FIFA World Cup 2026

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Re: FIFA World Cup 2026

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Επειδή τον Ολίσε τον ξέρω από την Μπάγερν πολύ καιρό, θα πω ότι είναι ιδιοφυία ποδοσφαιρικά, αλλά και πολύ στον κόσμο του σαν χαρακτήρας. Δεν χωράει σε καλούπια και πρέπει να νιώσει αποδεκτός για να αποδώσει.
black death

Δημοσίευση από black death »

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:01 Επειδή τον Ολίσε τον ξέρω από την Μπάγερν πολύ καιρό, θα πω ότι είναι ιδιοφυία ποδοσφαιρικά, αλλά και πολύ στον κόσμο του σαν χαρακτήρας. Δεν χωράει σε καλούπια και πρέπει να νιώσει αποδεκτός για να αποδώσει.
Ειμαι σιγουρος οτι το εχω διαβασει και για τον μπισε αυτο. :D
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα παίχτες που σπανε τα καλουπια.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Θα περάσει τον Κλοζε ο αχώνευτος

Το ότι μπορεί και παίζει μπάλα ακόμα είναι η απόδειξη ότι η φήμες για την Εστερ είναι ψέμα
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ο Σπυρόπουλος θα μεταδίδει απο Γαλλία και πάνω..τα φαβορί? και πως το μιλάει το γαλλικό
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Για τον Ολίσε ψάξτε ένα βιντεάκι σε κανάλι της Μπάγερν από την προθέρμανση στο ματς με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου. And here comes Michael...Άμα είχε προπονητή τον Μπιέλσα ή τον Κλοπ θα είχαν πάθει εγκεφαλικό, με αυτό που κάνει λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς.

Για τον Μπαμπέ κι εγώ δεν τον συμπαθώ, αλλά είναι παιχταράς και πιστεύω ότι θα τον περάσει από φέτος τον Κλόζε. Το πιο σημαντικό στους σκόρερ είναι να κοιτάμε και την αναλογία γκολ/παιχνίδι. Ο Κλόζε είναι στο 0,67 γκολ/παιχνίδι. Ο Μπαμπέ είναι κοντά στην μονάδα, ίσως και πιο πάνω με τα δύο σημερινά. Πάνω από την μονάδα είναι μόνο τέσσερις παίκτες, ο Μίλερ (14/13), ο Εουσέμπιο (9/6), ο Φοντέν (13/6) και ο Κοτσιτς (11/5)
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πόσο να δίνει να σπάσει το ρεκόρ του Σαλένκο?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”