Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από dimbar »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:@Dimbar

Εξακολουθείς να μπλα μπλα,ειρωνία.
Εξακολουθώ να περιμένω αντιπρόταση.
Χωρίς ειρωνία,
ξέρεις τι εστί διοίκηση πρωτοδικείου?
ξέρεις τι εστί χρέη προς το δημόσιο?
για το τι εστί Ελλαδα του 2012 είμαι σίγουρος ότι ξέρεις όπως όλοι μας που το βιώνουμε.
Μόνο άμυνα μπορείς να παίξης αυτή την στιγμή, όταν ακόμη και οι Ελληνικές Τράπεζες με τα καλύτερα business plans της πιάτσας είναι χρεωκοπημένες.Μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση ή να βουλιάξει η χώρα το μόνο που μας μένει είναι συσπείρωση έστω με τον Ζαγοράκη (τον οποίο αν και έντιμο τον θεωρώ ανεπαρκή για μεγάλα πράγματα) και προστασία της ομάδας ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Δεν ζούμε σε ομαλή εποχή, ότι συμβαίνει γύρω μας έχει επίπτωση στην λειτουργία της ΠΑΕ.
Οταν συρρεικνώνεται με βίαιο και σοκαριστικό τρόπο το εθνικό εισόδημα είναι αστείο να πιστεύουμε ότι εμείς θα μείνουμε άθικτοι.Δεν πιστεύω οτι ο Ζαγοράκης θα μείνει μετά την λήξη της θητείας του γιατί δεν είναι επιχειρηματίας για να πάρει ρίσκα.Το ίδιο και ο Βρύζας.Χωρίς έστω αυτούς και την ηθική δέσμευση που έχουν προς εμάς τούς υπόλοιπους δεν θα με ξάφνιαζε να δώ το κράτος να εκποιεί (ανοιχτά ή καλυμένα) και να ρευστοποιεί το σήμα σου και τα όποια περιουσιακά σου στοιχεία.Και μη μου πείς ότι δεν θα τους αφήσουμε να το κάνουν γιατί αν και όταν γίνει θα γίνει έτσι που θα πούμε κι ευχαριστώ.
Μέχρι τότε μόνο κατενάτσιο με συσπείρωση και προστασια της ομάδας.
Ξεχάστε τις αναδιοργανώσεις, τα business plans, τα marketing plans κλπ.Δεν μας παίρνει.

Βέβαια η άποψη μου βασίζεται στις εκτιμήσεις μου για το πως εξελίσσεται η κρίση στην χώρα.Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η ζωή κυλά ομαλά ή ότι γρήγορα θα ομλοποιηθει, λυπάμαι αλλά έχω σοβαρότατους λόγους να διαφωνώ.
Εγώ λέω άμυνα, αν κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ άλλη λύση εδώ είμαστε να την ακούσουμε.

Για την κατάσταση της ΠΑΕ θα μπορούσα να πώ ότι εξ ίσου υπεύθυνοι ήταν αυτοί που έφεραν τον Ζαγοράκη αφού εγώ τον θεωρούσα ανεπαρκή.Θα το έκανα αν μπορούσαν να φέρουν κάποιον (κατα την γνώμη μου) καταληλότερο, δεν τον φέραν γιατί δεν υπήρχε άρα δεν μπορώ να τους κατηγορήσω.

Αυτές είναι οι σκέψεις και ο προβληματισμός μου.
Από την στιγμή που δεν έχουν αναφερθεί ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ στην ΠΑΕ είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την υπάρχουσα διοίκηση σαν το μικρότερο κακό και σαν λύση ανάγκης για την προστασία της ομάδας.

Όλα τα παραπάνω αδελφέ στα λέει κάποιος που και σε ΔΣ μεγάλων εταιριών έχει κάτσει και business plans έχει κάνει και σήμερα κατηγορείται για κακούργημα γιατί μια εταιρεία τζίρου 20.000.000 ευρώ δεν μπορεί να πληρώσει 172.000 ΦΠΑ.
Αυτά και ΠΑΟΚτσίδικα και συγνώμη για την ειρωνεία.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:Emprostisghsoitrelamenoi εμενα η διαφωνια μου ειναι οτι δεν πρεπει να διοικουν οπαδοι...ελεγχος μεσω ΑΣ πρεπει να υπαρχει....

