Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Το φορ ούτως ή άλλως θα τον παίρναμε. Δεν έχει σχέση με τη φυγή του Ισπανού. Η φυγή θα δούμε αν θα γίνει και με ποιούς όρους. Είναι ρίσκο είτε να τον πληρώσεις και να τον κρατήσεις, άχρηστο, είτε να μην τον πληρώσεις και να φύγει ελεύθερος. Προσωπικά θα προτιμούσα την πρώτη λύση, ώστε να υπάρχει προηγούμενο σε όποιον ορέγεται παρόμοιες καταστάσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον υπάρχει η πολυτέλεια να δίνεις λεφτά προκειμένου να ψύχεις έναν παίκτη.joshua έγραψε:Nικο είσαι ένα βήμα απο το να αφήσεις ελεύθερο έναν απο τους 2 μόλις παίκτες σου που θα μπορούσαν να έχουν μεταπωλητικη αξία και την ίδια στιγμή δίνεις το ίδιο συμβόλαιο σε έναν παικτη με ένα καλό εξάμηνο στην καριέρα του πιθανώς πολλά υποσχόμενο τον οποίο και πάλυ σε περίπτωση που λάμψει πιθανότατα (περιμένουμε λεπτομέρειες) δεν θα μπορείς να κρατήσεις.
Εσύ έχεις ότι ισχύει;ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχεις πληροφόρηση για το αντίθετο;
Αποστόλη, αν δεν έχουμε καταλάβει (κάποιοι αρνούνται να καταλάβουν) τι γίνεται στο οικονομικό, τότε θα συνεχίζουμε το ίδιο βιολί στον ίδιο τόνο...Η ομάδα (αν δεν μπουν κεφάλαια) θα κατέβει σκαλί... Αν πουλήσει το Βιερίνια θα κατέβει όλη τη σκάλα... Την εποχή που (θεωρούσαμε) ότι υπήρχαν λεφτά ζητάγαμε το ουρανό με τ' άστρα...Τώρα που αποδεδειγμένα δεν υπάρχουν ζητάμε μόνο τ' άστρα.
παιρνουμε παικτη των 300 χιλ, χωρις εφοριες κλπ, μην εχετ απαιτησει των 700χιλ, γιατι δεν σκοραρει με το κεφαλι, γιατι δεν σπαει την μπαλα δεξια και αριστερα γιατι δεν εχει καλη υποδοχη....αυτα γι αλλον...
θα τον κρινουμε γι αυτα που θα παιζει
θα τον κρινουμε γι αυτα που θα παιζει
Προσωπικα, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πηγαμε απο την απολυτη αισιοδοξια απολυτη κατηφεια μεσα σε μια βδομαδα. Ο βιτολο και ο κουτσιανικουλης, αν φυγουν, προβληματιζουν το image της ομαδας. Ο πρωτος θα φυγει επειδη δε θελει να ειναι αλλο στον Παοκ, ο δευτερος επειδη δεν κερδισε την εμπιστοσυνη του προπονητη και εστω και τελευταια προσπαθει η διοικηση να γλιτωσει καποια χρηματα.niko70 έγραψε:Αποστόλη, αν δεν έχουμε καταλάβει (κάποιοι αρνούνται να καταλάβουν) τι γίνεται στο οικονομικό, τότε θα συνεχίζουμε το ίδιο βιολί στον ίδιο τόνο...Η ομάδα (αν δεν μπουν κεφάλαια) θα κατέβει σκαλί... Αν πουλήσει το Βιερίνια θα κατέβει όλη τη σκάλα... Την εποχή που (θεωρούσαμε) ότι υπήρχαν λεφτά ζητάγαμε το ουρανό με τ' άστρα...Τώρα που αποδεδειγμένα δεν υπάρχουν ζητάμε μόνο τ' άστρα.
Συμφωνω για τα παραπονα καθυστερημενης καταβολης χρηματων στον Ισπανο, ωστοσο οπως εχει ειπωθει, δε περιμενεις απο παικτη που του σταθηκες να σου κανει προσφυγη οταν μαλιστα ξεκινας σοβαρα την επομενη χρονια (προπονητης)
Για τον Κουτσιανικουλη, οσοι κραζουν τωρα το ποσο, ας εβγαιναν και τοτε. Ενα μερος των εξοδων της μεταγραφης καλυφθηκε με αυξημενα διαρκειας και ενα κλιμα ευφοριας στην ομαδα για την επικοινωνιακη νικη επι Ολυμπιακου και Παναθηναικου.
