Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Η ουσία όλης της πίεσης προκύπτει από τα ημερομηνιακά όρια που έχουμε θέσει, με βάση τους Ευρωπαϊκού αγώνες.
Αν μου έλεγαν σήμερα πως ανεξάρτητα με τη πορεία των προκριματικών, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί ακριβώς όπως πρέπει, ακριβώς με όσους πρέπει, ακριβώς με ότι καλύτερο έχουν βάλει ως πρώτους στόχους, θα το υπέγραφα και με τα δυο χέρια. ΑΝ ξαναλέω. ΑΝ.
Τη χρονιά που αποκλειστήκαμε από την Όστερσουντ, ήρθαν Μαουρίτσιο και Αντελίνο, ΜΕΤΆ τον αποκλεισμό.
Και οι δυο με συμβόλαια πολύ πάνω από εκατομμύριο.
Περιμέναμε, βρήκαμε τις ευκαιρίες και τους φέραμε.
Ok είναι ρίσκο να μην έχουμε ενισχυθεί μέχρι να ξεκινήσουν τα Ευρωπαϊκά ματς και επίσης ξέροντας τη κατάσταση των οικονομικών, είναι απίθανο να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε ενίσχυση αν έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη.
Οι ευκαιρίες όμως για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, τον Αύγουστο είναι τρομερά περισσότερες.
Αυτός που σήμερα ζητάει 2 χαρτιά, τον Αύγουστο θα έχει πέσει στο 1.5, μπορεί και παρακάτω.
Ξαναλέω, φέρτε αυτούς που πρέπει, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην Ευρώπη.
Αν μου έλεγαν σήμερα πως ανεξάρτητα με τη πορεία των προκριματικών, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί ακριβώς όπως πρέπει, ακριβώς με όσους πρέπει, ακριβώς με ότι καλύτερο έχουν βάλει ως πρώτους στόχους, θα το υπέγραφα και με τα δυο χέρια. ΑΝ ξαναλέω. ΑΝ.
Τη χρονιά που αποκλειστήκαμε από την Όστερσουντ, ήρθαν Μαουρίτσιο και Αντελίνο, ΜΕΤΆ τον αποκλεισμό.
Και οι δυο με συμβόλαια πολύ πάνω από εκατομμύριο.
Περιμέναμε, βρήκαμε τις ευκαιρίες και τους φέραμε.
Ok είναι ρίσκο να μην έχουμε ενισχυθεί μέχρι να ξεκινήσουν τα Ευρωπαϊκά ματς και επίσης ξέροντας τη κατάσταση των οικονομικών, είναι απίθανο να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε ενίσχυση αν έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη.
Οι ευκαιρίες όμως για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, τον Αύγουστο είναι τρομερά περισσότερες.
Αυτός που σήμερα ζητάει 2 χαρτιά, τον Αύγουστο θα έχει πέσει στο 1.5, μπορεί και παρακάτω.
Ξαναλέω, φέρτε αυτούς που πρέπει, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην Ευρώπη.
- john4serres
https://twitter.com/fanatikcomtr/status ... 0753529858
Η Τούρκικη fanatik μας υπενθυμίζει οτι τα βρηκαμε με τον παικτη αλλα περιμενουμε να μεινει ελευθερος απο την Φενέρ.
Η Τούρκικη fanatik μας υπενθυμίζει οτι τα βρηκαμε με τον παικτη αλλα περιμενουμε να μεινει ελευθερος απο την Φενέρ.
-
Οι συνδεσμοι ας πανε να στηριξουν τον ασ και το μπασκετ πρωτα και ας βγαλουν μετα οσες ανακοινωσεις θελουν
Στα περισσοτερα ματς στο μπασκετ δεν υπαρχει καν κερκιδα απο οργανωμενους, καλα δε μιλαω καν για βολλευ.
Το οτι λενε για στηριξη στον ασ θελει θρασος, ας πανε να βγαλουν κανα βιντεακι τραπ καλυτερα. Αστειοι και ανυπαρκτοι.
Στα περισσοτερα ματς στο μπασκετ δεν υπαρχει καν κερκιδα απο οργανωμενους, καλα δε μιλαω καν για βολλευ.
