Πολύ σωστά. Και όχι μόνο τα διαρκείας. Αλλά και η επίσημη εμφάνιση. Βλέπουμε τι γίνεται στο εξωτερικό που κάποιες ομάδες φοράνε την επίσημη εμφάνιση της επόμενης χρονιάς στο τελευταίο επίσημο με ταυτόχρονο άνοιγμα της προπαραγγελιας αυτής για το κοινό. Προπαραγγελια σημαίνει καθαρό κέρδος για μια εταιρεία με ελαχιατοποιηση του κοστοβορου στοκ το οποίο θα σπρώξεις αν τα καταφέρεις με εκποίηση.renegade έγραψε:Το πρόβλημα στον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι ότι σε κάποια πολύ ουσιαστικα πράγματα έχουν μείνει στην δεκαετία 90', κάτι που είναι εν μέρει φυσιολογικό όταν ακούς τον β αντιπρόεδρο να κάνει εταιρική ανάλυση και τις μπαρουφες που πετάει αποδεικνύοντας πόσο ελλειπή καταρτισμένος είναι.
Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος ακόμα και των ενεργών οπαδών λειτουργουν ως πελάτες...με τρέλα και πάθος αλλά με πελατειακές απαιτήσεις.
Η δημιουργία ενός θετικού κλίματος στο γκρουπ των πελατών σου θα έπρεπε να είναι κύριος στόχος σου.
Επίσης η δημιουργία επαυξημένης ανάγκης για το προϊόν.
Θα πρέπει δηλαδή να βρίσκεις τρόπο να μου τονώνεις το ενδιαφέρον μου όταν αυτό φθίνει.
Θα πρέπει δηλαδή εγώ σήμερα να είμαι σε φάση " άντε πότε θα βγουν τα διαρκείας".
Δεν είναι κακό να μην είσαι κατάλληλα καταρτισμένος,κακό είναι να μην ενδιαφέρεσαι να βελτιωθείς και να κόψεις δύο εξόδους στην παραλία και να αφιερώσεις αυτόν τον χρόνο για προσωπική ανάπτυξη.
Βλέπουμε καθημερινά ακόμα και σε τόσο δύσκολη χρονιά πόσο ενδιαφέρον δείχνουμε οι οπαδοί για την ομάδα, με συζητήσεις ακόμα και ξημερώματα χωρίς καν να υπάρχουν νέα για μεταγραφές.
Παρολαυτα για τους δικούς της λόγους η παε δεν θέλει ή δεν μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ενδιαφέρον σε δημιουργικό οπότε νομοτελειακα θα μετατραπεί σε anxiety.