Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
xrisitsapa

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από xrisitsapa »

renegade έγραψε:Φαντάζομαι ότι είναι αυτονόητο ότι δεν πιστεύει κανείς ότι όλοι οι Αθηναίοι είναι κακοί και λαμόγια η ότι όλοι οι Θεσσαλονικείς είναι τα καλά παιδιά.
Φυσικά και κάθε περιοχή ακόμα και σε πολύ κοντινές αποστάσεις έχει τις δικές της πολιτισμικές ιδιαιτερότητες. ναι ο μέσος όρος των χαρακτηριστικών θεσσαλονικιών Δεν μοιάζουν με αυτά των Αθηναίων, όπως και οι Κρητικοί Δεν μοιάζουν με κανέναν από τους δύο παραπάνω.

Πιστεύω ότι είναι ευδιάκριτο ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται στο κράτος των Αθηνών.
έχω την εντύπωση ότι την ίδια αγανάκτηση έχουνε και οι ίδιοι οι Αθηναιοι οι οποίοι δεν έχουν την τύχη να επωφελούνται από τον κρατικό μηχανισμό.
προβλήματα βιοτικού επιπέδου μίας μη αποκεντρωμένης Ελλάδος, τα οποία βιώνουν πολύ καλά μέσα στο πετσί τους.
Αυτό ακριβώς. Δεν μιλάμε για τον μέσο πολιτη. Μιλάμε για το κράτος, αλλά όχι μόνο. Μιλάμε και για τις διοικήσεις των επιχειρήσεων πχ, γενικώς για την άρχουσα τάξη.
Από εκεί και πέρα, όντως έχουμε μεγάλες πολιτισμικές διαφορές, αλλά έχω γνωρίσει ελάχιστους που να έχουν αυτή την αγανάκτηση που λες ή που να θέλουν να αλλάξει το status quo. Μάλλον γιατί αναγνωρίζουν ενδόμυχα ότι είναι ευνοημένοι.
han-tyumi

Δημοσίευση από han-tyumi »

john4serres έγραψε:Κάποιος να κάνει σκαουτ Δουβικα και Φεραρι. Και απο απλό ενδιαφέρον τον Μπουένο.
Σε ένα πραγματικά κάκιστο παιχνίδι(κ από ρούλη κ από Βόλο) δεν ακούμπησαν φίλε...

Θα τους δούμε βέβαια όλοι την Κυριακή
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Έρχεται Ελλάδα για τον Βόλο ο Νικολάς Μπουρντίσο!
Ο ρόλος του βετεράνου Αργεντινού άσου στον ΝΠΣ Βόλος

PAOK24
Έρχεται Ελλάδα για τον Βόλο ο Νικολάς Μπουρντίσο!
Κάτοικος Ελλάδας και δη... Βόλου αναμένεται να είναι σύντομα ο Νικολάς Μπουρντίσο, εφόσον επαληθευτούν δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.
Πιο συγκεκριμένα, ο βετεράνος πλέον Αργεντινός ποδοσφαιριστής, με θητεία σε Μπόκα Τζούνιορς, Ίντερ, Ρόμα, Τζένοα και Τορίνο, εμφανίζεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τους συμπατριώτες του που θα επενδύσουν στον Βόλο, προκειμένου να αναλάβει επιτελική θέση στη θεσσαλική ΠΑΕ μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Σημειώνεται πως ο Μπουρντίσο έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής στη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ έχει φορέσει 49 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Ωραια ποδοσφαιρικα νεα..Μπρβο στον βολο που αναπτυσσεται
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Βόλος είναι η μόνη μικρομεσαία ομάδα στην Ελλάδα που επενδύει πραγματικά και έχει ενα όραμα.
Ίσως και ο Οφη.

Είναι κρίμα να χαθούν αυτές οι ομάδες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ναι θα το ρίξουν όλοι στο στοίχημα τώρα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αντί να τον δυναμώσουμε το Βόλο να μπει στα playoff, χαρίζουμε βαθμούς στον Ατρόμητο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

seaman έγραψε:Αντί να τον δυναμώσουμε το Βόλο να μπει στα playoff, χαρίζουμε βαθμούς στον Ατρόμητο.
Ουτε χαρισαμε βαθμους (μας τους πηραν) ούτε χρειάζεται να δυναμώνουμε κανέναν. Ας δυναμώνουμε εμείς κ αστους άλλους να κουρεύονται
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Οι αγαθοί και οι τίμιοι, που θα προοδεύσουμε με την αξία μας στον αγγελικά πλασμένο κόσμο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

seaman έγραψε:Οι αγαθοί και οι τίμιοι, που θα προοδεύσουμε με την αξία μας στον αγγελικά πλασμένο κόσμο.
Εξαρτάται τι είδους προοδο επιθυμεί ο καθένας, τι αξιοπρέπεια έχει κ κατά ποσο θεωρεί ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Εγώ γαυρος δεν γίνομαι , ούτε κυρ παντελής. Επειδή λοιπόν ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμενος η αντίσταση είναι να μην γίνεις σαν αυτούς που κράζεις κ να δείξεις ότι υπάρχει κ άλλος δρόμος. Το ευκολότερο είναι να γίνεις σαν αυτους ειδικά όταν έχεις ήδη βρει δικαιολογίες. Στα @@ μου οι νίκες κ οι τίτλοι κ η καθημερινη "καταξίωση" όταν πρεπει να παταω επί πτωματων όταν δεν έχω κανένα ηθικό φραγμό.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

dragon »

Χιλια μπράβο.
Αν το αποδεχόμασταν, δεν χρειάζεται να είμαστε ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μετροσπορ
Στις τρεις καλύτερες κερκίδες του κόσμου το «Κλ. Βικελίδης»!

