László Bölöni

Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από vasilis.A »

ο Ζησης τι λεει για το θεμα;;;η ΠΑΕ στηριζει ναι η οχι τον ΛΑΖΛΟ;;;Ο ΙΔΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ;;;εκοψα το τσιγαρο 1 μηνα...με γ@μησατε...και σημερα...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Sera4 έγραψε:λαζλο μου νυχτα θα φυγεις
το καλοκαιρι ειναι πια κοντα
νομιζες πως ηρθες σε ομαδα
αλλα αυτοι τα εκαναν σκατα

η ουεφα περιμενει να πληρωσεις
τα ανοιγματα ομως ειναι πολλα
ο βρυζας τα ζηταει απ' τον κοσμακη
και ο ηλιας γλενταει με δανεικα

ααααααα με το χαβο στο τιμονι
ααααααα η ομαδα θα οργωνει
ααααααα με μπαλαφα σαλπιγγιδη
ααααααα αντε ΠΑΟΚ δες χαιρι

[youtube]jcH-o0kFmBM[/youtube]
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Rain, δεν σε αδικώ που δεν "έπιασες" το σκεπτικό μου. Πιθανότατα φταίω εγώ. Sorry.

Εγώ δεν εξέτασα και ούτε εξετάζω τα κίνητρα του Μπόλονι ή του Πάμπλο. Με ενδιαφέρει αλλά όχι και τόσο, το γιατί θέλει ή δεν θέλει ο καθένας να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν τον Πάμπλο, θα υπάρξει και μετά.
Εγώ θέλω να εστιάσω στην δική μας συμπεριφορά ως οπαδοί. Και μόνον.
Εκεί τόνισα ότι οι δύο περιπτώσεις είναι ίδιες. Στον πόλεμο που δέχθηκαν και δέχονται οι δυο τους και στην αντιμετώπιση που τυγχάνουν από μερίδα του τύπου και από κάποιους "συνοπαδούς" μας, που δεν έμαθαν ή "δεν έμαθαν" από την περίπτωση του Πάμπλο.
Ο Μπόλονι μπορεί να βαρεθεί και να φύγει αύριο. Όμως μέχρι σήμερα το βράδυ θα τον στηρίζω και θα πολεμάω (όπως μπορώ και νομίζω) αυτούς που τον πολεμάνε. Προπονητής μου είναι.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

δωστε του τις καταλληλες εγγυησεις να μεινει και να μεγαλουργησει...προστατεψτε τον...ειναι ο προπονητης μας...αφηνετε το καθε αρδ να προπαγανδιζει...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Η συνεχεια..

[youtube]jcH-o0kFmBM[/youtube]

Κοφτε το λαιμο μη φυγει ο λαζλο
το μυαλο εχει πονεσει αρκετα
η μια ρεβολουσιον εχει τελειωσει
και αυτης το τελος της θα ναι κοντα

κοφτε τα ξεπουληματα μαλακες
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο μπλαμπλα
θελουμε μια διοικηση μ @@
και οχι καθε φορα να ξεπουλα

αααα Ζηση μη κανεις μαλακιες
αααα Εχω αρχισει και πινω ρετσινες
αααα Με ζαγορακη και βιολιδη
αααα Φραγκο δε μας εχει μεινει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 26 Μαρ 2012, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Parolos έγραψε:Σωστός ο DC.. Τότε με τον Παβλάρα που "δεν πατούσε περιοχή" και "ζημείωνε την ομάδα με τις αποβολές" κτλ..
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΑΡΔ!
3 χρόνια μετά ο λαός δικαιώνεται με τη στήριξη σ αυτόν τον παίχτη και μας το ξεπληρώνει κι ο ίδιος με την ανανέωση περσυ με μείωση συμβολαίου καθώς και μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι, που δίνει το 110% σε τέτοια ηλικία.
Το ροκάνισμα του προπονητή έχει ξεκινήσει, και δε δέχομαι καμία "φανταστική" δικαιολογία τύπου δεν έκανε τίποτα αγωνιστικά.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομαδούλα να έχει στο τιμόνι προπονητάκο της σειράς. Θέλει προπονητή που εμπνέει σεβασμό κι έχει προσωπικότητα, κι όχι αλλαγή προπονητή κάθε χρόνο και κάθε 6μηνο..
Έχουμε προπονητάρα ήδη στον πάγκο μας, κι ανεχόμαστε να γράφει ο καθένας για διαδοχο κάποιον Δώνη!! Ελάτε στη θέση του Μπολονι! Να διαβάζεις δεξιά κι αριστερά οτι σε διώχνουν για τον Δώνη!!
Κι ολα αυτά λίγο πριν τα play-off όπου η ομάδα πρέπει να χτυπήσει την πρωτιά!
Εγληματα στις πλάτες και σε βάρος της ομάδας μας τέλος κύριοι! Είστε ικανοί να διαλύσετε την ομάδα και το κλίμα πριν τα play-off..

