Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:Το πρόβλημα στον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι ότι σε κάποια πολύ ουσιαστικα πράγματα έχουν μείνει στην δεκαετία 90', κάτι που είναι εν μέρει φυσιολογικό όταν ακούς τον β αντιπρόεδρο να κάνει εταιρική ανάλυση και τις μπαρουφες που πετάει αποδεικνύοντας πόσο ελλειπή καταρτισμένος είναι.
Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος ακόμα και των ενεργών οπαδών λειτουργουν ως πελάτες...με τρέλα και πάθος αλλά με πελατειακές απαιτήσεις.
Η δημιουργία ενός θετικού κλίματος στο γκρουπ των πελατών σου θα έπρεπε να είναι κύριος στόχος σου.
Επίσης η δημιουργία επαυξημένης ανάγκης για το προϊόν.
Θα πρέπει δηλαδή να βρίσκεις τρόπο να μου τονώνεις το ενδιαφέρον μου όταν αυτό φθίνει.
Θα πρέπει δηλαδή εγώ σήμερα να είμαι σε φάση " άντε πότε θα βγουν τα διαρκείας".

Δεν είναι κακό να μην είσαι κατάλληλα καταρτισμένος,κακό είναι να μην ενδιαφέρεσαι να βελτιωθείς και να κόψεις δύο εξόδους στην παραλία και να αφιερώσεις αυτόν τον χρόνο για προσωπική ανάπτυξη.
Πολύ σωστά. Και όχι μόνο τα διαρκείας. Αλλά και η επίσημη εμφάνιση. Βλέπουμε τι γίνεται στο εξωτερικό που κάποιες ομάδες φοράνε την επίσημη εμφάνιση της επόμενης χρονιάς στο τελευταίο επίσημο με ταυτόχρονο άνοιγμα της προπαραγγελιας αυτής για το κοινό. Προπαραγγελια σημαίνει καθαρό κέρδος για μια εταιρεία με ελαχιατοποιηση του κοστοβορου στοκ το οποίο θα σπρώξεις αν τα καταφέρεις με εκποίηση.

Βλέπουμε καθημερινά ακόμα και σε τόσο δύσκολη χρονιά πόσο ενδιαφέρον δείχνουμε οι οπαδοί για την ομάδα, με συζητήσεις ακόμα και ξημερώματα χωρίς καν να υπάρχουν νέα για μεταγραφές.

Παρολαυτα για τους δικούς της λόγους η παε δεν θέλει ή δεν μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ενδιαφέρον σε δημιουργικό οπότε νομοτελειακα θα μετατραπεί σε anxiety.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

renegade έγραψε:Το πρόβλημα στον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι ότι σε κάποια πολύ ουσιαστικα πράγματα έχουν μείνει στην δεκαετία 90', κάτι που είναι εν μέρει φυσιολογικό όταν ακούς τον β αντιπρόεδρο να κάνει εταιρική ανάλυση και τις μπαρουφες που πετάει αποδεικνύοντας πόσο ελλειπή καταρτισμένος είναι.
Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος ακόμα και των ενεργών οπαδών λειτουργουν ως πελάτες...με τρέλα και πάθος αλλά με πελατειακές απαιτήσεις.
Η δημιουργία ενός θετικού κλίματος στο γκρουπ των πελατών σου θα έπρεπε να είναι κύριος στόχος σου.
Επίσης η δημιουργία επαυξημένης ανάγκης για το προϊόν.
Θα πρέπει δηλαδή να βρίσκεις τρόπο να μου τονώνεις το ενδιαφέρον μου όταν αυτό φθίνει.
Θα πρέπει δηλαδή εγώ σήμερα να είμαι σε φάση " άντε πότε θα βγουν τα διαρκείας".

Δεν είναι κακό να μην είσαι κατάλληλα καταρτισμένος,κακό είναι να μην ενδιαφέρεσαι να βελτιωθείς και να κόψεις δύο εξόδους στην παραλία και να αφιερώσεις αυτόν τον χρόνο για προσωπική ανάπτυξη.
Εχω μεγαλο προβλημα που περιμενω πως και πως να βγουν τα διαρκειας και να ανανεωσω το ''ενοικιο'' στο δευτερο σπιτι μου; :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πετρωτός είπε ότι υπάρχει φήμη ότι αύριο θα βγουν 3 ονόματα.
Και ταυτόχρονα ότι υπάρχει μια άλλη φήμη, ότι μεταγραφές θα γίνουν μετά τις εκλογές.

