Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

αλααααααααααααα

[youtube]PW9yONqupcM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

[quote="xristos14"]Λαός που δεν διδάσκεται απ την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να τη ξαναζήσει

[/quote]

+1926

Γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται

Ναι πρεπει να μαθει ο Ζαγορ απο τα πολλα λαθη του....αλλα ολα εχουν και ενα οριο π.χ ..πως να κατηγορησω για τον ερχομο του κουτσι οταν πανυγυριζα και αν θυμαμαι οι περισσοτεροι καναν το ιδιο ? με τι μουτρα>? και το βαλαν σαν επιχειρημα κατα οι αλλοι.....σε μερικα θεματα μονα ζυγα δικα μας..δεν παει ετσι......Αυτοκριτικη πρωτα και μετα κριτικη...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Vonapartis έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ασφαλως και πρεπει να ψαχτει βοναπαρτη αλλα δεν εχω δει και αυτοκριτικη απο τους συνδεσμους.....

κπ βαζουν τον εαυτο τους πανω απο ολα...και οχι την ομαδα...Ηταν ταιμιγ αυτο για τα βρισιδια σε Ζαγορ.? δειχνει πολλα ΚΑΙ το σημερινο...
ΜΑΝΙΑΚΟS Κανείς δεν νιώθει καλά με τέτοια συμβάντα. Το συνδεσμιακό κίνημα είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να το ξεχωρίσουμε ούτε να το παρακάμψουμε. Σε μία διχόνοια ακούμε και τις δύο μεριές. Γνώμη μου είναι ότι, κακώς, ο Ζαγοράκης έχει κόψει τους διαύλους επικοινωνίας με τους συνδέσμους λόγω της σκληρής κριτικής που του ασκούν, στην πλειοψηφία τους.

Συμφωνω σε αυτο ....οπως και δεν μ αρεσε που βγαινει ο Δουκας και απανταει στους συνδεσμους στα ραδια λες και απανταει σε ανακοινωση αλλης ομαδας..ενα ειμαστε....ενας ειναι ο ΠΑΟΚ ..ολοι πρεπει τον εγωισμο μας κατω απο την ομαδα...και οποιος δεν το κανει δρομο οπως και να λεγεται..
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

O καθε ενας μας μπορει να καταλαβει το καθε συνθημα την καθε κινηση κτλ κτλ οπως τον ''βολευει'' με την εννοια του σε τι κατασταση ειναι εκεινη τη στιγμη.

Χρονια τωρα με διαρκειας στην 4α απο εποχες που με εργοτελη Δεκεμβριο (με ψ@λοκρυο παλι) ειχαμε κοψει 3250 εισητηρια και στην 4 ειμασταν 3 και ο κουκος.Φτασαμε σε μια περιοδο που ο ΠΑΟΚ ξεκινησε να ανεβαινει να δυναμωνει να εξελισετε και να γινετε πλεον ξανα μεγαλη δυναμη,φτασαμε να διεκδικησουμε πρωταθλημα μετα απο 25 χρονια,φτασαμε ξανα στο σημειο να πεφτει κληρωση με Αγιαξ και να λεμε στα @@ μας ρε θα τους πατησουμε(και να υπαρχει αυτη η πιθανοτητα γιατι ειχαμε ομαδα) και ξαφνικα για αδιευκρινηστο λογο η ομαδα αρχισε εδω και 1,5 χρονο να μην εξελισετε οποτε οπως λεει και ο μπολονι να πεφτει. Εχουμε ολοι ευθυνες πρωτα απο ολα η διοικηση η οποια εχασε τον προσανατολισμο της την συνοχη της και επομενως το λαικο ερισμα που ειχε.

Και εγω σημερα κοντεψα να παθω καρδιακο σοβαρα μιλαω οταν μεχρι το 40 κανενας πλην της 4 δν ανοιξε το στοματακι του για να πει εστω ενα ΠΑΟΚ και να βοηθησει την ομαδα.(ειδατε τι εγινε απο το 45-65 που φωναζε ολο το γηπεδο).

