33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενταξει δε μπορει να εχει τετοια ευστοχια σιγουρα. Απλως λεμε οτι πχ με το σκουληκι 2 τετοια τετ α τετ ειναι τραγικο να τα χανει για την κλαση του... και εχει κι αλλες περιπτωσεις που δεν ειναι κατι το εξαιρετικα δυσκολο να τα πετυχαινε. Απλως ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο παρα μονο ατυχια
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Karelias έγραψε:
trel@menos έγραψε:για μενα παντως θα μπορουσε απο την αρχη της χρονιας να ειχε βαλει τουλαχιστον αλλα 8 γκολ.
Παιδιά, λίγο σας παρακαλώ με κάθε σεβασμό στις απόψεις σας, λίγο δείτε τι γράφετε.
Άλλα 8 γκολ σημαίνει 16 στα 10 ματς. (+ προφανώς όλα τα άλλα που πρέπει να κάνει ένα φορ μέσα στο γήπεδο). Με συγχωρείτε αυτά είναι νούμερα Μέσσι και Ρονάλντο, δεν γίνονται αυτό που λέτε, απλά δεν γίνονται.
κοιτα το 16 γκολ σε 10 ματς ακουγεται οντως υπερβολικο αν το ακους απλα σαν σκετα νουμερα.
απο την αλλη αν παρουμε σαν δεδομενο τα 8 γκολ του και σκεφτουμε τις ευκαιριες που εχει χασει τοτε δεν μου φαινεται καθολου υπερβολη.
ας τα παρουμε με τη σειρα.
1) ΠΑΟΚ-ραπιντ το αχαστο απο το μισο μετρο στο τελος του πρωτου μερους.
2) ΠΑΟΚ-ραπιντ η κεφαλια δοκαρι απο το 1 μετρο.
3) ραπιντ-ΠΑΟΚ του στρωνεται η μπαλα στο υψος της μεγαλης περιοχης σχεδον με κενη εστια.
4-5) ΠΑΟΚ-αρης τα 2 τετ α τετ.
6) οφη-ΠΑΟΚ το τετ α τετ.
οκ τωρα που το βλεπω ηταν λιγο υπερβολικο το τουλαχιστον 8. αλλα και παλι ειχε κλασσικες ευκαιριες που για αυτον ειναι γκολ με κλειστα ματια.
προς θεου δεν θελω να μειωσω την αξια του καθως ειδικα φετος εχει κουβαλησει την ομαδα πολλες φορες. απλα πολλες φορες κολαει στα ευκολα ενω το χει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

συγνωμη εχετε την εντυπωση οτι στο ποδοσφαιρο μπαινουν ολα? με κανετε να υπερασπιστώ τον αθανασιαδη και δεν το θελω. δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στον πλανητη που να κανει ολες τις ευκαιριες γκολ, ακομα και αν αυτος λεγετε μεσι ή κριστιανο.
οσο για το χθεσινο ΄΄ευκολο΄΄ ο κλαους κανει ενα πολυ καλο κατευασμα αλλα η π@υτανα η μπαλα φευγει λιγο μπροστα με αποτελεσμα να αναγκαστει να κανει υπερεκτση για να σουταρει και να μην βρει σωστα την μπαλα, λεπτομεριες? για καποιους μπορει, αλλα αυτο ειναι το ποδοσφαιρο, λεπτομεριες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κανονίστε να αποκτήσουμε και δεύτερο επιθετικό με ψυχολογικό πρόβλημα. :evil:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

καλά μερικοί έχετε πολύ πλάκα, δηλαδή αν "κράξουμε" έναν παίκτη που περιμένουμε πολλά περισσότερα, σημαίνει ότι τον απαξιώνουμε, η θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα? αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα βρίζαμε τον
Σαλπιγκίδη... και καταλάβετε επιτέλους πότε μιλάει ειρωνικά και πότε κάνει πλάκα κάποιος
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

διαβαζα προχθες καπου που ελεγε οτι ο ροναλντο κανει 14 προσπαθειες για να βαλει 1 γκολ...
δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις απο εναν ποδοσφαιριστη που εχασε καποια (ομολογουμενος) ευκολα γκολ
και ειδικα απο εναν παιχτη που εχει ταβανι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

zoomgr έγραψε:καλά μερικοί έχετε πολύ πλάκα, δηλαδή αν "κράξουμε" έναν παίκτη που περιμένουμε πολλά περισσότερα, σημαίνει ότι τον απαξιώνουμε, η θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα? αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα βρίζαμε τον
Σαλπιγκίδη... και καταλάβετε επιτέλους πότε μιλάει ειρωνικά και πότε κάνει πλάκα κάποιος
Αν με το συνεχές "κράξιμο" του σφηνώσεις την ιδέα στο μυαλό οτι μπορεί να το χάσει , θα τον αγχώσεις και τοτε δημιουργείς πρόβλημα.Άθελα σου σου μεν αλλα..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Στέφανε συνέχισε όπως είσαι με σκληρή δουλειά κι αυτοσυγκέντρωση μην ακούς κανέναν αμπαλίδη.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

