεμης και ο Ζαγορακης) αν δεν είχαν εξωαγωνιστικούς παράγοντες ή περισσοτερη τύχη στο πλευρο τους, θα είχαν καταφέρει να πάρουν το πρωταθλημα απέναντι στο κατεστημενο των γαυροβαζελων.

Αν ειναι έτσι, εμεις δεν ψάχνουμε για πρόεδρο, αλλα για τον μαγο χουντινι! Οτι βγαινει από το καπελο, να γινεται χρυσός! Γινεται αυτο? Δεν γίνεται...
Αυτό με τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες το ακούω συχνά ως επιχείρημα για το οποίο η ομάδα έχασε το πρωτάθλημα. Έχω εκφράσει και στο παρελθόν τις αντιρρήσεις μου λέγοντας πως τα παιχνίδια με τον ρουλη και αυτό με τον νιονιό αν δεν κάνω λάθος, στα οποία σφαχτήκαμε δεν αποτέλεσαν του λόγους για τους οποίους δεν πήραμε τη πρώτη θέση. Θυμάμαι ένα διπλό του γαύρου στη Τούμπα, ένα εντελώς ηλίθιο Χ στο Καυτατζόγλειο με τις γριές με την κόκκινη Βιτολο, θυμάμαι ένα διπλό της ΑΕΚ στην Τούμπα, ένα Χ στην Τρίπολη δεχόμενοι αστείο γκολ, ένα Χ με τον Ατρόμητα κ.ο.κ.
Επίσης μιλάς για τύχη. Από αυτή κι αν είχαμε εκείνη τη χρονιά...
Τέλος παντων για να καταλήξω το πρωτάθλημα δεν χάθηκε από κανένα εξωαγωνιστηκο παράγοντα ή τύχη. Άποψη μου είναι πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη να χτυπήσει τον τίτλο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο.

Αυτά και συγνώμη αν κούρασα.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Αδερφέ lamosas πιστεύεις πραγματικά πως το πρωτάθλημα εκείνη την χρονιά παίχτηκε στα ίσια και μάλιστα εμείς ήμασταν και τυχεροί?!!! Μην απαντήσεις αμέσως, σκέψου πραγματικά τι έγινε τότε, τί διαιτησίες είχε ο βάζελος και τί είχαμε εμείς. Το ότι μερικές φορές βάλαμε το νικητήριο γκολ προς το τέλος του αγώνα το θεωρείς τυχερό? Το ότι κερδίσαμε πολλές φορές με το 1-0 το θεωρείς τυχερό? Προσωπικά, η μόνη τύχη που είχαμε θεωρώ ότι ήταν ο ορισμός του Δαλούκα σε μερικά ντέρμπυ, τίποτε άλλο.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Lamosas κάνεις τεράστιο λάθος αν μας θεωρείς τυχερούς.Δε μπορεις να είσαι τυχερός μια ολόκληρη σεζόν.Το Χ μέσα στο Καυταντζόγλειο ήταν αυτοχειρία του Βιτόλο(κι όχι της ομάδας που μπορούσε να πάρει το ματς),Μια ήττα απο την κούλα με σφαγιαστική διατησία στο προηγούμενο ματς όπου μας στέρησε 2 ποσοσφαιριστές,μια ισοπαλία στην Τρίπολη με μη καταλογισμό πέναλντυ υπέρ μας και κόκκινη στον τερματοφύλακα του Αστέρα πάνω στον Μούσλι.Επίσης η ομάδα δεν έχανε σχεδόν απο κανένα μέσα έξω με αποκορύφωμα τα 2 διπλά στο καραϊσκάκη....Αν θες να πιστεύεις οτι ήμασταν τυχεροί οκ (άραγε πως κέρδισε ο παο νιόνιο,αρη;)!Αλλά να ξέρεις πως για να έχεις τύχη πρέπει να την προκαλείς...Κι ο ΠΑΟΚ την προκαλούσε πολλές φορες με την απόδοση του και το παθος του για την νικη...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Othin έγραψε:Αδερφέ lamosas πιστεύεις πραγματικά πως το πρωτάθλημα εκείνη την χρονιά παίχτηκε στα ίσια και μάλιστα εμείς ήμασταν και τυχεροί?!!! Μην απαντήσεις αμέσως, σκέψου πραγματικά τι έγινε τότε, τί διαιτησίες είχε ο βάζελος και τί είχαμε εμείς. Το ότι μερικές φορές βάλαμε το νικητήριο γκολ προς το τέλος του αγώνα το θεωρείς τυχερό? Το ότι κερδίσαμε πολλές φορές με το 1-0 το θεωρείς τυχερό? Προσωπικά, η μόνη τύχη που είχαμε θεωρώ ότι ήταν ο ορισμός του Δαλούκα σε μερικά ντέρμπυ, τίποτε άλλο.
Όχι φίλε μου δεν παίχτηκε στα ίσια και πραγματικά δεν περιμένω ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Δυστυχώς το πεπρωμένο της ομάδας μας ορίζει, πως για να πάρουμε τίτλο θα πρέπει να είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανώτεροι των αντιπάλων μας. Εκείνη τη χρονιά δεν ήμασταν και όπως σου είπα φάνηκε στο γήπεδο.

