Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Σούρμε ξερεις αν συμφωνώ ή διαφωνώ με Φερέιρα. Ειμαι από αυτούς που δε θέλουν να τον βλέπουν.. Αλλά επιτέλους ας διώξουν αυτούς που δε θέλει και ας του πάρουν αυτά που θέλει να μην έχει πλέον δικαιολογία.. Ο τύπος είναι κολλημένος και το ξέρουμε. Αλλά ότι δεν υπολογίζει Μάτος το ξέραμε. Τον υπολόγιζε μόνο ως 6ο στόπερ.
- Darklord67
https://www.transfermarkt.com/eduardo-h ... ler/216118 πήγε δανεικός Crotone
Και αν έχουν δίκιο οι Οικονομίδηδες και κόπηκε μεταγραφή που ήθελε ο Άμπελ?makispaspartou έγραψε:Ο προπονητής τους λέει πάρτε μου δεξί μπακ χαφ. Εφόσον επέλεξαν να στηρίξουν αυτόν και να στείλουν τους παίκτες ας του πάρουν άμεσα δεξί μπακ χαφ.
Δεν μου φέρατε τον παίχτη? και εγώ τους άλλους δεν τους χρησιμοποιώ γιατί δεν μου κάνουν.
Τρέχοντας μου φαίνεται θα έρθει ο Janko και όχι με αεροπλάνο
- Darklord67
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο την κάτσαμε!seaman έγραψε:Και αν έχουν δίκιο οι Οικονομίδηδες και κόπηκε μεταγραφή που ήθελε ο Άμπελ?makispaspartou έγραψε:Ο προπονητής τους λέει πάρτε μου δεξί μπακ χαφ. Εφόσον επέλεξαν να στηρίξουν αυτόν και να στείλουν τους παίκτες ας του πάρουν άμεσα δεξί μπακ χαφ.
Δεν μου φέρατε τον παίχτη? και εγώ τους άλλους δεν τους χρησιμοποιώ γιατί δεν μου κάνουν.
Τρέχοντας μου φαίνεται θα έρθει ο Janko και όχι με αεροπλάνο
Όσο για Janko κάπου άκουσα/διάβασα ότι πάει Valladolid.
-
makispaspartou
Ο Janko βρήκε κάτι καλύτερο σε πρωτάθλημα και μας απόρριψε.. Δεν είναι παράλογο.. Το θέμα είναι η εναλλακτική του εφόσον η ομάδα κατά τον προπονητή έχει ένα δεξί μπακ τον τραυματία Ροντρίγκο.
μεγαλο αδειασμα σε λυρατζη, εστω για αλλαγη...
με ματος δεν ξερω τι παιζει, αλλα ενας παικτης σχεδον σημαια που γενικα δικαιωματα δεν εδωσε και εχει προσφερει παρα πολλα, δεν γινεται να τον πετας ετσι εκτος ενω δεν εχεις κανενα..
και αντε με αελ κλαιν , παιζουμε και εξτρεμ εκει, με μπενφικα ποιον θα βαλει??
με ματος δεν ξερω τι παιζει, αλλα ενας παικτης σχεδον σημαια που γενικα δικαιωματα δεν εδωσε και εχει προσφερει παρα πολλα, δεν γινεται να τον πετας ετσι εκτος ενω δεν εχεις κανενα..
- sourmenetes
- Moderator
Ρε Μάκη αυτός μπορεί να θέλει να διώξει 10 παίκτες. Να υπάρχει μια λογική σε όλο αυτό.makispaspartou έγραψε:Σούρμε ξερεις αν συμφωνώ ή διαφωνώ με Φερέιρα. Ειμαι από αυτούς που δε θέλουν να τον βλέπουν.. Αλλά επιτέλους ας διώξουν αυτούς που δε θέλει και ας του πάρουν αυτά που θέλει να μην έχει πλέον δικαιολογία.. Ο τύπος είναι κολλημένος και το ξέρουμε. Αλλά ότι δεν υπολογίζει Μάτος το ξέραμε. Τον υπολόγιζε μόνο ως 6ο στόπερ.
Και στο κάτω κάτω ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ. Ανέτοιμος ήταν και τον έβαλε βασικό.
Τι να πω...
Να του φέρουν ότι θέλει μπας και δούμε. Προκοπή!
Ειλικρινά τον βαρέθηκα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λετε ρε η διοικηση να μην προχωραει καποιες κινησεις περιμενωντας 1-2 αγωνιστικα δειγματα να δει αν τσουλαει το πραγμα μην τυχον ψαχνουμε και προπονητη μεχρι το τελος της περιοδου?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ας του παρουν οτι θελει για να μην υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια,αλλα να προβλεφθει οτι ξαφνικα απο το πουθενα μπορει να αλλαξει συστημα. Να μην ειμαστε γυμνοι χωρις εξτρεμ πχ γτ αποφασισε να παιζει με τετραδα πισω.
Με Μπενφίκα τους δήλωσε όλους πλην Μιχόγεβιτς. Μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις στους πατριώτες τουDemir έγραψε:μεγαλο αδειασμα σε λυρατζη, εστω για αλλαγη...
-
mbison
Nαι, θολωνει τα νερά, παει να παρει το πορτοφολι του Ζεσούς
.
Με την Μπενφικα θα παει με 4 πισω. Πως αλλιως θα πιασει αυτους τους πυραυλοκινητους.
Στο κεντρο Εσιτι, Σβαμπ, Καγκουρα.
Μπροστα Τζολη, Ακπομ, Ζιβκο
Ωπ,ξεχασα τον Πελκα
Με την Μπενφικα θα παει με 4 πισω. Πως αλλιως θα πιασει αυτους τους πυραυλοκινητους.
Στο κεντρο Εσιτι, Σβαμπ, Καγκουρα.
Μπροστα Τζολη, Ακπομ, Ζιβκο
Ωπ,ξεχασα τον Πελκα
Αν πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος θα αλλάξει σύστημα με την μπενφικα τότε μάλλον δεν τον έχετε ψυχολογήσει σωστά... με 3-4-3 άκουσε πρώτη φορά μπράβο αυτό θα παίζει μέχρι να φύγει.. δεν τον νοιάζει με ποιον παίζουμε... δεν τον νοιάζει αμα το σκορ είναι 0-6 ή 43-0... με την Ρούλα έπαιζε απέναντι σε μισό επιθετικό με 3 στόπερ και έβαλε αλλαγή τον ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ δεξι στόπερ... τεσπα και εγώ κουράστηκα 1 χρόνο με αυτόν... εύχομαι από τα βαθύ της καρδιάς μου να είμαι φουλ κομπλεξικός και αμπαλος και να μου το βουλώσει αλήθεια ....
sourmenetes έγραψε: Και στο κάτω κάτω ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ. Ανέτοιμος ήταν και τον έβαλε βασικό.
Ναι τον ροντριγκο θα σκεφτόταν. Τον κωλο του έπαιζε κέρδισε άλλους 3 μήνες ζωής σ αυτό το παιχνίδι...
- anekfrastos
Αφού είπαν ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν υποτροπή του προηγούμενου αλλά νέος