Και για όσους λένε για το οικονομικό.. Ο Μπολόνι σου έφερε έναν χαφ.. Λάζαρ νομίζω τον λένε.. που παίρνει 250χιλιάρικα και κάνει ότι δεν μπορούσε κανενα χαφ μας 3 χρόνια τώρα..
ελεος έχουμε προπονητη και πολυ καλο μάλιστα κράξιμο θέλουν οι καμοροκολκαδες που πανε με το ζόρι να δημιουργήσουν θέμα στις κερκίδες τις τουμπας ο λαός θα πει αν τον γουστάρει η όχι .....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Συμφωνω με εορτπολ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DC έγραψε:Rain, δεν σε αδικώ που δεν "έπιασες" το σκεπτικό μου. Πιθανότατα φταίω εγώ. Sorry.

Εγώ δεν εξέτασα και ούτε εξετάζω τα κίνητρα του Μπόλονι ή του Πάμπλο. Με ενδιαφέρει αλλά όχι και τόσο, το γιατί θέλει ή δεν θέλει ο καθένας να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν τον Πάμπλο, θα υπάρξει και μετά.
Εγώ θέλω να εστιάσω στην δική μας συμπεριφορά ως οπαδοί. Και μόνον.
Εκεί τόνισα ότι οι δύο περιπτώσεις είναι ίδιες. Στον πόλεμο που δέχθηκαν και δέχονται οι δυο τους και στην αντιμετώπιση που τυγχάνουν από μερίδα του τύπου και από κάποιους "συνοπαδούς" μας, που δεν έμαθαν ή "δεν έμαθαν" από την περίπτωση του Πάμπλο.
Ο Μπόλονι μπορεί να βαρεθεί και να φύγει αύριο. Όμως μέχρι σήμερα το βράδυ θα τον στηρίζω και θα πολεμάω (όπως μπορώ και νομίζω) αυτούς που τον πολεμάνε. Προπονητής μου είναι.
+++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε....και δεν απευθυνομαι στον προπονητη..
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Η ευκολία με την οποία ανακινείται η προπονητολογία στον ΠΑΟΚ χρήζει μεταδιδακτορικής έρευνας. Και το θέμα είναι ότι όλοι ξέρουμε από που πηγάζουν όλες αυτές οι παραπληροφορίες αλλά ονόματα δεν λέμε. Φαντάζεστε τον Μπόλονι προπονητή του γάβρου? Υπήρχε περίπτωση να τον συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο τα κοράκια? Κατάλαβε ο άνθρωπος τι παίζει στο ελλαδιστάν και τους τα λέει χύμα και τσουβαλάτα.

υγ. ποιος δώνης ρε!!!! θα μας τρελλάνετε? :redcard:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Nö pössibility tö gö förwärd withöut Bölöni in fütüre!
höld öur cöach nöw! nö öther öptiöns! öust för the möst önline-ärd.
nö möre döubt! önly bölöni shöw tö PAÖK höw tö fück pisököllita
töttenhäm. höw tö gö ön in kölö-pläy-öff. He will röck öur ömada in tö röad öf cl-ömilö!
And förm an mödern röster with rötätiön! based ön öld söldiers (Pablö, Linö, Ettö, Fötäki,Brünö Cirilö) and the young generätiön: (Giannöü, Pöpövits, Äpöstölöpöülös,)