Το οτι λενε για στηριξη στον ασ θελει θρασος, ας πανε να βγαλουν κανα βιντεακι τραπ καλυτερα. Αστειοι και ανυπαρκτοι.
- buffalobill4
Δεν θέλω να απαντάω για λογαριασμό άλλων γιατί ούτε πληρώνομαι γι αυτό ούτε γνωρίζω όλα τα δεδομένα. Ίσως αυτοί που αποφασίζουν έχουν στο μυαλό τους ότι και έτσι να πάμε τα έχουμε εξασφαλισμενα τα έσοδα είτε ότι και προσθήκες να κάνουμε δεν θα τα πάρουμε. Οπότε μια η άλλη να μην κάνουν διαφορά οι προσθήκες. Τι να σου πω δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους.Gospi έγραψε:Βρε πως θα ρθουν τα εσοδα αν κατσει καμια στραβη με Μπειταρ? Και περσι αυτο λεγαμε, οτι μετα την προκριση που θα διασφαλισουμε τα εσοδα θα ρθουν παιχτες, και ειδαμε πως πηγε αυτο. Το μεγαλυτερο εσοδο ειναι η ευρωπη. Αν συνεχισουμε να λειτουργουμε ψιλικατζιδικα, θα καταντησουμε απο μαγαζι γωνια, ψιλικατζιδικο.buffalobill4 έγραψε:Ρε γκοσπι προφανώς και το φορ και το χαφ δεν είναι ελεύθεροι άρα θα χρειαστεί να δώσουμε κάτι και στις ομάδες. Αυτά τα χρήματα πρέπει από κάπου να έρθουν πρώτα. Συγκεκριμένα για τον Σαματά διαβάζουμε κιόλας ότι δεν τον αφήνει έτσι η φενερ. Εμείς πιέζουμε από την μεριά μας, ο παίκτης όντας συμφωνημενος πιέζει, θα δούμε που θα καταλήξει αυτό.
Μην χαλιεστε ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ αυτός είναι και αυτός θα είναι δεν θα αλλάξει. Κάποιοι με αυτό στεναχωριουνται κάποιοι με αυτό αισθάνονται χαρούμενοι, ότι και να λέμε εδώ μέσα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Δεν ξέρω δεν το έχω κάνει ποτέ.Gospi έγραψε:Αυτα ειναι αστεια πράγματα. Ειδικα φορ ψαχνει απο τον Γεναρη, οποτε χρονο ειχαν απλετο. Ποσο χρονο χρειςζονται για να βρουν εναν φορ και εναν χαφ? Κανα 2χρονο?renegade έγραψε:Μάγκες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει στην λύση Μπράντον ( όσο και αν αυτός δεν είναι για πολλά πολλά) για να μπορέσει να έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου στην επιλογή του βασικού.
Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν θα βρίσκονταν αυτή τη στιγμή όλες οι μεταγραφές στην Ολλανδία... δυστυχώς όμως τίποτα το ιδανικό δεν συμβαίνει στη ζωή.
Είναι σχεδόν αδύνατον να λυθούν μέσα σε ένα μήνα τα λάθη που έχουν γίνει τρία συνεχόμενα χρόνια.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ που ξέρεις μπορείς να μας πεις πόσο χρόνο χρειάζεται.