Ακουστηκε ενα συνθημα( ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο με @@) το οποιο για οσους ειναι στην 4 ψιλοακουγεται τα τελευταια ματς αρχικα ηταν 50 μετα 100 και σιγα σιγα περισσοτεροι.Ξεκινησε απο την Νεαπολη....χοντρο μεν ΑΛΛΑ...προσωπικη ταπεινη αποψη...ο ζαγορακης μπορει να το ερμηνευσει με 2 τροπους, α) δεν με θελει ο κοσμος φευγω β) μηπως τελευταια εχω χασει την γκαυλα μου και εχω ξεχασει οτι ειμαι ο ΗΓΕΤΗΣ του μεγαλυτερου κινηματος στην Ελλαδα?μηπως εχω ''χασει'' τα @@ μου σαν προεδρος?μηπως πρεπει να βγω ξανα μπροστα και να εμπνευσω τους παντες και να συνεχισουμε ομως παλια σαν μια γροθια?

Κατ'εμε πρεπει να κανει το δευτερο , να μαζεψει ολη του τη ψυχη να βαλει κατω τους 4-5 μεγαλους συνδεσμους και να πει ''Μαγκες εκανα λαθη το ξερω, γουσταρετε να βγουμε ολοι μαζι απο τη δυσκολη θεση και να τους γ@μησουμε ολους οπως μονο εμεις ξερουμε? αν ναι παμε ολοι μαζι γερα αλλιως ντομπρα και σταρατα εφυγα''

Τοτε θα αναλαβουν ολοι την ευθυνη τους και θα δουμε τι θα γινει.Με αλαλαγμους φυτα,προβατα, ποσο μ@λακες εισαστε κτλ δν παμε πουθενα...

Συγγνωμη εαν κουρασα η αν εγραψα κατι που δεν στεκει...

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΜΕ @@ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ!!! ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μονο με μια μεταγραφη με προοπτικη και νικες θα ηρεμησουν τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Μακάρι αλλά δυσκολα.
Οι μεταγραφες βγαίνουν ή δεν βγαίνουν.
Οι νίκες είναι προσωρινές (καποτε θα χάσεις κιολας).

Ο "καρκινος" που βγάλαμε στον Π.Α.Ο.Κ. φοβάμαι οτι είναι οριστικός.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ζαγοράκη έμπλεξες. Τα λαμπρά μυαλά έχουν αποφασίσει πως ήρθε η ώρα αλλαγής Προέδρου στο σύλλογο. Ευχαριστούμε πολύ και αύριο το πρωί πάρε μια κούτα ΝΟΥΝΟΥ και πήγαινε στο γραφείο σου να μαζέψεις τα πράγματα σου.

Φυσικά επιχειρηματολογία καφενείου δεν πρόκειται να την πάρω σοβαρά γιατί κάτι επιχειρήματα του λωκού που διάβασα προηγουμένος μόνο στεναχώρια μου φέρανε.

Τελικά το πρόβλημα είναι πως μιλούσε με τον Μπέο στον ενικό ή κάτι άλλο;

ΟΕΟ!!!!

Ούτε εμείς φύγαμε ΠΟΤΕ αλλά μην μας ΖΑΛΙΖΕΤΕ κάθε ώρα και στιγμή!

Ρε, όσα πληρώνεται οι περισσότεροι το χρόνο για να βλέπετε ΠΑΟΚ άλλοι θα τα πληρώσουν την Τετάρτη σε βενζίνες και διόδια για να φτάσουν Σαλονίκη...

Αγαπήστε ρε, νιώστε... Και αν δεν μπορείτε μιλήστε ανοιχτά... Ξερόλες και τυπάκια που έχουνε γνωστό σε κάθε λάκο με σκατά και μαθαίνουνε τα πάντα δεν έχουν χώρο εδώ γύρω πια!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Kαι να φανταστείς ότι κοροιδευα μια ζωή τα χανούμια για τα καραγκιοζιλίκια που κάνανε με το Μπάγεβιτς.

Ζαγοράκη καμία διοίκηση στο κόσμο δε πέτυχε στο έργο της αφήνοντας τους "οργανωμένους" να αλωνίζουν.
Είτε τους ταίζουνε (γαυρος) , είτε τους κλείσανε (βάζελος)...μέση λύση δεν φαίνεται να υπάρχει.