För löng time pörömenös suppörter fröm Lazlö and paketö Pretö! He bröught tö dikefalö aetö the böx-tö-böx öktapüs Cöstin Läzär and gööd överlaps.

dönt gö.

hönestly (nö paöki stöckhölmi, but)

karlö
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ορισμένοι αδερφοί εκνευρίστηκαν ή κουράστηκαν με τον Μπόλονι, λόγω των δηλώσεών του. Ας δούμε όμως τι δήλωσε χθες. Ο Μπόλονι είπε πως δεν του αρέσει η οργάνωσή μας, ότι θεωρεί άχρηστους και μισεί τους μπάτσους και ότι δεν του αρέσει να τον φτύνουν, να τον βρίζουν και να τον αδικούν! Αυτό μας φάνηκε περίεργο? Ο προπονητής μας αποβάλλεται πλέον χωρίς λόγο λες και είναι τραμπούκος, ενώ περιφέρουν το θράσος τους ανενόχλητοι πλήθος καραγκιόζηδες στους πάγκους των ελληνικών γηπέδων. Αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε? Μήπως όπως δήλωσε και ο Μπόλονι εμείς ως "έξυπνοι" έχουμε προσαρμοστεί από καιρό σε αυτήν την κοροιδία και την ξεφτίλα? Ενώ αυτός είναι ο ηλίθιος και ο απροσάρμοστος? Αντί να ντραπούμε που ανεχόμαστε τέτοιες εξευτελιστικές καταστάσεις, ρίχνουμε το ανάθεμα στο θύμα δηλ. τον Μπόλονι? Γιατί θα πρέπει να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις? Πως είναι δυνατόν ένας διαιτητής να επιδεικνύει εκ προθέσεως άδικη μεταχείριση, μνησικακία και εκδικητικότητα απέναντι σε έναν προπονητή? Γιατί ανεχόμαστε τέτοιους ανίκανους που με τη συμπεριφορά τους διώχνουν όποιον σοβαρό και ικανό επαγγελματία μπορεί να βοηθήσει στην άνοδο της ποιότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου? Αυτά δε μας χαλάνε, αλλά μας χαλάει ο Μπόλονι που εκφράζει την αγανάκτησή του, η οποία ίσως τον οδηγήσει να φύγει από αυτό το μπουρδέλο που θεωρούμε κράτος και να το επισκέπτεται πλέον μόνον ως τουρίστας? Τόσοι συμπατριώτες μας που μετανάστευσαν τί γνώμη έχουν άραγε για τις δηλώσεις και την αγανάκτηση του Ρουμάνου?
Γιατί δεν μας κάνει εντύπωση που η διοίκηση δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τον προπονητή της ομάδας? Αν η διοίκηση δεν μπορεί να προστατεύσει τον προπονητή από τέτοιες καταστάσεις, τότε του οφείλει τουλάχιστον εξηγήσεις. Δεν κάνει την παρεξηγημένη γκόμενα που δεν θα τον πάρει στο τηλέφωνο, επειδή της τά χωσε. Εκτός αν ο σκοπός της είναι ακριβώς αυτός, να του δείξει πως δεν σκοπεύει να κάνει απολύτως τίποτα και αδιαφορεί γι αυτόν. Αυτό όμως, οφείλουν να το πουν αντρίκια και να εξηγήσουν και τον λόγο τόσο στον ίδιο όσο και σε μας, όχι να βάζουν κάθε γελοίο ΑΡΔ να προετοιμάζει το έδαφος.
Αλήθεια πιστεύει κανείς πως υπάρχει σοβαρότερος και ικανότερος προπονητής στο πρωτάθλημα? Αν εξαιρέσω τον βαλβίδα που τον θεωρώ εξίσου σοβαρό και αξιοπρεπή, τι να πω για τους υπόλοιπους? Σκεφτείτε λίγο τον παππού του βάζελου, που ενώ κάηκε το σύμπαν και παρότι η ομάδα του ξεφτιλίστηκε και αγωνιστικά, αυτός μιλούσε για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή (και εκατοστή τρίτη συνολικά) για διαιτησία! Για τον βλογιοκομμένο, τον οτσαλάν, τον ρεξόνα και λοιπές παρόμοιες καρικατούρες των ελληνικών πάγκων γελάω και μόνο που τους σκέφτομαι.
