Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
μην διχάζουμε ? είναι δυνατόν πόλη 1.500.000 να μην έχει βιομηχανία και αυτές που είχε να φεύγουν όλες ?είναι δυνατόν να μην έχει αυτονομία σε σχέση με το κέντρο ? και να είναι όλοι υπεργολάβοι του κέντρου ? είναι δυνατόν να γίνετε τρομερός πόλεμος στον μόνο άνθρωπο που ήρθε και επένδυσε εδώ ,γιατί δεν πέρασε από το κέντρο να πληρώσει τους αεριτζήδες εκεί ? πάντα η επαρχία ήταν παρατημένη και ειδικά η βόρεια Ελλάδα.....οι κάτοικοι της δουλακια που παρακαλούσαν για ένα ρουσφέτι......όσο για την στρογυλοποιηση των πάντων ....όχι και η Αθήνα υποφέρει κλπ κλπ μέσος μισθός και δείκτες ανεργίας σε Μακεδονία Αττική τα λένε όλα .....και ακόμη στην δυτική Μακεδονία δεν είδαμε τίποτε έχουμε μεγάλη ανεργία αλλά με το κλείσιμο των εργοστασίων θα γίνουμε κρανίου τόπος .....με θυμίζουν κάποιοι κάτι ηθοποιούς καλιτεχνες κλπ. που εδώ τα λένε όπως τα νοιωθουν και μόλις πάνε Αθήνα ξαφνικά .....ε είμαστε και εμείς υπερβολική για την κατάσταση μας δεν φταίει καμμία Αθήνα, αλλά εμείς γιατί βγάζουμε κάποιο κόμπλεξ.....και μην ξεχνάτε οι χειρότεροι γάβροι είναι οι βορειοελλαδιτες γάβροι ......
To γκολ του σεμεδο μου θυμισε ένα ακυρωμένο του Μπερμπάτοφ νομιζω με γριές. Εδώ βέβαια δεν βλεπαν περιεργο οι διαιτητές το σπρώξιμο του σεμεδο στο ball boy πέρσι, σιγά μην έβλεπαν το χθεσινό φάουλ
-
xrisitsapa
Οσο δεν δημιουργειται καποιος πολιτικος φορεας να το εκφρασει αυτο, στα ιδια θα ειμαστε.vs40 έγραψε:Εγώ αν καταφέρουμε να πάμε σε δημοψήφισμα που να χωρίζει την Ελλάδα στα 2, θα το ψήφιζα και με τα 2 χέρια. Να είμαστε έστω κάτι σαν τη Σκωτία, αν και ιδανικά θα ήθελα δημοσιονομικά να είμαστε ανεξάρτητοι από τη χαβούζα. Τόσα χρόνια ποιανών χρέη νομίζετε ότι πληρώνουμε; Δείτε το παράδειγμα της ΑεΧ που φέσωσε 200εκ το ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα.Δεν πάει άλλο αυτή η αηδία, δε θέλω άλλω να τους βλέπω καν μπροστά μου. Όταν έμενα Καλαμάτα, δεν έχω δει πιο αηδιαστικούς οπαδούς (70% γαύροι). Έβλεπες πατεράδες να γαλουχούν τα παιδιά τους στην αδικία. 2-3 μέτρα έξω από την περιοχή να ζητάνε πέναλτι, κόκκινες ή κιτρινες σε κάθε απλό μαρκάρισμα, που μπορεί να ήταν ανάποδο το φάουλ. Από αυτά που είδαν τα ματάκια μου, απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Μόνο να διαχωριστούμε γίνεται, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οι γαύροι μετά από όλα αυτά νιώθουν και αδικημένοι, βράζουν, μιλάνε για πρωτάθλημα των Πρεσπών και το πιστεύουν.
Πολλοί νομίζετε ότι η πλειοψηφία τους απλά το κάνει για το μικροσυμφέρον της ομάδας τους, ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα που τους βολεύει. Υπάρχουν και αυτοί. Εγώ με τα μάτια μου στην Νότια Ελλάδα (έχω ζήσει και Πειραιά ως φοιτητής παλιά) αυτό που είδα είναι ότι νιώθουν και αδικημένοι και θιγμένοι που μιλάμε για κάλπικα πρωταθλήματα, αντί να παραδεχτούμε την ανωτερώτητά τους. Όταν μας λένε κομπλεξικούς το εννοούν και δεν είναι απλά καζούρα. Το νιώθουν όπως το νιώθουμε εμείς για τα σκουλίκια.