Γράψτους στα π@π@ρια σου και αν εσύ έχεις άντερα μάθε από τα λάθη σου και πάλεψε για την ομάδα.
Οι πουθενάδες όσα συνθήματα και να πουν , πουθενάδες μένουνε.
Όσους κοντούς και να βρίσουν , οι ίδιοι μέ την ανυπαρξία και το κομπλεξ τους μένουνε κοντοί.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Όχι ρε φίλε γιατί να κάτσει να σκοτιστεί περισσότερο; Έχει ένα γήπεδο μισοάδειο, έχει ένα πέταλο που σε λίγο καιρό θα τον βρίζει ολόκληρο, επενδυτή δεν βρήκε να χώσει πακέτα, έσοδα μειωμένα και κόσμος να απαιτεί (και λογικό είναι) καλύτερη ομάδα, καλύτερα αποτελέσματα.

Η φόρμουλα που λειτουργεί τα τελευταία 2 έτη είναι η Ευρώπη. Τα μειωμένα έσοδα καλυφθηκαν από τις νίκες/προκρήσεις και από τις πωλήσεις/αποδεσμεύσεις.

Ουσιαστικά το πρόσημο Ζαγοράκη στο ταμείο της ιστορίας είναι θετικό, αντικειμενικά με το έργο που θα αφήσει πίσω του ανεξαρτήτως του τρόπου που θα μας αφήσει.

Όσον αφορά το οπαδικό/συμδεσμιακό κίνημα φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν ελέγχεται και δεν κοντρολάρεται. Πολύ σωστά το έθεσες φίλε μου πως ή τους ταίζεις με πατόφκιαρο ή τους κλείνεις. Μόνο που στην περίπτωση μας η δεύτερη λύση είναι ζόρικη γιατί θα καεί η πόλη αν αποφασίσει κάτι τέτοιο.

Η Τακτική Ποικιλίδη στις αρχές να κάνει κουμάντο με τους συνδέσμους και η "ενοποίηση" τους τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων και γραμμών φάνηκε να αποδίδει, μέχρι που γύρισε ένας αδερφός και μου έτριψε στη μούρη το αμίμητο "άστο με τη συντονιστική. Ούτε ξέρεις ούτε θέλεις να μάθεις τι έγινε", οπότε και ξύπνησα από το όνειρο της ενωμένης τουλάχιστον κερκίδας.

Αν με ρωτάς αν αξίζει το "κόστος" ύπαρξης της οπαδικής κουλτούρας στον ΠΑΟΚ, θα σου πω όχι. Κοστίζει πάρα πολλά γιαυτά που προσφέρει και το λέω εν γνώση μου, γνωρίζοντας θυσίες που έχουν γίνει για το βωμό της ομάδας. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να ψαχτεί είτε ο Ζαγόρ είτε ο επόμενος τι θα κάνει με τους εθελοντες υπερασπιστές της ιδέας ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να λειτουργεί έτσι ένα σύγχρονο κλάμπ.

Απο εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι λογιστής, ούτε γνωρίζω ακριβώς τα περί λογιστικής ΠΑΕ, μου φαίνεται αδιανόητο πως με έσοδα τετραετίας 70+ εκατομμύρια ευρώ να μην μπορούν να καλύψουν μια τρύπα της τάξης των τριών και να σερνόμαστε σε επιτροπές και αθλητικά ΔΝΤ. Δηλαδή τόσο οριακά ήμασταν γαμώ τη τρέλα μου όλα αυτά τα χρόνια για να μην καταφέρουμε να παρουσιάσουμε έναν ισοσκελισμένο ισολογισμό εσόδων - εξόδων;

Δεν με ενιδιαφέρει να μάθω ποτέ την αλήθεια. Χέστηκα. Εγώ ΠΑΟΚτσάκι της διασποράς θα είμαι πάντα... Και έχω μάθει όπου και να βρίσκομαι να λέω ΠΑΟΚ και να μην ντρέπομαι. Γιαυτό φροντίστε όσοι ανακατεύεστε με τα πράγματα να μην με κάνετε ρεζίλι με ασχήμιες και επεισόδια.