markos4 έγραψε:διαβαζα προχθες καπου που ελεγε οτι ο ροναλντο κανει 14 προσπαθειες για να βαλει 1 γκολ...
δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις απο εναν ποδοσφαιριστη που εχασε καποια (ομολογουμενος) ευκολα γκολ
και ειδικα απο εναν παιχτη που εχει ταβανι.
Ωραίος.
Τώρα θέλω να μας πεις ποιος ειναι ο παίκτης που έχει ταβάνι και ποιο ακριβώς είναι το ταβάνι του, για να καταλάβω τι εννοείς με αυτήν την λέξη.
Το ποιος είσαι και το τι γνωρίζεις από μπάλα, για να μιλάς για το ταβάνι του Ρονάλντο ή του Κλάους, είναι άλλο κεφάλαιο. 8-)
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ο Κλαους επεσε 2ος στο γκολ της εβδομαδας που ψηφιζουμε.
ισχυει μεχρι την Παρασκευη...
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
εδω ψηφιζουμε
http://www.tvgolo.com/
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

lefis έγραψε:Κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης. Στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΠΑΕ, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, για όσα ανέφερε στο Twitter μετά τη νίκη της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Άρη κι εν όψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη Σούπερ Λίγκα.

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012», αναφέρει η ανακοίνωση.

ειναι απιστευτοι.αυτοι που ουτε ειδαν ουτε ακουσαν για τις χειρονομιες του σκονδρα ..... αρε κλαους οχι σεξ και βια....την σουβλα ξεχασες.. Π-Ξ-Σ. :twisted: :twisted:
Για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή δεν θυμάμαι να έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση (μάλλον περιμένουν τους αγώνες της Εθνικής), το παρακάτω με το έστειλε ένα φιλαράκι και αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φαντάζομαι ότι οι δικηγόροι που θα χειριστούν την υπόθεση, τα γνωρίζουν αυτά. 8-)

Δήλωση-προειδοποίηση προς κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, πράκτορα, φορέα ή οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική δομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβένησης ή οποιαδήποτε άλλης κυβέρνησης, ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ή παρακολουθεί αυτόν τον δικτυακό τόπο ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους της: ΔΕΝ έχετε την άδεια μου να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του προφίλ μου ούτε οποιαδήποτε από το περιεχόμενο που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών μου ή των σχολίων που έγιναν σχετικά με τις φωτογραφίες μου ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, φωτογραφία ή προϊόν τέχνης αναρτήθηκε στο προφίλ μου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου σχετικά με αυτό το προφίλ και το περιεχόμενο του. Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, πράκτορά, φοιτητή ή άλλο προσωπικό υπό την καθοδήγηση σας.
Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και προστατεύεται από την εθνική νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν.2472/1997, Ν. 3783/2009, Ν. 3917/2011 και Ν. 4070/2012), καθώς επίσης από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή και αμερικάνικη νομοθεσία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

λίγο μεγάλο δεν είναι αυτό για υπογραφή;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μας πέρασαν πάλι... Ορματε!!!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τρελαθήκατε ρε? Να τον δούν και νά ρθουν να μας τον πάρουν?
Δε ψηφίζω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

DC έγραψε:
lefis έγραψε:Κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης. Στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΠΑΕ, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, για όσα ανέφερε στο Twitter μετά τη νίκη της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Άρη κι εν όψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη Σούπερ Λίγκα.

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012», αναφέρει η ανακοίνωση.

ειναι απιστευτοι.αυτοι που ουτε ειδαν ουτε ακουσαν για τις χειρονομιες του σκονδρα ..... αρε κλαους οχι σεξ και βια....την σουβλα ξεχασες.. Π-Ξ-Σ. :twisted: :twisted:
Για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή δεν θυμάμαι να έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση (μάλλον περιμένουν τους αγώνες της Εθνικής), το παρακάτω με το έστειλε ένα φιλαράκι και αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φαντάζομαι ότι οι δικηγόροι που θα χειριστούν την υπόθεση, τα γνωρίζουν αυτά. 8-)

Δήλωση-προειδοποίηση προς κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, πράκτορα, φορέα ή οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική δομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβένησης ή οποιαδήποτε άλλης κυβέρνησης, ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ή παρακολουθεί αυτόν τον δικτυακό τόπο ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους της: ΔΕΝ έχετε την άδεια μου να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του προφίλ μου ούτε οποιαδήποτε από το περιεχόμενο που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών μου ή των σχολίων που έγιναν σχετικά με τις φωτογραφίες μου ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, φωτογραφία ή προϊόν τέχνης αναρτήθηκε στο προφίλ μου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου σχετικά με αυτό το προφίλ και το περιεχόμενο του. Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, πράκτορά, φοιτητή ή άλλο προσωπικό υπό την καθοδήγηση σας.
Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και προστατεύεται από την εθνική νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν.2472/1997, Ν. 3783/2009, Ν. 3917/2011 και Ν. 4070/2012), καθώς επίσης από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή και αμερικάνικη νομοθεσία.
Το παρακάτω έγκυρο τεχνολογικό site λέει ότι δεν ισχύει.. Είμαι από κινητό γιαυτό δεν βάζω όλους το κείμενο..
techblog.gr/internet/facebook-meme-dilosi-proidopoiisi-greece-98222/

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”