Ναι έχουμε έναν προπονητή που είναι μεγάλη τύχη για μας. Θυμηθείτε πώς έπαιζε και τί πέτυχε πέρυσι η ομάδα και τί έχει ήδη πετύχει φέτος με χειρότερο ρόστερ. Ξεπέρασε ακόμα και την πολύ καλή περυσινή ευρωπαϊκή πορεία. Και όλα αυτά εντάσσοντας και νέα παιδιά στην ομάδα, φροντίζοντας για το μέλλον της και παίζοντας επιτέλους μετά από πολλά χρόνια επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Προσωπικά θεωρώ τον Μπόλονι περισσότερο χρήσιμο αυτή τη στιγμή από οποιονδήποτε άλλον στην ομάδα είτε παίκτη είτε παράγοντα. Και δεν είναι προσωπολατρεία είναι απλή αξιολόγηση. Αν φύγει ο Ρουμάνος, τότε... μπερέτα μας τον πλάτανο. Η απομάκρυνσή του είναι η μεγαλύτερη ζημιά που μπορεί να κάνει κάποιος στον ΠΑΟΚ σε αγωνιστικό επίπεδο. Ίσως γι αυτό δείχνουν τόση ευαισθησία όλοι οι ΑΡΔ να ασχοληθούν ξαφνικά με την αξιοπρέπεια της ομάδας, που δήθεν πρέπει να διαολοστείλει τον προπονητάκο, γιατί δεν πρέπει να ανέχεται τις απειλές του περί φυγής. Μην τους αφήνετε να σας επηρεάσουν. Χρησιμοποιείστε τη λογική σας. Το πιο λογικό είναι ότι ο Μπόλονι είπε τα περί σκέψεων φυγής για να δώσει έμφαση στην αγανάκτησή του και στην έλλειψη υποστήριξης από την διοίκηση παρά γιατί τα εννοούσε πραγματικά
ΥΓ1 Γιατί πέρασε στο ντούκου και δεν προβληματίζει κανέναν ότι ο Μπόλονι υπονόησε ότι ίσως πληρώσει 300 χιλιάρικα, προκειμένου να φύγει κι ενώ έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση των αράβων? Γιατί να το κάνει αυτό αν όχι από αγανάκτηση?
ΥΓ2 Δεν θα ΄τανε κακή ιδέα να ακουστεί το συνθηματάκι του Kataramenos5 ή κάποιο αντίστοιχο για τον Λάζλο από όλο το γήπεδο την Κυριακή. Έτσι για να πάρει ένα μήνυμα όποιος οραματίζεται κάποιον άλλον στη θέση του κόουτς και να κοπεί η όρεξη των ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

+ τα ρέστα μου othin.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Othin εισαι ολοσωστος και πραγαματικα διστασα να διαβασω τη φυλλαδα που γραψες, αλλα τα πες πολυ καλα.
Καθολου υπερφυαλος.

Αυτα ακριβως σκεφτομουν και εγω και βαριομουν να τα γραψω, να σαι καλα.
Πρεπει η κεντρικη σελιδα με καποιον τροπο να δειξει το τι πιστευουμε εδωπερα κοντρα σε αλλα σαιτ που ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.Πιστευω ακραδαντα οτι παιρνουν γραμμη και εχουν ξεμπροστιαστει πολυ ασχημα απο μονοι τους.
Λεει τωρα αρθρο θα βρουν αντικαταστατη αν χρειαστει.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΣΙΡΙΛΟ ΜΠΑΛΑΦΑ ΜΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Προσωπικα πιστευω το ποστ το οθιν ειναι απεθυειας για αρθρο στη κεντρικη.
Πρεπει να σταλει το μυνημα σε αυτους που πρεπει

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ , ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ.

ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό που πάει να γίνει με τον Μπόλονι είναι σκουληκίστικο.
Ελπίζω να μην τους περάσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”