Εσύ λες πως αν παιζόταν στα ίσια θα το σηκώναμε. Τι να σου πω αδελφέ, δεν μπορώ να το ξέρω.

Ναι το ότι κερδίζαμε πολλές φορές στο τέλος το θεωρώ τυχερό. Εγώ γνωρίζω πως σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου οι πρωταθλητές μπαίνουν και πνίγουν τον αντίπαλο από την αρχή και δείχνουν ποια ομάδα είναι το αφεντικό με το καλημέρα. Αν εσύ θυμάσαι κάτι τέτοιο από την ομάδα του Σαντος πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

lamosas έγραψε: ...Ναι το ότι κερδίζαμε πολλές φορές στο τέλος το θεωρώ τυχερό. Εγώ γνωρίζω πως σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου οι πρωταθλητές μπαίνουν και πνίγουν τον αντίπαλο από την αρχή και δείχνουν ποια ομάδα είναι το αφεντικό με το καλημέρα. Αν εσύ θυμάσαι κάτι τέτοιο από την ομάδα του Σαντος πάω πάσο.
Όχι δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, γι αυτό και προτιμώ χίλιες φορές τη φετινή ομάδα του Μπόλονι. Η πικρή αλήθεια όμως είναι, πως η ομάδα του Σάντος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα σε μια χώρα που λειτουργούσε η δικαιοσύνη, ενώ η ομάδα του Μπόλονι θα χαρακτηριζόταν θεαματική μεν αλλά αφελής! Βέβαια, πιστεύω πως αυτό του χρόνου θα διορθωθεί. ;)
Η πραγματικότητα σχετικά με την δυνατότητα κατάκτησης τίτλου είναι αυτή που αναφέρεις, αλλά αυτό εγώ θέλω να αλλάξει. Θέλω να μπορώ να κατακτήσω τίτλο χωρίς να χρειάζεται να υπερνικήσω εκτός από τους αντιπάλους, και τους διάφορους διαβόλους, τριβόλους, ξωτικά και χίμαιρες... Θέλω να μπορώ να κατακτήσω έναν τίτλο έστω και κωλόφαρδα ρε αδερφέ, όπως συμβαίνει στα αξιόπιστα πρωταθλήματα. Αυτή υποτίθεται ότι είναι και η μαγεία του ποδοσφαίρου!
Τέλος, μην υποτιμάς τις δυνατότητες των αμυντικογενών ομάδων. Μπορεί να θυμόμαστε περισσότερο τις επιθετικές και θεαματικές ομάδες, αλλά υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα ομάδων που υιοθέτησαν το "τσούκου τσούκου μπωλ" και που κατέκτησαν τίτλους, βλέπε Euro 2004, ομάδες Χελένιο Χερέρα κοκ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

