Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από geoavr »

Asimos έγραψε: Απο εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι λογιστής, ούτε γνωρίζω ακριβώς τα περί λογιστικής ΠΑΕ, μου φαίνεται αδιανόητο πως με έσοδα τετραετίας 70+ εκατομμύρια ευρώ να μην μπορούν να καλύψουν μια τρύπα της τάξης των τριών και να σερνόμαστε σε επιτροπές και αθλητικά ΔΝΤ. Δηλαδή τόσο οριακά ήμασταν γαμώ τη τρέλα μου όλα αυτά τα χρόνια για να μην καταφέρουμε να παρουσιάσουμε έναν ισοσκελισμένο ισολογισμό εσόδων - εξόδων;
Ωραία το πας Άσιμε αλλά μ'αυτό το κομμάτι κατευθείαν αυτοαναιρείσαι.Τα έσοδα βάση ισολογισμών είναι πάνω από 80 εκατ.ευρώ. και η τρύπα δυστυχώς δεν είναι μόνο 3 αλλά 9 εκατ. Εκεί ψάξου να δεις τι πήγε στραβά...
niks έγραψε: υγ.ότι πετυχε ο ΑΠΟΕΛ,το πετυχαμε και εμείς,εις διπλούν (2 προκρίσεις,η φετινή πρώτοι & αήττητοι, και σε 22 ματς μόλις 3 ήττες)
Αυτό που πέτυχε το ΑΠΟΕΛ *(Πρώτη ομάδα σε όμιλο Champions League ,σε όμιλο φωτιά Πόρτο-Ζενίθ-Σαχτάρ) δεν το έχει πετύχει φυσικά ποτέ ο ΠΑΟΚ,δεν ξέρω αν θα το πετύχει ποτέ και δεν θυμάμαι να το έχει πετύχει ποτέ ελληνική ομάδα.Ο ΠΑΟΚ βασικά δεν έχει μπει ποτέ ομίλους του CL.
Το να συγκρίνεις ομίλους του EUROPA LEAGE με ομίλους CHAMPIONS LEAGUE είναι σαν να συγκρίνεις μία FERRARI με ένα SEAT.Και τα δύο είναι αυτοκίνητα (Ευρώπη) αλλά δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.

*Το ΑΠΟΕΛ έχει 3 φορές μικρότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ομιλος του ΠΑΟΚ μηπως ηταν ομιλος cl???Η Τοτεναμ αποκλειστηκε απο τη ρεαλ στους 8 και η ρουμπιν τριτη στον ομιλο της μπαρτσας...

Εκτος της ιρλανδικης βεβαια...Σταματηστε να τα ισοπεδωνετε ολα...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Asimos έγραψε:...
Απο εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι λογιστής, ούτε γνωρίζω ακριβώς τα περί λογιστικής ΠΑΕ, μου φαίνεται αδιανόητο πως με έσοδα τετραετίας 70+ εκατομμύρια ευρώ να μην μπορούν να καλύψουν μια τρύπα της τάξης των τριών και να σερνόμαστε σε επιτροπές και αθλητικά ΔΝΤ. Δηλαδή τόσο οριακά ήμασταν γαμώ τη τρέλα μου όλα αυτά τα χρόνια για να μην καταφέρουμε να παρουσιάσουμε έναν ισοσκελισμένο ισολογισμό εσόδων - εξόδων;
...
Δεν χρειάζεται να είσαι Λογιστής αδερφέ,
απλά να μην έχεις κάποιο νοητικό νόσημα ή να μην κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις.

ΟΣΑ και να είναι τα έσοδα, ΑΦΟΥ έχεις να πληρώσεις παίχτες, προπονητές, εργαζόμενους, εφορία, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ, τον πατέρα μου και τη μάνα μου κλπ, και βγαίνουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ τα έξοδα, τότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να την καλύψεις.

Ρίχνεις το budget, πουλάς και 2-3-10 ονοματάκια (με κουκούλα όμως) και βγαίνεις 10 μύρια πάνω αν θες..

