Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
-
Asimos
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Ζαγοράκη έμπλεξες. Τα λαμπρά μυαλά έχουν αποφασίσει πως ήρθε η ώρα αλλαγής Προέδρου στο σύλλογο. Ευχαριστούμε πολύ και αύριο το πρωί πάρε μια κούτα ΝΟΥΝΟΥ και πήγαινε στο γραφείο σου να μαζέψεις τα πράγματα σου.
Φυσικά επιχειρηματολογία καφενείου δεν πρόκειται να την πάρω σοβαρά γιατί κάτι επιχειρήματα του λωκού που διάβασα προηγουμένος μόνο στεναχώρια μου φέρανε.
Τελικά το πρόβλημα είναι πως μιλούσε με τον Μπέο στον ενικό ή κάτι άλλο;
ΟΕΟ!!!!
Ούτε εμείς φύγαμε ΠΟΤΕ αλλά μην μας ΖΑΛΙΖΕΤΕ κάθε ώρα και στιγμή!
Ρε, όσα πληρώνεται οι περισσότεροι το χρόνο για να βλέπετε ΠΑΟΚ άλλοι θα τα πληρώσουν την Τετάρτη σε βενζίνες και διόδια για να φτάσουν Σαλονίκη...
Αγαπήστε ρε, νιώστε... Και αν δεν μπορείτε μιλήστε ανοιχτά... Ξερόλες και τυπάκια που έχουνε γνωστό σε κάθε λάκο με σκατά και μαθαίνουνε τα πάντα δεν έχουν χώρο εδώ γύρω πια!
Φυσικά επιχειρηματολογία καφενείου δεν πρόκειται να την πάρω σοβαρά γιατί κάτι επιχειρήματα του λωκού που διάβασα προηγουμένος μόνο στεναχώρια μου φέρανε.
Τελικά το πρόβλημα είναι πως μιλούσε με τον Μπέο στον ενικό ή κάτι άλλο;
ΟΕΟ!!!!
Ούτε εμείς φύγαμε ΠΟΤΕ αλλά μην μας ΖΑΛΙΖΕΤΕ κάθε ώρα και στιγμή!
Ρε, όσα πληρώνεται οι περισσότεροι το χρόνο για να βλέπετε ΠΑΟΚ άλλοι θα τα πληρώσουν την Τετάρτη σε βενζίνες και διόδια για να φτάσουν Σαλονίκη...
Αγαπήστε ρε, νιώστε... Και αν δεν μπορείτε μιλήστε ανοιχτά... Ξερόλες και τυπάκια που έχουνε γνωστό σε κάθε λάκο με σκατά και μαθαίνουνε τα πάντα δεν έχουν χώρο εδώ γύρω πια!
Kαι να φανταστείς ότι κοροιδευα μια ζωή τα χανούμια για τα καραγκιοζιλίκια που κάνανε με το Μπάγεβιτς.
Ζαγοράκη καμία διοίκηση στο κόσμο δε πέτυχε στο έργο της αφήνοντας τους "οργανωμένους" να αλωνίζουν.
Είτε τους ταίζουνε (γαυρος) , είτε τους κλείσανε (βάζελος)...μέση λύση δεν φαίνεται να υπάρχει.
Γράψτους στα π@π@ρια σου και αν εσύ έχεις άντερα μάθε από τα λάθη σου και πάλεψε για την ομάδα.
Οι πουθενάδες όσα συνθήματα και να πουν , πουθενάδες μένουνε.
Όσους κοντούς και να βρίσουν , οι ίδιοι μέ την ανυπαρξία και το κομπλεξ τους μένουνε κοντοί.
Ζαγοράκη καμία διοίκηση στο κόσμο δε πέτυχε στο έργο της αφήνοντας τους "οργανωμένους" να αλωνίζουν.
Είτε τους ταίζουνε (γαυρος) , είτε τους κλείσανε (βάζελος)...μέση λύση δεν φαίνεται να υπάρχει.
Γράψτους στα π@π@ρια σου και αν εσύ έχεις άντερα μάθε από τα λάθη σου και πάλεψε για την ομάδα.
Οι πουθενάδες όσα συνθήματα και να πουν , πουθενάδες μένουνε.
Όσους κοντούς και να βρίσουν , οι ίδιοι μέ την ανυπαρξία και το κομπλεξ τους μένουνε κοντοί.
