Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Απο paok24
Ο Αλί Σαμάτα, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο μέλλον του. Ο 30χρονος Τανζανός αρχικά έριξε το μπαλάκι στη Φενέρ και στη συνέχεια έκανε λόγο για προτάσεις από τρεις διαφορετικές ηπείρους.
«Έχω ήδη προσφορές από διάφορους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εν ολίγοις έχω προσφορές από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία. Είμαι ακόμα παίκτης της Φενερμπαχτσέ, το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, οπότε έφυγα από τη Γκενκ, επέστρεψα στη Φενερμπαχτσέ και ο σύλλογος θα επιλέξει αν θα με πουλήσει ή θα με κρατήσουν για να τελειώσω το συμβόλαιό μου…».
Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.
Ο Αλί Σαμάτα, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο μέλλον του. Ο 30χρονος Τανζανός αρχικά έριξε το μπαλάκι στη Φενέρ και στη συνέχεια έκανε λόγο για προτάσεις από τρεις διαφορετικές ηπείρους.
«Έχω ήδη προσφορές από διάφορους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εν ολίγοις έχω προσφορές από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία. Είμαι ακόμα παίκτης της Φενερμπαχτσέ, το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, οπότε έφυγα από τη Γκενκ, επέστρεψα στη Φενερμπαχτσέ και ο σύλλογος θα επιλέξει αν θα με πουλήσει ή θα με κρατήσουν για να τελειώσω το συμβόλαιό μου…».
- Μπαρκαρούτσος
Darkm4n, την επόμενη φορά που θα κάνεις ξεχωριστά ποστ απανωτά, θα φας μπαν.
Και αυτοί που έκραζαν για την ποιότητα του παίχτη που έρχεται, τώρα θα κράζουν για το ότι δεν έρχεται.

Magpies4 έγραψε:Μ᾽αρέσει η ανάλυση και οι ατέλειωτες συζητήσεις που κάναμε για τον Σαμάτα, απλά και μόνον λόγω του ηλίθιου non-paper, ή διαρροή (δεν θυμάμαι) της ΠΑΕ.
Και αυτοί που έκραζαν για την ποιότητα του παίχτη που έρχεται, τώρα θα κράζουν για το ότι δεν έρχεται.

Από ότι φαινετε στην υπόθεση Σαματά μπαίνουν και άλλες ομάδες στην εξίσωση...
Ο παίκτης πιέζει με τον τρόπο του.VfB v2 έγραψε:Απο paok24
Προφανώς και η Φενερ δεν θέλει να τον έχει και του χρόνου και να τον πληρώνει 2.4Μ χωρίς να παίζει.
Προφανώς όμως προσπαθει να αποσπάσει και κάτι από την ομάδα που θα τον πάρει.
Προφανώς και ο παίκτης θέλει να πάει κάπου που να παίζει κι είναι διατεθειμένος να πάρει λιγοτερα από τα μισά.
Προφανώς όμως και δεν θα δεχτεί να χάσει δεδουλευμένα και φυσικά θα προσπαθήσει να πάρει και μέρος του συμβολαίου του από την νέα χρονια.
Το αν μπορούν να τον δελεάσουν οι Άραβες ή οι Αμερικανοί αν του δώσουν ίδια λεφτά με Φενερ και θέση στην εντεκάδα; Ίσως. Αν μπορούμε να τον δελεάσουμε εμεις με το potential της Ευρώπης και ένα τίμιο συμβόλαιο; Έτσι φαίνεται.
Το θέμα είναι ότι αν δεν ενδώσει η Φενερ ή αν δεν δώσουμε εμείς το κατιτις μας στην Φενερ για να μαλακώσουν ή αν ο παίκτης δεν ρίξει τυχόν απαιτήσεις από τα υπόλοιπα του συμβολαίου του, η κίνηση φαίνεται πως θα καθυστερήσει.
ΜΑΚΑΡΙ να μην γίνει όπως με Ναρει περσι και καταλήξει να έρθει μεν αλλά ανέτοιμος για τα ευρωπαϊκά δε.
Οφ τοπικ
με 7 ΠΑΟΚτσακια ξεκινάει η εθνική.
Παρεμπιπτόντως ο Τζίμας είναι εκτός ενδεκάδας.
Βέβαια σε αυτές τις εθνικές ισχύει μία κατάσταση ανάλογη με τα αμερικανικά κολέγια
με 7 ΠΑΟΚτσακια ξεκινάει η εθνική.
Παρεμπιπτόντως ο Τζίμας είναι εκτός ενδεκάδας.