Ηρεμηστε. Η ομαδα ειναι πανω κατω ιδια με περυσι. Λιγο πιο γυρασμενη, αλλα με ενα εμπειρο προπονητη απο την αρχη.
Kατσε ρε Νικο70 κουβεντα κανουμε.
Αν , λέμε ΑΝ, ερθει ενας επιθετικος που δεν έχει και το πλουσιοτερο βιογραφικο με 450 κατοσταρικα καθαρα και οψιον αγορας στο θεο , λεμε ΑΝ ισχυουν τα παραπανω δε φαινεται ιδιαιτερα συμφερον deal
Oυτε εκατσα να ψαξω αν ισχουον αυτά , ουτε και θα κατσω.
Ενα σχολιο εκανα απλά στις λεπτομερειες της υποτιθεμενης συμφωνιας.
Αν , λέμε ΑΝ, ερθει ενας επιθετικος που δεν έχει και το πλουσιοτερο βιογραφικο με 450 κατοσταρικα καθαρα και οψιον αγορας στο θεο , λεμε ΑΝ ισχυουν τα παραπανω δε φαινεται ιδιαιτερα συμφερον deal
Συμφωνω σε ολα το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι ακομα δεν εχει κλεισει το ροστερ ουτε θα κλεισει με τη πιθανη αποκτηση του καρλαο.
Υ.Γ Καρελια εχω πηγη (ιαματικη) γιαυτα που γραφω αλλα δεν την αποκαλυπτω.
Κερδιζεις χρονο. Ισως η διοικηση υπολογιζει το ενδεχομενο να μη περασουμε τα προκριματικα Ευρωπης.giapas έγραψε:Kατσε ρε Νικο70 κουβεντα κανουμε.
Σε περιπτωση που περασουμε, μενει ανοικτο το ενδεχομενο 1, 2 το πολυ, καλων μεταγραφων ακομα.
Φίλε giapas, ασφαλώς κουβέντα κάνουμε και ούτε για παρεξήγηση είναι αυτά που γράφουμε...Απλά, πρέπει να έχουμε ένα μίνιμουμ εμπιστοσύνης σε αυτούς που χειρίζονται τα πράγματα...Δεν είναι πρώτη φορά που παίρνουμε παίκτη δανεικό με οψιόν...Δεν είναι πρώτη φορά που του πληρώνουμε συμβόλαιο ή μέρος του συμβολαίου... Και τέλος, όταν ο Παντέλος είναι καθημερινά μαζί με το Μπόλονι, δεν μπορούμε να λέμε ότι του "επέβαλε" κάποιον παίκτη, που ο άλλος δεν εγκρίνει (μέσα στα στενά μας πλαίσια)...Δηλαδή τι, ο Παντέλος λειτουργεί στο δικό του σύμπαν και ο Μπόλονι στο δικό του...Αν ισχύει αυτό, το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή...
Όλα αυτά χωρίς διάθεση παρεξήγησης με κανέναν...
Όλα αυτά χωρίς διάθεση παρεξήγησης με κανέναν...
Πότε χάνεται αυτό το μίνιμουν εμπιστοσύνη μπορείς να μου πεις;
Στην πρώτη κατάληψη των γραφείων;
Στη δεύτερη;
Στη μία προσφυγή;
Στις δύο;
Σε πρώορο αποκλεισμό επειδή δεν θα έχεις τον βασικό σου στόπερ και αμυντικό χαφ ξέρω γω;
Στην πρώτη κατάληψη των γραφείων;
Στη δεύτερη;
Στη μία προσφυγή;
Στις δύο;
Σε πρώορο αποκλεισμό επειδή δεν θα έχεις τον βασικό σου στόπερ και αμυντικό χαφ ξέρω γω;
Karelias έγραψε:Σόρρυ αδερφέ, σέβομαι κι εσένα και την όποια πηγή σου , αλλά αν δε βγει ο Λάζλο να πειobanebane έγραψε:Συμφωνω σε ολα το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι ακομα δεν εχει κλεισει το ροστερ ουτε θα κλεισει με τη πιθανη αποκτηση του καρλαο.