-
Asimos
Όχι ρε φίλε γιατί να κάτσει να σκοτιστεί περισσότερο; Έχει ένα γήπεδο μισοάδειο, έχει ένα πέταλο που σε λίγο καιρό θα τον βρίζει ολόκληρο, επενδυτή δεν βρήκε να χώσει πακέτα, έσοδα μειωμένα και κόσμος να απαιτεί (και λογικό είναι) καλύτερη ομάδα, καλύτερα αποτελέσματα.
Η φόρμουλα που λειτουργεί τα τελευταία 2 έτη είναι η Ευρώπη. Τα μειωμένα έσοδα καλυφθηκαν από τις νίκες/προκρήσεις και από τις πωλήσεις/αποδεσμεύσεις.
Ουσιαστικά το πρόσημο Ζαγοράκη στο ταμείο της ιστορίας είναι θετικό, αντικειμενικά με το έργο που θα αφήσει πίσω του ανεξαρτήτως του τρόπου που θα μας αφήσει.
Όσον αφορά το οπαδικό/συμδεσμιακό κίνημα φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν ελέγχεται και δεν κοντρολάρεται. Πολύ σωστά το έθεσες φίλε μου πως ή τους ταίζεις με πατόφκιαρο ή τους κλείνεις. Μόνο που στην περίπτωση μας η δεύτερη λύση είναι ζόρικη γιατί θα καεί η πόλη αν αποφασίσει κάτι τέτοιο.
Η Τακτική Ποικιλίδη στις αρχές να κάνει κουμάντο με τους συνδέσμους και η "ενοποίηση" τους τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων και γραμμών φάνηκε να αποδίδει, μέχρι που γύρισε ένας αδερφός και μου έτριψε στη μούρη το αμίμητο "άστο με τη συντονιστική. Ούτε ξέρεις ούτε θέλεις να μάθεις τι έγινε", οπότε και ξύπνησα από το όνειρο της ενωμένης τουλάχιστον κερκίδας.
Αν με ρωτάς αν αξίζει το "κόστος" ύπαρξης της οπαδικής κουλτούρας στον ΠΑΟΚ, θα σου πω όχι. Κοστίζει πάρα πολλά γιαυτά που προσφέρει και το λέω εν γνώση μου, γνωρίζοντας θυσίες που έχουν γίνει για το βωμό της ομάδας. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να ψαχτεί είτε ο Ζαγόρ είτε ο επόμενος τι θα κάνει με τους εθελοντες υπερασπιστές της ιδέας ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να λειτουργεί έτσι ένα σύγχρονο κλάμπ.
Απο εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι λογιστής, ούτε γνωρίζω ακριβώς τα περί λογιστικής ΠΑΕ, μου φαίνεται αδιανόητο πως με έσοδα τετραετίας 70+ εκατομμύρια ευρώ να μην μπορούν να καλύψουν μια τρύπα της τάξης των τριών και να σερνόμαστε σε επιτροπές και αθλητικά ΔΝΤ. Δηλαδή τόσο οριακά ήμασταν γαμώ τη τρέλα μου όλα αυτά τα χρόνια για να μην καταφέρουμε να παρουσιάσουμε έναν ισοσκελισμένο ισολογισμό εσόδων - εξόδων;
Δεν με ενιδιαφέρει να μάθω ποτέ την αλήθεια. Χέστηκα. Εγώ ΠΑΟΚτσάκι της διασποράς θα είμαι πάντα... Και έχω μάθει όπου και να βρίσκομαι να λέω ΠΑΟΚ και να μην ντρέπομαι. Γιαυτό φροντίστε όσοι ανακατεύεστε με τα πράγματα να μην με κάνετε ρεζίλι με ασχήμιες και επεισόδια.
Η ΜΑΛΑΚΙΑ δεν είναι ΜΑΓΚΙΑ.
Η φόρμουλα που λειτουργεί τα τελευταία 2 έτη είναι η Ευρώπη. Τα μειωμένα έσοδα καλυφθηκαν από τις νίκες/προκρήσεις και από τις πωλήσεις/αποδεσμεύσεις.
Ουσιαστικά το πρόσημο Ζαγοράκη στο ταμείο της ιστορίας είναι θετικό, αντικειμενικά με το έργο που θα αφήσει πίσω του ανεξαρτήτως του τρόπου που θα μας αφήσει.