Βέβαια σε αυτές τις εθνικές ισχύει μία κατάσταση ανάλογη με τα αμερικανικά κολέγια
Διαφωνω, ο Ινγκι εκανε απιστευτες επεμβασεις σε παρα πολλα ματς λογω ποιοτητας που απετρεψε γκολ.jibbie έγραψε:Ρε σύ, ειλικρινά ξέρω ότι το πιστεύεις αυτό που λες. Αν σου πω ότι στο αμυντικό κομμάτι πέρσι πχ ο χατζηισαΐας είχε καλύτερη απόδοση θα με πιστέψεις ;Dimg4a έγραψε: Χασαμε το καλυτερο στοπερ της λιγκας. Δε χρειαζεται να μεγαλωσουμε την απωλεια
Τεσπα, αν δωσουν και Κοταρσκι θα πεσει πολυ γελιο
-
Ας έρθει πρώτα η πρόταση των 13 εκ για Κοτάρσκι και βλέπουμε. Δε νομίζω κανείς να διαφωνήσει σε ένα τέτοιο ποσό.
Μια χαρά μπορείς να τον αντικαταστήσεις. Πας φέρνεις , ένα απλό παράδειγμα , τον δεύτερο τερματά της Μπρέντφορντ. Το θέμα είναι ότι κάποιο μπάτζετ πρέπει να δώσεις στον Μπότο για να φέρει παίκτες επενδύσεις στις ανάλογες θέσεις πέρα των έμπειρων. Δηλαδή αν δίπλα στον Εκόνγκ πας και μου φέρεις και τον Πενετρά θα σου πω ότι βγαίνεις ενισχυμένος. Αν πχ φύγει ο Κοτάρσκι και μου φέρεις Στρακόσια και έναν ανάλογο Κοτάρσκι θα σου πω το ίδιο. Μέχρι τώρα μόνη μου διαφωνία στον σχεδιασμό είναι η παραμονή Μπράντον. Μπορώ να τη δικαιολογήσω μόνο αν έχουν σκοπό να φέρουν και έναν τρίτο στυλ Βιπότνικ, δηλ παίκτη επένδυση. Όσο για την καθυστέρηση , ακόμη την δικαιολογώ λόγω επιπέδου παικτών που χτυπάμε.
Υ.Γ. Το πλάνο πέρσι θα ήταν ακόμη πιο επιτυχημένο αν δίπλα στα projects είχαμε έμπειρους ποιοτικούς και όχι σαπάκια ή μόνιμα τραυματίες.
Μια χαρά μπορείς να τον αντικαταστήσεις. Πας φέρνεις , ένα απλό παράδειγμα , τον δεύτερο τερματά της Μπρέντφορντ. Το θέμα είναι ότι κάποιο μπάτζετ πρέπει να δώσεις στον Μπότο για να φέρει παίκτες επενδύσεις στις ανάλογες θέσεις πέρα των έμπειρων. Δηλαδή αν δίπλα στον Εκόνγκ πας και μου φέρεις και τον Πενετρά θα σου πω ότι βγαίνεις ενισχυμένος. Αν πχ φύγει ο Κοτάρσκι και μου φέρεις Στρακόσια και έναν ανάλογο Κοτάρσκι θα σου πω το ίδιο. Μέχρι τώρα μόνη μου διαφωνία στον σχεδιασμό είναι η παραμονή Μπράντον. Μπορώ να τη δικαιολογήσω μόνο αν έχουν σκοπό να φέρουν και έναν τρίτο στυλ Βιπότνικ, δηλ παίκτη επένδυση. Όσο για την καθυστέρηση , ακόμη την δικαιολογώ λόγω επιπέδου παικτών που χτυπάμε.
Υ.Γ. Το πλάνο πέρσι θα ήταν ακόμη πιο επιτυχημένο αν δίπλα στα projects είχαμε έμπειρους ποιοτικούς και όχι σαπάκια ή μόνιμα τραυματίες.
Καράβι που αργεί σκατα κουβαλάει..
Προβλεπω να χαλάει το ντιλ..
Σαματά ακούσαμε..σαματά δεν θα δούμε μάλλον..
Οχι κακό νέο απαραίτητα.
Ίσως να μην ευθύνεται η παε.
Οχι κακό νέο απαραίτητα.
Αν δεν υπήρχε ο Ινγκασον στο ρόστερ θα τον είχαμε σταυρώσει τον Κουλιερακη. Και αν είχε δίπλα του έναν Κοντρέρας ή έστω έναν Κρεσπο, τα νούμερα του θα αποτύπωναν αυτό που βλέπαμε στο γήπεδο.Dimg4a έγραψε:Διαφωνω, ο Ινγκι εκανε απιστευτες επεμβασεις σε παρα πολλα ματς λογω ποιοτητας που απετρεψε γκολ.jibbie έγραψε:Ρε σύ, ειλικρινά ξέρω ότι το πιστεύεις αυτό που λες. Αν σου πω ότι στο αμυντικό κομμάτι πέρσι πχ ο χατζηισαΐας είχε καλύτερη απόδοση θα με πιστέψεις ;Dimg4a έγραψε: Χασαμε το καλυτερο στοπερ της λιγκας. Δε χρειαζεται να μεγαλωσουμε την απωλεια
Τεσπα, αν δωσουν και Κοταρσκι θα πεσει πολυ γελιο
- Μπαρκαρούτσος
- pagotatzis
Αυτό εννοείτεblackfox έγραψε:Καράβι που αργεί σκατα κουβαλάει..
