Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Με τα ως τωρα δηλαδή
Φεύγει κουλιε
Φεύγει εκονγκ
Έρχεται Σλοβένος..
Άλλον έναν δε πρέπει?
Φεύγει κουλιε
Φεύγει εκονγκ
Έρχεται Σλοβένος..
Άλλον έναν δε πρέπει?
Η λογική λέει ναι. Αλλά τι θα γίνει με την λίστα;
Το ρίσκο λέει ότι ο Σλοβένος έρχεται για διπλοθεσιτης για να πάρει θέση αριστερού μπακ και συνεχίζεις με Μιχαιλιδη, Θυμιανη, Νασμπεργκ.
Όχι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου 5αδα ειδικά για τσαμπιολι
Το ρίσκο λέει ότι ο Σλοβένος έρχεται για διπλοθεσιτης για να πάρει θέση αριστερού μπακ και συνεχίζεις με Μιχαιλιδη, Θυμιανη, Νασμπεργκ.
- sourmenetes
- Moderator
Καμία κράτηση είχαμε;Dimitris_L4 έγραψε:Δεν υπαρχει σαλιο φιλε...μονος του την πληρωνειsourmenetes έγραψε:Πλήρωσε συνδρομή ή τσοναραμε για να τον καλοπιασουμε;;obanebane έγραψε:Ο Μεϊτέ το ματσάκι στη nova το είδε.
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αν φύγει και ο κουλιε και ο Εκονγκ θα πάμε λογικά για 2 σέντερ μπακ.nunies4 έγραψε:Η λογική λέει ναι. Αλλά τι θα γίνει με την λίστα;
Εννοείται αυτό.
Μετά το πράγμα ζορίζει πολύ με τη λίστα,σίγουρα θα μείνουν εκτός Μουργκ και κάποιος εκ των Σαστρε,βιερινια.
Αν υποθέσουμε ότι στη θέση του Μουργκ,μπαίνει ο Μεϊτέ, στη θέση Εκονγκ ο Σλοβένος,ο άλλος στοπερ που θα έρθει,αναγκαστικά παίρνει τη θέση ενός εκ των Σαστρε,Ότο, βιερινια.
Επίσης,αν έρθει κάποιος στη θέση του Ραφα,τότε αυτόματα μένει εκτός λίστας.
Πολύ δύσκολο.
Μετά το πράγμα ζορίζει πολύ με τη λίστα,σίγουρα θα μείνουν εκτός Μουργκ και κάποιος εκ των Σαστρε,βιερινια.
Αν υποθέσουμε ότι στη θέση του Μουργκ,μπαίνει ο Μεϊτέ, στη θέση Εκονγκ ο Σλοβένος,ο άλλος στοπερ που θα έρθει,αναγκαστικά παίρνει τη θέση ενός εκ των Σαστρε,Ότο, βιερινια.
Επίσης,αν έρθει κάποιος στη θέση του Ραφα,τότε αυτόματα μένει εκτός λίστας.
Πολύ δύσκολο.
Κάποιοι στο ράδιο είπανε οτι τέλος ο Μεϊτέ. Άρα περιμένουμε να ανακοινωθεί. Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν είχε κέντρο, και είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που έβγαλε αυτή την εικόνα. Είμαι σίγουρος οτι ο Ραζβάν έχει μεσολαβήσει στο να επιστρέψει αυτός ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Στα προκριματικά φυσικά και δεν πρόκειται να παίξει.
- thomas Murg
Κανονικό κανάλι ή live streaming? Για τσεκάρετε ποιος ζήτησε λινκ απόψε μπας και γυροφέρνει εδώ μέσα κι αυτός.sourmenetes έγραψε:Πλήρωσε συνδρομή ή τσοναραμε για να τον καλοπιασουμε;;obanebane έγραψε:Ο Μεϊτέ το ματσάκι στη nova το είδε.
Χάχαχαχα
Τα τερτίπια του Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίζονται, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που είναι έτοιμοι να αποσύρουν εκ νέου την πρότασή τους στον Γάλλο χαφ.
inpaok
inpaok
-
Leonardo10
Αρνήθηκε ο Μειτε λένε. Αντε ρε μαλακα Μειτε 2.5 μήνες ασχολούμαστε με την πάρτι σου. Όχι στην αρχή βρείτε τα με την ομάδα θέλω να μείνω, μετά επαναπροσέγγιση στον ΠΑΟΚ, αντε κούρασες. Ραζβαν φτάνει με τον έρωτα στους παικτες, μας έχει κρεμάσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 06 Αύγ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- cristiano4
Απίστευτα πράγματα...
Ο Μειτε αρνήθηκε την μειωμένη πρόταση.
Τζογαραμε και χάσαμε από ότι φαίνεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 06 Αύγ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρίμα που ασχολούμασταν με την πάρτη του για 2.5 μήνες. Ας πάει όπου σκατα θέλει
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Τρί 06 Αύγ 2024, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Daskalos_4
.nunies4 έγραψε:Απίστευτα πράγματα...
λογικο να αρνηθει και μειωμενη προταση αν και αποτι καταλαβα απο τα ρεπορταζ το θεμα ειναι το 3ετες που θελει
γιατι να πει ναι στα 1,2 το χρονο για 2+1 ενω εχει συμβοαλιο με μπενφικα στα 1,8? θα τον δωσει η μπενφικα δανεικο καπου που θα μοιραστει το συμβολαιο του αλλα ο ιδιος θα εισπραξει τελικα παλι 1,8 επι δυο χρονια
γιατι να πει ναι στα 1,2 το χρονο για 2+1 ενω εχει συμβοαλιο με μπενφικα στα 1,8? θα τον δωσει η μπενφικα δανεικο καπου που θα μοιραστει το συμβολαιο του αλλα ο ιδιος θα εισπραξει τελικα παλι 1,8 επι δυο χρονια