Γιατι ρε φιλε... τι ειναι το ελληνικο πρωταθλημα??? σιγα λες και θα παρεις το καμπιονατο! Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι αυτο που πηρε περσι η κουλα... και να μου το δωσουν δε το θελω! Το ελληνικο πρωταθλημα νομιζεις οτι περιμενω για να νιωσω περηφανιαGI4NNEN4 έγραψε:Ωχ! Κάποιο δεν θα πανηγυρίσουν λέει το πρωτάθλημα επειδή αποκλειστήκαμε από το Γιουρόπα. Ιησούς Χριστός Νικά!
ΠΑΟΚ-Bate Borisov 13/12-19:55, Otesport2HD
Re: ΠΑΟΚ-Bate Borisov 13/12-19:55, Otesport2HD
paok re niamou έγραψε:ελεος και απο μενα που ακουω 3 μηνες τωρα οτι ολα δουλευουν σαν ελβετικο ρολοι.
Θελω να βλεπω Ακπομ και Πριγιο μαζι να μην μπορουν να περασουν την σεντρα και να μας πιεζουν.Και εννοειτε Ουαρντα.
Βρες ένα ποστ που λέει ότι όλα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι.. καρφωνεσαι μονος σου...Το νου σου
Ο καλός ευρωπαίος ΠΑΟΚ αγνοείται απο τα παιχνίδια με την Μπενφίκα. Λες και κάνουν αγγαρεία. Εάν (λέω εάν) δεν έδωσαν βαρύτητα στο europa έναντι του πρωταθληματος, αναρωτιέμαι τότε γιατί δεν έδωσαν από την αρχή παιχνίδια σε παίκτες όπως ο Ρέι, ο Κίτσιου, ο Χατσερ, ο Μαλεζάς, ο Καρέλης, ο Ακπομ ή και παίκτες από την Κ20 ώστε να πάρουν εμπειρίες ?
- Παλαιολόγος
ενταξει με την μπατε και την βιντι κληρωθηκαμε δεν πεσαμε και με την αργεντινη του μαραντονα!Βαθύ Mαύρο έγραψε:Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι πολύ χαμηλό. Εκεί ο ΠΑΟΚ παίρνει χωρίς να έχει σταθερά καλή απόδοση τους αγώνες διότι η διαφορά είναι μεγάλη. Η μετάβαση στο ανώτερο επίπεδο της Ευρώπης δείχνει τα αγωνιστικά όρια της ομάδας. Αποδείχτηκε ότι δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη. Αυτή είναι η αλήθεια. Για φέτος ας παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
5 ηττες σε εξι ματς εχουμε!
απλα πρεπει να υπαρξει σοβαροτητα παντου και στον μεταγραφικο σχεδιασμο και στο επιτελειο(βλεπω παιχτε ςμε κιλα,παιχτες με χειροτερα στημενα κατα κορον να τα δοκιμαζουν,αυτα δεν ειναι δυνατον να γινονται) και γενικοτερα
γιατι το συν 8 ευκολα χανεται με τετοια χαλια
κακη βραδια
ΥΣ δεν μπορεσαμε με αυτους με δεκα να μειωσουμεκαι αλλο; ειναι δυνατον;!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 13 Δεκ 2018, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αναμένω αυτοκριτική κι όχι δηλώσεις τύπου "το μυαλό μας ήταν στον αγώνα με λιβαδειά"
Έχω ζήσει μεγάλρς βραδιές με ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κ το σημερινό ήταν ξεφτύλα.
Έχω ζήσει μεγάλρς βραδιές με ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κ το σημερινό ήταν ξεφτύλα.
karabill έγραψε:Γιατι ρε φιλε... τι ειναι το ελληνικο πρωταθλημα??? σιγα λες και θα παρεις το καμπιονατο! Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι αυτο που πηρε περσι η κουλα... και να μου το δωσουν δε το θελω! Το ελληνικο πρωταθλημα νομιζεις οτι περιμενω για να νιωσω περηφανιαGI4NNEN4 έγραψε:Ωχ! Κάποιο δεν θα πανηγυρίσουν λέει το πρωτάθλημα επειδή αποκλειστήκαμε από το Γιουρόπα. Ιησούς Χριστός Νικά!
Κατούρα και λίγο...με τα συγχωρήσεως. Ένα τσιαμπονς λιγκ σε λέει τίποτα. Ρε τι θα ακούσουμε άλλο..
- paok re niamou
- Caballo Viejo
Βραδιά μεγάλης ντροπής, που δεν σώνεται από το β΄ ημίχρονο.
Καλά εσύ είσαι αλλου. 33 χρόνια εχεις να το παρειςkarabill έγραψε:Γιατι ρε φιλε... τι ειναι το ελληνικο πρωταθλημα??? σιγα λες και θα παρεις το καμπιονατο! Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι αυτο που πηρε περσι η κουλα... και να μου το δωσουν δε το θελω! Το ελληνικο πρωταθλημα νομιζεις οτι περιμενω για να νιωσω περηφανιαGI4NNEN4 έγραψε:Ωχ! Κάποιο δεν θα πανηγυρίσουν λέει το πρωτάθλημα επειδή αποκλειστήκαμε από το Γιουρόπα. Ιησούς Χριστός Νικά!
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Μπράβο στην Μπάτε, έχει παίξει κι ομίλους όχι λίγες φορές...
Όσο για εμάς.......
Ας ελπίσουμε να καταλάβουν πόσα παίρνουν και πόσα δίνουν μερικοί στην ομάδα κι όχι να ζητάνε μόνο.
SM-G965F
Όσο για εμάς.......
Ας ελπίσουμε να καταλάβουν πόσα παίρνουν και πόσα δίνουν μερικοί στην ομάδα κι όχι να ζητάνε μόνο.
SM-G965F
δε μου λεει τιποταtrouman έγραψε:karabill έγραψε:Γιατι ρε φιλε... τι ειναι το ελληνικο πρωταθλημα??? σιγα λες και θα παρεις το καμπιονατο! Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι αυτο που πηρε περσι η κουλα... και να μου το δωσουν δε το θελω! Το ελληνικο πρωταθλημα νομιζεις οτι περιμενω για να νιωσω περηφανιαGI4NNEN4 έγραψε:Ωχ! Κάποιο δεν θα πανηγυρίσουν λέει το πρωτάθλημα επειδή αποκλειστήκαμε από το Γιουρόπα. Ιησούς Χριστός Νικά!
Κατούρα και λίγο...με τα συγχωρήσεως. Ένα τσιαμπονς λιγκ σε λέει τίποτα. Ρε τι θα ακούσουμε άλλο..
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
1-0-5 στον ομιλο
σε εκαναν πλακα Βιντι και Μπατε
αυτο μονο
ξεφτιλα απιστευτη
σε εκαναν πλακα Βιντι και Μπατε
αυτο μονο
ξεφτιλα απιστευτη