33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DC

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από DC »

markos4 έγραψε:διαβαζα προχθες καπου που ελεγε οτι ο ροναλντο κανει 14 προσπαθειες για να βαλει 1 γκολ...
δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις απο εναν ποδοσφαιριστη που εχασε καποια (ομολογουμενος) ευκολα γκολ
και ειδικα απο εναν παιχτη που εχει ταβανι.
Ωραίος.
Τώρα θέλω να μας πεις ποιος ειναι ο παίκτης που έχει ταβάνι και ποιο ακριβώς είναι το ταβάνι του, για να καταλάβω τι εννοείς με αυτήν την λέξη.
Το ποιος είσαι και το τι γνωρίζεις από μπάλα, για να μιλάς για το ταβάνι του Ρονάλντο ή του Κλάους, είναι άλλο κεφάλαιο. 8-)
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ο Κλαους επεσε 2ος στο γκολ της εβδομαδας που ψηφιζουμε.
ισχυει μεχρι την Παρασκευη...
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
εδω ψηφιζουμε
http://www.tvgolo.com/
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

lefis έγραψε:Κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης. Στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΠΑΕ, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, για όσα ανέφερε στο Twitter μετά τη νίκη της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Άρη κι εν όψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη Σούπερ Λίγκα.

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012», αναφέρει η ανακοίνωση.

ειναι απιστευτοι.αυτοι που ουτε ειδαν ουτε ακουσαν για τις χειρονομιες του σκονδρα ..... αρε κλαους οχι σεξ και βια....την σουβλα ξεχασες.. Π-Ξ-Σ. :twisted: :twisted:
Για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή δεν θυμάμαι να έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση (μάλλον περιμένουν τους αγώνες της Εθνικής), το παρακάτω με το έστειλε ένα φιλαράκι και αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φαντάζομαι ότι οι δικηγόροι που θα χειριστούν την υπόθεση, τα γνωρίζουν αυτά. 8-)

Δήλωση-προειδοποίηση προς κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, πράκτορα, φορέα ή οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική δομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβένησης ή οποιαδήποτε άλλης κυβέρνησης, ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ή παρακολουθεί αυτόν τον δικτυακό τόπο ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους της: ΔΕΝ έχετε την άδεια μου να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του προφίλ μου ούτε οποιαδήποτε από το περιεχόμενο που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών μου ή των σχολίων που έγιναν σχετικά με τις φωτογραφίες μου ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, φωτογραφία ή προϊόν τέχνης αναρτήθηκε στο προφίλ μου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου σχετικά με αυτό το προφίλ και το περιεχόμενο του. Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, πράκτορά, φοιτητή ή άλλο προσωπικό υπό την καθοδήγηση σας.
Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και προστατεύεται από την εθνική νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν.2472/1997, Ν. 3783/2009, Ν. 3917/2011 και Ν. 4070/2012), καθώς επίσης από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή και αμερικάνικη νομοθεσία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

λίγο μεγάλο δεν είναι αυτό για υπογραφή;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μας πέρασαν πάλι... Ορματε!!!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τρελαθήκατε ρε? Να τον δούν και νά ρθουν να μας τον πάρουν?
Δε ψηφίζω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

DC έγραψε:
lefis έγραψε:Κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης. Στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΠΑΕ, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, για όσα ανέφερε στο Twitter μετά τη νίκη της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Άρη κι εν όψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη Σούπερ Λίγκα.

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012», αναφέρει η ανακοίνωση.

ειναι απιστευτοι.αυτοι που ουτε ειδαν ουτε ακουσαν για τις χειρονομιες του σκονδρα ..... αρε κλαους οχι σεξ και βια....την σουβλα ξεχασες.. Π-Ξ-Σ. :twisted: :twisted:
Για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή δεν θυμάμαι να έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση (μάλλον περιμένουν τους αγώνες της Εθνικής), το παρακάτω με το έστειλε ένα φιλαράκι και αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φαντάζομαι ότι οι δικηγόροι που θα χειριστούν την υπόθεση, τα γνωρίζουν αυτά. 8-)

