Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Εξαιρετική και φινετσάτη η δουλειά..
Μπράβο παιδιά για το (αισθητικό) αποτέλεσμα!
Μπράβο παιδιά για το (αισθητικό) αποτέλεσμα!
Είναι η δεύτερη φορά που δεν συμφωνώ με άρθρο της κεντρικής σελίδας.
Πως σας ήρθε αυτό μπρε?
Πως σας ήρθε αυτό μπρε?
- krik the greek
Οντως πολύ χώσιμο στον Αραμπατζή δεν του αξίζει έχει προσφέρει αρκετά στον Π.Α.Ο.Κ. τουλάχιστον όσο μπορούσε
- sidpanos
πως βοηθάμε την διοίκηση αν θέλει να απαλλαγεί απο δύο συμβόλαια?
εγω τα βλέπω σε όλες τις περιπτώσεις καθαρά επαγγελματικά...
η ομάδα ψάχνει να αποδεσμεύσει δύο παίχτες απο πέρσυ...
τον αραμπατζή ήθελε να τον δώσει δανεικό...
αν κρίνουν οι ΖΖ οτι δεν κάνει...τότε δεν κάνει...
εγω τα βλέπω σε όλες τις περιπτώσεις καθαρά επαγγελματικά...
η ομάδα ψάχνει να αποδεσμεύσει δύο παίχτες απο πέρσυ...
τον αραμπατζή ήθελε να τον δώσει δανεικό...
αν κρίνουν οι ΖΖ οτι δεν κάνει...τότε δεν κάνει...
Νομίζω για τον Αραμπατζάκο το άρθρο είναι φάουλ. Έκανε την καλύτερη χρονιά του στον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι ήταν από τους παράγοντες που βοήθησαν την άμυνα αλλά και την επίθεση με κάποια γκολ.
Μπορεί να είναι ίδια πάστα δεξί μπακ με τον Γκουστάβο (επιθετικογενής) και να μην χωράνε και οι δύο αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να του λέμε φύγε (μας=εμείς οι οπαδοί) καθώς δεν προκάλεσε το παραμικρό ποτέ. Επίσης βασιζόμαστε (πάλι εμείς οι οπαδοί) σε δημοσιεύματα δημοσογραφικών ιστοσελίδων κάτι που το κάνει ακόμα χειρότερο. Ας αφήσουμε λοιπόν τη διοίκηση να κάνει τις επαφές και τις συζητήσεις και να μην προτρέχουμε.
Φιλικά πάντα.
Μπορεί να είναι ίδια πάστα δεξί μπακ με τον Γκουστάβο (επιθετικογενής) και να μην χωράνε και οι δύο αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να του λέμε φύγε (μας=εμείς οι οπαδοί) καθώς δεν προκάλεσε το παραμικρό ποτέ. Επίσης βασιζόμαστε (πάλι εμείς οι οπαδοί) σε δημοσιεύματα δημοσογραφικών ιστοσελίδων κάτι που το κάνει ακόμα χειρότερο. Ας αφήσουμε λοιπόν τη διοίκηση να κάνει τις επαφές και τις συζητήσεις και να μην προτρέχουμε.
Φιλικά πάντα.
Δε μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται η διοίκηση...
Δίκαιο ή άδικο αυτή θα κρίνει...
Αλλά μία σημείωση ότι και σε άλλο σωματείο συμπεριφέρονται έτσι σε παίκτες και τελικά τους αποφεύγουν οι μελλοντικοί υπο-μεταγραφή παίκτες τους.
Στο κάτω κάτω δε το κάναν μόνοι τους το συμβόλαιο, η ίδια η ομάδα το έκανε...Τα λάθη πληρώνονται και για αυτό να τα λύσουν κιόλας όπως νομίζουν. Οι οπαδοί δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προτείνουμε τιμωρίες και ποινές.
Αλλά μία σημείωση ότι και σε άλλο σωματείο συμπεριφέρονται έτσι σε παίκτες και τελικά τους αποφεύγουν οι μελλοντικοί υπο-μεταγραφή παίκτες τους.
Στο κάτω κάτω δε το κάναν μόνοι τους το συμβόλαιο, η ίδια η ομάδα το έκανε...Τα λάθη πληρώνονται και για αυτό να τα λύσουν κιόλας όπως νομίζουν. Οι οπαδοί δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προτείνουμε τιμωρίες και ποινές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Κυρ 20 Ιουν 2010, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Άλλο να λες "Αραμπατζή σ'ευχαριστούμε για ότι προσέφερες, αλλά αλλάζουμε επίπεδο και δεν υπάρχει χώρος", και άλλο να λες "Αραμπατζή πάρε μπούλο", όπως "Veron πάρε μπούλο".
Ο Αραμπατζής με τραυματισμούς, με πλήρη αμφισβήτηση, με φιλότιμο, με υπομονή, και με ήθος πάνω απ'όλα, περίμενε και κέρδισε μια θέση. Δεν έδωσε ποτέ του δικαίωμα, σεβάστηκε τις επιλογές προπονητή-διοίκησης, και υπήρξε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή. Αν θεωρηθεί ότι δε μπορεί να βοηθήσει περισσότερο, ας παραχωρηθεί με σωστό και αξιοπρεπή τρόπο, και όχι με διώξιμο από την ομάδα.
Μήπως να θυμηθούμε τι λέγαμε για Ivic? Για Μαλεζά?
