Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
ron-swanson
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Ο Παστορε παιχτουρα κάποτε, αλλά πλέον είναι ποδοσφαιριστής; Δηλαδή άμα είναι να έρθει εδώ με ύφος και να σέρνεται χίλιες φορές να παίξει ο Ντελιας εκεί ή ο Τζήμας.
[youtube]zQNudOGWFt4[/youtube]
Μέσα σε όλα ήταν η τιτίκα.
Και στο βίντεο της φετινης χρονιάς συμμετέχει στα μισά και με λιγότερα παιχνίδια
Μέσα σε όλα ήταν η τιτίκα.
Και στο βίντεο της φετινης χρονιάς συμμετέχει στα μισά και με λιγότερα παιχνίδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 29 Αύγ 2021, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
makispaspartou
Μπράβο ρε συ Μαχο! Να σου ζήσει η κορούλα! Κι εγώ το έχω περάσει αλλά τώρα είμαι κι εγώ στη φάση να περιμένω το ΠΑΟΚτσακι! Έχει ακόμη δρόμο αλλά πιστεύω στο δεύτερο γύρο θα έρθει και θα προλάβει να πανηγυρίσει κι αυτό!Macho έγραψε:Ολα καλά φίλε, γεννήθηκε και η κόρη με τη.. δεύτερη και όλα βαίνουν καλώς. Σε ευχαριστώ που ρώτησεςmakispaspartou έγραψε:Παρατηρώ ότι ο Ζινολα κατά πρώτο λόγο και ο Ρειν δευτερευόντως δεν πολύ σχολιάζουν.. Αν έχετε πληροφορίες παιδιά γράψτε.. Επίσης ρε συ Μαχο γράψε μια φορά να μας πεις πως είσαι .. Δεν χρειάζεται να έχεις ινσαιντ ινφο για να γράφεις!
Δεν είναι θέμα ινφο ή όχι. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου να γράφω περσι πως οι μεταγραφές είναι "δυναμικές" και πολλοί παράγοντες τις μεταβάλλουν. Φέτος φαίνεται ακόμη μια φορά.
Επιδοκιμάζω πλήρως τις μεθόδους των υπευθύνων ως προς τι μεταγραφές ;
Σίγουρα ΟΧΙ
Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος για το αποτέλεσμα;
100% ΝΑΙ αφού η συντριπτική πλειοψηφία σε αντίθεση με την φαινομενική γενική πεποίθηση εργάζεται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Υ. Γ. Ας αρχίσει να γράφει ο bane και no worries. Η αισιοδοξία φέτος είναι απολύτως βάσιμη
Και μόνο που δηλώνεις αισιόδοξος μου ανεβάζεις τη διάθεση .. Πάντως στο δυναμικές εντοπίζω το πρόβλημα .. Καλά με Μπανε να βρίζει και σκουφί πάμε για Νταμπλ αβλεπι!
- bersekeros
Μονο και μονο επειδη το εβγαλε το sdna(αν και φετος επεσε πολλες φορες εξω),
μου ερχονται στο μυαλο δυο σεναρια
της τελευταιας στιγμης με αγοραπωλησιες και αποχωρησεις.
Το ενα ειναι θετικο με πωληση Σφιντερσκι
και το αλλο ειναι αρνητικο με αποχωρηση Ζιφκοβιτς.
Και στα δυο σεναρια δενει η ελευση Περεθ.
Οχι ομως για δεκαρι......
@bersekeros άσε τα συνεχή refresh σε site , μάθε αύριο στον πρωινό καφέ τι γίνεται κ πάρε με τηλέφωνο.
Όσο για παίχτες, το σκούφι ξέρει...
Μην ξαναβάλεις το σκουφι, πρωτάθλημα θα πάρουμε!!!
Λουτσέσκου: Σε κάποια ματς θα παίζουμε χωρίς καθαρό φορ αλλά με ψευτοενιάρι....ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Φυσικα να ερθει ο Λουκας Περεθ!
Αλλα ως τι?
Εχει 143 ματς ως σεντερ φορ,
65 ως δεξι εξτρεμ, 33 ως δευτερος επιθετικος,
17 ως αριστερος εξτρεμ και 3 (ΤΡΙΑ) ΩΣ ΔΕΚΑΡΙ!!!!
-
kosths BXL
το 24 εβγαλε και αλλο αρθρο για παστορε...λετε να ειναι αυτος τελικα ?