Δήλωση-προειδοποίηση προς κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, πράκτορα, φορέα ή οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική δομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβένησης ή οποιαδήποτε άλλης κυβέρνησης, ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ή παρακολουθεί αυτόν τον δικτυακό τόπο ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους της: ΔΕΝ έχετε την άδεια μου να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του προφίλ μου ούτε οποιαδήποτε από το περιεχόμενο που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών μου ή των σχολίων που έγιναν σχετικά με τις φωτογραφίες μου ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, φωτογραφία ή προϊόν τέχνης αναρτήθηκε στο προφίλ μου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου σχετικά με αυτό το προφίλ και το περιεχόμενο του. Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, πράκτορά, φοιτητή ή άλλο προσωπικό υπό την καθοδήγηση σας.
Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και προστατεύεται από την εθνική νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν.2472/1997, Ν. 3783/2009, Ν. 3917/2011 και Ν. 4070/2012), καθώς επίσης από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή και αμερικάνικη νομοθεσία.
Το παρακάτω έγκυρο τεχνολογικό site λέει ότι δεν ισχύει.. Είμαι από κινητό γιαυτό δεν βάζω όλους το κείμενο..
techblog.gr/internet/facebook-meme-dilosi-proidopoiisi-greece-98222/

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

DC έγραψε:
markos4 έγραψε:διαβαζα προχθες καπου που ελεγε οτι ο ροναλντο κανει 14 προσπαθειες για να βαλει 1 γκολ...
δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις απο εναν ποδοσφαιριστη που εχασε καποια (ομολογουμενος) ευκολα γκολ
Ωραίος.
Τώρα θέλω να μας πεις ποιος ειναι ο παίκτης που έχει ταβάνι και ποιο ακριβώς είναι το ταβάνι του, για να καταλάβω τι εννοείς με αυτήν την λέξη.
Το ποιος είσαι και το τι γνωρίζεις από μπάλα, για να μιλάς για το ταβάνι του Ρονάλντο ή του Κλάους, είναι άλλο κεφάλαιο. 8-)
χαλαρωσε,παρε βαθιες αναπνοες και θα αισθανθεις καλυτερα ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ταβανια και χαζομαρες ,το δικό μας το ταβάνι στην αξιολογηση ποδοσφαιριστων το ξέρουμε ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

markos4 έγραψε:
DC έγραψε:
Ωραίος.
χαλαρωσε,παρε βαθιες αναπνοες και θα αισθανθεις καλυτερα ;)
Αυτές είναι οι απαντήσεις σου; Μα πόσο κώλωμα επιτέλους;;;;
Καμιά φορά είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και ειδικά όταν δεν έχεις ή δεν βρίσκεις κάτι σοβαρό να πεις και το γυρνάς στην ειρωνία. 8-)
Ε, πως να το κάνουμε ..... γίνεσαι ψιλορόμπα. :lol:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

eorptol έγραψε:Ταβανια και χαζομαρες ,το δικό μας το ταβάνι στην αξιολογηση ποδοσφαιριστων το ξέρουμε ;

αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μια γύρα στα τόπικ όλων το παιχτών και βάλτο και εκεί. Χωρίς πλάκα ή ειρωνεία το λέω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ναι ισχύει για όλους τους παικτες μας αυτο

markos4

Δημοσίευση από markos4 »

dc...
ρομπα γινεσαι αν πιστευεις οτι ο αθανασιαδης εχει ταβανι?
η οταν παρακαλας καποιος να παθει καρκινο? ;)

αστο εδω γιατι δεν βγαζει πουθενα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τώρα μιλάμε γα ταβάνια Μάρκο και είσαι λάθος ειναι τόσο δύσκολο να το παραδεχθεις ;
αν ειναι να λέμε τι είπε ο καθένας απο μας κάτι κάποτε θα χάσουμε την μπάλα

Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

markos4 έγραψε:dc...
ρομπα γινεσαι αν πιστευεις οτι ο αθανασιαδης εχει ταβανι?
η οταν παρακαλας καποιος να παθει καρκινο? ;)

αστο εδω γιατι δεν βγαζει πουθενα...
Ρόμπα γίνεσαι όταν δεν μπορείς να εξηγήσεις το νόημα αυτών που γράφεις (ειδικά όταν δεν το καταλαβαίνεις και ο ίδιος) ή όταν δεν μπορείς να σώσεις την μαλ@κία που έχεις πει.
PS: Και που να άκουγες και τι έσυρα στον δημητρόπουλο το Σάββατο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”