Αυτοί είναι η σημερινή γενιά!!! Όχι μου το πήρες από το στόμα. Όχι το είχα κάτω από την γλώσσα. Αλλά απ' το keyboard μου το πήρες!!!kataramenos5 έγραψε:Απ το keyboard μου το πήρες.
Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Τι πας να κάνεις εκεί ;;;
-Σου δίνω το φιλί της ζωής...
-Μα δεν πνίγομαι...
-Προληπτικά ρε χαζό...

-Σου δίνω το φιλί της ζωής...
-Μα δεν πνίγομαι...
-Προληπτικά ρε χαζό...
Δύο τύποι παίζουν τάβλι. Ξαφνικά τρέχει ο ένας και μετά από λίγο ο άλλος. Ο  καφετζης μένει κάγκελο με τα ούζα στα χέρια.   Ξαφνικά τους βλέπει πίσω να πλακωνουν της γυναίκες τους. Ο καφετζης...τρελάθηκε!!!
  Ξαφνικά τους βλέπει πίσω να πλακωνουν της γυναίκες τους. Ο καφετζης...τρελάθηκε!!!   ρε πάτε καλά. Σκασε του λέει ο άλλος.  :ugeek: Πήγαινε και φώναξε τον κυρ Σταύρο. Ποιον τον μαραγκο? Γιατι? Γιατί ρωτάει
 ρε πάτε καλά. Σκασε του λέει ο άλλος.  :ugeek: Πήγαινε και φώναξε τον κυρ Σταύρο. Ποιον τον μαραγκο? Γιατι? Γιατί ρωτάει  . Ρε θα αρχίσουμε ξανά της πόρτες.
 . Ρε θα αρχίσουμε ξανά της πόρτες. 

-Βρεχει και είσαι ακομα πουτάνα....
-και που κολλάει αυτό????
-Πίστευα πως με τον καιρό θα άλλαζες... 

stelyk έγραψε:-Βρεχει και είσαι ακομα πουτάνα....

Αν ανάμεσα σε 10 τσάντες διαλέγεις την ακριβότερη και ανάμεσα στους 10 άντρες διαλέγεις τον ποιο μαλακα είσαι γυναίκα... τέλος !!!

- ΑποστόληςΑ
Ο τροχονόμος την έχει στήσει έξω απ' το μπαρ και ψάχνει για μεθυσμένους οδηγούς .
Την ώρα του κλεισίματος βλέπει έναν , που βγαίνει από το μπαρ , μπουρδουκλώνεται μερικές φορές και πάει προς το αυτοκίνητό του .
Ψάχνει να βρει τα κλειδιά του για κάνα πεντάλεπτο , τα βρίσκει και ψάχνει για ένα ακόμη πεντάλεπτο να βρει την κλειδαρότρυπα της μίζας .
Εν τω μεταξύ , όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του μπαρ την έχουν κάνει με τα αυτοκίνητά τους για τα σπίτια τους .
Ο τύπος , αφού κατάφερε κι έβαλε το κλειδί στη μίζα και έβαλε μπρος τη μηχανή , ξεκινάει και ο τροχονόμος τον σταματάει αμέσως και του κάνει αλκοτέστ . Το τεστ όμως δείχνει μια μεγάλη κουλούρα !
- Μα πώς είναι δυνατόν ; απορεί ο τροχονόμος .
Και ο τύπος :
- Απόψε ήταν η σειρά μου να κάνω το δόλωμα .

Την ώρα του κλεισίματος βλέπει έναν , που βγαίνει από το μπαρ , μπουρδουκλώνεται μερικές φορές και πάει προς το αυτοκίνητό του .
Ψάχνει να βρει τα κλειδιά του για κάνα πεντάλεπτο , τα βρίσκει και ψάχνει για ένα ακόμη πεντάλεπτο να βρει την κλειδαρότρυπα της μίζας .
Εν τω μεταξύ , όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του μπαρ την έχουν κάνει με τα αυτοκίνητά τους για τα σπίτια τους .
Ο τύπος , αφού κατάφερε κι έβαλε το κλειδί στη μίζα και έβαλε μπρος τη μηχανή , ξεκινάει και ο τροχονόμος τον σταματάει αμέσως και του κάνει αλκοτέστ . Το τεστ όμως δείχνει μια μεγάλη κουλούρα !
- Μα πώς είναι δυνατόν ; απορεί ο τροχονόμος .
Και ο τύπος :
- Απόψε ήταν η σειρά μου να κάνω το δόλωμα .
Απόστολε για πες μας εσύ ένα... Ενα μόνο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανένα καλό ανέκδοτο θα βάλετε;
- Μισό λεπτο μάνα,κάνω ενα ποστ κι ερχομαι.
- Τοστ ρε αγόρι μου,τοστ.Και μετα κοροϊδεύει εμένα που λέω παπουτσινο. 

- Τοστ ρε αγόρι μου,τοστ.Και μετα κοροϊδεύει εμένα που λέω παπουτσινο.
- ΑποστόληςΑ
Αφιερωμένο σε σένα:Realcon έγραψε:Απόστολε για πες μας εσύ ένα... Ενα μόνο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανένα καλό ανέκδοτο θα βάλετε;
Κάποιος κουτοπόνηρος πλησίασε έναν ασκητή και τον ρώτησε:
- Τι είναι Γέροντα, για το Θεό χίλια χρόνια;
- Ένα λεπτό της ώρας, παιδί μου, αποκρίθηκε εκείνος.
- Και τι είναι μια βαλίτσα χρυσάφι;
- Τίποτα! Μια δραχμή.
- Τότε παρακάλεσε Γέροντα το Θεό να μου δώσει μία…δραχμή!
Τον λοξοκοίταξε ο ασκητής, σιώπησε και σε λίγο του απάντησε:
- Το είπα στο Θεό και μου είπε να περιμένεις ένα λεπτό!
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Νενίκηκά σε Ευστάθιε!
Να γραφεις και την πηγη:
Καλό ηταν ομως...............