Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δύο τύποι παίζουν τάβλι. Ξαφνικά τρέχει ο ένας και μετά από λίγο ο άλλος. Ο καφετζης μένει κάγκελο με τα ούζα στα χέρια. Ξαφνικά τους βλέπει πίσω να πλακωνουν της γυναίκες τους. Ο καφετζης...τρελάθηκε!!! ρε πάτε καλά. Σκασε του λέει ο άλλος. :ugeek: Πήγαινε και φώναξε τον κυρ Σταύρο. Ποιον τον μαραγκο? Γιατι? Γιατί ρωτάει . Ρε θα αρχίσουμε ξανά της πόρτες.
Ο τροχονόμος την έχει στήσει έξω απ' το μπαρ και ψάχνει για μεθυσμένους οδηγούς .
Την ώρα του κλεισίματος βλέπει έναν , που βγαίνει από το μπαρ , μπουρδουκλώνεται μερικές φορές και πάει προς το αυτοκίνητό του .
Ψάχνει να βρει τα κλειδιά του για κάνα πεντάλεπτο , τα βρίσκει και ψάχνει για ένα ακόμη πεντάλεπτο να βρει την κλειδαρότρυπα της μίζας .
Εν τω μεταξύ , όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του μπαρ την έχουν κάνει με τα αυτοκίνητά τους για τα σπίτια τους .
Ο τύπος , αφού κατάφερε κι έβαλε το κλειδί στη μίζα και έβαλε μπρος τη μηχανή , ξεκινάει και ο τροχονόμος τον σταματάει αμέσως και του κάνει αλκοτέστ . Το τεστ όμως δείχνει μια μεγάλη κουλούρα !
Κάποιος κουτοπόνηρος πλησίασε έναν ασκητή και τον ρώτησε:
- Τι είναι Γέροντα, για το Θεό χίλια χρόνια;
- Ένα λεπτό της ώρας, παιδί μου, αποκρίθηκε εκείνος.
- Και τι είναι μια βαλίτσα χρυσάφι;
- Τίποτα! Μια δραχμή.
- Τότε παρακάλεσε Γέροντα το Θεό να μου δώσει μία…δραχμή!
Τον λοξοκοίταξε ο ασκητής, σιώπησε και σε λίγο του απάντησε:
- Το είπα στο Θεό και μου είπε να περιμένεις ένα λεπτό!