Όσον αφορά το οπαδικό/συμδεσμιακό κίνημα φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν ελέγχεται και δεν κοντρολάρεται. Πολύ σωστά το έθεσες φίλε μου πως ή τους ταίζεις με πατόφκιαρο ή τους κλείνεις. Μόνο που στην περίπτωση μας η δεύτερη λύση είναι ζόρικη γιατί θα καεί η πόλη αν αποφασίσει κάτι τέτοιο.
Η Τακτική Ποικιλίδη στις αρχές να κάνει κουμάντο με τους συνδέσμους και η "ενοποίηση" τους τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων και γραμμών φάνηκε να αποδίδει, μέχρι που γύρισε ένας αδερφός και μου έτριψε στη μούρη το αμίμητο "άστο με τη συντονιστική. Ούτε ξέρεις ούτε θέλεις να μάθεις τι έγινε", οπότε και ξύπνησα από το όνειρο της ενωμένης τουλάχιστον κερκίδας.
Αν με ρωτάς αν αξίζει το "κόστος" ύπαρξης της οπαδικής κουλτούρας στον ΠΑΟΚ, θα σου πω όχι. Κοστίζει πάρα πολλά γιαυτά που προσφέρει και το λέω εν γνώση μου, γνωρίζοντας θυσίες που έχουν γίνει για το βωμό της ομάδας. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να ψαχτεί είτε ο Ζαγόρ είτε ο επόμενος τι θα κάνει με τους εθελοντες υπερασπιστές της ιδέας ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να λειτουργεί έτσι ένα σύγχρονο κλάμπ.
Απο εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι λογιστής, ούτε γνωρίζω ακριβώς τα περί λογιστικής ΠΑΕ, μου φαίνεται αδιανόητο πως με έσοδα τετραετίας 70+ εκατομμύρια ευρώ να μην μπορούν να καλύψουν μια τρύπα της τάξης των τριών και να σερνόμαστε σε επιτροπές και αθλητικά ΔΝΤ. Δηλαδή τόσο οριακά ήμασταν γαμώ τη τρέλα μου όλα αυτά τα χρόνια για να μην καταφέρουμε να παρουσιάσουμε έναν ισοσκελισμένο ισολογισμό εσόδων - εξόδων;
Δεν με ενιδιαφέρει να μάθω ποτέ την αλήθεια. Χέστηκα. Εγώ ΠΑΟΚτσάκι της διασποράς θα είμαι πάντα... Και έχω μάθει όπου και να βρίσκομαι να λέω ΠΑΟΚ και να μην ντρέπομαι. Γιαυτό φροντίστε όσοι ανακατεύεστε με τα πράγματα να μην με κάνετε ρεζίλι με ασχήμιες και επεισόδια.
Η ΜΑΛΑΚΙΑ δεν είναι ΜΑΓΚΙΑ.
- emeissaspsirizoume4
τα συγχρονα club asime ειναι ομαδες χωρις ιδεολογια....και ΠΑΟΚ χωρις ιδεολογια ειναι θεμα χρονου για το ποτε θα διαλυθει..
-
Asimos
Από το '85 και μετά τα τρία χρόνια του Μπατατούδη 99-01 και τα 4 του Ζαγόρ έχουμε να θυμόμαστε. Όλος τυχαίος περίοδοι που υπήρχε χρήμα με εξαίρεση το 03-04 του Άγγελου.
Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει, πιστεύεις πως μια νύχτα τύπου PSG θα ωφελούσε το σύλλογο;
Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει, πιστεύεις πως μια νύχτα τύπου PSG θα ωφελούσε το σύλλογο;
- emeissaspsirizoume4
asime to ΑΠΟΕΛ με λιγα χρηματα ειδες τι καταφερε? εν απλο παραδειγμα σου φερνω..
για πιο λογο να δεις νυχτα παρι σημερα?
παντως αν δεν εφευγε βουλινος τοτε δε ξερω αν θα υπηρχαμε σημερα και πως..
για πιο λογο να δεις νυχτα παρι σημερα?
παντως αν δεν εφευγε βουλινος τοτε δε ξερω αν θα υπηρχαμε σημερα και πως..