Μαλλον ζω σε παραλληλο συμπαν...Αντε βρε ΝΟΥΜΕΡΑ..πανιβλακοηλιθιοι..τοτε η Τουμπα με γαβρο ρε βοδια ηταν η καλυτερη στο συμπαν..Οσα δεν φτανει η αλεπου πηδαει και τα φτανει εεεε???...βρουμ βρουμ τα τραχτερια ερχονται..ολο κι ολο στο Βολο ενα μπαραζ
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Σε πω κάτι Ολλανδέ? Κατανοητό το tantrum σου απόλυτα αλλά κάποια στιγμή να μιλήσουμε για το μερίδιο ευθύνης των θεσσαλονικιών συνοπαδών (μειοψηφία του λαού) σε σχέση με τη γιγάντωση της "κόντρας" μ αυτά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

dragon έγραψε:
seaman έγραψε:Οι αγαθοί και οι τίμιοι, που θα προοδεύσουμε με την αξία μας στον αγγελικά πλασμένο κόσμο.
Εξαρτάται τι είδους προοδο επιθυμεί ο καθένας, τι αξιοπρέπεια έχει κ κατά ποσο θεωρεί ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Εγώ γαυρος δεν γίνομαι , ούτε κυρ παντελής. Επειδή λοιπόν ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμενος η αντίσταση είναι να μην γίνεις σαν αυτούς που κράζεις κ να δείξεις ότι υπάρχει κ άλλος δρόμος. Το ευκολότερο είναι να γίνεις σαν αυτους ειδικά όταν έχεις ήδη βρει δικαιολογίες. Στα @@ μου οι νίκες κ οι τίτλοι κ η καθημερινη "καταξίωση" όταν πρεπει να παταω επί πτωματων όταν δεν έχω κανένα ηθικό φραγμό.
Έτσι είναι ο ΠΑΟΚσής και έτσι πρέπει να είναι και η Ομάδα. Και εγώ δεν θα ήθελα ένα άλλο ρόλο που θα νόθευε τον ανταγωνισμό. Όμως πλέον δεν θέλω να είμαι και το κορόιδο και να αναλώνομαι να κάνω σκέψεις και σχέδια για το πως θα κάνουμε πρωταθλητισμό, όταν αυτό επί της ουσίας σου έχει απαγορευτεί. Για να είσαι ανταγωνιστικός χρειάζονται έσοδα πέραν αυτών από την ιδιοκτησία και για να έχεις έσοδα πρέπει να είσαι μπροστά από τον ανταγωνισμό. Αλλιώς το ξεχνάμε και δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό, αρκεί να είναι ξεκάθαρη και η εταιρία και να δίνει το σωστό μήνυμα σε ανθρώπους - οπαδούς που δυστυχώς επηρεάζεται η καθημερινότητά τους από τη δραστηριοποίηση της Ομάδας.
Ως ΠΑΕ έχουμε ανάγκη συνεργασίας με άλλες Ομάδες (και εγχωρίως και στο εξωτερικό) γιατί ως "πλούσιοι" και με ενεργές ακαδημίες έχουμε πολλούς παίχτες που θα πρέπει να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλού και σε ΠΑΕ που δεν θα στήνουν οπίσθια στο αφεντικό.
Θεωρώ σίγουρο ότι θα είχαμε δώσει ποδοσφαιριστές στο Βόλο (που έχει ένα καλά δομημένο πρότζεκτ) αν δεν φοβόμασταν τα μίντια και τις κατηγορίες. Εδώ μας έχουν φτάσει. Ο γαύρος να πασάρει δανεικούς και αγύριστους όπου γουστάρει και εμείς να φοβόμαστε τον ίσκιο μας.
Περήφανοι και αξιοπρεπείς πάντα, αλλά τελευταία μάλλον είμαστε και κορόιδα και αυτό πλέον εμένα με ενοχλεί.
Baladofatsa

Δημοσίευση από Baladofatsa »

μλκ καραμπινατο πεναλτι δεν το εδωσε , μιλαμε κανει τρελα οργια ο γαυρος
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αν δείτε τι πέναλτι δεν έδωσε στον Παναιτωλικό θα σταματήσετε να βλέπετε ποδόσφαιρο, απλά απίστευτο!
Σχεδόν τον γκρέμισε και όλα καλά από κοράκι και Var.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”