Η ΜΑΛΑΚΙΑ δεν είναι ΜΑΓΚΙΑ.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

τα συγχρονα club asime ειναι ομαδες χωρις ιδεολογια....και ΠΑΟΚ χωρις ιδεολογια ειναι θεμα χρονου για το ποτε θα διαλυθει..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Από το '85 και μετά τα τρία χρόνια του Μπατατούδη 99-01 και τα 4 του Ζαγόρ έχουμε να θυμόμαστε. Όλος τυχαίος περίοδοι που υπήρχε χρήμα με εξαίρεση το 03-04 του Άγγελου.

Επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει, πιστεύεις πως μια νύχτα τύπου PSG θα ωφελούσε το σύλλογο;
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

asime to ΑΠΟΕΛ με λιγα χρηματα ειδες τι καταφερε? εν απλο παραδειγμα σου φερνω..

για πιο λογο να δεις νυχτα παρι σημερα?
παντως αν δεν εφευγε βουλινος τοτε δε ξερω αν θα υπηρχαμε σημερα και πως..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η θέση μου είναι πως όλοι φεύγουν κάποια μέρα. Πόσο μάλλον τύποι σαν τον Ζαγοράκη που ήρθαν να μαζέψουν την κατάσταση σε κάποια δύσκολη στιγμή.Κοινός να κάνουν διαχείριση. Είναι δεδομένο πως οι ημέρες τους είναι πολύ λιγότερες από κάποιον που έχει ρίξει φράγκα.

Απο κει και πέρα, μπορεί μέρες PSG να μην δούμε αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο και με ανακοινώσεις δεν είναι φυσιολογικά. Τρόποι να φύγει πολλοί, όχι αυτός της βίας και της απαξίωσης.

Και ο επόμενος που θα έρθει, αν είναι ξύπνιος την ίδια πορεία θα ακολουθήσει.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

emeissaspsirizoume4

για εξηγησε μου ποια ιδεολογία πρεσβεύουν οι συνδεσμοι;

Το "Π.Α.Ο.Κ. καθαρός και με αξιοπρέπεια" μόνο ο Πανελλήνιος μπορεί να το λέει μετά τον ερχομό γκαγκατση. Οι υπόλοιποι συνδεσμοι ψιλο-κοκοκο...
Το "Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ ολα" φτούρησε μεχρι που ήρθε ο "κοντός". Μετά εγινε πρωτα αντι-σαλπι μετά Π.Α.Ο.Κ. ξερω γω...

ΥΓ Οταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ κράζεις τη διοίκηση; Ετσι βοηθας; Ετσι αγαπας τον Π.Α.Ο.Κ.;
Οταν δεν περνάει το δικό σου στο γηπεδο ορμάς να καβαλήσεις το κάγκελο;
Οταν ο μλκς δίπλα σου ρίχνει κροτιδες (για τις οποίες πληρωνει η ΠΑΕ) γελάς σαν χαχας;
Αυτή είναι η αγάπη μερικών για τον Π.Α.Ο.Κ.; Αυτός είναι ο τροπος ζωής Π.Α.Ο.Κ.;
niks

Δημοσίευση από niks »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:τα συγχρονα club asime ειναι ομαδες χωρις ιδεολογια....και ΠΑΟΚ χωρις ιδεολογια ειναι θεμα χρονου για το ποτε θα διαλυθει..
δεν προκειται να διαλυθεί γιατί έχει πολύ κόσμο
έλα όμως που θέλουμε και την ιδεολογία που μας κανει να ξεχωρίζουμε ακόμα και στην Ευρώπη

το θέμα είναι πως αν κάποιοι θέλουν,με ένα νεύμα μόνο, και μέσα σε δευτερόλεπτα,ξαναφέρνουν την συσπείρωση
και αυτοί δεν είναι η διοίκηση

υγ.ότι πετυχε ο ΑΠΟΕΛ,το πετυχαμε και εμείς,εις διπλούν (2 προκρίσεις,η φετινή πρώτοι & αήττητοι, και σε 22 ματς μόλις 3 ήττες)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”