Και όχι για να μπορούνε. Για να αποκτήσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 04 Ιούλ 2023, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ισχύει αλλά αυτό δεν κολλάει με τις διαρροές πως συμφωνήσαμε με τον έναν και με τον άλλον ή με τις διαρροές πως κυνηγάμε τον έναν ή τον άλλον.buffalobill4 έγραψε:Δεν θέλω να απαντάω για λογαριασμό άλλων γιατί ούτε πληρώνομαι γι αυτό ούτε γνωρίζω όλα τα δεδομένα. Ίσως αυτοί που αποφασίζουν έχουν στο μυαλό τους ότι και έτσι να πάμε τα έχουμε εξασφαλισμενα τα έσοδα είτε ότι και προσθήκες να κάνουμε δεν θα τα πάρουμε. Οπότε μια η άλλη να μην κάνουν διαφορά οι προσθήκες. Τι να σου πω δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους.Gospi έγραψε:Βρε πως θα ρθουν τα εσοδα αν κατσει καμια στραβη με Μπειταρ? Και περσι αυτο λεγαμε, οτι μετα την προκριση που θα διασφαλισουμε τα εσοδα θα ρθουν παιχτες, και ειδαμε πως πηγε αυτο. Το μεγαλυτερο εσοδο ειναι η ευρωπη. Αν συνεχισουμε να λειτουργουμε ψιλικατζιδικα, θα καταντησουμε απο μαγαζι γωνια, ψιλικατζιδικο.buffalobill4 έγραψε:Ρε γκοσπι προφανώς και το φορ και το χαφ δεν είναι ελεύθεροι άρα θα χρειαστεί να δώσουμε κάτι και στις ομάδες. Αυτά τα χρήματα πρέπει από κάπου να έρθουν πρώτα. Συγκεκριμένα για τον Σαματά διαβάζουμε κιόλας ότι δεν τον αφήνει έτσι η φενερ. Εμείς πιέζουμε από την μεριά μας, ο παίκτης όντας συμφωνημενος πιέζει, θα δούμε που θα καταλήξει αυτό.
Μην χαλιεστε ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ αυτός είναι και αυτός θα είναι δεν θα αλλάξει. Κάποιοι με αυτό στεναχωριουνται κάποιοι με αυτό αισθάνονται χαρούμενοι, ότι και να λέμε εδώ μέσα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Δηλαδή αν κρίνουν πως περνάει και έτσι την οποιαδήποτε Μπειτάρ, γιατί έτρεξαν να κάνουν επαφή με τον Γκαμπιαντίνι πριν 20-30 μέρες και δεν περίμεναν τον Αύγουστο;
Ας πω και εγώ μια χαζομάρα μπας και φτιαξει λίγο το κλίμα στο φόρουμ.
Εδώ ο κόσμος είναι στα κάγκελα και δεν ανακοινώνουν ακόμη τον Εγκογκ γιατί δεν είναι έτοιμο το βίντεο ...
Εδώ ο κόσμος είναι στα κάγκελα και δεν ανακοινώνουν ακόμη τον Εγκογκ γιατί δεν είναι έτοιμο το βίντεο ...
- paokovios1974
Σοβαρα τωρα;TheCursed έγραψε:Παλι Π.Α.Ο.Κ θα ειμαστε ειτε παιξει ο μπραντον ειτε ο ροναλντο .paokovios1974 έγραψε:Όταν θα παίξεις με Μπράντον στα προκριματικά και θα παρακαλάμε να μη στεαβωπατησλελι να σας δω όλους σας τότε που μου το παίζεται δε τρέχει τιποτα
Αυτο ειναι το θεμα αν ειμαστε ΠΑΟΚ;
- buffalobill4
Σύμφωνοι. Ωστόσο η μεταγραφική περίοδος είναι δυναμική και ενώ σήμερα προτεραιότητα είναι το φορ, αύριο κάτι προκύπτει και απόλυτη προτεραιότητα γίνεται το σέντερ μπακ. Όπως και έγινε. Μετά παρουσιάζεται πχ μια ευκαιρία και την παίρνεις. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα κανονισμένα από την αρχή, όμως δεν γίνεται να μην έχεις και κανένα πλανοBlackgr4 έγραψε:
Ισχύει αλλά αυτό δεν κολλάει με τις διαρροές πως συμφωνήσαμε με τον έναν και με τον άλλον ή με τις διαρροές πως κυνηγάμε τον έναν ή τον άλλον.