Αυο που γραφει ο Τζος πιστευω οτι ειναι ο σωστο...ή τουλ εγω αυτο θα κανω...θα περιμενω να δω τους επομενους μηνες τι θα κανουν...μ εχουν κρυωσει οπως και πολλους...κπς τους εχασαν οριστικα ...θα δουμε...
Ξερεις μονο ποιο ειναι το ασχημο ρε φιλε? Ακομα και τα πρωτα τους σημαδια μετα και καλα την σηματοδοτηση της ''νεας'' εποχης δεν ειναι ενθαρρυντικα.Την κατασταση την ηξεραν απο το καλοκαιρι και ειδικα μετα το φιασκο Φλωριδη η πωληση βιερινια ηταν προδιαγγεγραμμενη (δικαιολογημενα) εδω και καιρο και φτασαμε 2 μερες πριν απο το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας, καθως ο στοχος του κυπελου ειναι ο μονος που μπορει να αντιστρεψει το κλιμα,και ακομα δεν εχουν βρει εναν στοιχειωδη αντιβιερινια και θα παιξω με τον ρομπερ η τον φωτακη εξτρεμ.Αυτοι ασχολουνται με την ανανεωση του Γλυκου και του Μπαλαφα.Πως να ζεσταθει ο αμοιρος ο κοσμος?
Άβαταρ μέλους
Agapoulas

Δημοσίευση από Agapoulas »

Έλεος ρε παιδιά με τον Βιερίνια. Ο Βιερίνια πρόεκυψε όπως πρόεκυψαν στο παρελθόν και άλλοι σαν τον Βιερίνια. Και ο Οκάς πρόεκυψε και έφυγε χωρίς να πάρει ο ΠΑΟΚ μία. Ο Ζαγοράκης από το πουθενά έβγαλε ένα εκατομμύριο από την Ζαμαλεκ και για τον Σικαμπάλα. Αλλά όλοι αυτοί δεν ήρθαν σαν παικταράδες στον ΠΑΟΚ απλά πρόεκυψαν. Και τώρα θα σου βάλει τον Πόποβιτς και τον Ρομπέρ μπας και προκύψει κανένας νέος. Από πού και ως που έχετε απαίτηση από έναν πρώην ποδοσφαιριστή να είναι και καλός διαχειριστής και πρόεδρος σε μία Π. ανώνυμη εταιρία? Ο Ζαγοράκης δεν είναι ούτε τεχνοκράτης ούτε οικονομολόγος, ούτε κανένα μεγαλό στέλεχος ΑΕ , είναι ένα αγράμματο λαϊκό παιδί με κανγκουρέ ντύσιμο από την Λυδία Καβάλας που τον βάλανε να διαχειριστεί μία από τις πιο προβληματικές ΠΑΕ. Εδώ τα κάνουνε θάλασσα αυτοί που υποτίθεται ότι ξέρουν δεν θα τα έκανε ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

+1926
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασχετο αλλα δεν πειραζει... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

καγκουρέ ντύσιμο... :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Agapoulas

Δημοσίευση από Agapoulas »

Ε ναι ρε φίλε τον έχεις δει πως ντύνετε? Καταρχήν δεν μπορεί να βάλει κουστούμι, όσες φορές έβαλε τραβάει την γραβάτα και ανοίγει το πουκάμισο. Κάνει ντύσιμο για μπουζούκια και κλαμπάκια και καγκουροτρεντι κατάσταση με τα κομποσκίνια στο χέρι. Κάτσε ρε φίλε πρόεδρος είσαι δεν πας για γκόμενες. Στην φωτογραφία μου έβαλε και νταβαντζιλε γυαλί ηλίου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα εδώ π τα λέμε, στη φωτό του αγαπούλα, είναι σα να του λείπει το τομυ-γκαν για να ξεκληρίσει κόσμο στα ανοιχτά του miami..
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

θα παραδεχτω τους παντες αν την τεταρτη βαλουν στην ακρη τον εγωισμο τους και αγαπησουν λιγο περισσοτερο τον ΠΑΟΚ,ΟΠΟΙΟ κι αν ειναι το αποτελεσμα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Συμπέρασμα...

