Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

marsantos

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 20:18 Άσε τους να λένε
Φτάνει με τον πεσιμισμό ρε συ μαρσάντος
Ρε συ δεν είναι πεσιμισμος.
Όσο δεν ακουμπάνε μπάλα και βλέπουμε να κουμπώνουν τα πράγματα που μετέφερε ο γιατρός τι θες να πούμε;
Δλδ αν παιξουμε τις 3 πρώτες αγωνιστικές χωρίς Μεϊτέ, Αντρίγια και Κένι θα πετάξεις τη σκούφια σου;

Ας τους δούμε στο χορταρι και έννοια σου τι θα λέμε μετά.
Μέχρι να τους δουμε θα έχουμε προσμονή να τους δούμε γιατί ξέρουμε τι σημαίνει πλήρης ΠΑΟΚ.
These users thanked the author marsantos for the post:
navigator11
marsantos

navigator11 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 21:07
Φίλε, μη δίνεις σημασία ούτε αν βγούνε την Πέμπτη και πούνε ότι είδαν με τα μάτια τους τον Μεϊτέ να βγάζει κανονικά τα 3/4 του προγράμματος της προπόνησης. Δεν έχει νόημα να τους παίρνει κάποιος κανέναν τους σοβαρά.
Navi να ξέρεις δε δίνω σημασία στα ρεπορτάζ την έννοια που το θέτεις.
Πχ. Τόσο καιρό που ακούμε πως αύριο μπαίνει ο τάδε, μεθαύριο ο άλλος και 20 μέρες δε βλέπουμε κανέναν. Δεν έδωσα ποτέ καμία σημασία σε αυτά τα λεγόμενα.
Δίνω σημασία σε αυτά που μετέφερε εδώ ο γιατρός και βλέπω να κουμπώνουν με αυτά που τους ξεφεύγουν.
Έχει δίκιο ο rene πως υπάρχει στρατηγική και φυσικά δεν πρέπει να τα γνωρίζουμε όλα.
Δε ζήτησα να έχουμε ενημέρωση τύπου ιατρικών ανακοινωθεντων.
Όμως όταν στο ζέσταμα με τον οσφπ, σε ένα live γράφει κάποιος για αχίλλειο και μετά όλοι την επόμενη μέρα τρέχουν να το μαζέψουν, εγώ το κράτησα. Ρώτησα το γιατρό και βλέπω πως το διάστημα κουμπώνει με αυτό που τους ξέφυγε στην αρχή.
Για τον Μεϊτέ σε κάποιον ξέφυγε η λέξη υγρό. Την είπα στο γιατρό, την επόμενη μου είπε κάτι που επιβεβαιωνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων.
Καλώς ή κακώς μεγαλώσαμε και εχουμε καταλάβει τι και πότε λέει ένας ρεπόρτερ ομάδας, κόμματος κτλ.
Με έχεις δει ποτέ να σχολιάσω ρεπορτάζ μεταγραφών;
Εμένα δε με ενδιαφέρει τι θα ειπωθεί στο ρεπορτάζ.
Εγώ θέλω να ξαναδώ την ομάδα πλήρη. Όσο δεν τη βλέπω δε θα είμαι ήρεμος. Να παίξω θέατρο, να βάλω φουστανέλα και να πω θα τους λιώσουμε θα τους φάμε και σιγά την ομάδα ο ενας και χάλια ο άλλος, δε μπορώ.
Δεν είναι είναι θέμα απαισιοδοξιας. Είναι θέμα ρεαλισμού. Στον οποίο δεν βλέπω να διαφωνεί κάποιος. Σε όλο το τοπικ του πρωταθλήματος όλη μέρα σήμερα γράφουμε πως αν ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης δε φοβάται κανένα.
Ε, όταν τα γεγονότα (οχι τα ρεπορτάζ) δε φέρνουν πιο κοντά την πληρότητα δε μπορεί να υπάρχει και άνεση.
These users thanked the author marsantos for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εννοείται ότι όλοι το ίδιο θέλουμε. Υπομονή, δεν υπάρχει άλλωστε και κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε. Και θετική προδιάθεση να γυρίσει το γαμήδι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

@marsantos, λίγο ακόμα αν το μελετήσεις προβλέπω να αυξηθούν οι τραυματίες :mrgreen:
These users thanked the author Miles for the post:
marsantos
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εννοείς ότι ο μαρσαντος δεν είναι γουρλης;
These users thanked the author giapas for the post:
marsantos
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Παίζει να συναγωνίζεται τον φίλο σου, ξέρεις ποιον...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

renegade έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 21:29
Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 20:50 Πάντως αυτή η κοροϊδία με την ενημέρωση των τραυματισμών, πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.
Είτε οι ρεπόρτερ γράφουν ότι τους κατέβει, ή το ιατρικό μας τιμ είναι ότι να ναι.