''τον ξέρω τον πάιχτη'' ή ''εγώ τον πρότεινα'' δεν πιστεύω τίποτα.
Γιατί όταν ο ίδιος ο προπονητής βγαίνει και λέει ''τον Βιτόλο το έχω δεί μονο σε κασέτες''.
και μια μέρα μετά ο μέγας ΠΑΟΚάρχης Βασιλόπουλος βγαίνει και γράφει στο gazzetta ''Η άποψη του Μπόλονι ότι ο Αρίας μπορεί να παίξει χωρίς πρόβλημα τον ρόλο του αντι-Βιτόλο''
μου δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά.
Όταν ο ίδιος ο προπονητής παραδέχεται ότι έχει δει έναν παίχτη μονο από κασέτες και όχι δια ζώσης ξέρει ότι ένας άλλος παίχτης τον οποίο έχει δει σε ακόμα λιγότερες κασέτες είναι αντικαταστάτης του Βιτόλο; Λίγο έλεος με τον εμπαιγμό.
Κι νταξ, ναι, ξέρω, είναι ΑΡΔ και ξερωγω, δεν ξερω, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι πάμε να καλύψουμε τον κώλο μας σαν ΠΑΕ γιατί κάνουμε την μία παπαριά πίσω απο την άλλη.
''να κι ο Μπολόνι το λέει, μια χαρά κάνει ο Αρίας, τι έγινε που φεύγει ο Βιτόλο και τζάμπα, λαλαλαλα τα στρουμφάκια μια χαρα''
και σκάει κι ένας Βραζιλιάνος στην Ιαπωνία με κοντά στο μισό μύρι deal και δανεικός, εισήγηση του Μπολόνι.
Χρέωμα μου κάνει εμένα και στρώσιμο μπανάνας για να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον.
Μόνο αν το πει ο Μπολονι το δέχομαι.
Και εγώ πιστευω οτι ο Μπολονι με το Παντελο ειναι σε διαρκη επαφή.
Επομένως ειναι σιγουρα μεσα στις επιλογες του προπονητη ο παικτης.
Δεν εχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για αυτό το θέμα.
Οσο για τις διαπραγματευσεις θα δουμε.
Ειτε μου αρέσουν εμένα είτε όχι , αυτοί που τις χειρίζονται εχουν ολοκληρωμενη εικονα.
Απλά θα προτιμούσα κανονική μεταγραφή ή τουλαχιστον δανεισμο με λογικη οψιον αγορας(μακαρι να την ηξερα κιολας
).
Επομένως ειναι σιγουρα μεσα στις επιλογες του προπονητη ο παικτης.
Δεν εχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για αυτό το θέμα.
Οσο για τις διαπραγματευσεις θα δουμε.
Ειτε μου αρέσουν εμένα είτε όχι , αυτοί που τις χειρίζονται εχουν ολοκληρωμενη εικονα.
Απλά θα προτιμούσα κανονική μεταγραφή ή τουλαχιστον δανεισμο με λογικη οψιον αγορας(μακαρι να την ηξερα κιολας

Ρε συ ειναι δυνατον να του φερουν παιχτη που δεν θελει?
Δηλαδη το οτι επαιζε στη πορτογαλια αρα τον ξερει σιγουρα ο πρετο δε σε πειθει?
Η οτι ο μανατζερ του ειναι ρουμανος ουτε αυτο σε πειθει?
Δηλαδη το οτι επαιζε στη πορτογαλια αρα τον ξερει σιγουρα ο πρετο δε σε πειθει?
Η οτι ο μανατζερ του ειναι ρουμανος ουτε αυτο σε πειθει?
αντε αυτα δεν σε πειθουν...οι δηλωσεις του μανατζερ του??
"Έχουμε μιλήσει τόσο με τον Λάζλο Μπόλονι, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη.
Ο Λάζλο Μπόλονι είναι φίλος μας, καταξιωμένος τεχνικός που έχει κερδίσει πρωτάθλημα με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία και τον ξέρουμε πολύ καλά"
"Έχουμε μιλήσει τόσο με τον Λάζλο Μπόλονι, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη.
Ο Λάζλο Μπόλονι είναι φίλος μας, καταξιωμένος τεχνικός που έχει κερδίσει πρωτάθλημα με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία και τον ξέρουμε πολύ καλά"