Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Agapoulas

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Agapoulas »

Ε ναι ρε φίλε τον έχεις δει πως ντύνετε? Καταρχήν δεν μπορεί να βάλει κουστούμι, όσες φορές έβαλε τραβάει την γραβάτα και ανοίγει το πουκάμισο. Κάνει ντύσιμο για μπουζούκια και κλαμπάκια και καγκουροτρεντι κατάσταση με τα κομποσκίνια στο χέρι. Κάτσε ρε φίλε πρόεδρος είσαι δεν πας για γκόμενες. Στην φωτογραφία μου έβαλε και νταβαντζιλε γυαλί ηλίου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα εδώ π τα λέμε, στη φωτό του αγαπούλα, είναι σα να του λείπει το τομυ-γκαν για να ξεκληρίσει κόσμο στα ανοιχτά του miami..
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

θα παραδεχτω τους παντες αν την τεταρτη βαλουν στην ακρη τον εγωισμο τους και αγαπησουν λιγο περισσοτερο τον ΠΑΟΚ,ΟΠΟΙΟ κι αν ειναι το αποτελεσμα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Συμπέρασμα...

Κανείς δεν έχει πλάνο, κανείς δεν ξέρει, μόνο ο Ζαγοράκης φταίει. Α ναι. Να βάλουμε και κανα δυο συνδεσμίτες στη ΠΑΕ να ελέγχουν την κατάσταση.

Και μετά λένε εμένα πρόβατο.....

Με τη δικαιολογία της "καλόπιστης" κριτικής έχει φουντώσει κάθε μπερδεμένο.

Καλά, εντάξει....

Την Τετάρτη, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

την κυριακη φωναζανε σχεδον ολοι στην τουμπα για να ακουστει συνθημα κατα του ζαγορ, οι οργανωτες δεν πολυ ηθελαν, αλλα μετα λεει ο σπιντι μονο μια φορα το σηνθημα για να μην διχαστει ο κοσμος και ετσι ακουγεται εχεις λαο παλικαρα λεβεντη αλλα μαλ@#*& προεδρο. Μετα εχουμε το Γιουχα απο 5-6 και επισημα τοτε καμια 10-15 μπερδεμενοι --που ελεγε και ο αγγελος, οι οποιοι οταν βγαινουν απο την τουμπα ρωτανε ποσο εληξε- πανε να πηδηξουν τα καγκελα για να κανουν μανουρα στην 5.. Τελικα εφαγαν κραξιμο απο την υπολοιπη 4 και γυρισαν πισω... Με λιγα λογια καταστρεφουμε μονοι μας αυτο για το οποιο ειμασταν περηφανοι σαν λαος την ΣΥΣΠΟΙΡΩΣΗ. Αρειανιζουμε ασχημα και θα φτασουμε σε σημειο το γηπεδο να αποτελειται απο στρατοπεδα...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Έχω να γράψω πολύ καιρό και ίσως είναι η τελευταία μου φορά, γιατί έχω ξενερώσει πλέον. Θα παραδεχτώ όποιους κράζουν Ζαγοράκη, για να μην μπορεί να τους πει κανείς τζάμπα μάγκες, να πουν ανοιχτά,
1. Θέλουν να φύγει απο τον ΠΑΟΚ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
2. Αν ναι, τι προτείνουν για το αύριο? Συγκεκριμένα!
Αν κάποιος απαντήσει σε αυτά και συνεχίσει την κριτική, προσωπικά τον παραδέχομαι.
Αν όχι, τ' αρχίδι@ μου κουνιούνται με τις απόψεις του και την πάρτη του γενικότερα...
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