-
Asimos
Η θέση μου είναι πως όλοι φεύγουν κάποια μέρα. Πόσο μάλλον τύποι σαν τον Ζαγοράκη που ήρθαν να μαζέψουν την κατάσταση σε κάποια δύσκολη στιγμή.Κοινός να κάνουν διαχείριση. Είναι δεδομένο πως οι ημέρες τους είναι πολύ λιγότερες από κάποιον που έχει ρίξει φράγκα.
Απο κει και πέρα, μπορεί μέρες PSG να μην δούμε αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο και με ανακοινώσεις δεν είναι φυσιολογικά. Τρόποι να φύγει πολλοί, όχι αυτός της βίας και της απαξίωσης.
Και ο επόμενος που θα έρθει, αν είναι ξύπνιος την ίδια πορεία θα ακολουθήσει.
Αυτά.
Απο κει και πέρα, μπορεί μέρες PSG να μην δούμε αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο και με ανακοινώσεις δεν είναι φυσιολογικά. Τρόποι να φύγει πολλοί, όχι αυτός της βίας και της απαξίωσης.
Και ο επόμενος που θα έρθει, αν είναι ξύπνιος την ίδια πορεία θα ακολουθήσει.
Αυτά.
- georgedoulk
emeissaspsirizoume4
για εξηγησε μου ποια ιδεολογία πρεσβεύουν οι συνδεσμοι;
Το "Π.Α.Ο.Κ. καθαρός και με αξιοπρέπεια" μόνο ο Πανελλήνιος μπορεί να το λέει μετά τον ερχομό γκαγκατση. Οι υπόλοιποι συνδεσμοι ψιλο-κοκοκο...
Το "Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ ολα" φτούρησε μεχρι που ήρθε ο "κοντός". Μετά εγινε πρωτα αντι-σαλπι μετά Π.Α.Ο.Κ. ξερω γω...
ΥΓ Οταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ κράζεις τη διοίκηση; Ετσι βοηθας; Ετσι αγαπας τον Π.Α.Ο.Κ.;
Οταν δεν περνάει το δικό σου στο γηπεδο ορμάς να καβαλήσεις το κάγκελο;
Οταν ο μλκς δίπλα σου ρίχνει κροτιδες (για τις οποίες πληρωνει η ΠΑΕ) γελάς σαν χαχας;
Αυτή είναι η αγάπη μερικών για τον Π.Α.Ο.Κ.; Αυτός είναι ο τροπος ζωής Π.Α.Ο.Κ.;
για εξηγησε μου ποια ιδεολογία πρεσβεύουν οι συνδεσμοι;
Το "Π.Α.Ο.Κ. καθαρός και με αξιοπρέπεια" μόνο ο Πανελλήνιος μπορεί να το λέει μετά τον ερχομό γκαγκατση. Οι υπόλοιποι συνδεσμοι ψιλο-κοκοκο...
Το "Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ ολα" φτούρησε μεχρι που ήρθε ο "κοντός". Μετά εγινε πρωτα αντι-σαλπι μετά Π.Α.Ο.Κ. ξερω γω...
ΥΓ Οταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ κράζεις τη διοίκηση; Ετσι βοηθας; Ετσι αγαπας τον Π.Α.Ο.Κ.;
Οταν δεν περνάει το δικό σου στο γηπεδο ορμάς να καβαλήσεις το κάγκελο;
Οταν ο μλκς δίπλα σου ρίχνει κροτιδες (για τις οποίες πληρωνει η ΠΑΕ) γελάς σαν χαχας;
Αυτή είναι η αγάπη μερικών για τον Π.Α.Ο.Κ.; Αυτός είναι ο τροπος ζωής Π.Α.Ο.Κ.;
δεν προκειται να διαλυθεί γιατί έχει πολύ κόσμοemeissaspsirizoume4 έγραψε:τα συγχρονα club asime ειναι ομαδες χωρις ιδεολογια....και ΠΑΟΚ χωρις ιδεολογια ειναι θεμα χρονου για το ποτε θα διαλυθει..