Δηλαδή με λίγα λόγια αν δε βγει τίποτα στο twitter από ξένα μέσα ή αν δε δώσει διαρροή η ΠΑΕ, οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μετα τις εκλογες....
Τι ακουμε ρε @@@ακα πραγματικα. Κρεμομαστε απο τα χειλη του καθε...αντε μην πω που εμπλεκει τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ με τις εκλογες
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Μετά τις εκλογές :lol: :lol: :lol:

Σιγά μην βγάλει και εξιτ Πολ με τους μεταγραφικους στοχους ο κύριος πετρωτος. Μόνο σε μας μπορούν να γραφτούν τέτοια άρθρα και να μην του πάρουν την δημοσιογραφικη ταυτότητα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mīngus έγραψε:Πετρωτός είπε ότι υπάρχει φήμη ότι αύριο θα βγουν 3 ονόματα.
Και ταυτόχρονα ότι υπάρχει μια άλλη φήμη, ότι μεταγραφές θα γίνουν μετά τις εκλογές.

Δηλαδή με λίγα λόγια αν δε βγει τίποτα στο twitter από ξένα μέσα ή αν δε δώσει διαρροή η ΠΑΕ, οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Σε παρακαλώ πολύ. Ας γεμίσουμε μελάνι το νήμα βάσει των δυο εξαιρετικών αυτών ... φημών του εγνωσμένης αξίας ρεπόρτερ Κώστα. Θα ήταν προτιμότερο δε να δοθεί κυρίως βάση στη δεύτερη φήμη. Να ξεσπάσει λίγο ακόμα ο λαός.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Πετάει την ατάκα για να είναι καβατζωμενος. Αν αργήσει ο ΠΑΟΚ ( τι πιο σύνηθες) θα φανεί δικαιωμένος.. Αν όμως θέλεις να είσαι σωστός, να μας πεις και που βασίζεται το σκεπτικό με τις εκλογές..
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

buffalobill4 έγραψε:Μετά τις εκλογές :lol: :lol: :lol:

Σιγά μην βγάλει και εξιτ Πολ με τους μεταγραφικους στοχους ο κύριος πετρωτος. Μόνο σε μας μπορούν να γραφτούν τέτοια άρθρα και να μην του πάρουν την δημοσιογραφικη ταυτότητα.
Χαχαχ με ελιωσες με το exit poll :lol: :lol: :lol:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Όσα κόμματα μπουν στη Βουλή τόσες μεταγραφές θα γίνουν. Ο Μπότο μιλάει με στόπερ γιατί η Μέτρον Ανάλυσης δίνει την πλεύση ελευθερίας στο 3,8 ενώ του Πέλκα πάει πίσω γιατί η Νίκη μάλλον μένει στο 2,5.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Πλακα πλακα δεν βαζουμε κι εμεις poll εδω για τους παικτες που ακουγονται και να ψηφιζουμε για το αν θα τον θελαμε στην ομαδα μας..και να γλιτωσουμε τα μαλλιοτραβηγματα και τα ξεκατινιασματα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω λεω να κανουμε ενα poll τι μεταγραφες θελει ο καθενας για να παει στο γηπεδο. Να δουμε που βρισκομαστε.
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Ναι και θα το δεχτούν :D
Να δούμε τι θα έρθει από αύριο σήμερα δε κυκλοφορεί ούτε αρχιμανδρίτης
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

tzo_1926 έγραψε:Πετάει την ατάκα για να είναι καβατζωμενος. Αν αργήσει ο ΠΑΟΚ ( τι πιο σύνηθες) θα φανεί δικαιωμένος.. Αν όμως θέλεις να είσαι σωστός, να μας πεις και που βασίζεται το σκεπτικό με τις εκλογές..
Οχι, απλά είναι αγράμματος. Όταν συγχέεις δύο γεγονότα θα πρέπει να υπάρχει και μια συνάφεια μεταξύ τους.

Είναι δηλαδη σαν να γράφει "ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του μετά την American Independence Day". Μπορεί όντως να ξεκινήσουμε στις 5 Ιουλίου αλλά τα δύο γεγονότα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Το πιο πιθανό είναι να άκουσε (?) ότι οι μεταγραφές θα έρθουν μετά την πρώτη προπόνηση (22 Ιουνίου) και επειδή είναι μαλωμένος με την λογική να είπε μετά τις εκλογές (25 Ιουνίου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τετ 07 Ιουν 2023, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο συγκεκριμένος οταν μιλάει για μεταγραφές και τί συζήτησε ο Α Λουτσέσκου με τον Β Μπότο ή τον Ιβάν, κλπ, είναι πραγματικά για γέλια. Μιλάμε απόλαυση.

Αυτοί που τον ακούνε για σοβαρό ρεπορτάζ, θα πρέπει να κάνουν μιά συλλογή από μακακίες πρώτα και μετά να σκεφτούνε αν θα συνεχίσουν να τον ακούνε σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δάκτυλος Μητσοτάκη...
Διαροη ότι βγάλτε με αυτοδύναμο για να κάνετε μεταγραφές 25/6. Αλλιώς κάνω 3ες εκλογές τον Αύγουστο και καλό Σεπτεμβρη..
Έλα όμως που εμείς είμαστε μαθημενοι στις μεταγραφές 32/8...Που πα ρε καραμητρο;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”