ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 14/02, 19:30, CosmoteSports
- hasio_john
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 14/02, 19:30, CosmoteSports
Πολύ κλάψα ο λαγός...., μας έχει σπάσει τα @@ όλους εδώ που το βλέπουμε!
Κλαψ κλαψ σε ΚΑΘΕ φάση. Πως κατάντησε έτσι αυτή ο ομάδα ρε πστ μου.
- Μπαρκαρούτσος
Ε ρε παντόφλα στη Θεσσαλονίκη... Πάτε ρε κανένα γήπεδο!

Σερ γιοβανοβιτς εφφεκτhasio_john έγραψε:Πολύ κλάψα ο λαγός...., μας έχει σπάσει τα @@ όλους εδώ που το βλέπουμε!
Νομίζω Τσιγγάρας Σβάμπ είναι καλοί μόνο αμυντικά. Δημιουργικά δεν υπάρχουν. Δεν μπορούν να κρατήσουν μπάλα.
Πολύ καλός ο Μαρκαντώνης.
Πολύ καλός ο Μαρκαντώνης.
Μπαρκα το περιμενα το ματσακι πως καιπως αλλα γαμωτο κληνηρης ειμαι….
Κανονικό Ευρωπαίο.... Γιατί έχουμε συνηθίσει τελευταία να έρχεται Εβροπε@ς!!!Totem_pk έγραψε:Παντως με Ευρωπαιο διατητη οι αντιπαλοι εχουν θεμα
- Μπαρκαρούτσος
Totem_pk έγραψε:Μπαρκα το περιμενα το ματσακι πως καιπως αλλα γαμωτο κληνηρης ειμαι….
Ω περαστικά!
- AlxNeapoli1
Το προβλημα μας κυρίως είναι η χαρακτηριστική ευκολία που κατέβαζε την μπάλα ο Παναθηναικός και έφτανε έξω από την περιοχή μας σε κάποια διαστήματα..Όταν πέρναμε τον έλεγχο, άλλαζε η κατάσταση..Εκεί φυσικά χρειάζεσαι την κάθετη, την ικανότητα.Αν περιοριστεί αυτό, πιστεύω θα κερδίσουμε.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είδα το πρώτο ημίχρονο, θα το δω από δω και μετά. Αν είμαι γουρλής, θα φανεί.
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 14/02, 19:30, CosmoteSports
Παιδια ροτεσιον καναμε απο το ντερμπι της Κυριακης, ο βαζελος ειχε ματς πολυ πιο ευκολο και με σπρώξιμο-δωρο γκολ επ.φάουλ.
Λογικο να μεινουν εκτος Οζντοεφ-Μειτε-Μπαμπα-Ταισον και να μην εχουν ρυθμο οι Μακραντωνης, Τσιγγαρας, Σοαερες, Γιονης.
Αυτες οι θεσεις θελουν αγωνιστικο ρυθμο για να εχεις καλη παρουσια.
Χασαμε 2 πολυ καλες ευκαιριες με την λαθος πασα του Αντριγια, την τελικη Μπραντον αλλα και την φαση που ο Μπραντον εχασε το σπριντ πριν την εκτέλεση.
Λογικο να μεινουν εκτος Οζντοεφ-Μειτε-Μπαμπα-Ταισον και να μην εχουν ρυθμο οι Μακραντωνης, Τσιγγαρας, Σοαερες, Γιονης.
Αυτες οι θεσεις θελουν αγωνιστικο ρυθμο για να εχεις καλη παρουσια.
Χασαμε 2 πολυ καλες ευκαιριες με την λαθος πασα του Αντριγια, την τελικη Μπραντον αλλα και την φαση που ο Μπραντον εχασε το σπριντ πριν την εκτέλεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 14 Φεβ 2024, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσοχή στα πρώτα λεπτά. Εκεί τα φάγαμε τα γκολ και με βαζελα και με χαρτί. Γενικά καλά πάμε σε σχέση με την εντεκάδα που κατεβάσαμε
Δυστυχώς αυτό που απεύχεσαι βλέπουμεlamosas έγραψε:Προσοχή στα πρώτα λεπτά. Εκεί τα φάγαμε τα γκολ και με βαζελα και με χαρτί. Γενικά καλά πάμε σε σχέση με την εντεκάδα που κατεβάσαμε
Sent from my Mi A3 using Tapatalk