Στα του Veron, τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Ο Αραμπατζής με τραυματισμούς, με πλήρη αμφισβήτηση, με φιλότιμο, με υπομονή, και με ήθος πάνω απ'όλα, περίμενε και κέρδισε μια θέση. Δεν έδωσε ποτέ του δικαίωμα, σεβάστηκε τις επιλογές προπονητή-διοίκησης, και υπήρξε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή. Αν θεωρηθεί ότι δε μπορεί να βοηθήσει περισσότερο, ας παραχωρηθεί με σωστό και αξιοπρεπή τρόπο, και όχι με διώξιμο από την ομάδα.
Μήπως να θυμηθούμε τι λέγαμε για Ivic? Για Μαλεζά?
Στα του Veron, τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
- sidpanos
δεν θα πάνε σε άλλη ομάδα για να παίζουν τζάμπα,αλλά ούτε και εδώ παίζουν τζάμπα...teod1980 έγραψε:Δε μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται η διοίκηση...
θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο,αλλά είναι άδικο για τον βερόν γιατί μας μεταμόρφωσε την πρώτη χρονια...
θέλουμε να ανέβουμε ψηλότερα αλλά ο αραμπατζής δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν...
Συμφωνούμε δηλαδή...
Είναι θέμα διοίκησης το τι θα τους κάνει, έτσι δεν είναι;
Είναι θέμα διοίκησης το τι θα τους κάνει, έτσι δεν είναι;
Εγώ αν και μέλος της Admin Team...
ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΕΙΜΑΙ, ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ... κακώς ανέβηκε το κείμενο σαν ADMIN TEAM.
Οπότε... γράψτε "ΑDMIN TEAM -Zorro4".
ΥΓ
Ηδη έκανα την παρέμβασή μου.
ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΕΙΜΑΙ, ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ... κακώς ανέβηκε το κείμενο σαν ADMIN TEAM.
Οπότε... γράψτε "ΑDMIN TEAM -Zorro4".
ΥΓ
Ηδη έκανα την παρέμβασή μου.
- WestBlock4
- sidpanos
το σχολίασα γιατί δεν μ άρεσε η εξίσωση με γειτονικό σωματείο...
τα δυο μεγέθη έχουν μεγάλη διαφορά...
Για το Βερόν πλέον νομίζω ότι συμφωνεί το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού.
Η ένσταση όλων είναι για τον Αραμπατζή και ξαναλέω όχι γιατί κάποιος από τη διοίκηση είπε δεν τον θέλω, ούτε γιατί ο ίδιος είπε δε φεύγω. Βασιζόμαστε σε δημοσιεύματα κάποιων σάιτ τα οποία δημοσιεύουν 2123131 άρθρα τη μέρα και τα 2123130 είναι π@π@ριές. Ο τρόπος είναι λίγο απότομος. Συμφωνώ ότι όταν κάποιου του λες δεν σε χρειάζομαι πρέπει να φεύγει. Αλλά πριν σου απαντήσει αν θέλει να φύγει ή όχι δεν του λες "Τον πούλο ρε, σε βαρέθηκα".
Ο Βερόν λοιπόν έδειξε καθαρά ότι δεν σκοπεύει να φύγει και μπορούμε να βασιστούμε εκεί και να τον "πιέσουμε". Τον Αραμπατζή δεν μπορούμε να τον αφορίσουμε καθώς δεν ξέρουμε για καμία επίσημη αντίδραση πέρα από κάποια δημοσιογραφικά κείμενα. Περιμένουμε να δούμε πως θα πράξει και όταν έρθει η ώρα τον αντιμετωπίζουμε αναλόγως. Του Βερόν η ώρα ήρθε. Του Αραμπατζχή όχι ακόμα.
Η ένσταση όλων είναι για τον Αραμπατζή και ξαναλέω όχι γιατί κάποιος από τη διοίκηση είπε δεν τον θέλω, ούτε γιατί ο ίδιος είπε δε φεύγω. Βασιζόμαστε σε δημοσιεύματα κάποιων σάιτ τα οποία δημοσιεύουν 2123131 άρθρα τη μέρα και τα 2123130 είναι π@π@ριές. Ο τρόπος είναι λίγο απότομος. Συμφωνώ ότι όταν κάποιου του λες δεν σε χρειάζομαι πρέπει να φεύγει. Αλλά πριν σου απαντήσει αν θέλει να φύγει ή όχι δεν του λες "Τον πούλο ρε, σε βαρέθηκα".
Ο Βερόν λοιπόν έδειξε καθαρά ότι δεν σκοπεύει να φύγει και μπορούμε να βασιστούμε εκεί και να τον "πιέσουμε". Τον Αραμπατζή δεν μπορούμε να τον αφορίσουμε καθώς δεν ξέρουμε για καμία επίσημη αντίδραση πέρα από κάποια δημοσιογραφικά κείμενα. Περιμένουμε να δούμε πως θα πράξει και όταν έρθει η ώρα τον αντιμετωπίζουμε αναλόγως. Του Βερόν η ώρα ήρθε. Του Αραμπατζχή όχι ακόμα.
καμία σχέση σίγουρα...εγώ μίλησα για το πως τα παρουσιάζουμε τα γεγονότα και όχι τι κάνει η διοίκηση...sidpanos έγραψε:το σχολίασα γιατί δεν μ άρεσε η εξίσωση με γειτονικό σωματείο...
εκεί οι οπαδοί τους κυνηγάνε πρώτα. μη το κάνουμε κι εμείς...άρα ξανα συμφωνούμε...

με το ζόρι διαφωνία δε γίνεται...δε βγαίνει...