Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από makispaspartou »

Σούρμε ξερεις αν συμφωνώ ή διαφωνώ με Φερέιρα. Ειμαι από αυτούς που δε θέλουν να τον βλέπουν.. Αλλά επιτέλους ας διώξουν αυτούς που δε θέλει και ας του πάρουν αυτά που θέλει να μην έχει πλέον δικαιολογία.. Ο τύπος είναι κολλημένος και το ξέρουμε. Αλλά ότι δεν υπολογίζει Μάτος το ξέραμε. Τον υπολόγιζε μόνο ως 6ο στόπερ.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

makispaspartou έγραψε:Ο προπονητής τους λέει πάρτε μου δεξί μπακ χαφ. Εφόσον επέλεξαν να στηρίξουν αυτόν και να στείλουν τους παίκτες ας του πάρουν άμεσα δεξί μπακ χαφ.
Και αν έχουν δίκιο οι Οικονομίδηδες και κόπηκε μεταγραφή που ήθελε ο Άμπελ?

Δεν μου φέρατε τον παίχτη? και εγώ τους άλλους δεν τους χρησιμοποιώ γιατί δεν μου κάνουν.
Τρέχοντας μου φαίνεται θα έρθει ο Janko και όχι με αεροπλάνο :lol:
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

seaman έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ο προπονητής τους λέει πάρτε μου δεξί μπακ χαφ. Εφόσον επέλεξαν να στηρίξουν αυτόν και να στείλουν τους παίκτες ας του πάρουν άμεσα δεξί μπακ χαφ.
Και αν έχουν δίκιο οι Οικονομίδηδες και κόπηκε μεταγραφή που ήθελε ο Άμπελ?

Δεν μου φέρατε τον παίχτη? και εγώ τους άλλους δεν τους χρησιμοποιώ γιατί δεν μου κάνουν.
Τρέχοντας μου φαίνεται θα έρθει ο Janko και όχι με αεροπλάνο :lol:
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο την κάτσαμε! :cry:
Όσο για Janko κάπου άκουσα/διάβασα ότι πάει Valladolid.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Janko βρήκε κάτι καλύτερο σε πρωτάθλημα και μας απόρριψε.. Δεν είναι παράλογο.. Το θέμα είναι η εναλλακτική του εφόσον η ομάδα κατά τον προπονητή έχει ένα δεξί μπακ τον τραυματία Ροντρίγκο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μεγαλο αδειασμα σε λυρατζη, εστω για αλλαγη...
με ματος δεν ξερω τι παιζει, αλλα ενας παικτης σχεδον σημαια που γενικα δικαιωματα δεν εδωσε και εχει προσφερει παρα πολλα, δεν γινεται να τον πετας ετσι εκτος ενω δεν εχεις κανενα..
και αντε με αελ κλαιν , παιζουμε και εξτρεμ εκει, με μπενφικα ποιον θα βαλει??
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:Σούρμε ξερεις αν συμφωνώ ή διαφωνώ με Φερέιρα. Ειμαι από αυτούς που δε θέλουν να τον βλέπουν.. Αλλά επιτέλους ας διώξουν αυτούς που δε θέλει και ας του πάρουν αυτά που θέλει να μην έχει πλέον δικαιολογία.. Ο τύπος είναι κολλημένος και το ξέρουμε. Αλλά ότι δεν υπολογίζει Μάτος το ξέραμε. Τον υπολόγιζε μόνο ως 6ο στόπερ.
Ρε Μάκη αυτός μπορεί να θέλει να διώξει 10 παίκτες. Να υπάρχει μια λογική σε όλο αυτό.

Και στο κάτω κάτω ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ. Ανέτοιμος ήταν και τον έβαλε βασικό.

Τι να πω...

Να του φέρουν ότι θέλει μπας και δούμε. Προκοπή!

Ειλικρινά τον βαρέθηκα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λετε ρε η διοικηση να μην προχωραει καποιες κινησεις περιμενωντας 1-2 αγωνιστικα δειγματα να δει αν τσουλαει το πραγμα μην τυχον ψαχνουμε και προπονητη μεχρι το τελος της περιοδου?
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ας του παρουν οτι θελει για να μην υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια,αλλα να προβλεφθει οτι ξαφνικα απο το πουθενα μπορει να αλλαξει συστημα. Να μην ειμαστε γυμνοι χωρις εξτρεμ πχ γτ αποφασισε να παιζει με τετραδα πισω.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Demir έγραψε:μεγαλο αδειασμα σε λυρατζη, εστω για αλλαγη...
με ματος δεν ξερω τι παιζει, αλλα ενας παικτης σχεδον σημαια που γενικα δικαιωματα δεν εδωσε και εχει προσφερει παρα πολλα, δεν γινεται να τον πετας ετσι εκτος ενω δεν εχεις κανενα..
και αντε με αελ κλαιν , παιζουμε και εξτρεμ εκει, με μπενφικα ποιον θα βαλει??
Με Μπενφίκα τους δήλωσε όλους πλην Μιχόγεβιτς. Μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις στους πατριώτες του
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Nαι, θολωνει τα νερά, παει να παρει το πορτοφολι του Ζεσούς :D .

Με την Μπενφικα θα παει με 4 πισω. Πως αλλιως θα πιασει αυτους τους πυραυλοκινητους.
Στο κεντρο Εσιτι, Σβαμπ, Καγκουρα.
Μπροστα Τζολη, Ακπομ, Ζιβκο
Ωπ,ξεχασα τον Πελκα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος θα αλλάξει σύστημα με την μπενφικα τότε μάλλον δεν τον έχετε ψυχολογήσει σωστά... με 3-4-3 άκουσε πρώτη φορά μπράβο αυτό θα παίζει μέχρι να φύγει.. δεν τον νοιάζει με ποιον παίζουμε... δεν τον νοιάζει αμα το σκορ είναι 0-6 ή 43-0... με την Ρούλα έπαιζε απέναντι σε μισό επιθετικό με 3 στόπερ και έβαλε αλλαγή τον ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ δεξι στόπερ... τεσπα και εγώ κουράστηκα 1 χρόνο με αυτόν... εύχομαι από τα βαθύ της καρδιάς μου να είμαι φουλ κομπλεξικός και αμπαλος και να μου το βουλώσει αλήθεια ....
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

sourmenetes έγραψε: Και στο κάτω κάτω ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ. Ανέτοιμος ήταν και τον έβαλε βασικό.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ναι τον ροντριγκο θα σκεφτόταν. Τον κωλο του έπαιζε κέρδισε άλλους 3 μήνες ζωής σ αυτό το παιχνίδι...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Αφού είπαν ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν υποτροπή του προηγούμενου αλλά νέος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”