NikosGrobari έγραψε:Με λιγα λογια καταστρεφουμε μονοι μας αυτο για το οποιο ειμασταν περηφανοι σαν λαος την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Αρειανιζουμε ασχημα και θα φτασουμε σε σημειο το γηπεδο να αποτελειται απο στρατοπεδα...
ABALAEA2 έγραψε:Έχω να γράψω πολύ καιρό και ίσως είναι η τελευταία μου φορά, γιατί έχω ξενερώσει πλέον. Θα παραδεχτώ όποιους κράζουν Ζαγοράκη, για να μην μπορεί να τους πει κανείς τζάμπα μάγκες, να πουν ανοιχτά,
Αν κάποιος απαντήσει σε αυτά και συνεχίσει την κριτική, προσωπικά τον παραδέχομαι.
Αν όχι, τ' αρχίδι@ μου κουνιούνται με τις απόψεις του και την πάρτη του γενικότερα...
2 οπαδοι, που πιθανον οι αποψεις τους για το Ζαγορ να μην ταυτιζονται (μπορει να κανω κ λαθος) αλλα που βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει για το καλο του ΠΑΟΚ. Αν ειχαμε περισσοτερες τετοιες αποψεις, ειδικα μεσα στους συνδεσμους, η "κριτικη" θα ηταν οντως ΚΡΙΤΙΚΗ και δεν θα εφτανε στα ορια της εμπαθειας, και ωφελημενος θα ηταν και ο Ζαγορακης που θα κερδιζε απο αυτη και θα βελτιωνοταν (η που εστω θα αποχωρουσε αν καταλαβαινε οτι οντως δεν μπορει, πραγμα που διαφερει απο μια αποχωρηση λογω πικρας η αγανακτησης) και εν τελει ο ΠΑΟΚ που ειναι αυτο που μας ενδιαφερει (μαλλον!).

να προσθεσω μονο στην πρωτη αποψη περι αρειανισμου, οτι τον καιρο που στο Χαριλαου δημιουργηθηκαν 2 αντιθετες παραταξεις (των ποντικων και των σουπεραδων που πηγαν να επιβληθουν στους πρωτους με μπινελικι και με ξυλο στην κερκιδα...κατι θυμιζει αυτο) το αποτελεσμα δεν ηταν να δημιουργηθουν τελικα 2 στρατοπεδα αλλα να φυγουν ξενερωμενοι οι πρωτοι αφηνοντας τους σουπεργκουφυδες να κανουν κουμαντο.
Δυστυχως και στον ΠΑΟΚ εκει το βλεπω να καταληγουμε αν συνεχιστει το πραμα. και επειδη οι συνδεσμοι εχουν και το μαχαιρι και το καρπουζι ας αποφασισουν αν θελουν ενα αδειο γηπεδο που θα παιζουν μπαλα μονοι τους και μια αισθηση σουπεραδων να τους ακολουθει στη συνειδηση του κοσμου.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Αλλη αστειοτητα με τους ρουληδες και τεραστια καραμελα.
Οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ ειναι και πολλοι και δεν εχουν βλεψεις να διοικησουν ουτε να κονομησουν απο τον ΠΑΟΚ αποδεδειγμενο και παλιοτερα και τωρα.
Ο ΠΑΟΚ εχει συνδεσμους τεραστιους με αποψη που μπορει να διαφερει μεταξυ τους εχει Θ4,Νεαπολη,Κορδελιο,Πανελληνιο, εχει μπλοκ συνδεσμων με ιδια νοοτροπια οπως Μακεδονες-Βεμ,Καβαλα - Τριανδρια και και και . Ολοι αυτοι εχουν αποψη και μπορει να συμφωνουν σε μερικα και σε αλλα οχι.αυτο δεν σημαινει οτι οταν συμφωνουν το κανουν για να διοικησουν,ουτε σημαινει οταν διαφωνουν οτι στα ΔΥΣΚΟΛΑ δεν θα ειναι μαζι και θα βαζει ο ενας πλατη στον αλλον.