έλα όμως που θέλουμε και την ιδεολογία που μας κανει να ξεχωρίζουμε ακόμα και στην Ευρώπη
το θέμα είναι πως αν κάποιοι θέλουν,με ένα νεύμα μόνο, και μέσα σε δευτερόλεπτα,ξαναφέρνουν την συσπείρωση
και αυτοί δεν είναι η διοίκηση
υγ.ότι πετυχε ο ΑΠΟΕΛ,το πετυχαμε και εμείς,εις διπλούν (2 προκρίσεις,η φετινή πρώτοι & αήττητοι, και σε 22 ματς μόλις 3 ήττες)
Ωραία το πας Άσιμε αλλά μ'αυτό το κομμάτι κατευθείαν αυτοαναιρείσαι.Τα έσοδα βάση ισολογισμών είναι πάνω από 80 εκατ.ευρώ. και η τρύπα δυστυχώς δεν είναι μόνο 3 αλλά 9 εκατ. Εκεί ψάξου να δεις τι πήγε στραβά...Asimos έγραψε: Απο εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι λογιστής, ούτε γνωρίζω ακριβώς τα περί λογιστικής ΠΑΕ, μου φαίνεται αδιανόητο πως με έσοδα τετραετίας 70+ εκατομμύρια ευρώ να μην μπορούν να καλύψουν μια τρύπα της τάξης των τριών και να σερνόμαστε σε επιτροπές και αθλητικά ΔΝΤ. Δηλαδή τόσο οριακά ήμασταν γαμώ τη τρέλα μου όλα αυτά τα χρόνια για να μην καταφέρουμε να παρουσιάσουμε έναν ισοσκελισμένο ισολογισμό εσόδων - εξόδων;
Αυτό που πέτυχε το ΑΠΟΕΛ *(Πρώτη ομάδα σε όμιλο Champions League ,σε όμιλο φωτιά Πόρτο-Ζενίθ-Σαχτάρ) δεν το έχει πετύχει φυσικά ποτέ ο ΠΑΟΚ,δεν ξέρω αν θα το πετύχει ποτέ και δεν θυμάμαι να το έχει πετύχει ποτέ ελληνική ομάδα.Ο ΠΑΟΚ βασικά δεν έχει μπει ποτέ ομίλους του CL.niks έγραψε: υγ.ότι πετυχε ο ΑΠΟΕΛ,το πετυχαμε και εμείς,εις διπλούν (2 προκρίσεις,η φετινή πρώτοι & αήττητοι, και σε 22 ματς μόλις 3 ήττες)
Το να συγκρίνεις ομίλους του EUROPA LEAGE με ομίλους CHAMPIONS LEAGUE είναι σαν να συγκρίνεις μία FERRARI με ένα SEAT.Και τα δύο είναι αυτοκίνητα (Ευρώπη) αλλά δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
*Το ΑΠΟΕΛ έχει 3 φορές μικρότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ομιλος του ΠΑΟΚ μηπως ηταν ομιλος cl???Η Τοτεναμ αποκλειστηκε απο τη ρεαλ στους 8 και η ρουμπιν τριτη στον ομιλο της μπαρτσας...
Εκτος της ιρλανδικης βεβαια...Σταματηστε να τα ισοπεδωνετε ολα...
Εκτος της ιρλανδικης βεβαια...Σταματηστε να τα ισοπεδωνετε ολα...
Δεν χρειάζεται να είσαι Λογιστής αδερφέ,Asimos έγραψε:...
...
απλά να μην έχεις κάποιο νοητικό νόσημα ή να μην κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις.
ΟΣΑ και να είναι τα έσοδα, ΑΦΟΥ έχεις να πληρώσεις παίχτες, προπονητές, εργαζόμενους, εφορία, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ, τον πατέρα μου και τη μάνα μου κλπ, και βγαίνουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ τα έξοδα, τότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να την καλύψεις.
Ρίχνεις το budget, πουλάς και 2-3-10 ονοματάκια (με κουκούλα όμως) και βγαίνεις 10 μύρια πάνω αν θες..
*Ξες πόσες ομάδες της Superleague έχουν ισοσκελισμένο ισολογισμό?
2
***Ξες πόσες απο τις μεγάλες ομάδες της Superleague έχουν ισοσκελισμένο ισολογισμό?
ΚΑΜΙΑ
-
Asimos
Αδερφέ μου, θέλω να καταλάβεις πως δεν γράφω για να υπερασπιστώ τον Ζαγοράκη αλλά την ηρεμία του συλλόγου. Δεν αμφισβητώ πως τα έσοδα είναι 80+ και η τρύπα κάπου στα 9 αλλά αρνούμαι να το πιστέψω πολύ απλά, όχι γιατί δεν είναι ενδεχομένως ικανοί να μασήσανε, αλλά επειδή δεν είναι τόσο βλάκες από τη στιγμή που όλα τα μάτια τους είναι πάνω τους να κάνανε τόσες ατασθαλίες. Είτε από κακοδιαχείριση και λάθος εκτιμήσεις είτε από ενδεχόμενο φάγωμα (επαναλαμβάνω) χωρίς να ξέρω.
