Στέλιος Ηλιάδης
Κάπου είχα διαβάσει ότι η πρώτη ομάδα δε μπορεί να έχει πάνω απο 25 παίχτες, να τους χρησιμοποιεί δηλαδή.Γι'αυτό και κάποιοι δίνονται δανεικοί..αν δείς και στο επίσημο σάιτ έχει 25 παίχτες..τώρα δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ότι το σάιτ έχει 25..βασικά παίζει και το άρθρο που είχα διαβάσει να έλεγε μακακίες. 

Πρόταση με μείωση αποδοχών σε Ηλιάδη
Αναφορικά με το ζήτημα του Στέλιου Ηλιάδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα (08/01) επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια, με τη μοναδική διαφορά ότι οι ετήσιες αποδοχές του θα μειωθούν από το ερχόμενο καλοκαίρι. Προς το παρόν, παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του παίκτη.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=85861
Αναφορικά με το ζήτημα του Στέλιου Ηλιάδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα (08/01) επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια, με τη μοναδική διαφορά ότι οι ετήσιες αποδοχές του θα μειωθούν από το ερχόμενο καλοκαίρι. Προς το παρόν, παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του παίκτη.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=85861
επειδη μαλλον δεν ενημερωθηκες και δεν διαβασες την απαντηση μου τοτε, θα την επαναλαβω.Dimotikos έγραψε:απάντησα στο παιδί που πριν απο 2 εβδομάδες....
είχε βγει και είχε πει ότι ο Ηλιάδης είναι ρουφιάνος των δημοσιογράφων...!
και...έκανα μια τοποθέτηση (όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα) για το χθεσινό περιστατικό με την αλλαγή στο 92' και τις δηλώσεις του Σάντος ότι...εκτιμά τον Ηλιάδη...!
Οι οποίες...μου φαίνονται αστείες...!
τοτε δεν ειπα εγω τπτ για τον ηλιαδη.μετεφερα οσα ελεγαν οι ultras στο σαιτ τους.κ μαλιστα εδωσαν τις απαντησεις στην εκπομπη τους στο εξτρασπορτ.αν εσυ εξακολουθεις να νομιζεις οτι εγω (ή οι ουλτρας)ειπα ρουφιανο τον ηλιαδη κανεις τεραστιο λαθος.επειδη δεν διαβασες καλα το ποστ τοτε,οι ουλτρας ελεγαν οτι εκβιαζουν καποιοι τον ηλιαδη,οχι οτι ο ηλιαδης ρουφιανευει.κ μαλιστα στην εκπομπη τους ειπανε εμμεσα ποιοι ειναι αυτοι που τον εκβιαζουν και οτι ο ηλιαδης ενημερωσε τον ζαγορακη.
απο ολα αυτα βγαινει το συμπερασμα οτι κανεις δεν ειπε ρουφιανο τον ηλιαδη.κ κανεις δεν το πιστεψε αυτο.απλα εκανες εσυ λαθος.
οσον αφορα αυτο που εγραψα πριν,δεν γουσταρω να δημιουργουνται προβληματα στην ομαδα επειδη καποιοι οπαδοι αγαπανε ή δεν αγαπανε παικτες.το ιδιο γινεται και με τον μπαλαφα. η προσωπολατρεια(και το αντιθετο) στον ΠΑΟΚ πρεπει να σταματησει,γιατι δεν κερδιζουμε τπτ.
εχουμε φτασει ολοι εμεις να ξεφτυλιζουμε απο το πληκτρολογιο,απο τα ραδιοφωνα και απο τις τηλεορασεις τον προπονητη μας και να τασσομαστε εναντιον του και υπερ παικτων.εδω δεν εχουν προβλημα οι παικτες με τον προπονητη και εχουμε εμεις.αν αυτο εσυ το θεωρεις σωστο τοτε οκ..
οσον αφορα την κριτικη στον προπονητη μας,κ εγω υπερ του να γινεται κριτικη αλλα σε λογικα πλαισια και αφου σταθμιζουμε πολλους παραγοντες μαζι.πρεπει καποια στιγμη να τον σεβαστουμε οπως σεβομαστε παικτες και διοικηση και να καταλαβουμε οτι ο ανθρωπος απλα βαδιζει συμφωνα με το σκεπτικο του..και δεν μας πουλαει φουμαρα,οπως κανουν αλλοι προπονητες.
dimotike ενταξει δεν εγινε και τπτ.γνωμες λεμε.αλλα δεν χρειαζεται ειρωνια..οπως εσυ μου επιτεθηκες γιατι νομιζες οτι ειπα ρουφιανο τον ηλιαδη(και καλα θα εκανες εαν τον ειχα πει ρουφιανο),ετσι κ εγω μπορω να επιτιθεμαι σε οσους ξεφτυλιζουν ανωνυμα(δεν το λεω για σενα,αλλα βλεπω οτι το κακο εχει παραγινει)τον προπονητη της ομαδας μας,τον οποιο στηριζει τυφλα η αγαπημενη μας διοικηση.και για να σου πω την αληθεια διαφωνω με ορισμενες κινησεις του,αλλα δεν καταλαβαινω ποια η ουσια του να δημοσιευω με χαρακτηρισμους την διαφωνια μου αυτη απο τη στιγμη που εμπιστευομαι και στηριζω την διοικηση της ομαδας