*Ξες πόσες ομάδες της Superleague έχουν ισοσκελισμένο ισολογισμό?
2
***Ξες πόσες απο τις μεγάλες ομάδες της Superleague έχουν ισοσκελισμένο ισολογισμό?
ΚΑΜΙΑ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αδερφέ μου, θέλω να καταλάβεις πως δεν γράφω για να υπερασπιστώ τον Ζαγοράκη αλλά την ηρεμία του συλλόγου. Δεν αμφισβητώ πως τα έσοδα είναι 80+ και η τρύπα κάπου στα 9 αλλά αρνούμαι να το πιστέψω πολύ απλά, όχι γιατί δεν είναι ενδεχομένως ικανοί να μασήσανε, αλλά επειδή δεν είναι τόσο βλάκες από τη στιγμή που όλα τα μάτια τους είναι πάνω τους να κάνανε τόσες ατασθαλίες. Είτε από κακοδιαχείριση και λάθος εκτιμήσεις είτε από ενδεχόμενο φάγωμα (επαναλαμβάνω) χωρίς να ξέρω.

Οι ισολογισμοί είναι δημοσιευμένοι, δεν είναι κόπος να βρω τις χρήσεις 2007-2011.

Δεν νομίζω πως είναι θέμα αυτοαναίρεσης από τη στιγμή που αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει τρύπα και δεν εθελοτυφλώ. Ξέρεις... Ίσως σε αυτή τη τρύπα να είναι και τα δικά μου λεφτάκια από ένα διαρκείας που δεν χρησιμοποιώ ποτέ.

Όσον αφορά το ΑΠΟΕΛ μπράβο του γιατί τους έκανε πάρτι με το σπαθί του έχοντας μικρότερο μπάτζετ και προπονητή τον Ιβάν που έφυγε 2-3 φορές με τις κλωτσιές από τη γριά. Θα μπορούσες να το πεις και αποθέωση του ποδοσφαίρου, αλλά κι εμείς αν και δεν παίξαμε ποτέ cl τα βάλαμε με φραγκάτους και δεν τα πήγαμε άσχημα. Εδώ έχω να σου πω πως αν μας αφήνανε μια φορά να δοκιμάσουμε σε αυτή τη διοργάνωση δεν θα γινόμασταν ποτέ γαύρος.

Η χρονιά 09-10 ήταν ευκαιρία ζωής να αλλάξουμε επίπεδο ίσως οριστικά...

Ο Ζαγοράκης εκτιμώ πως μετρά μήνες. Το καλοκαίρι θα αποχωρήσει (εκτιμώ πάντα) και το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει. Θεωρώ πως θα είναι ο Ζήσης στον οποίο από ότι κατάλαβα "αποδόθηκε" η δήλωση πως θα αποχωρήσει παρέα με τον Ζ και δεν την είπε ποτέ. Πες με στενόμυαλο αλλά άλλη λύση σε αυτή τη φάση δεν βλέπω. Λύση σωστή και ορθή. Αν ξέρετε κάτι παραπάνω θα σας παρακαλούσα να με διαφωτίσετε και μένα.

Το τέλος του ΠΑΟΚ θα είναι αν παραδοθεί στο ΛΑΟ του.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλά, δεν είναι επειχείρημα αυτό, το ''και οι άλλοι δεν έχουν ισοσκελισμένο ισολογισμό, οπότε...''. Στα π@π@ρια μας για τους άλλους, το θέμα είναι τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Ζαγοράκη στον τομέα αυτό, δεν πάει καλά.

Αυτό όμως είναι άλλο ζήτημα, από αυτό που φαίνεται ότι πάει να γίνει. Καμια ιδιαίτερη πρεμούρα να φύγει δεν έχω κι άλλη φορά έφυγε (κι έμεινε ο Βρύζας) και το καράβι δεν έπαθε τίποτα, για να μην πω, πήγε και λίγο καλύτερα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι ο τρόπος. Και ο τρόπος με τις φωνές και τις υποσχέσεις βίας είναι καταστροφικός.
Και θα ήθελα για μια φορά, να πάρουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ την πρωτοβουλία και να κάνουν το αυτονόητο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε συ eleos, έλεος δλδ...

Τακτοποίημα και μαγείρεμα κάνει το τελευταίο μπακάλικο, δεν μπορεί να κάνει μια ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω τι πήγε στραβά ή τι δεν έγινε (αποκλεισμός EL 2009 / Πρωτάθλημα 2010 / φλωρίδης και μειωμένα έσοδα 2011). Στο λέω με την έννοια πως ο Πρόεδρος αυτής της διοίκησης είναι προσωπικά υπόλογος για τα χρέη, να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Παράθυρα, νόμους και κόλπα δόξα το Θεό έχουμε αρκετά!