[youtube]9F02wFB5y78&list=FLY53JgZ3k5ZM1snPP7L_btQ&index=95&feature=plpp_video[/youtube]

α ρε μέγιστε μηχανικέ
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Λάσλο Μπόλονι βγήκε μπροστά και έδωσε εξηγήσεις σε αγωνιώδη ερωτήματα του κόσμου. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τετ-α-τετ επί μακρόν με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία για όλα τα σημαντικά ζητήματα της ομάδας. Το olaPAOK.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει τις τοποθετήσεις του 59χρονου τεχνικού ανά θέμα:

Ο τρόπος που… δεν έχει ο ΠΑΟΚ να κατακτά τίτλους: “Πόσοι παίκτες έχουν πάρει τίτλο από το υπάρχον ρόστερ; Τέσσερις, πέντε; Δεν έχουμε κουλτούρα τίτλων. Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες με εμπειρία τίτλων. Ας δούμε πώς παίζει ο Ολυμπιακός. Είναι και ψυχολογικό το θέμα. Δεν μπορούμε, δεν ξέρουμε τον τρόπο να πάρουμε τίτλο. Θα πρέπει να αποκτήσουμε αυτή την κουλτούρα. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Να μην κερδίζουμε μία Κυριακή και μετά το μυαλό μας δεν είναι εκεί που πρέπει”

Οι απώλειες στην Τούμπα: “Δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να κάνουμε παιχνίδι σαν αυτό της περασμένης Κυριακής. Ποτέ. Δεν συμφωνώ ότι δεν παλεύουμε τα ματς. Η ομάδα παλεύει, με βάση την ικανότητα που έχουμε, το κάνουμε. Εγώ είδα τους παίκτες λυπημένους και κουρασμένους την Κυριακή. Τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει; Όταν λείπουν 4, 5 παίκτες, μιλάμε για το 50% της ενδεκάδας. Αυτό επηρεάζει. Έχουμε χάσει την ισορροπία στην άμυνα και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Ακόμη, δεν έχουμε την ικανότητα να ανοίξουμε κλειστές άμυνες. Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό χαφ. Ο Ίβιτς λόγω των τραυματισμών φέτος δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ. Κάναμε μία προσπάθεια με τον Σπαντάσιο (“δεν είχαμε χρήματα να πάρουμε τον Μεσι” τόνισε) να βρούμε λύση. Δεν το πετύχαμε, τώρα δοκιμάζουμε τον Γιάννου. Υπάρχουν παιχνίδια που είναι καλός, σε άλλα όχι και τόσο. Χρειάζεται δουλειά, κυρίως στην τεχνική.

Δεν έχουμε τον παίκτη να διεισδύσει. Ο Μπακαγιόκο όταν ήταν νέος και έπαιζε στη Μαρσέιγ το έκανε πολύ καλά αυτό. Ο Κλάους έχει άλλα στοιχεία, έχει καθιερωθεί φέτος και σκοράρει, Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης έχουν τον δικό τους τρόπο παιχνιδιού. Χρειάζεται ένας παίκτης που θα πλαισιώσει τον Αθανασιάδη.

