Ζήσης Βρύζας
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
καλά λέει ο Παγκαλίδης, τελικά τα σπορ του βορρά βγήκαν αληθινά για εκείνο το περίφημο πρωτοσέλιδο.
- khaledfreepaok
1 δεν λεω οτι ειναι κλεφτης ο ζαγορακης η οτι βαζει χερι στα λεφτα απο τα διαρκειας και δεν προσπαθω να αποδειξω κατι τετοιο.απλα υπαρχουν πραγματα που μου κανουν εντυπωση οπως η ρητρα που θα βαζαμε στον φλωριδη να μην δημοσιοποιηθουν τα λογιστικα της παε.δηλαδη αυτη η επιτροπη που λες το ιδιο πραγμα δεν θα κανει?ενα παραδειγμα ειναι αυτο
Ο Βρύζας θα πήγαινε ΠΑΟ...και ξαφνικά ο Βιτόλο πάει ΠΑΟ αφού ήρθε ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ...τυχαίο; Μπορεί. Ένα είναι σίγουρο...κάτι δεν πάει καλά στην διοίκηση. Μάλλον δεν ασχολούνται όσο πρέπει με την ομάδα. Είναι δυνατόν:
1) παίκτες να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις;
2) Η ομάδα σε λίγες ημέρες να δίνει κρίσιμα παιχνίδια και παίκτες να φεύγουν από την προετοιμασία;
3) Να μη γίνεται καμία μεταγραφή...έστω για τον κόσμο.
Μήπως ο άμισθος (...δεν το λέω ειρωνικά) Ζαγοράκης βαρέθηκε;
Μήπως πρέπει να ασχοληθούν νέα άτομα με περισσότερο μεράκι;
Μήπως πρέπει να μπουν στην ομάδα τεχνοκράτες;
Υ.Γ. (άσχετο) Πήγα στην 1η προπόνηση του ΠΑΟΚ με τους 3 γιούς μου. Από την στιγμή που άρχισε μέχρι που τελείωσε... βρισιές και ρετσίνα. Έβλεπα δίπλα μου πατεράδες με μικρά παιδιά που ήρθαν να χαρούν και να χειροκροτήσουν και τους έβλεπα να νιώθουν αμήχανα... Έλεος φτάνει πια.
1) παίκτες να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις;
2) Η ομάδα σε λίγες ημέρες να δίνει κρίσιμα παιχνίδια και παίκτες να φεύγουν από την προετοιμασία;
3) Να μη γίνεται καμία μεταγραφή...έστω για τον κόσμο.
Μήπως ο άμισθος (...δεν το λέω ειρωνικά) Ζαγοράκης βαρέθηκε;
Μήπως πρέπει να ασχοληθούν νέα άτομα με περισσότερο μεράκι;
Υ.Γ. (άσχετο) Πήγα στην 1η προπόνηση του ΠΑΟΚ με τους 3 γιούς μου. Από την στιγμή που άρχισε μέχρι που τελείωσε... βρισιές και ρετσίνα. Έβλεπα δίπλα μου πατεράδες με μικρά παιδιά που ήρθαν να χαρούν και να χειροκροτήσουν και τους έβλεπα να νιώθουν αμήχανα... Έλεος φτάνει πια.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
είναι καιρός ο εθελοντισμός να περάσει το κατώφλι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
π.χ. 10% των αγώνων να προσφέρονται δωρεάν από τους ποδοσφαιριστές στις ομάδες και τους φιλάθλους
κρίση έχουμε
π.χ. 10% των αγώνων να προσφέρονται δωρεάν από τους ποδοσφαιριστές στις ομάδες και τους φιλάθλους
κρίση έχουμε
Kolokotronis_4 έγραψε:είναι καιρός ο εθελοντισμός να περάσει το κατώφλι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
κρίση έχουμε
Πολύ καλή πρόταση.
Μου θύμισες μια περίπτωση σε μια ξένη χώρα που όταν η ομάδα έφαγε και μια 4άρα εντός έδρας η διοίκηση της ομάδας προέτρεψε τους φιλάθλους της απο τα μεγάφωνα κατά την έξοδο τους να περάσουν απο τα εκδοτήρια να πάρουν τα χρήματα τους πίσω ως ένδειξη συγνώμης για το άθλιο θέαμα που πρόσφεραν.
Αυτό "δεν" το έχεις πεί 100 φορές εδω μέσα..khaledfreepaok έγραψε:1 δεν λεω οτι ειναι κλεφτης ο ζαγορακης η οτι βαζει χερι στα λεφτα απο τα διαρκειας και δεν προσπαθω να αποδειξω κατι τετοιο...
Αφού μας αρέσει το κίνημα του εθελοντισμού ας πάμε όλοι να προσφέρουμε εθελοντική εργασία στην ΠΑΕ... Να γλιτώσει και απο τα τεράστια λειτουργικά έξοδα... Άλλοι θα κάνουν τους securitαδες, άλλοι θα κάθονται στην είσοδο, άλλοι στις καντίνες του γηπέδου, άλλοι θα σκουπίζουν τις κερκίδες μετά τα μάτς, άλλοι θα μοιράζουν τα φυλλάδια, ο καθένας ότι μπορεί... Είναι ωραίο πράγμα ο εθελοντισμός, δεν είναι...??Kolokotronis_4 έγραψε:είναι καιρός ο εθελοντισμός να περάσει το κατώφλι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
κρίση έχουμε

