navigator11 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 21:07
Φίλε, μη δίνεις σημασία ούτε αν βγούνε την Πέμπτη και πούνε ότι είδαν με τα μάτια τους τον Μεϊτέ να βγάζει κανονικά τα 3/4 του προγράμματος της προπόνησης. Δεν έχει νόημα να τους παίρνει κάποιος κανέναν τους σοβαρά.
Navi να ξέρεις δε δίνω σημασία στα ρεπορτάζ την έννοια που το θέτεις.
Πχ. Τόσο καιρό που ακούμε πως αύριο μπαίνει ο τάδε, μεθαύριο ο άλλος και 20 μέρες δε βλέπουμε κανέναν. Δεν έδωσα ποτέ καμία σημασία σε αυτά τα λεγόμενα.
Δίνω σημασία σε αυτά που μετέφερε εδώ ο γιατρός και βλέπω να κουμπώνουν με αυτά που τους ξεφεύγουν.
Έχει δίκιο ο rene πως υπάρχει στρατηγική και φυσικά δεν πρέπει να τα γνωρίζουμε όλα.
Δε ζήτησα να έχουμε ενημέρωση τύπου ιατρικών ανακοινωθεντων.
Όμως όταν στο ζέσταμα με τον οσφπ, σε ένα live γράφει κάποιος για αχίλλειο και μετά όλοι την επόμενη μέρα τρέχουν να το μαζέψουν, εγώ το κράτησα. Ρώτησα το γιατρό και βλέπω πως το διάστημα κουμπώνει με αυτό που τους ξέφυγε στην αρχή.
Για τον Μεϊτέ σε κάποιον ξέφυγε η λέξη υγρό. Την είπα στο γιατρό, την επόμενη μου είπε κάτι που επιβεβαιωνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων.
Καλώς ή κακώς μεγαλώσαμε και εχουμε καταλάβει τι και πότε λέει ένας ρεπόρτερ ομάδας, κόμματος κτλ.
Με έχεις δει ποτέ να σχολιάσω ρεπορτάζ μεταγραφών;
Εμένα δε με ενδιαφέρει τι θα ειπωθεί στο ρεπορτάζ.
Εγώ θέλω να ξαναδώ την ομάδα πλήρη. Όσο δεν τη βλέπω δε θα είμαι ήρεμος. Να παίξω θέατρο, να βάλω φουστανέλα και να πω θα τους λιώσουμε θα τους φάμε και σιγά την ομάδα ο ενας και χάλια ο άλλος, δε μπορώ.
Δεν είναι είναι θέμα απαισιοδοξιας. Είναι θέμα ρεαλισμού. Στον οποίο δεν βλέπω να διαφωνεί κάποιος. Σε όλο το τοπικ του πρωταθλήματος όλη μέρα σήμερα γράφουμε πως αν ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης δε φοβάται κανένα.
Ε, όταν τα γεγονότα (οχι τα ρεπορτάζ) δε φέρνουν πιο κοντά την πληρότητα δε μπορεί να υπάρχει και άνεση.