19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Άμα βγάλει αυτόν και όχι τον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ φωτούλη θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο..
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΤΣΙΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΤΣΙΑ!
- PAOKfanAthens
Παιχταρα,αρχισες να με δικαιωνεις επιτελους,οταν ολοι περσυ σε κραζαν και γω πηγα και πηρα τη φανελα σου!
Μπραβο και για τον πανηγυρισμο σου!
Μπραβο και για τον πανηγυρισμο σου!
Μπράβο το αγόρι μ που μ ακούει και θέλει να πάει μπροστά 1001 μπράβο λαίμαι
Όλα τα λεφτά η αντίδραση του και ο πανηγυρισμός στο γκολ. Νέτα σκέτα. Μπράβο ρε αλάνι..
Δεν με νοιάζει αν το παλικάρι ξέρει μπάλα ή όχι... Αν τον βλέπω όμως όπως σήμερα να τρελαίνεται για την ομάδα, να είναι έτοιμος να δώσει και την ψυχή του και να παίζει με τέτοιο πάθος μέχρι να σκάσει, αυτό μου φτάνει...
Συγχαρητήρια και για το γκολ, αλλά και για την εμφάνιση. Συνέχισε έτσι και θα καθιερωθείς και στην ομάδα μας και στην εθνική. Όπως φαίνεται ο στρατός τον έστρωσε...
Μου φαίνεται πως βρήκαμε έναν ακόμη Vieirinha και από την άλλη πλευρά.
Συγχαρητήρια και για το γκολ, αλλά και για την εμφάνιση. Συνέχισε έτσι και θα καθιερωθείς και στην ομάδα μας και στην εθνική. Όπως φαίνεται ο στρατός τον έστρωσε...
Ηταν σε σχετικα καλη ημερα, ειχε καλες ενεργειες οπως το γκολ, αλλα σημερα επαιζε περισσοτερο σαν δευτερος επιθετικος παρα σαν εξτρεμ. Και με τον κακο Φωτακη απο την αλλη μερια, ημασταν χωρις ακρα για ενα ημιχρονο. Μπραβο ομως στον μικρο που αρχιζει και θυμιζει τον παικτη που πηραμε απο τον Εργοτελη.
- cristiano4
μπραβο συνεχισε την καλη προσπαθεια που κανεις για να κλεισεις την σεζον θετικα
-
Αχ μας πιάνει κορόιδα και ο road-runner ότι παθάζιεται με τον ΠΑΟΚ. Αξιοι της μοίρας μας είμαστε. Με ένα καταλάθος γκολ τον κάναμε και παίκτη. Τι Βιερίνια απ την αλλη πλευρά πλάκα κάνουμε τώρα????kondoras έγραψε:Δεν με νοιάζει αν το παλικάρι ξέρει μπάλα ή όχι... Αν τον βλέπω όμως όπως σήμερα να τρελαίνεται για την ομάδα, να είναι έτοιμος να δώσει και την ψυχή του και να παίζει με τέτοιο πάθος μέχρι να σκάσει, αυτό μου φτάνει...
ο mvp του αγωνα για μενα,για τον μονο λογο του οτι ηταν ο μονος διασωθεντας του πρωτου ημιχρονου,και οχι μονο επειδη σκοραρε
εεε όταν σκοράρεις από πέρσι τον Ιανουάριο πως να μην το χαρεί...Unseen έγραψε:Μπραβο Billy ωραιος! Το χαρηκες κιολλας.
μακάρι να κάνει απόσβεση τα μισά λεφτά που δώσαμε, τίποτα άλλο
....Αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με 0-1...δε το γυρίζαμε το ματς...το πολύ πολύ 1-1...Τη φάση δεν την άφησε και γι'αυτό του αξίζουν μπράβο σήμερα...Αυτή είναι η στιγμή να πάρει παιχνίδια, μήπως και δείξει πραγματικά αν έχει κάτι μέσα του...monopaokre έγραψε: .... Με ένα καταλάθος γκολ τον κάναμε και παίκτη.