Οχι κακό νέο απαραίτητα.
Ποτέ δεν ευθύνεται η ΠΑΕ
Ας βγει ο ΚυρΚυρ και να μας πει ότι υπογράφει πως θα περάσουμε την Μπειταρ

- WeWillRockYou
Προσπαθώντας να δω όσο πιο ψύχραιμα γίνεται την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, εφόσον ήταν επιθυμία του Ίγκασον να αποχωρήσει και έρχεται άμεσα αντικαταστάτης, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είμαστε πάνω κάτω στα ίδια με μικρές διαφορές στα χαρακτηριστικά των παικτών, αν αποδώσει ο William Troost-Ekong βάσει βιογραφικού και εμπειρίας.
Αν κλείσει ο Μπαμπά και προστεθεί ένας ακόμα αξιόπιστος στόπερ, θα έχουμε χάσει τον ίσως κορυφαίο στόπερ του πρωταθλήματος, αλλά πιθανόν να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αμυντικά ως σύνολο.
Το ανησυχητικό αυτή τη στιγμή είναι πως δεν υπάρχει κινητικότητα για χαφ, όπου καιγόμαστε. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα έχει αποχωρήσει ο Σβαμπ, θα έχουν μείνει οι Φ.Σοάρες, Τσιγγάρας, Αουγκούστο και οι 2 μεταγραφές.
Γενικά, το πρόβλημα μας αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης βάσει της ιστορίας των τελευταίων χρόνων, αλλά το γεγονός πως υπάρχει διάθεση για ποιοτική αναβάθμιση δεν αμφισβητείται, σε σύγκριση με το περσινό καλοκαίρι.
Από την μια υπάρχει ο κίνδυνος, να πάνε όλα αρκετά στραβά, από την άλλη αν γίνουν καλές επιλογές παικτών, μπορεί να τα πάμε πολύ καλύτερα του χρόνου.
Αν κλείσει ο Μπαμπά και προστεθεί ένας ακόμα αξιόπιστος στόπερ, θα έχουμε χάσει τον ίσως κορυφαίο στόπερ του πρωταθλήματος, αλλά πιθανόν να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αμυντικά ως σύνολο.
Το ανησυχητικό αυτή τη στιγμή είναι πως δεν υπάρχει κινητικότητα για χαφ, όπου καιγόμαστε. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα έχει αποχωρήσει ο Σβαμπ, θα έχουν μείνει οι Φ.Σοάρες, Τσιγγάρας, Αουγκούστο και οι 2 μεταγραφές.
Γενικά, το πρόβλημα μας αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης βάσει της ιστορίας των τελευταίων χρόνων, αλλά το γεγονός πως υπάρχει διάθεση για ποιοτική αναβάθμιση δεν αμφισβητείται, σε σύγκριση με το περσινό καλοκαίρι.
Από την μια υπάρχει ο κίνδυνος, να πάνε όλα αρκετά στραβά, από την άλλη αν γίνουν καλές επιλογές παικτών, μπορεί να τα πάμε πολύ καλύτερα του χρόνου.
Καλα μην τρλενεστε...η δήλωση του Σαματα είναι κλασική δήλωση παίκτη που πιέζει την ομάδα του για καταβολή μέρους του συμβολαίου.
Τώρα αν η Φενέρ ενδώσει είναι άλλο θέμα
Τώρα αν η Φενέρ ενδώσει είναι άλλο θέμα
Ισως και να ωριμαζουμε. Περσυ ερχοταν ερχοταν καραβιες, εφευγε ο Τσολακ ερχοταν ο απροπονητος Μπραντον, τερματα βαλαμε εναν 22 χρονο στοιχημα, ο Νασμπεργκ δεν επαιζε, ο Ολιβειρα κτυπησε και εμεις περιμεναμε να περασουμε και μας ηρθε κατραπακια.
Φετος η κατασταση ειναι σαφως καλυτερη απο οτι περσυ και εμεις κραζουμε το συμπαν, ισως επειδη παθαμε και μαθαμε.
Ας κανουμε λιγο υπομονη πλεον. Ειναι το μονο πουμπορουμε να κανουμε.
Φετος η κατασταση ειναι σαφως καλυτερη απο οτι περσυ και εμεις κραζουμε το συμπαν, ισως επειδη παθαμε και μαθαμε.
Ας κανουμε λιγο υπομονη πλεον. Ειναι το μονο πουμπορουμε να κανουμε.