Επιπλέον, κάνουμε λάθη και το χειρότερο δεν τα διορθώνουμε, δεχόμαστε γκολ και μετά χάνεται η συγκέντρωση και έρχεται η πίεση. Λένε ότι παίζουμε πολύ ψηλά στην Τούμπα. Μπορειτε να μου πείτε πότε δεχθήκαμε το πρώτο γκολ με τον Αστέρα; Στο 3ο λεπτό δεν ήταν; Μετά τι έπρεπε να κάνουμε; Να καθόμαστε πίσω και να περιμένουμε; Με τα Γιάννινα πάλι δεν φάγαμε γκολ νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό;… Έφυγαν και παίκτες. Ο Βιτόλο ήταν σκύλος, μπόξερ και κάλυπτε τον Γκαρσία. Δεν μπορούμε να ζητάμε από το Λάζαρ να κάνει το ίδιο και ο Βιτόλο δεν μπορεί να κάνει ό,τι ο Λάζαρ. Στην άμυνα Μαλεζάς και Τσιρίλο έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά ο Κοντρέρας λείπει. Είχε τον έλεγχο της άμυνας. Ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να καλύψει τον Βιεϊρίνια σε κάποια πράγματα. Δουλεύουμε όμως και πιστεύω ότι γρήγορα ή αργότερα θα βρούμε τις λύσεις”

Το πλάνο προώθησης νέων ποδοσφαιριστών: “Βλέπω βελτίωση. Ο Μαλεζάς δεν είναι ο ίδιος παίκτης που είχα δει όταν πρωτοήρθα. Βελτιώνεται συνεχώς. Υπάρχει και ο Σταφυλίδης που έρχεται από πίσω, ο Αποστολόπουλος. Και ακόμη, νέα παιδιά με τα οποία δουλεύουμε. Ο Παναγιωτούδης, ο Πέλκας, ο Κωνσταντινίδης, ο Πόποβιτς, ο Λαμπάκης. Όταν είχα έρθει είχαμε μιλήσει για την προώθηση τριών παικτών. Τώρα μπορώ να πω ότι του χρόνου επτά με εννιά παιδιά θα βγουν μέσα από το γκρουπ των νέων και θα πλαισιώσουν την ομάδα. Και το σημαντικό για μένα είναι ότι οπαδοί μας στηρίζουν αυτά τα νέα παιδιά. Χαίρονται να τους βλέπουν να αγωνίζονται. Αν μείνουμε ίδια ομάδα του χρόνου, όλα θα είναι καλά, αν όχι θα χρειαστεί να ενισχυθούμε. Πώς χτίζεις μία ομάδα; Κρατάς τους καλύτερούς σου παίκτες, προωθείς τους καλύτερους νέους παίκτες, κάνεις μεταγραφές. Για τα δύο πρώτα μπορώ να σας μιλήσω, το άλλο είναι θέμα της διοίκησης, όχι δικό μου. Φυσικά και θέλω να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Όλοι το θέλουμε. Για μας μετά ίσως είναι πιο δύσκολο αν θα παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τι έπαθε φέτος ο Παναθηναϊκός που έμεινε εκτός Ευρώπης. Μπορεί να τα χάσεις και όλα στο τέλος… (Λίγο αργότερα πρόσθεσε) Τι πέτυχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια; Βγήκε πρώτη στα πλέι οφ, έπαιξε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κατέληξε στους ομίλους του Europa League. Εγώ μπορώ με τα δύο χέρια να σας υπογράψω ότι θα είμαστε στο Europa League”.

Η ζωή του στον ΠΑΟΚ: “Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ… Να σας πληροφορήσω ότι μόλις πρόσφατα αγόρασα έπιπλα για το σαλόνι στο σπίτι μου στο οποίο είχα μόνο επτά καρέκλες (γελάει). Να σας πω ότι και στη γυναίκα μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα. Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ, πάντα όμως το μυαλό του ανθρώπου σκέφτεται διάφορα πράγματα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα τι μπορούμε και τι έχουμε καταφέρει. Εγώ, πάντως, όπως είπα και όταν ήρθα, πέφτω στο κρεβάτι μου και κοιμάμαι ήσυχος”.

Τα συν και τα πλην της μέχρι τώρα πορείας του στον ΠΑΟΚ: “Στις άσχημες στιγμές σίγουρα είναι το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Το 0-3 στο 17΄ από τον Αστέρα Τρίπολης, άσχετα αν η αντίδραση της ομάδας μου άρεσε. Ότι ήρθα σε μία δύσκολη στιγμή στον ΠΑΟΚ. Και ακόμη, τα προβλήματά μου με τους διαιτητές. Δεν είναι καλό αυτό.

