Χωρίς ειρωνία,Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:@Dimbar
Εξακολουθείς να μπλα μπλα,ειρωνία.
Εξακολουθώ να περιμένω αντιπρόταση.
ξέρεις τι εστί διοίκηση πρωτοδικείου?
ξέρεις τι εστί χρέη προς το δημόσιο?
για το τι εστί Ελλαδα του 2012 είμαι σίγουρος ότι ξέρεις όπως όλοι μας που το βιώνουμε.
Μόνο άμυνα μπορείς να παίξης αυτή την στιγμή, όταν ακόμη και οι Ελληνικές Τράπεζες με τα καλύτερα business plans της πιάτσας είναι χρεωκοπημένες.Μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση ή να βουλιάξει η χώρα το μόνο που μας μένει είναι συσπείρωση έστω με τον Ζαγοράκη (τον οποίο αν και έντιμο τον θεωρώ ανεπαρκή για μεγάλα πράγματα) και προστασία της ομάδας ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Δεν ζούμε σε ομαλή εποχή, ότι συμβαίνει γύρω μας έχει επίπτωση στην λειτουργία της ΠΑΕ.
Οταν συρρεικνώνεται με βίαιο και σοκαριστικό τρόπο το εθνικό εισόδημα είναι αστείο να πιστεύουμε ότι εμείς θα μείνουμε άθικτοι.Δεν πιστεύω οτι ο Ζαγοράκης θα μείνει μετά την λήξη της θητείας του γιατί δεν είναι επιχειρηματίας για να πάρει ρίσκα.Το ίδιο και ο Βρύζας.Χωρίς έστω αυτούς και την ηθική δέσμευση που έχουν προς εμάς τούς υπόλοιπους δεν θα με ξάφνιαζε να δώ το κράτος να εκποιεί (ανοιχτά ή καλυμένα) και να ρευστοποιεί το σήμα σου και τα όποια περιουσιακά σου στοιχεία.Και μη μου πείς ότι δεν θα τους αφήσουμε να το κάνουν γιατί αν και όταν γίνει θα γίνει έτσι που θα πούμε κι ευχαριστώ.
Μέχρι τότε μόνο κατενάτσιο με συσπείρωση και προστασια της ομάδας.
Ξεχάστε τις αναδιοργανώσεις, τα business plans, τα marketing plans κλπ.Δεν μας παίρνει.
Βέβαια η άποψη μου βασίζεται στις εκτιμήσεις μου για το πως εξελίσσεται η κρίση στην χώρα.Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η ζωή κυλά ομαλά ή ότι γρήγορα θα ομλοποιηθει, λυπάμαι αλλά έχω σοβαρότατους λόγους να διαφωνώ.
Εγώ λέω άμυνα, αν κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ άλλη λύση εδώ είμαστε να την ακούσουμε.
Για την κατάσταση της ΠΑΕ θα μπορούσα να πώ ότι εξ ίσου υπεύθυνοι ήταν αυτοί που έφεραν τον Ζαγοράκη αφού εγώ τον θεωρούσα ανεπαρκή.Θα το έκανα αν μπορούσαν να φέρουν κάποιον (κατα την γνώμη μου) καταληλότερο, δεν τον φέραν γιατί δεν υπήρχε άρα δεν μπορώ να τους κατηγορήσω.
Αυτές είναι οι σκέψεις και ο προβληματισμός μου.
Από την στιγμή που δεν έχουν αναφερθεί ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ στην ΠΑΕ είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την υπάρχουσα διοίκηση σαν το μικρότερο κακό και σαν λύση ανάγκης για την προστασία της ομάδας.
Όλα τα παραπάνω αδελφέ στα λέει κάποιος που και σε ΔΣ μεγάλων εταιριών έχει κάτσει και business plans έχει κάνει και σήμερα κατηγορείται για κακούργημα γιατί μια εταιρεία τζίρου 20.000.000 ευρώ δεν μπορεί να πληρώσει 172.000 ΦΠΑ.
Αυτά και ΠΑΟΚτσίδικα και συγνώμη για την ειρωνεία.