- bersekeros
χεχεχεomerta76 έγραψε:@bersekeros άσε τα συνεχή refresh σε site , μάθε αύριο στον πρωινό καφέ τι γίνεται κ πάρε με τηλέφωνο.
Έτσι αισιοδοξία να βλέπω.
Τιτίκα θες;
Εγώ θέλω.
- bersekeros
Αυτός μάλλον ήταν ο χθεσινός πολυτραυματίας και όχι ο Γουίλσιρ.kosths BXL έγραψε:το 24 εβγαλε και αλλο αρθρο για παστορε...λετε να ειναι αυτος τελικα ?
-
kosths BXL
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Μονο και μονο επειδη το εβγαλε το sdna(αν και φετος επεσε πολλες φορες εξω),
ρε μγακες τι λετε ? ο λουτσεσκου εισηγηθηκε να κανουν νεο συμβολαιο στον σφιντερσκι και τωρα θα πουλησει παικτη βασικου κορμου οταν ακομα δεν εχουμε κανει κορμο ? αυτη τη στιγμη ουτε καρολ φευγει ουτε αντριγια...αν φυγει καποιος θα ειναι παικτης που δεν εχει κυριο ρολο ....
- paok re niamou
αυτος ο Περεθ ειναι αρκετα μεγαλος ή θα μας χαλασει την χημεια της ομαδας ?

Στο transfermarkt πάντως γράφει option to buy δίπλα στον δανεισμό του Akpom όπως και του Sidcley. Τώρα το κατά πόσο μπορεί αυτό να είναι αξιόπιστο δεν μπορώ να το γνωρίζω.Gospi έγραψε:
Οι ελεύθεροι ειναι ο Κουρτιτς και ο Ολιβειρα, δυο παιχτες χωρις μεταπωλητικη αξια, αρα σωστα κινηθηκαμε για ελευθερους και οχι για αγορα απο ομαδα
Οι αλλοι ειναι δανεικοι εκ των οποιων ο ενας εχει ρητρα και οι αλλοι δυο μπορει να μην εχουν.
Δηλαδη του χρονου θα ειναι φευγατοι και εσυ θα ψαχνεσαι για αντικαταστατες.
Αν εδινες 10-15 μυρια για τους καταλληλους παιχτες, δηλαδη για παίχτες με μεταπωλητικη αξια, τοτε του χρονου μπορει να εβγαζες τα διπλα.
Δεν μπορουμε να λεμε πως ειναι πιο εξυπνη τακτική το να δανειζομαστε παιχτες αντι να αγοραζουμε.
Σημερα συμφερει αλλα αυριο σιγουρα οχι.
Ποιο ακριβως ειναι το μελλον αυτής της ομαδας?
Αν καταφέρει να παρει το πρωτάθλημα τότε θα μπορουμε να πουμε οτι βγηκε κερδος απο το λαθος. Αν ομως δεν παρουμε.ορωταθλγμα τοτε θα χουμε πεταξει ακομη μια χρονια στα σκουπιδια, και το καλοκαιρι θα ψαχνομαστε να αντικαταστησουμε καμια 15αρια παιχτες
Δεν βαρεθηκατε καθε χρονο εδω και 2-3 χρονια να ειναι μεταβατικη και δηθεν χτισιματος?
Και σε καθε περίπτωση ακομη και με δανεικους κ ελευθερους, το ροστερ μας αυτη τη στιγμη εχει κενα.
Ας φερουν αν ειναι αλλους 2 δανεικους ή ελευθερους,αλλα να καλυψουν τα κενα αμεσα .
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kosths BXL
bersekeros έγραψε:Αυτός μάλλον ήταν ο χθεσινός πολυτραυματίας και όχι ο Γουίλσιρ.kosths BXL έγραψε:το 24 εβγαλε και αλλο αρθρο για παστορε...λετε να ειναι αυτος τελικα ?
σωστος....ενταξει σε σχεση με γουιλσιρ ο παστορε δεν ειναι καν πολυτραυματιας...ουσιαστικα εναν σοβαρο τραυματισμο ειχε και αυτος περυσι...σιγουρα ενα ρισκο το παιρνεις αν τον παρεις αλλα οχι τεραστιο...αν βγει ειναι 15 επιπεδα πανω σε τεχνικη απο ολο το πρωταθλημα απλα ειναι λιγο στοιχημα