Κανείς δεν έχει πλάνο, κανείς δεν ξέρει, μόνο ο Ζαγοράκης φταίει. Α ναι. Να βάλουμε και κανα δυο συνδεσμίτες στη ΠΑΕ να ελέγχουν την κατάσταση.

Και μετά λένε εμένα πρόβατο.....

Με τη δικαιολογία της "καλόπιστης" κριτικής έχει φουντώσει κάθε μπερδεμένο.

Καλά, εντάξει....

Την Τετάρτη, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

την κυριακη φωναζανε σχεδον ολοι στην τουμπα για να ακουστει συνθημα κατα του ζαγορ, οι οργανωτες δεν πολυ ηθελαν, αλλα μετα λεει ο σπιντι μονο μια φορα το σηνθημα για να μην διχαστει ο κοσμος και ετσι ακουγεται εχεις λαο παλικαρα λεβεντη αλλα μαλ@#*& προεδρο. Μετα εχουμε το Γιουχα απο 5-6 και επισημα τοτε καμια 10-15 μπερδεμενοι --που ελεγε και ο αγγελος, οι οποιοι οταν βγαινουν απο την τουμπα ρωτανε ποσο εληξε- πανε να πηδηξουν τα καγκελα για να κανουν μανουρα στην 5.. Τελικα εφαγαν κραξιμο απο την υπολοιπη 4 και γυρισαν πισω... Με λιγα λογια καταστρεφουμε μονοι μας αυτο για το οποιο ειμασταν περηφανοι σαν λαος την ΣΥΣΠΟΙΡΩΣΗ. Αρειανιζουμε ασχημα και θα φτασουμε σε σημειο το γηπεδο να αποτελειται απο στρατοπεδα...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Έχω να γράψω πολύ καιρό και ίσως είναι η τελευταία μου φορά, γιατί έχω ξενερώσει πλέον. Θα παραδεχτώ όποιους κράζουν Ζαγοράκη, για να μην μπορεί να τους πει κανείς τζάμπα μάγκες, να πουν ανοιχτά,
1. Θέλουν να φύγει απο τον ΠΑΟΚ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
2. Αν ναι, τι προτείνουν για το αύριο? Συγκεκριμένα!
Αν κάποιος απαντήσει σε αυτά και συνεχίσει την κριτική, προσωπικά τον παραδέχομαι.
Αν όχι, τ' αρχίδι@ μου κουνιούνται με τις απόψεις του και την πάρτη του γενικότερα...
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

NikosGrobari έγραψε:Με λιγα λογια καταστρεφουμε μονοι μας αυτο για το οποιο ειμασταν περηφανοι σαν λαος την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Αρειανιζουμε ασχημα και θα φτασουμε σε σημειο το γηπεδο να αποτελειται απο στρατοπεδα...
ABALAEA2 έγραψε:Έχω να γράψω πολύ καιρό και ίσως είναι η τελευταία μου φορά, γιατί έχω ξενερώσει πλέον. Θα παραδεχτώ όποιους κράζουν Ζαγοράκη, για να μην μπορεί να τους πει κανείς τζάμπα μάγκες, να πουν ανοιχτά,
Αν κάποιος απαντήσει σε αυτά και συνεχίσει την κριτική, προσωπικά τον παραδέχομαι.
Αν όχι, τ' αρχίδι@ μου κουνιούνται με τις απόψεις του και την πάρτη του γενικότερα...
2 οπαδοι, που πιθανον οι αποψεις τους για το Ζαγορ να μην ταυτιζονται (μπορει να κανω κ λαθος) αλλα που βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει για το καλο του ΠΑΟΚ. Αν ειχαμε περισσοτερες τετοιες αποψεις, ειδικα μεσα στους συνδεσμους, η "κριτικη" θα ηταν οντως ΚΡΙΤΙΚΗ και δεν θα εφτανε στα ορια της εμπαθειας, και ωφελημενος θα ηταν και ο Ζαγορακης που θα κερδιζε απο αυτη και θα βελτιωνοταν (η που εστω θα αποχωρουσε αν καταλαβαινε οτι οντως δεν μπορει, πραγμα που διαφερει απο μια αποχωρηση λογω πικρας η αγανακτησης) και εν τελει ο ΠΑΟΚ που ειναι αυτο που μας ενδιαφερει (μαλλον!).