Από την άλλη στα θετικά θα έβαζα: Την πορεία που κάναμε στο Europa League, τα παιχνίδια μας εντός και εκτός έδρας, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Το γεγονός ότι εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί κόντρα στις άλλες μεγάλες ομάδες, με εξαίρεση τα ματς με τον Ολυμπιακό. Την πολιτική που ακολουθήσαμε με τους νεαρούς παίκτες. Βάλαμε ορισμένα νέα παιδιά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Θα έλεγα, ακόμη, ότι βοηθήσαμε την οικονομική πολιτική του συλλόγου, φέραμε χρήματα στα ταμεία από το Europa League, όλοι μαζί συμφωνήσαμε να κατέβει το μπάτζετ και να πουληθεί ποδοσφαιριστής. Και αυτό, χωρίς να αλλάξει η βαθμολογική μας θέση σε σχέση με πέρυσι. Φυσικά, ο σεβασμός των οπαδών κι αυτός είναι ένας λόγος που στεναχωριέμαι για τις αντιδράσεις μου κάποιες στιγμές απέναντι στους διαιτητές. Όταν κάνω λάθη τα παραδέχομαι. Σε δύο περιπτώσεις με διαιτητές έφταιξα, σε άλλες δύο όχι.

Επιπλέον, έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της ομάδας. Τον Κωνσταντινίδη, τον Βρύζα, τον Ζαγοράκη που διατηρώ επαφή, τον Κυριάκο (δείχνοντας τον υπεύθυνο επικοινωνίας). Μ΄αρέσει η ατμόσφαιρα στην ομάδα, η πίεση που υπάρχει. Θα ‘θελα να είχα προσφέρει περισσότερα. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να δίνει, είναι δύσκολο, αλλά αυτό έχει αξία. Το να παίρνεις και να λες “ευχαριστώ” είναι εύκολο”.

Η ανάγκη στήριξης από τους οπαδούς “Θυμάμαι πολλά παιχνίδια με πάνω από 20.000 κόσμο, στο τελευταίο ματς ήταν μόλις 6.000. Τους χρειαζόμαστε ακόμη κι αν είναι θυμωμένοι. Τους χρειαζόμαστε. Δεν θέλω να είμαι υποκριτής απέναντί τους. Μπορεί να μιλάς με ένα πρόσωπο και ορισμένες φορές να υποκρίνεσαι, αλλά όχι απέναντι στους οπαδούς. Είναι τόσοι πολλοί. Αν με ρωτήσουν αν ο ΠΑΟΚ είναι η πιο δυνατή ομάδα θα τους πω όχι. Αν με ρωτήσουν ποια ομάδα μου αρέσει στην Ελλάδα, θα τους πω ο ΠΑΟΚ. Στα επόμενα ματς και στα πλέι οφ θα κάνουμε το καλύτερο και μ’ αυτούς δίπλα μας θα είναι πολύ πιο εύκολο. Οι πραγματικοί οπαδοί είναι κοντά και στα δύσκολα. Όταν παίξαμε με την Τότεναμ αρκετοί με πήραν τηλέφωνο από τη Ρουμανία να δουν το ματς. Αυτοί δεν είναι οπαδοί μας. Οι οπαδοί έρχονται πάντα μαζί μας και θέλουμε να νιώθουμε ότι μας υποστηρίζουν πάντα. Ξέρω ότι πρέπει να είμαστε θετικοί. Να έχουμε ενέργεια. Θα προσπαθήσουμε. Δεν ξέρω τι θα πετύχουμε, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε…”