Οι ισολογισμοί είναι δημοσιευμένοι, δεν είναι κόπος να βρω τις χρήσεις 2007-2011.
Δεν νομίζω πως είναι θέμα αυτοαναίρεσης από τη στιγμή που αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει τρύπα και δεν εθελοτυφλώ. Ξέρεις... Ίσως σε αυτή τη τρύπα να είναι και τα δικά μου λεφτάκια από ένα διαρκείας που δεν χρησιμοποιώ ποτέ.
Όσον αφορά το ΑΠΟΕΛ μπράβο του γιατί τους έκανε πάρτι με το σπαθί του έχοντας μικρότερο μπάτζετ και προπονητή τον Ιβάν που έφυγε 2-3 φορές με τις κλωτσιές από τη γριά. Θα μπορούσες να το πεις και αποθέωση του ποδοσφαίρου, αλλά κι εμείς αν και δεν παίξαμε ποτέ cl τα βάλαμε με φραγκάτους και δεν τα πήγαμε άσχημα. Εδώ έχω να σου πω πως αν μας αφήνανε μια φορά να δοκιμάσουμε σε αυτή τη διοργάνωση δεν θα γινόμασταν ποτέ γαύρος.
Η χρονιά 09-10 ήταν ευκαιρία ζωής να αλλάξουμε επίπεδο ίσως οριστικά...
Ο Ζαγοράκης εκτιμώ πως μετρά μήνες. Το καλοκαίρι θα αποχωρήσει (εκτιμώ πάντα) και το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει. Θεωρώ πως θα είναι ο Ζήσης στον οποίο από ότι κατάλαβα "αποδόθηκε" η δήλωση πως θα αποχωρήσει παρέα με τον Ζ και δεν την είπε ποτέ. Πες με στενόμυαλο αλλά άλλη λύση σε αυτή τη φάση δεν βλέπω. Λύση σωστή και ορθή. Αν ξέρετε κάτι παραπάνω θα σας παρακαλούσα να με διαφωτίσετε και μένα.
Το τέλος του ΠΑΟΚ θα είναι αν παραδοθεί στο ΛΑΟ του.
Αυτά.
Οι ισολογισμοί είναι δημοσιευμένοι, δεν είναι κόπος να βρω τις χρήσεις 2007-2011.
Δεν νομίζω πως είναι θέμα αυτοαναίρεσης από τη στιγμή που αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει τρύπα και δεν εθελοτυφλώ. Ξέρεις... Ίσως σε αυτή τη τρύπα να είναι και τα δικά μου λεφτάκια από ένα διαρκείας που δεν χρησιμοποιώ ποτέ.
Όσον αφορά το ΑΠΟΕΛ μπράβο του γιατί τους έκανε πάρτι με το σπαθί του έχοντας μικρότερο μπάτζετ και προπονητή τον Ιβάν που έφυγε 2-3 φορές με τις κλωτσιές από τη γριά. Θα μπορούσες να το πεις και αποθέωση του ποδοσφαίρου, αλλά κι εμείς αν και δεν παίξαμε ποτέ cl τα βάλαμε με φραγκάτους και δεν τα πήγαμε άσχημα. Εδώ έχω να σου πω πως αν μας αφήνανε μια φορά να δοκιμάσουμε σε αυτή τη διοργάνωση δεν θα γινόμασταν ποτέ γαύρος.
Η χρονιά 09-10 ήταν ευκαιρία ζωής να αλλάξουμε επίπεδο ίσως οριστικά...
Ο Ζαγοράκης εκτιμώ πως μετρά μήνες. Το καλοκαίρι θα αποχωρήσει (εκτιμώ πάντα) και το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει. Θεωρώ πως θα είναι ο Ζήσης στον οποίο από ότι κατάλαβα "αποδόθηκε" η δήλωση πως θα αποχωρήσει παρέα με τον Ζ και δεν την είπε ποτέ. Πες με στενόμυαλο αλλά άλλη λύση σε αυτή τη φάση δεν βλέπω. Λύση σωστή και ορθή. Αν ξέρετε κάτι παραπάνω θα σας παρακαλούσα να με διαφωτίσετε και μένα.
