FIFA World Cup 2026
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Re: FIFA World Cup 2026
Επειδή τον Ολίσε τον ξέρω από την Μπάγερν πολύ καιρό, θα πω ότι είναι ιδιοφυία ποδοσφαιρικά, αλλά και πολύ στον κόσμο του σαν χαρακτήρας. Δεν χωράει σε καλούπια και πρέπει να νιώσει αποδεκτός για να αποδώσει.
-
black death
Ειμαι σιγουρος οτι το εχω διαβασει και για τον μπισε αυτο.Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:01 Επειδή τον Ολίσε τον ξέρω από την Μπάγερν πολύ καιρό, θα πω ότι είναι ιδιοφυία ποδοσφαιρικά, αλλά και πολύ στον κόσμο του σαν χαρακτήρας. Δεν χωράει σε καλούπια και πρέπει να νιώσει αποδεκτός για να αποδώσει.
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα παίχτες που σπανε τα καλουπια.
Θα περάσει τον Κλοζε ο αχώνευτος
Το ότι μπορεί και παίζει μπάλα ακόμα είναι η απόδειξη ότι η φήμες για την Εστερ είναι ψέμα
Το ότι μπορεί και παίζει μπάλα ακόμα είναι η απόδειξη ότι η φήμες για την Εστερ είναι ψέμα
- Shivaspace
ο Σπυρόπουλος θα μεταδίδει απο Γαλλία και πάνω..τα φαβορί? και πως το μιλάει το γαλλικό
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Για τον Ολίσε ψάξτε ένα βιντεάκι σε κανάλι της Μπάγερν από την προθέρμανση στο ματς με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου. And here comes Michael...Άμα είχε προπονητή τον Μπιέλσα ή τον Κλοπ θα είχαν πάθει εγκεφαλικό, με αυτό που κάνει λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς.
Για τον Μπαμπέ κι εγώ δεν τον συμπαθώ, αλλά είναι παιχταράς και πιστεύω ότι θα τον περάσει από φέτος τον Κλόζε. Το πιο σημαντικό στους σκόρερ είναι να κοιτάμε και την αναλογία γκολ/παιχνίδι. Ο Κλόζε είναι στο 0,67 γκολ/παιχνίδι. Ο Μπαμπέ είναι κοντά στην μονάδα, ίσως και πιο πάνω με τα δύο σημερινά. Πάνω από την μονάδα είναι μόνο τέσσερις παίκτες, ο Μίλερ (14/13), ο Εουσέμπιο (9/6), ο Φοντέν (13/6) και ο Κοτσιτς (11/5)
Για τον Μπαμπέ κι εγώ δεν τον συμπαθώ, αλλά είναι παιχταράς και πιστεύω ότι θα τον περάσει από φέτος τον Κλόζε. Το πιο σημαντικό στους σκόρερ είναι να κοιτάμε και την αναλογία γκολ/παιχνίδι. Ο Κλόζε είναι στο 0,67 γκολ/παιχνίδι. Ο Μπαμπέ είναι κοντά στην μονάδα, ίσως και πιο πάνω με τα δύο σημερινά. Πάνω από την μονάδα είναι μόνο τέσσερις παίκτες, ο Μίλερ (14/13), ο Εουσέμπιο (9/6), ο Φοντέν (13/6) και ο Κοτσιτς (11/5)
- Σουριναμέζος