Ο δύσκολος δρόμος της κορυφής: “Κοιτάξτε, στη Γαλλία οι ομάδες έχουν μπάτζετ 4-5 εκατομμυρίω ευρώ για τις Ακαδημίες τους. Όσοι παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ παίρνουν 10 εκ. ευρώ το χρόνο σίγουρα. Ο Ολυμπιακός τα παίρνει σχεδόν κάθε χρόνο. Μπορεί να μην είναι τα χρήματα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχεις ένα πολύ καλό μπάτζετ για να κάνεις ομάδα. Αυτό που έκανε ο ΑΠΟΕΛ ήταν φανταστικό. Μπορεί να το κάνει κάθε χρόνο; Μακάρι να το πετύχει γιατί είναι ελληνική ομάδα… Εμείς θα παλέψουμε με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στα πλέι οφ για να πάμε στα προκριματικά. Μπορεί να τους κερδίσαμε πρόσφατα, αλλά είναι πάντα πολύ αξιόλογοι αντίπαλοι και πρέπει να τους υπολογίζουμε και να τους σεβόμαστε”.

Η “υπόκλιση” στον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Τον κόσμο, φυσικά. Δεν είναι μόνο πολύς, έχει και τη δική του κουλτούρα. Είναι πολύ θερμός. Πήγαμε στην Κέρκυρα, βρήκαμε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πήγαμε στη Γερμανία το καλοκαίρι, το ίδιο. Η Μαρσέιγ και η Σεντ Ετιέν έχουν οπαδούς στη Βόρεια Γαλλία, αλλά στη Γερμανία κανένα. Ούτε κανείς θα ερχόταν στο αεροδρόμιο”.

Η μεγάλη απορία για τα ελληνικά γήπεδα: “Θέλω να πω και το εξής: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα υπάρχει η βλακώδης απόφαση να μην μπορούν να συνυπάρχουν στις κερκίδες οπαδοί και των δύο ομάδων που αγωνίζονται σε ένα γήπεδο. Ακόμη και αν υπήρχε πρόβλημα, βρήκαν την πιο εύκολη λύση”.

Τα ερωτήματα για την Αστυνομία: “Δεν έχω κάτι με την Αστυνομία. Απλά δεν μου αρέσει να βλεπω 20, 25 άτομα έξω από τα αποδυτήριά μας στην Τούμπα κάθε φορά. Τι κάνουν εκεί; Την άλλη φορά, οι οπαδοί μπήκαν μέσα στα γραφεία και αυτοί ήταν έξω από τα αποδυτήρια μας. Γιατί να μην είναι έξω, εκεί που υπήρχαν τα γεγονότα;”

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxs ... 19555.html

Κρατηστε τον προφεσορ και κοφτε το κεφαλι σας εκει στην ΠΑΕ να του δωσετε τα καταλληλα εργαλεια να δουλεψει ..

Μπορει να μας οδηγησει στην γη της επαγγελιας..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μπολονι εισαι μια μαφία.

Πολυ καλος προπονητης για τον ΠΑΟΚ.
Δε μασαει τιποτα.
Τσακαλος.

Επεκταση, αλλα 4 χρονια στον ΠΑΟΚ, ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΡΗΤΡΑ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Όντως λέει ωραία πράγματα.

Κρατάω αυτό για τη κουλτούρα του πρωταθλητή...το έχει πει και ο παυλάρας αλλά και ο Σάντος πιο παλιά.

Επίσης κρατάω την σιγουριά του ότι δε είναι ποδοσφαιρικά δυνατόν αυτός ο ΠΑΟΚ να παίξει σε ομίλους c.l αλλά για το europa δέχεται να δεσμευτεί.