Ο Γαύρος έκλεισε με -35... Αλλά δεν ανησυχεί, θα κάνει μια ΑΜΚ ο Βαγγέλας θα τα χώσει και θα στρώσει. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως κάπου πήρε το μάτι μου πως η αναλογία εσόδων - μισθών πρέπει να είναι 60% και ένα 40% για λειτουργικά έξοδα.

Το να πάρω τον ισολογισμό μας και να δώ το σύνολο κάτω κάτω δεν μου λέει κάτι... Σκοπός είναι να καταλάβουμε όλοι από που προκύπτει αυτό το νούμερο αν και δεν είναι δουλειά μας.
kos

Δημοσίευση από kos »

τι ειναι αυτες οι π*πριες ρε συ?
εφυγε γιατι τον εκραζαν, μπορει και να την κανει. τριχες κατσαρες.
ολα αυτα που συμβαινουν ηταν προβλεψιμα για μωρο 7 ετων και εχουμε την μαρθα βουρτση να παριστανει την θιγμενη...λες και μετα την πωληση βιερινια, την αποδεσμευση κοντρερας, την συζητηση για αλλες 2-3 αποδεσμευσεις και την συζητηση για πιθανο αποκλεισμο απο το ουεφα περιμενε να γνωρισει την αποθεωση.

μην τσιμπατε και μην σας πιανει αγχος. δεν φευγει τοσο ευκολα.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ρε αδερφέ, αφού φαίνεσαι να νοιώθεις, γιατί σκέφτεσαι με παροπίδες?

Κατ αρχάς, η ομάδα όταν την πήρε ο Ζαγόρ ήταν ήδη χρεωμένη, ωραία μέχρι εδώ?
Είμασταν ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑ, δε μπορεί να το ξέχασες...
Είπε ο πρόεδρος ότι έβαλε ΠΡΩΤΑ το να κάνει την ομάδα ανταγωνηστική και σε 2η μοίρα την εξυγείανση, ΟΚ πάλι;
Πήγε για πρωτάθλημα και τον εσφαξε ο ΣΠΑ(να)ΘΑΣ μια φορά, και για CL άλλη μια ο λάιτσμαν στο offside του λαγού, οπότε πάει ο πρωταθλητισμός και είχαμε μπει ΗΔΗ μέσα.

Αν είχαμε βγεί CL θα είχαμε ήδη ξεχρεώσει, ο Ζαγόρ θα ήταν άγαλμα στο ύψος της ΤΟΥΜΠΑΣ έξω απο το γήπεδο - ορατός απο το φεγγάρι - και στους αγώνες θα πίναν όλοι οι οπαδοί μπράντι και κονιάκ αγκαλιασμένοι..

Δεν μας βγήκε, και έγινε Λαμόγιο ο Ζαγοράκης.

Αν κάτσεις να σκεφτείς καθαρά, θα δείς ότι έχω δίκιο.

ΥΓ: kos μακάρι να μη την κάνει αλλά άνθρωπος είναι και η υπομονή έχει και τα όρια της όταν είσαι περήφανος.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κοντός ψαλμός αλληλούια... Πολύ σύντομα θα ξέρουμε το μέλλον του.

Πραγματικά όμως θα ήθελα να ξέρω τη λογική αδερφών τύπου kos... Οκ στα τέτοια τους ο Ζαγορ και το δέχομαι αδιαμαρτύρητα.

Αν σήμερα, ημέρα Δευτέρα 16/01/2012 παραιτηθεί η αδύναμος, την Τρίτη 17/01/2012 (σε περίπτωση που ο βρύζας δεν μπει στο παιχνίδι), ποιός θα αναλάβει;

Υπάρχει όνομα; Υπάρχει πρόταση; Υπάρχει κάτι;

Ξέρω, ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει σε έναν Ζαγοράκη, αλλά πέρα από το moto, υπάρχει σκέψη και προεργασία;
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Θυμίζω για ονειροπόλους ότι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΡΥΖΑΣ πριν 3 βδομάδες δήλωσε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ
ότι ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

eleos έγραψε:Θυμίζω για ονειροπόλους ότι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΡΥΖΑΣ πριν 3 βδομάδες δήλωσε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ
ότι ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
Η δήλωση ΑΠΟΔΌΘΗΚΕ στο Βρύζα από δημοσιογράφους, δεν έγινε ποτέ!
kos