Για αυτό επιμένω ότι δεν υπάρχει σωτηρία, και δε φταίει κανένας Μαρινάκης. Αν ο Μαρινάκης γίνει σοφτ και σχετικά δίκαιος σαν τον γιο του Κώκαλη, θα τον φάνε ζωντανό. ΕΟ δεν είναι ο Μαρινάκης. ΕΟ είναι κάθε οπαδός του γαύρου. Αυτή είναι η πραγματική ΕΟ. Εγώ δε θέλω να είμαι πολίτης τέτοιου κράτους/ΕΟ. Θέλω την ανεξαρτησία μου!
Οσοι απο εμας εχουν το "προνομιο" να δουλευουν με Αθηναιους, σου δινουν δικιο. Εχουν ασπαστει απολυτα την ιδεολογια της κλεψιας και της λαμογιας και ειμαστε και γραφικοι οσοι διαμαρτυρομαστε. Το μονο που μας σωζει ειναι μια κατασταση Καταλωνιας, μπας και ξυπνησουν μερικοι.
ΥΓ. Δε μιλαω μονο για τα αθλητικα που τα ξερουμε ολοι. Μιλαω για επενδυσεις, υποδομες, ολα οσα πρεπει να παρεχει ενα κρατος στους πολιτες του.
Βρε αυτοί οι κακοί οι Αθηναίοι που έχουν ασπαστεί την ιδεολογία της κλεψιάς και της λαμογιάς ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες είναι υπόδειγμα τάξης και ηθικής...
Σύνορα στη Λαμία, δημοψηφίσματα, φυγή από το πρωτάθλημα και τα λοιπά. Ποιος Ιβάν, ποια χρώματα και ποιες μεταγραφές. Μόνο όταν αλλάξουμε την μίζερη νοοτροπία μας θα γιγαντωθεί ο ΠΑΟΚ.
Για ήρεμα ρε παιδια, εσείς οι βόρειοι οι καλοί κ εμείς οι νότιοι οι κλέφτες κ κακοί. Τι είναι αυτά; τι τσουβαλιασμα;xrisitsapa έγραψε:Οσο δεν δημιουργειται καποιος πολιτικος φορεας να το εκφρασει αυτο, στα ιδια θα ειμαστε.vs40 έγραψε:Εγώ αν καταφέρουμε να πάμε σε δημοψήφισμα που να χωρίζει την Ελλάδα στα 2, θα το ψήφιζα και με τα 2 χέρια. Να είμαστε έστω κάτι σαν τη Σκωτία, αν και ιδανικά θα ήθελα δημοσιονομικά να είμαστε ανεξάρτητοι από τη χαβούζα. Τόσα χρόνια ποιανών χρέη νομίζετε ότι πληρώνουμε; Δείτε το παράδειγμα της ΑεΧ που φέσωσε 200εκ το ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα.Δεν πάει άλλο αυτή η αηδία, δε θέλω άλλω να τους βλέπω καν μπροστά μου. Όταν έμενα Καλαμάτα, δεν έχω δει πιο αηδιαστικούς οπαδούς (70% γαύροι). Έβλεπες πατεράδες να γαλουχούν τα παιδιά τους στην αδικία. 2-3 μέτρα έξω από την περιοχή να ζητάνε πέναλτι, κόκκινες ή κιτρινες σε κάθε απλό μαρκάρισμα, που μπορεί να ήταν ανάποδο το φάουλ. Από αυτά που είδαν τα ματάκια μου, απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Μόνο να διαχωριστούμε γίνεται, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οι γαύροι μετά από όλα αυτά νιώθουν και αδικημένοι, βράζουν, μιλάνε για πρωτάθλημα των Πρεσπών και το πιστεύουν.
Πολλοί νομίζετε ότι η πλειοψηφία τους απλά το κάνει για το μικροσυμφέρον της ομάδας τους, ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα που τους βολεύει. Υπάρχουν και αυτοί. Εγώ με τα μάτια μου στην Νότια Ελλάδα (έχω ζήσει και Πειραιά ως φοιτητής παλιά) αυτό που είδα είναι ότι νιώθουν και αδικημένοι και θιγμένοι που μιλάμε για κάλπικα πρωταθλήματα, αντί να παραδεχτούμε την ανωτερώτητά τους. Όταν μας λένε κομπλεξικούς το εννοούν και δεν είναι απλά καζούρα. Το νιώθουν όπως το νιώθουμε εμείς για τα σκουλίκια.
