kos έγραψε:MANIAKOS έγραψε:αμφισβητει κανεις οτι ο σαχπα δε θελει Ζαγορ γι αυτο κα ι ολες οι δηλωσεις εναντιον οπως π.χ οτι δε θελει το ντηλ.....?
ο σαχπα δεν ειναι κουμπαρος του Ζηση?
Ο Ζησης δεν ειναι φιλος με Ζαγορ?
μονο εμενα μπερδευει αυτο δλδ?
φυσικα σε μπερδευει. ειναι απολυτα λογικο απο την στιγμη που για να σχηματισεις αποψη για το ντηλ βαζεις πρωτη προτεραιοτητα το μελλον του ζαγορακη στον ΠΑΟΚ.
δεν λες δηλαδη "ρε πουστη μου αυτοι οι τυποι ειναι καταλληλοι για τον ΠΑΟΚ που θελω?". εδω και ενα μηνα μας λες οτι "εαν δεν μεινει στην ομαδα ο ζαγορ δεν τους θελω". δεν σε προβληματιζει τιποτα αλλο, οπως π.χ τι δουλεια κανει ο τυπος απο τον παναμα, απλα το εαν θα μεινει στον νεο σχημα ο ζαγορακης. και καμια φορα οταν αμφισβητεις την επιφανεια τους δεν ειναι γιατι μπορει να μπλεξουμε αλλα για το οτι ισως τελικα και να μην μεινει ο ζαγορακης.
οποτε λογικο ειναι να εισαι μπερδεμενος.
μιας και ειμαστε στου ζηση και για να σου απαντησω στο pm να σου πω οτι ο βρυζας θα κριθει οχι για το εαν μεινει ή φυγει ο ζαγορακης αλλα για το εαν ο ΠΑΟΚ θα ωφεληθει ή θα μπει σε περιπετειες απο την παρουσια των επενδυτων. παιζει το ονομα του με λιγα λογια και την σχεση του με τον κοσμο της ομαδας.
με λιγα λογια λες ...οτι ειμαι Ζαγορικος και προσωπολατρης......
Βαζω πρωτη προτεραιοτητα να μεινει ο Ζαγορ γιατι μονο αυτον εμπιστευομαι απο τους εμπλεκομενους......σε καλυπτει αυτο?
...αν θες μιας και θυμασαι τι λεω ενα μηνα τωρα....δες οτι οταν εφυγε ο βρυζας κατηγορησα τον Ζαγορ οτι για το οτι χαλασαν οι σχεσεις τους αυτος εχει τη μεγαλυτερη ευθυνη...
Για το φλωριδη αυτα που μας λενε ειναι οτι εγγυαται ο σαχπα.////εσυ εμπιστευεσαι τον σαχπα? καλυψη ψαχνει....ποιος ειναι ο φλωριδης? κανεις δε μας λεει......
εγω αυτο που δε θελω ειναι να χαρουμαι προσκαιρα με κανα ψευτο μπαμ κια να υποθηκευθει το μελλον του συλλογου.....θα ναι αργα μετα
για τους κουμπαρους αυτο που πες μλκια του Ζαγορ που φερε Γκαγκατση και εφυγε νυχτα...μλκια που ειπαν οτι ο υιος γκγκατση θα φυγει και ακομα εδω ειναι οπως και πολλα π.χ αδερφη τη λιλης στη μπουτικ και αλλα.....
Παρολαυτα τον εμπιστευομαι.........περισσοτερο απο οποιονδηποτε εχει να κανει με την ομαδα τωρα......
αυτα που λες για βρυζα συμφωνω