Δημοσίευση από kos »

eleos έγραψε:ΥΓ: kos μακάρι να μη την κάνει αλλά άνθρωπος είναι και η υπομονή έχει και τα όρια της όταν είσαι περήφανος.
να στο πω απλα. εαν εχεις στο μυαλο σου ενα αυθορμητο και "αθωο" ζαγορακη που τον στεναχωρησαν τα παλιοπαιδα, να τον βγαλεις γιατι δεν υπαρχει.
πανε οι εποχες της αθωοτητας. πεθανανε. ο ζαγορακης ειναι πλεον παραγοντας και πριν απο καθε κινηση υπολογιζει πιθανα οφελη και πιθανο κοστος.
και με τον στρατο των αρδ και συμβουλων που εχει γυρω του δεν θα με παραξενευε εαν το ολο σκηνικο ηταν μουφα, στην λογικη της συσπειρωσης οσων δεν ειναι απεναντι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

kos έγραψε:
eleos έγραψε:ΥΓ: kos μακάρι να μη την κάνει αλλά άνθρωπος είναι και η υπομονή έχει και τα όρια της όταν είσαι περήφανος.
να στο πω απλα. εαν εχεις στο μυαλο σου ενα αυθορμητο και "αθωο" ζαγορακη που τον στεναχωρησαν τα παλιοπαιδα, να τον βγαλεις γιατι δεν υπαρχει.
πανε οι εποχες της αθωοτητας. πεθανανε. ο ζαγορακης ειναι πλεον παραγοντας και πριν απο καθε κινηση υπολογιζει πιθανα οφελη και πιθανο κοστος.
και με τον στρατο των αρδ και συμβουλων που εχει γυρω του δεν θα με παραξενευε εαν το ολο σκηνικο ηταν μουφα, στην λογικη της συσπειρωσης οσων δεν ειναι απεναντι.
Επειδή βρέθηκα στη Μπουμπουλίνας αρκετές φορές, τη γραμμή αυτή την έχω ακούσει live.

Διάδοχη κατάσταση υπάρχει; Σε τι έχει εξελιχθεί σήμερα ο Ζαγόρ λίγο με νοιάζει.

Μπορείς να μου πεις ένα όνομα ή θα μπει το μαγαζί στον αυτόματο πιλότο;

Ένα όνομα και το βουλώνω άπαξ και διαπαντός,
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Τι θα πει πρόεδρος ΠΑΕ με διοίκηση πρωτοδικείου επί 4 χρόνια να φεύγει ?
Τι είναι ? Ανοίγει την πόρτα από την κουζίνα και πάει στο σαλόνι ?
Μπορεί να μην είναι υπεύθυνος για τα προ 4ετίας χρέη προς το δημόσιο αλλά είναι σίγουρα γι'αυτά που έβαλε ο ίδιος υπογραφή.Έτσι λέει ο νόμος και ο Ζαγοράκης το ξέρει καλά.
Πόσα είναι αυτά ? Από αυτά που με μισόλογα βγάλαμε από τις συνεντεύξεις γύρω στα 3-4 εκατ.
Έφυγε και την άλλη φορά αλλά γρήγορα ξαναγύρισε για να τακτοποιήσει αυτό το θέμα.Έχει βγάλει λεφτά στην καριέρα του ο Ζαγοράκης αλλά δεν είναι τόσο άπλας να δώσει στο κράτος 4 εκατ.ευρώ.
Και αυτά που ακούω ότι ο Ζήσης θα φύγει μαζί του.Μην βάζετε στοίχημα γιατί οι εξελίξεις μπορεί να σας εκπλήξουν.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τελικα την τεταρτη θα εχει ντου απο παντου ή τσαμπα μιλαμε τοση ωρα

θα βριζουμε αν χανουμε θα βριζουμε αν κερδιζουμε;;
τα μπουκαλια και οι κροτιδες ποτε θα πεσουν
θα βγει καποιος απο τους συνδεσμους να συντονισει ;;
ο ζαγορακης και ο καθε ζαγορακης θα την κανει ..περαστικος ειναι
το παρασυνθημα ....εκει ειναι το ζουμι
το ντου ποτε θα γινει