Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- Federacion
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
αυτός θα σπρώχνει και ο κλάους θα καρφώνει!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (εστω κ δανεικός)
ΑΝΤΕ ΚΑΙ Δ Ε Κ Α Ρ Ι !!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (εστω κ δανεικός)
ΑΝΤΕ ΚΑΙ Δ Ε Κ Α Ρ Ι !!!!
κάποιον μου θυμίζει αυτός που περιγράφεις, παλιά από πορτογαλία...D.A.A.T. έγραψε:Και οι 2 μου ειπαν τα ιδια.Επιθετικος περιοχης,πολυ δυνατος με μετρια ταχυτητα και εκπληκτικη ικανοτητα στο τελειωμα των φασεων.Εξαιρετικος γκολτζης ,θα πρωταγωνιστησει.Ηταν με το ενα βημα στην σπορτινγκ και κανεις δεν καταλαβε γιατι δεν πηγε.

παντως αν ισχυει οτι μου ειπαν ο τυπας θα σκοραρει πολυ.Δεν χανει ευκαιρια ευκολα.Καλη κινηση,να το δω και επισημα αν και το δινουν τελειωμενο.
Αντε να παρει σειρα και αυτος που ολοι θελουμε
Αντε να παρει σειρα και αυτος που ολοι θελουμε
εγώ έναν ψηλό εννοώ που έχασε τον (σωστό) δρόμο πριν λίγο καιρό στην καριέρα του...
PS: α και έναν άλλο ψηλό (έπαιζε στην γαλλία) ίδιας εθνικότητας που σκόραρε μάλιστα προχτές...
PS: α και έναν άλλο ψηλό (έπαιζε στην γαλλία) ίδιας εθνικότητας που σκόραρε μάλιστα προχτές...

Καλά, για τον Καρλάο τους ρώτησες, για τον Παπάζογλου σου απάντησαν;D.A.A.T. έγραψε: Κουβεντα με 2 πορτογαλους εκανα για να παρω εικονα μια και τον παικτη δεν τον εχω δει.
Και οι 2 μου ειπαν τα ιδια. Επιθετικος περιοχης,πολυ δυνατος με μετρια ταχυτητα και εκπληκτικη ικανοτητα στο τελειωμα των φασεων. Εξαιρετικος γκολτζης, θα πρωταγωνιστησει.

- pagotatzis
stephanos έγραψε:Καλά, για τον Καρλάο τους ρώτησες, για τον Παπάζογλου σου απάντησαν;D.A.A.T. έγραψε: ....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ξεμπουκώσαμε.. Έχει τόσες μέρες μαυρίλα..
Σήμερα βλέπω τη μια ατάκα πίσω απ την άλλη.. Γαμάτος!

καλα μας δουλευεις???πως θες να ειμαστε δηλαδη οταν χανεις το χασομερη μεσα απο τα χερια σου και στον παιρνει η αελ???rainmaker έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ξεμπουκώσαμε.. Έχει τόσες μέρες μαυρίλα..
υγ που ειναι ο τζουμπατζουμπα ακομα να τον παρουμε???τζαμπα χαρες και γι αυτον??
«Ό,τι θέλει ο Ολυμπιακός»
Νερό στο κρασί του βάζει ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος εφόσον του προτείνει ο Ολυμπιακός να τον αποδεσμεύσει, δέχεται να πάρει λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του.
Ο Ντένις Επστάιν περιμένει τα νεότερα ως προς την περίπτωσή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτό που υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη είναι πως ο Γερμανός θα δεχθεί «ό,τι θέλει ο Ολυμπιακός. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Ελλάδα που τον θέλουν και οι οποίες του δίνουν και καλά λεφτά».
Ουσιαστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Τα... σενάρια για τον παίκτη είναι δύο: είτε να δοθεί ξανά δανεικός είτε να του ζητηθεί να αποχωρήσει. Πάντως, στην περίπτωση που συμβεί η δεύτερη εκδοχή, ο Επστάιν είναι διατεθειμένος να πάρει πιο λίγα χρήματα από όσα προβλέπονται στο συμβόλαιό του.
γαζζελα.γρ
τι λετε??
ποσα να ζηταει ο ντενις???
Νερό στο κρασί του βάζει ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος εφόσον του προτείνει ο Ολυμπιακός να τον αποδεσμεύσει, δέχεται να πάρει λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του.
Ο Ντένις Επστάιν περιμένει τα νεότερα ως προς την περίπτωσή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτό που υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη είναι πως ο Γερμανός θα δεχθεί «ό,τι θέλει ο Ολυμπιακός. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Ελλάδα που τον θέλουν και οι οποίες του δίνουν και καλά λεφτά».
Ουσιαστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Τα... σενάρια για τον παίκτη είναι δύο: είτε να δοθεί ξανά δανεικός είτε να του ζητηθεί να αποχωρήσει. Πάντως, στην περίπτωση που συμβεί η δεύτερη εκδοχή, ο Επστάιν είναι διατεθειμένος να πάρει πιο λίγα χρήματα από όσα προβλέπονται στο συμβόλαιό του.
γαζζελα.γρ
τι λετε??
ποσα να ζηταει ο ντενις???
Πέρα από την πλάκα μιλάμε για Τριανταφυλλάκο,Χασομέρη,Τσίτα,Κάτσικα.Πού θα παίζουν όλοι αυτοί ρε παιδιά.Ήδη ο Παντέλος τρέχει να βρει ομάδα σε Πετρίσεβιτς έχει κλείσει Επανωμή για Κάτσε Σέρρες για Γλύκο αποδέσμευσε Μουμιν,έχουμε μικρούς ποιο πολλούς από όσους χρειαζόμαστε.
Σκεφτείτε Βιερίνια - Ρομπέρ - Ελ Ζάρ πίσω απο το Βραζιλιάνο πουτσαρά γίγαντα. Ναί, Ελ Ζαρ είπα!!