Δηλαδή αν κρίνουν πως περνάει και έτσι την οποιαδήποτε Μπειτάρ, γιατί έτρεξαν να κάνουν επαφή με τον Γκαμπιαντίνι πριν 20-30 μέρες και δεν περίμεναν τον Αύγουστο;
- buffalobill4
Σουρμε δεν ξέρω με τι στεναχωριέται ή χαίρεται κάποιος. Κάποιος μπορεί να έχει πικραθει που δεν γίνονται αυτά που έχει στο κεφάλι του, ο άλλος μπορεί να χαίρεται γιατί πχ του είπε ο κυρ κυρ δεν θα πάρουμε παίκτες μόνο για να πάρουμε και σου λέει για να μην παίρνουμε σημαίνει ότι αυτοί δεν αξίζουν.sourmenetes έγραψε:Ποιος αισθάνεται χαρούμενος re buffalo?buffalobill4 έγραψε:Ρε γκοσπι προφανώς και το φορ και το χαφ δεν είναι ελεύθεροι άρα θα χρειαστεί να δώσουμε κάτι και στις ομάδες. Αυτά τα χρήματα πρέπει από κάπου να έρθουν πρώτα. Συγκεκριμένα για τον Σαματά διαβάζουμε κιόλας ότι δεν τον αφήνει έτσι η φενερ. Εμείς πιέζουμε από την μεριά μας, ο παίκτης όντας συμφωνημενος πιέζει, θα δούμε που θα καταλήξει αυτό.
Δηλαδη υπάρχει οπαδός, φίλαθλος ή οτιδήποτε άλλο που δε θα ήθελε οι μεταγραφές να είναι εδώ όλες 1η Ιουλίου;;
Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα;; ειλικρινά!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω ότι απαντάω εριστικα ώστε να μην μπορούμε να κάνουμε κουβέντα.
Η ΠΑΕ απέδειξε με την περίπτωση Ενκογκ οτι αν είσαι έτοιμος να δώσεις ζεστό χρήμα, παίκτες με καλό βιογραφικό και από καλό πρωτάθλημα είναι διατεθειμένοι να έρθουν στον ΠΑΟΚ χωρίς πολλά πολλά. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την διαρροή για Ίνγκασον ο πανωραφατος αντικαταστάτης του πάτησε Θεσσαλονίκη.renegade έγραψε:Μάγκες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει στην λύση Μπράντον ( όσο και αν αυτός δεν είναι για πολλά πολλά) για να μπορέσει να έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου στην επιλογή του βασικού.
Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν θα βρίσκονταν αυτή τη στιγμή όλες οι μεταγραφές στην Ολλανδία... δυστυχώς όμως τίποτα το ιδανικό δεν συμβαίνει στη ζωή.
Είναι σχεδόν αδύνατον να λυθούν μέσα σε ένα μήνα τα λάθη που έχουν γίνει τρία συνεχόμενα χρόνια.
- paokovios1974
Απλα θα πρεπει και να πληρωνεις επι τοπου την ευκαιρια που θα παρουσιαστει και μεις δυστυχως δεν το κατεχουμε το αντικειμενοbuffalobill4 έγραψε:Σύμφωνοι. Ωστόσο η μεταγραφική περίοδος είναι δυναμική και ενώ σήμερα προτεραιότητα είναι το φορ, αύριο κάτι προκύπτει και απόλυτη προτεραιότητα γίνεται το σέντερ μπακ. Όπως και έγινε. Μετά παρουσιάζεται πχ μια ευκαιρία και την παίρνεις. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα κανονισμένα από την αρχή, όμως δεν γίνεται να μην έχεις και κανένα πλανοBlackgr4 έγραψε:
Ισχύει αλλά αυτό δεν κολλάει με τις διαρροές πως συμφωνήσαμε με τον έναν και με τον άλλον ή με τις διαρροές πως κυνηγάμε τον έναν ή τον άλλον.
Εχεις δικιο, δεν υπαρχουν αλλες ομαδες στον πλανητη, για να δουμε πως λειτουργουν σε αντιστοιχες περιπτωσεις.renegade έγραψε:Δεν ξέρω δεν το έχω κάνει ποτέ.Gospi έγραψε:Αυτα ειναι αστεια πράγματα. Ειδικα φορ ψαχνει απο τον Γεναρη, οποτε χρονο ειχαν απλετο. Ποσο χρονο χρειςζονται για να βρουν εναν φορ και εναν χαφ? Κανα 2χρονο?renegade έγραψε:Μάγκες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει στην λύση Μπράντον ( όσο και αν αυτός δεν είναι για πολλά πολλά) για να μπορέσει να έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου στην επιλογή του βασικού.