Κρυφοελπίζω ότι θα είναι μαζί μας του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

θα ειναι στανταρ
η κουβεντα του ηταν συγκεκριμενη και οχι γενικολογα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ο Μπόλονι δεν θα είναι του χρονου μαζί μας.........αν του κάνουν μείωση....ή απλά τον τελειώσουν και πιστεύω ότι ενα απο τα 2 θα γίνει......δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ. Ας βρουν απο αλλου τα λεφτα.
Ας τον πληρωσει ο Ζαγορακης με τον Βιολιδη.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

navigator11 έγραψε:
σκανδαλωδης "παιζει" να χαρακτηρισθει πλεον η συμπλευση αναμεσα μας δεδομενης της οριζοντιοκαθετης κοντρας μας λιγα χρονια μολις πριν σε αρκετα. :lol: :lol:
Όντως, και εγώ αρχίζω και ανησυχώ... :lol: :opaokara: Να εισαι καλα πλοηγε!

lamosas έγραψε:
Συνεχίζει να αναφέρεις σαν επιχείρημα ότι οι διοικούντες ήταν κατάλληλοι να σχεδιάσουν την φιλοσοφία της ομάδας ενώ έχεις τρανταχτά επιχειρήματα για το αντίθετο. Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος δλδ, πως οι πετυχημένες μεταγράφηκες κινήσεις που έχουν γίνει, από την ανάληψη διοίκησης των προαναφερθέν κυρίων και μετά, ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία τους επιλογές του Σάντος. Οι επιλογές τους, ξεκινώντας από την μεταγραφή που φέσωσε την ομάδα με 2.5 μύρια, συνεχίζοντας με την πρόσληψη προπονητή που ζήτημα να είχε στεριώσει 5 μήνες σε ομάδα σε μια περίοδο όπου αγωνιζόσουν για τα προκριματικά του τσου.λου καθώς και μια πλειάδα παιχτών που δεν πρόσφεραν ουσιαστικά ποτέ και τίποτα, και καταλήγοντας φέτος στην κατά δήλωση τους "λέτε να μην ξέρουμε τι κάνουμε" μεταγραφή του Ρομπερ, ήταν το λιγότερο αφελής μη πω επικίνδυνες. Αν εσύ μετά από όλα αυτά έχεις πειστεί πως πραγματικά ξέρουν τι κάνουν σχεδιάζοντας την ομάδα εγώ σηκώνω τα χέρια.
Αδερφέ, μην μπαίνουμε στην διαδικασία να μετράμε εναν εναν τους παίχτες ποιος τους εφερε και απο που ηρθαν, γιατι και εγω μπορώ να σου αναφέρω τους στυλοβατες Γκαρσία, Κοντρερας, Μουσλιμοβιτς, Ιβιτς που εντελώς τυχαία, όλοι τυγχαινει να τους ξεχναμε όταν μιλαμε για τις "αποτυχημένες" επιλογές των ΖΖ...!!!

Σημασία έχει ότι συνταχθηκε ένα πλάνο από 3 άτομα και ο καθενας συνέσφερε αυτό που μπορούσε...

Και για να θυμίσω το σκεπτικό των μεταγραφών: την πρώτη χρονιά υπήρχε σαρδέλα, την δευτερη πάρθηκε ο κορμός της ομαδας (Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλι, Βιερινια κλπ) ,αλλα στον παγκο υπηρχε παλι σαρδελα. Και την τρίτη χρονιά, αν θυμάσαι, το σκεπτικό ήταν ο πάγκος να γεμίσει με καλούς back up players, ετσι ωστε η ομαδα να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε 3 διοργανωσεις, που θα παιζαμε και στο europa league. Ετσι παρθηκαν οι Φιλομενοι ,Κρέσιτς, Αμπουμπακαρι και οι λοιποί, "αποτυχημενοι" κατα εσενα...

(Έλα όμως που στο ματς με τις καρδούλες τα καναμε σκατα... Και χασαμε τα λεφτα του Europa εκεινης της χρονιάς, τα οποια ειχαμε προυπολογίσει. Και διογκώθηκε και το χρέος, απο οτι φανηκε τελικά. Και φώναζε ο παππούς ότι εγινε τεραστια μαλακια που δεν περάσαμε... Αγωνιστικα όμως, ίσως μας έδωσε και το δικαιωμα να δωσουμε βαση παραπανω στο πρωταθλημα και να παμε καλα, οπως και πηγαμε.)