Δεν γίνεται συνέχεια να ακούμε πως ο χ παίχτης έμεινε προληπτικά εκτός ή ο y δεν έχει τίποτα τα σοβαρό και να λείπουν στην τελική ένα μήνα.
Δεν είναι όλα προς δημοσίευση.
Εμείς μπορεί να θέλουμε να τα γνωρίζουμε όλα αλλά κάποια πράγματα έχουν και λίγο στρατηγική μέθοδος
Γενικά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι η θέση μας να τα γνωρίζουμε όλα
Είναι άλλο πράγμα η μη δημοσίευση (ιατρικό απόρρητο κλπ) και άλλο η παραπληροφόρηση επ' αυτού.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

@marsantos Όλοι οι απαισιόδοξοι ρεαλιστές λένε ότι είναι :mrgreen:
@Mitsospaoki4 δεν αναφέρομαι σε κανένα ιατρικο απόρρητο.
Ποιος μας λέει ότι δεν θέλαμε να πιστεύουν οι αντίπαλοι ότι ο Χ παίκτης θα παίξει.
Δεν ξυπνάνε ένα πρωινό οι διοικούντες και λένε κάτσε να δώσουμε κάποιες fake πληροφορίες στα μέσα για να κοροϊδεύσουμε τους οπαδούς μας και να γελάσουμε λίγο.
Βέβαια γνωρίζω ότι με το ανάθεμα που τρώει η διοίκηση και την αρνητική προκατάληψη προς αυτήν, πολλοί όντως πιστεύουνε κάτι τέτοιο
These users thanked the author renegade for the post:
marsantos
marsantos

Miles έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 23:28 @marsantos, λίγο ακόμα αν το μελετήσεις προβλέπω να αυξηθούν οι τραυματίες :mrgreen:
:lol: :lol:
Θα περάσω στο προπονητικό τιμ τώρα.
marsantos

renegade έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 23:40 @marsantos Όλοι οι απαισιόδοξοι ρεαλιστές λένε ότι είναι :mrgreen:
...
:D
Κατά βάθος είμαστε αισιόδοξοι. Ας γυρίσουν τα παλικάρια και θα το διαπιστώσετε. :opaokara:
marsantos

giapas έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 23:30 Εννοείς ότι ο μαρσαντος δεν είναι γουρλης;
Miles έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 23:31 Παίζει να συναγωνίζεται τον φίλο σου, ξέρεις ποιον...
Δεν έχω ανοίξει ακόμα τοπικ για να δείτε την αύρα μου. Με τη Βίκινγκ στον επαναληπτικό υπόσχομαι να το αναλάβω. 8-)

Υγ. Αν σκεφτώ βέβαια πως ο Καμαρά έχει φτάσει στο σημείο να μην πετυχαίνει τη μπάλα ομολογώ πως υπάρχει ένα ζήτημα.. :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

renegade έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 23:40 @marsantos Όλοι οι απαισιόδοξοι ρεαλιστές λένε ότι είναι :mrgreen:
Η αλήθεια είναι ότι ο ρεαλισμός και η ορθή λογική σχεδόν καταναγκαστικά σε οδηγούν στην απαισιοδοξία. Το αναφέρω εξ ιδίας πείρας! Στα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ωστόσο, ιδίως της τελευταίας δεκαετίας, δυσκολεύονται πάρα πολύ να μαυρίσει το μυαλό και η ψυχή μου, ό,τι ... ευφάνταστο εμπόδιο κι αν βρεθεί στο διάβα. :mrgreen:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

marsantos έγραψε: Τετ 25 Μαρ 2026, 00:25

Υγ. Αν σκεφτώ βέβαια πως ο Καμαρά έχει φτάσει στο σημείο να μην πετυχαίνει τη μπάλα ομολογώ πως υπάρχει ένα ζήτημα.. :D
Πέτυχε όμως αντίπαλο και τον έβαλε στα δίχτυα. Ζω για τη στιγμή, νομίζω το έχω ξαναπεί, που θα πάρει παραμάζωμα μπάλα, συμπαίχτη και αντίπαλο και θα μπουν όλοι γκολ!
These users thanked the author Miles for the post:
marsantos
marsantos

Miles έγραψε: Τετ 25 Μαρ 2026, 00:51
marsantos έγραψε: Τετ 25 Μαρ 2026, 00:25

Πέτυχε όμως αντίπαλο και τον έβαλε στα δίχτυα. Ζω για τη στιγμή, νομίζω το έχω ξαναπεί, που θα πάρει παραμάζωμα μπάλα, συμπαίχτη και αντίπαλο και θα μπουν όλοι γκολ!
Κοίτα, μπάλα έχει πετύχει.
Αντίπαλο έχει πετύχει.
Συμπαίκτη έχει πετύχει (Τάισον στην Τρίπολη)

Όντως αυτο που απομένει είναι το τριπλό φλιπ..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Νομίζω και Γιακουμάκη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”