Για αυτό επιμένω ότι δεν υπάρχει σωτηρία, και δε φταίει κανένας Μαρινάκης. Αν ο Μαρινάκης γίνει σοφτ και σχετικά δίκαιος σαν τον γιο του Κώκαλη, θα τον φάνε ζωντανό. ΕΟ δεν είναι ο Μαρινάκης. ΕΟ είναι κάθε οπαδός του γαύρου. Αυτή είναι η πραγματική ΕΟ. Εγώ δε θέλω να είμαι πολίτης τέτοιου κράτους/ΕΟ. Θέλω την ανεξαρτησία μου!
Οσοι απο εμας εχουν το "προνομιο" να δουλευουν με Αθηναιους, σου δινουν δικιο. Εχουν ασπαστει απολυτα την ιδεολογια της κλεψιας και της λαμογιας και ειμαστε και γραφικοι οσοι διαμαρτυρομαστε. Το μονο που μας σωζει ειναι μια κατασταση Καταλωνιας, μπας και ξυπνησουν μερικοι.
ΥΓ. Δε μιλαω μονο για τα αθλητικα που τα ξερουμε ολοι. Μιλαω για επενδυσεις, υποδομες, ολα οσα πρεπει να παρεχει ενα κρατος στους πολιτες του.
Εσείς οι Θεσσαλονικείς, όταν μεγαλώσει λίγο το χωριό σας και δεν περνάτε όλοι από το κέντρο πρώτα για να πάτε στη δουλειά σας τότε να ξαναμιλήσετε... μέχρι τότε μπείτε στον ΟΑΣΘ σας και βουλωστε το
- PAOK_Antarctica
Δεν υπάρχει διαφορά "βόρειων" και "νότιων". Λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχει εκμετάλλευση, δεν υπάρχει μαύρη εργασία, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, δεν υπάρχουν συμφέροντα, δεν υπάρχουν μίζες και βίσματα. Μόνο στην Αθήνα. Ας είμαστε σοβαροί. Η "ελληνική νοοτροπία" είναι κοινή, ο Λαρισαίος δεν είναι πιο αγνός και πιο καθαρός από τον Αθηναίο.
Δεν γίνεται να αμφισβητηθεί πως η Αθήνα έχει πάντοτε την μερίδα του λέοντος στην πίτα. Εκεί βρίσκονται οι μισοί ψηφοφόροι της χώρας, εκεί βρίσκονται όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες της χώρας, εκεί είναι συσσωρευμένο το κεφάλαιο της χώρας, εκεί είναι μαζεμένη η εξουσία όλης της χώρας, ε με την Αθήνα θα ασχοληθούν. Με ποιον να ασχοληθούν, με την Τρίπολη;
Άλλο αυτό όμως, και άλλο να λέμε πως ο Θεσσαλονικιός είναι ο πολεμιστής τους φωτός και ο Αθηναίος είναι η κατσαρίδα.
Δεν γίνεται να αμφισβητηθεί πως η Αθήνα έχει πάντοτε την μερίδα του λέοντος στην πίτα. Εκεί βρίσκονται οι μισοί ψηφοφόροι της χώρας, εκεί βρίσκονται όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες της χώρας, εκεί είναι συσσωρευμένο το κεφάλαιο της χώρας, εκεί είναι μαζεμένη η εξουσία όλης της χώρας, ε με την Αθήνα θα ασχοληθούν. Με ποιον να ασχοληθούν, με την Τρίπολη;
Άλλο αυτό όμως, και άλλο να λέμε πως ο Θεσσαλονικιός είναι ο πολεμιστής τους φωτός και ο Αθηναίος είναι η κατσαρίδα.
Φαντάζομαι ότι είναι αυτονόητο ότι δεν πιστεύει κανείς ότι όλοι οι Αθηναίοι είναι κακοί και λαμόγια η ότι όλοι οι Θεσσαλονικείς είναι τα καλά παιδιά.
Φυσικά και κάθε περιοχή ακόμα και σε πολύ κοντινές αποστάσεις έχει τις δικές της πολιτισμικές ιδιαιτερότητες. ναι ο μέσος όρος των χαρακτηριστικών θεσσαλονικιών Δεν μοιάζουν με αυτά των Αθηναίων, όπως και οι Κρητικοί Δεν μοιάζουν με κανέναν από τους δύο παραπάνω.
Πιστεύω ότι είναι ευδιάκριτο ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται στο κράτος των Αθηνών.