Το τέλος του ΠΑΟΚ θα είναι αν παραδοθεί στο ΛΑΟ του.
Αυτά.
- Sick Bastard
Καλά, δεν είναι επειχείρημα αυτό, το ''και οι άλλοι δεν έχουν ισοσκελισμένο ισολογισμό, οπότε...''. Στα π@π@ρια μας για τους άλλους, το θέμα είναι τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Ζαγοράκη στον τομέα αυτό, δεν πάει καλά.
Αυτό όμως είναι άλλο ζήτημα, από αυτό που φαίνεται ότι πάει να γίνει. Καμια ιδιαίτερη πρεμούρα να φύγει δεν έχω κι άλλη φορά έφυγε (κι έμεινε ο Βρύζας) και το καράβι δεν έπαθε τίποτα, για να μην πω, πήγε και λίγο καλύτερα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι ο τρόπος. Και ο τρόπος με τις φωνές και τις υποσχέσεις βίας είναι καταστροφικός.
Και θα ήθελα για μια φορά, να πάρουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ την πρωτοβουλία και να κάνουν το αυτονόητο.
Αυτό όμως είναι άλλο ζήτημα, από αυτό που φαίνεται ότι πάει να γίνει. Καμια ιδιαίτερη πρεμούρα να φύγει δεν έχω κι άλλη φορά έφυγε (κι έμεινε ο Βρύζας) και το καράβι δεν έπαθε τίποτα, για να μην πω, πήγε και λίγο καλύτερα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι ο τρόπος. Και ο τρόπος με τις φωνές και τις υποσχέσεις βίας είναι καταστροφικός.
Και θα ήθελα για μια φορά, να πάρουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ την πρωτοβουλία και να κάνουν το αυτονόητο.
-
Asimos
Ρε συ eleos, έλεος δλδ...
Τακτοποίημα και μαγείρεμα κάνει το τελευταίο μπακάλικο, δεν μπορεί να κάνει μια ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω τι πήγε στραβά ή τι δεν έγινε (αποκλεισμός EL 2009 / Πρωτάθλημα 2010 / φλωρίδης και μειωμένα έσοδα 2011). Στο λέω με την έννοια πως ο Πρόεδρος αυτής της διοίκησης είναι προσωπικά υπόλογος για τα χρέη, να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Παράθυρα, νόμους και κόλπα δόξα το Θεό έχουμε αρκετά!
Ο Γαύρος έκλεισε με -35... Αλλά δεν ανησυχεί, θα κάνει μια ΑΜΚ ο Βαγγέλας θα τα χώσει και θα στρώσει. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως κάπου πήρε το μάτι μου πως η αναλογία εσόδων - μισθών πρέπει να είναι 60% και ένα 40% για λειτουργικά έξοδα.
Το να πάρω τον ισολογισμό μας και να δώ το σύνολο κάτω κάτω δεν μου λέει κάτι... Σκοπός είναι να καταλάβουμε όλοι από που προκύπτει αυτό το νούμερο αν και δεν είναι δουλειά μας.
Τακτοποίημα και μαγείρεμα κάνει το τελευταίο μπακάλικο, δεν μπορεί να κάνει μια ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω τι πήγε στραβά ή τι δεν έγινε (αποκλεισμός EL 2009 / Πρωτάθλημα 2010 / φλωρίδης και μειωμένα έσοδα 2011). Στο λέω με την έννοια πως ο Πρόεδρος αυτής της διοίκησης είναι προσωπικά υπόλογος για τα χρέη, να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Παράθυρα, νόμους και κόλπα δόξα το Θεό έχουμε αρκετά!
Ο Γαύρος έκλεισε με -35... Αλλά δεν ανησυχεί, θα κάνει μια ΑΜΚ ο Βαγγέλας θα τα χώσει και θα στρώσει. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως κάπου πήρε το μάτι μου πως η αναλογία εσόδων - μισθών πρέπει να είναι 60% και ένα 40% για λειτουργικά έξοδα.
Το να πάρω τον ισολογισμό μας και να δώ το σύνολο κάτω κάτω δεν μου λέει κάτι... Σκοπός είναι να καταλάβουμε όλοι από που προκύπτει αυτό το νούμερο αν και δεν είναι δουλειά μας.