Τεραστια καραμελα με το σκουλικι που εγω μπορω να την ανατρεψω οτι πιο πολυ σκουλικιζει η φαση στον ΠΑΟΚ με την προπαγανδα απο τους αρδ που θυμιζει τσαλτιδη και τις σχεσεις παε-αρδ.Τωρα αν καποιοι κουφιοκεφαλοι θελουν να συγκρινουν θουπερ3 με τους συνδεσμους του ΠΑΟΚ και να το υποστηριζουν κιολας ειναι δειγμα της εμπαθειας,της ανυπαρκτης γνωσεις των πραγματων και του IQ τους.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

ABALAEA2 έγραψε:Έχω να γράψω πολύ καιρό και ίσως είναι η τελευταία μου φορά, γιατί έχω ξενερώσει πλέον. Θα παραδεχτώ όποιους κράζουν Ζαγοράκη, για να μην μπορεί να τους πει κανείς τζάμπα μάγκες, να πουν ανοιχτά,
Απλά όμορφα κι ωραία.Ότι προβληματίζει σε 10 γραμμές.
:pano:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Όσο ακούγονται απο στόματα που η θέση τους είναι στη κερκίδα ατάκες τύπου:

"Καραμέλα"
"Ανίκανος"
"Πρόβατα"
"Φάγωμα"
"Περήφανες πωλήσεις"
"Οι σύνδεσμοι έχουν άποψη"
"Καλοπροαίρετη κριτική"

Τα πράγματα είναι δύσκολα...
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

αυτο για το ΙQ παει σε αυτους που λενε σουπερ4 και οτι θελουμε να διοικησουμε.απο την στιγμη που δεν υποννοεις κατι τετοιο δεν παει σε σενα αδερφε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/2515 ... netai.html

αφιερωμενο σε ολους τους ΠΑΟΚαρχες ξερολες
τα υστερογραφα σπεσιαλ αφιερωμενα σε αυτους που γραφουν για ποιους λογους ο ζαγορακης ειναι λιγος

τωρα αν εγω πω προβατα σε οσους κραζουν τον ζαγορακη θα φαω κανα μπαν;;
μεχρι τωρα ξερω οτι αν ειναι καποιος για κραξιμο ειναι ο μεγαλομετοχος

στον ΠΑΟΚ ποιος ειναι ο μεγαλομετοχος;;;
οεο
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Λοιπόν παιδιά επειδή τα οφτόπικ πάνε κι έρχονται θα αρχίσω να σβήνω πόστς.Αν θέλετε μιλάμε από ΠΜ.
:pano:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Συνδεσμιτες,ΟΧΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ!Οι οποιοι φυσικα ηταν τοσο ΠΑΟΚ που εχω να τους δω στο γηπεδο πανω απο 15 χρονια!.......Μιλαμε για πολυ ΠΑΟΚ!Σαν αυτους που σηκωνουν χερι και πετανε μπουκαλια για να χτυπησουν "αδερφια" τους.Και το σταματαω εδω!Ρωτα και να εισαι σιγουρος πως θα σε πουνε.Καλυτερα ετσι.Απο το pc ο καθενας μπορει να λεει οτι μαλακια θελει!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εσυ ονομασε απο την δευτερη χρονια τους συνδεσμους που χρωστανε εισιτηρια διαρκειας και ποσα
ενα πουλακι ειπε κατι για 600 χιλιαρικα
μετα βγες εσυ και κραξε τον βιολιδη που εδωσε επιταγες
αλλα βλακας ειναι ο ζαγορακης που δεν τα βγαζει στην φορα
και μολις ο βιολιδης ξεμεινε απο ρευστο η παε επρεπε να στειλει αδιαβαστο τον ανθρωπο που πηγε να καλυψει την ρεμουλα μερικων συνδεσμων ε;;
χχχχχχχ μολις σας κοψανε τις χοριγιες ολα ταναπου πατε να τα κανετε
Μας χαιρέτησες!!!Κανένας δε χαρακτηρίζει κανέναν εδώ.Συζήτηση κάνουμε.Όποιος δεν καταλαβαίνει φεύγει,έλεος ρε γαμώτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”