έχω την εντύπωση ότι την ίδια αγανάκτηση έχουνε και οι ίδιοι οι Αθηναιοι οι οποίοι δεν έχουν την τύχη να επωφελούνται από τον κρατικό μηχανισμό.
προβλήματα βιοτικού επιπέδου μίας μη αποκεντρωμένης Ελλάδος, τα οποία βιώνουν πολύ καλά μέσα στο πετσί τους.
Φυσικά και κάθε περιοχή ακόμα και σε πολύ κοντινές αποστάσεις έχει τις δικές της πολιτισμικές ιδιαιτερότητες. ναι ο μέσος όρος των χαρακτηριστικών θεσσαλονικιών Δεν μοιάζουν με αυτά των Αθηναίων, όπως και οι Κρητικοί Δεν μοιάζουν με κανέναν από τους δύο παραπάνω.
Πιστεύω ότι είναι ευδιάκριτο ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται στο κράτος των Αθηνών.
έχω την εντύπωση ότι την ίδια αγανάκτηση έχουνε και οι ίδιοι οι Αθηναιοι οι οποίοι δεν έχουν την τύχη να επωφελούνται από τον κρατικό μηχανισμό.
προβλήματα βιοτικού επιπέδου μίας μη αποκεντρωμένης Ελλάδος, τα οποία βιώνουν πολύ καλά μέσα στο πετσί τους.
-
john4serres
Κάποιος να κάνει σκαουτ Δουβικα και Φεραρι. Και απο απλό ενδιαφέρον τον Μπουένο.
Αυτονόητο είναι για κάθε λογικό άνθρωπο να μην κατηγοριοποιεί " τσουβαλιάζει " ανθρώπους με βάση κάποιο χαρακτηριστικό τους , θρησκεία , φυλή , χρώμα , κοινωνική τάξη , γεωγραφική θέση που ζει, κλπ . Σίγουρα όμως είναι αλήθεια ότι κάθε "κοινότητα " έχει και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά . Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το "στενό " Αθηναϊκό κράτος που τα τελευταία 200 χρόνια κάνει κουμάντο στην χώρα είναι παρασιτικό , συντεχνιακό , μεταπρατικό και καταστρέφει ότι θεωρεί ότι μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία του . Δυστυχώς ο μόνος που προσπάθησε σοβαρά να ανατρέψει αυτή την κατάσταση τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια είναι ο Ιβάν . Αυτός είναι και ο λόγος που δέχεται αυτόν τον βρώμικο και ανελέητο πόλεμο από ΜΜΕ , πολιτικούς , επιχειρηματίες κλπ . Αν καταφέρει να αντέξει δεν θα έχει φέρει απλά τον ΠΑΟΚ μας στην θέση που δικαιούται να είναι , αλλά θα έχει αλλάξει την δομή και το γεωπολιτικό προσανατολισμό της χώρας . Εγχείρημα πάρα πολύ δύσκολο ( αδύνατον δεν είναι τίποτα σε αυτήν την ζωή ) . Εάν τα καταφέρει ο Ιβάν θα έχει βοηθήσει εκτός του ΠΑΟΚ μας και ολόκληρη την χώρα . Ας μην ξεχνάμε ότι μετά την Κλασσική Ελλάδα η χώρα άκμασε σε Κωνσταντινούπολη , Μικρά Ασία , Σμύρνη , Πόντο , Μακεδονία , Οδησσό , κλπ , δηλαδή παντού εκτός από το ψαροχώρι που οι δυτικοευρωπαίοι κάναν πρωτεύουσα στο νεοιδρυθέν Ελληνικό κράτος εξαιτίας του θαυμασμού τους στην αρχαία και κλασσική Ελλάδα
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ενδιαφέρουσα περίπτωση και αυτός ο Bartolo από εκεί!john4serres έγραψε:Κάποιος να κάνει σκαουτ Δουβικα και Φεραρι. Και απο απλό ενδιαφέρον τον Μπουένο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Με Λεβαδειακο νομίζω ήτανε φίλε μου και δεν ήταν τόσο βίαιη η επαφή όσο του φυλακοβιουdragon έγραψε:To γκολ του σεμεδο μου θυμισε ένα ακυρωμένο του Μπερμπάτοφ νομιζω με γριές. Εδώ βέβαια δεν βλεπαν περιεργο οι διαιτητές το σπρώξιμο του σεμεδο στο ball boy πέρσι, σιγά μην έβλεπαν το χθεσινό φάουλ