-
εγω παντως χωρις πλακα προσφερομαι με μεγαλη χαρα να βοηθησω την ομαδα.......νομιζω οτι πολλοι θα το εκαναν αυτο με ευχαριστηση... 

Όσο αστείο και να ακούγεται, εγώ το έχω προτείνει με mail στην ΠΑΕ, όπως χρειαστεί για ο,τιδήποτε τελείως εθελόντικα και όχι μόνο για αγώνες, αλλά ακόμα και κάτι σχετικό με την εργασία μου.arisk έγραψε:Αφού μας αρέσει το κίνημα του εθελοντισμού ας πάμε όλοι να προσφέρουμε εθελοντική εργασία στην ΠΑΕ... Να γλιτώσει και απο τα τεράστια λειτουργικά έξοδα... Άλλοι θα κάνουν τους securitαδες, άλλοι θα κάθονται στην είσοδο, άλλοι στις καντίνες του γηπέδου, άλλοι θα σκουπίζουν τις κερκίδες μετά τα μάτς, άλλοι θα μοιράζουν τα φυλλάδια, ο καθένας ότι μπορεί... Είναι ωραίο πράγμα ο εθελοντισμός, δεν είναι...??Kolokotronis_4 έγραψε:είναι καιρός ο εθελοντισμός να περάσει το κατώφλι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
κρίση έχουμε

- kataramenos5
Σύμφωνοι .Ποιοι και που είναι αυτοί?babisgia έγραψε: Μήπως πρέπει να ασχοληθούν νέα άτομα με περισσότερο μεράκι;
Για μένα καλά έκανε. Για έναν και μοναδικό λόγο. Έχουμε 3 ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανά μήνα. Φαντάζεσαι τι θα γίνει; Για μένα σωστή η κίνηση της ΠΑΕ. Ενδιαφέρεσαι πραγματικά; Έχεις τα λεφτά; Εγγυητική και κανένα πρόβλημα. Και ίσως αυτή η κίνηση δώστε εγγυητική μπορεί και να έχει πεισμώσει τους ίδιους περισσότερο και δεν έκαναν πίσω.khaledfreepaok έγραψε:1 δεν λεω οτι ειναι κλεφτης ο ζαγορακης η οτι βαζει χερι στα λεφτα απο τα διαρκειας και δεν προσπαθω να αποδειξω κατι τετοιο.απλα υπαρχουν πραγματα που μου κανουν εντυπωση οπως η ρητρα που θα βαζαμε στον φλωριδη να μην δημοσιοποιηθουν τα λογιστικα της παε.δηλαδη αυτη η επιτροπη που λες το ιδιο πραγμα δεν θα κανει?ενα παραδειγμα ειναι αυτο
Αυτό πιστεύω, γνώμη μου.
Φίλε να στοιχηματίσω ότι σε έγραψαν στο ριπαπά τους...?? Ομοιοπαθής...teod1980 έγραψε:Όσο αστείο και να ακούγεται, εγώ το έχω προτείνει με mail στην ΠΑΕ, όπως χρειαστεί για ο,τιδήποτε τελείως εθελόντικα και όχι μόνο για αγώνες, αλλά ακόμα και κάτι σχετικό με την εργασία μου.arisk έγραψε:Αφού μας αρέσει το κίνημα του εθελοντισμού ας πάμε όλοι να προσφέρουμε εθελοντική εργασία στην ΠΑΕ... Να γλιτώσει και απο τα τεράστια λειτουργικά έξοδα... Άλλοι θα κάνουν τους securitαδες, άλλοι θα κάθονται στην είσοδο, άλλοι στις καντίνες του γηπέδου, άλλοι θα σκουπίζουν τις κερκίδες μετά τα μάτς, άλλοι θα μοιράζουν τα φυλλάδια, ο καθένας ότι μπορεί... Είναι ωραίο πράγμα ο εθελοντισμός, δεν είναι...??Kolokotronis_4 έγραψε:είναι καιρός ο εθελοντισμός να περάσει το κατώφλι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
κρίση έχουμε

-