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι δεν γίνεται όλες οι μεταγραφές να στεφθουν με επιτυχία. Μερικές θα βγουν χρυσάφι, αλλες θα βγουν άνθρακας. Το πλάνο όμως και το σκεπτικό υπήρχε και ηταν ξεκαθαρο, από το τριετες πλάνο που ειχαν θέσει. Πήγαμε πολύ κοντά στην πηγή, αλλα τελικά νερό δεν ήπιαμε... Και όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, σε ένα αξιόπιστο και δίκαιο πρωτάθλημα, η ιστορία θα γραφόταν αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Argonaut4 έγραψε:Ο Μπόλονι δεν θα είναι του χρονου μαζί μας.........αν του κάνουν μείωση....ή απλά τον τελειώσουν και πιστεύω ότι ενα απο τα 2 θα γίνει......δυστυχώς.
:pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

lamosas έγραψε:
Othin έγραψε:Αδερφέ lamosas πιστεύεις πραγματικά πως το πρωτάθλημα εκείνη την χρονιά παίχτηκε στα ίσια και μάλιστα εμείς ήμασταν και τυχεροί?!!! Μην απαντήσεις αμέσως, σκέψου πραγματικά τι έγινε τότε, τί διαιτησίες είχε ο βάζελος και τί είχαμε εμείς. Το ότι μερικές φορές βάλαμε το νικητήριο γκολ προς το τέλος του αγώνα το θεωρείς τυχερό? Το ότι κερδίσαμε πολλές φορές με το 1-0 το θεωρείς τυχερό? Προσωπικά, η μόνη τύχη που είχαμε θεωρώ ότι ήταν ο ορισμός του Δαλούκα σε μερικά ντέρμπυ, τίποτε άλλο.
Όχι φίλε μου δεν παίχτηκε στα ίσια και πραγματικά δεν περιμένω ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Δυστυχώς το πεπρωμένο της ομάδας μας ορίζει, πως για να πάρουμε τίτλο θα πρέπει να είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανώτεροι των αντιπάλων μας. Εκείνη τη χρονιά δεν ήμασταν και όπως σου είπα φάνηκε στο γήπεδο.

Εσύ λες πως αν παιζόταν στα ίσια θα το σηκώναμε. Τι να σου πω αδελφέ, δεν μπορώ να το ξέρω.

Ναι το ότι κερδίζαμε πολλές φορές στο τέλος το θεωρώ τυχερό. Εγώ γνωρίζω πως σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου οι πρωταθλητές μπαίνουν και πνίγουν τον αντίπαλο από την αρχή και δείχνουν ποια ομάδα είναι το αφεντικό με το καλημέρα. Αν εσύ θυμάσαι κάτι τέτοιο από την ομάδα του Σαντος πάω πάσο.
σαν να ... υπερβαλλεις κομματι φιλε·κι ο ΠΑΟΚ τη χρονια εκεινη μια χαρα και διολου τυχαια τον ΕΠΝΙΓΕ τον αντιπαλο,με τη φιλοσοφια του σαντος (με αυτον τον - θες χαρακτηρισε τον παθητικο,ηττοπαθη ή ο,τι αλλο - τροπο μπορουσε να πνιγει τον αντιπαλο και το επραττε με συνεπεια και σχετικη ασφαλεια)·ο,τι εγινε εγινε φυσικα,ο χρονος δε γυριζει πισω κι η αρμαδα του νιομπλια το πηρε·αλλα μη λησμονουμε και τις στιεςπου τις πρασινες και τους βγαλουμε τους γοντικοπολεμηδοτζιγγεροβγενοπουλαιους οσιες περιστερες·ωραιοτατα και ... διακριτικοτατα κινουσαν τα νηματα ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”