να προσθεσω μονο στην πρωτη αποψη περι αρειανισμου, οτι τον καιρο που στο Χαριλαου δημιουργηθηκαν 2 αντιθετες παραταξεις (των ποντικων και των σουπεραδων που πηγαν να επιβληθουν στους πρωτους με μπινελικι και με ξυλο στην κερκιδα...κατι θυμιζει αυτο) το αποτελεσμα δεν ηταν να δημιουργηθουν τελικα 2 στρατοπεδα αλλα να φυγουν ξενερωμενοι οι πρωτοι αφηνοντας τους σουπεργκουφυδες να κανουν κουμαντο.
Δυστυχως και στον ΠΑΟΚ εκει το βλεπω να καταληγουμε αν συνεχιστει το πραμα. και επειδη οι συνδεσμοι εχουν και το μαχαιρι και το καρπουζι ας αποφασισουν αν θελουν ενα αδειο γηπεδο που θα παιζουν μπαλα μονοι τους και μια αισθηση σουπεραδων να τους ακολουθει στη συνειδηση του κοσμου.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Αλλη αστειοτητα με τους ρουληδες και τεραστια καραμελα.
Οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ ειναι και πολλοι και δεν εχουν βλεψεις να διοικησουν ουτε να κονομησουν απο τον ΠΑΟΚ αποδεδειγμενο και παλιοτερα και τωρα.
Ο ΠΑΟΚ εχει συνδεσμους τεραστιους με αποψη που μπορει να διαφερει μεταξυ τους εχει Θ4,Νεαπολη,Κορδελιο,Πανελληνιο, εχει μπλοκ συνδεσμων με ιδια νοοτροπια οπως Μακεδονες-Βεμ,Καβαλα - Τριανδρια και και και . Ολοι αυτοι εχουν αποψη και μπορει να συμφωνουν σε μερικα και σε αλλα οχι.αυτο δεν σημαινει οτι οταν συμφωνουν το κανουν για να διοικησουν,ουτε σημαινει οταν διαφωνουν οτι στα ΔΥΣΚΟΛΑ δεν θα ειναι μαζι και θα βαζει ο ενας πλατη στον αλλον.

Τεραστια καραμελα με το σκουλικι που εγω μπορω να την ανατρεψω οτι πιο πολυ σκουλικιζει η φαση στον ΠΑΟΚ με την προπαγανδα απο τους αρδ που θυμιζει τσαλτιδη και τις σχεσεις παε-αρδ.Τωρα αν καποιοι κουφιοκεφαλοι θελουν να συγκρινουν θουπερ3 με τους συνδεσμους του ΠΑΟΚ και να το υποστηριζουν κιολας ειναι δειγμα της εμπαθειας,της ανυπαρκτης γνωσεις των πραγματων και του IQ τους.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

ABALAEA2 έγραψε:Έχω να γράψω πολύ καιρό και ίσως είναι η τελευταία μου φορά, γιατί έχω ξενερώσει πλέον. Θα παραδεχτώ όποιους κράζουν Ζαγοράκη, για να μην μπορεί να τους πει κανείς τζάμπα μάγκες, να πουν ανοιχτά,
Απλά όμορφα κι ωραία.Ότι προβληματίζει σε 10 γραμμές.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”