Πρεπει να το χει κανει καποιος και να το ξερει για να εκφερει αποψη.
Την επομενη φορα που θα κραξεις τον Λουτσεσκου (γιατι οταν εσυ κραζεις ολα ειναι κομπλε) θα σου κανω ακριβως την ιδια ερωτηση.
Εχεις δικιο, δεν υπαρχουν αλλες ομαδες στον πλανητη, για να δουμε πως λειτουργουν σε αντιστοιχες περιπτωσεις.Gospi έγραψε:Δεν ξέρω δεν το έχω κάνει ποτέ.renegade έγραψε:[quote="Gospi"Αυτα ειναι αστεια πράγματα. Ειδικα φορ ψαχνει απο τον Γεναρη, οποτε χρονο ειχαν απλετο. Ποσο χρονο χρειςζονται για να βρουν εναν φορ και εναν χαφ? Κανα 2χρονο?renegade έγραψε:Μάγκες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει στην λύση Μπράντον ( όσο και αν αυτός δεν είναι για πολλά πολλά) για να μπορέσει να έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου στην επιλογή του βασικού.
Πρεπει να το χει κανει καποιος και να το ξερει για να εκφερει αποψη.
Την επομενη φορα που θα κραξεις τον Λουτσεσκου (γιατι οταν εσυ κραζεις ολα ειναι κομπλε) θα σου κανω ακριβως την ιδια ερωτηση.[/quote]
Μπορείς να φέρεις μερικά παραδείγματα?το μόνο εύκολο ήταν να είναι εδώ παίκτης. Αυτό όμως θα ήταν η μισή δουλειά..
Όπως ξαναεγραψα...πόσοι πιστεύετε ότι είναι οι επιθετικοί που και μπορούμε να προσεγγίσουμε αλλά και ταυτόχρονα έχουν την ανάλογη ποιότητα που χρειαζόμαστε?
-
Η ομάδα πρέπει να μπει στη λογική ότι κάνεις δεν είναι αναντικαταστατος. Πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά. Όταν έχεις καλούς παικτες κ είσαι στο πρωτάθλημα που είσαι, με χαμηλές πιθανότητες να διακριθείς στην Ευρωπη, πρέπει να περιμένεις πως θα έρθουν προτάσεις κ πολλές φορές θα είναι πολύ καλές για να πεις όχι.
Οπότε οι αντικαταστατες πρέπει ιδανικά να είναι ήδη μέσα στην ομάδα. Δηλαδή, αυτο που ειχαμε κανει αγοραζοντας τον Ιγκασον, ενω ηδη ειχαμε Βαρελα, Κρεσπο. Το να βγεις στην αγορά με ζεστά χρήματα από πώληση, δεν είναι καλή στρατηγική. Θα πληρώσεις υπεραξια. Έτσι νομίζω πρέπει να κινηθούμε. Ειδικά αν μιλάμε για αυταρκεια κτλ κτλ. Το κάνουν πολλές ομάδες. Πχ η Μπράιτον. Που έχασε οχι μονο παικτες ακόμα κ τον προπονητή της στην αρχή της σεζόν κ όμως ήταν προετοιμασμενη κ πήγε ακόμα καλύτερα.
Οπότε οι αντικαταστατες πρέπει ιδανικά να είναι ήδη μέσα στην ομάδα. Δηλαδή, αυτο που ειχαμε κανει αγοραζοντας τον Ιγκασον, ενω ηδη ειχαμε Βαρελα, Κρεσπο. Το να βγεις στην αγορά με ζεστά χρήματα από πώληση, δεν είναι καλή στρατηγική. Θα πληρώσεις υπεραξια. Έτσι νομίζω πρέπει να κινηθούμε. Ειδικά αν μιλάμε για αυταρκεια κτλ κτλ. Το κάνουν πολλές ομάδες. Πχ η Μπράιτον. Που έχασε οχι μονο παικτες ακόμα κ τον προπονητή της στην αρχή της σεζόν κ όμως ήταν προετοιμασμενη κ πήγε ακόμα καλύτερα.