Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Retzi

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Retzi »

Οτι και να λεμε μοναδικος υπευθυνος αμα καταρρευσει η ομαδα ειναι ο Λουτσι.

Το μονο που φοβαμαι είναι μην γινει κατι αντιστοιχο με την προπερσινη χρονια που ειχαμε εθιστει στις ηττες (οπως και φετος) και καθε φορα λεγαμε τωρα θα το γυρισει, μεχρι που εφτασες στον τελικο κυπελλου και μπηκε το κερασακι στην τουρτα χανοντας απο τους 10 της κουλας και το κυπελλο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Να υποστηριζεις ντο προπονητή της ομαδας σε κανει λουτσεσκου fc , garcia fc k abel fc.
Το να τον κραζεις με καθε ευκαιρια σε κανει ΠΑΟΚ. Ακομα πιο ΠΑΟΚ σε κανει να μιλας εκ μερους οσων πανε στο γηπεδο για να δειξεις οτι η γνωμη σου ειναι πιο ισχυρη και για να προσθεσεις κ λιγο λαϊκισμο, τι κ αν στον γηπεδο επικρατει αντιθετη αποψη?
Πριν μιλησει κανεις για κριτικη , λες και μεταξυ μας δεν καταλαβαινουμε, να πω πως να γραφεις στο '80 του χθεσινου παιχνιδιου κουνωντας το δαχτυλο πως ηρθε η ωρα να σταματησουμε καποιοι να χαιδευουμε τα παπαρια του προπονητη
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.
Θεωρω πως περασε απο τους μοντς απλα επειδη καποιος δεν το προσεξε. Τωρα το να κατηγορειται κανεις ως σιχαμενος κ ως Λουτσεσκου fc επειδη θεωρει αυτo το σχολιο ντροπη για το φορουμ το αφηνω στα υπολοιπα μελη να το κρινουν
Patron

Δημοσίευση από Patron »

aivas19 έγραψε:Veteranos count me in
Μωρέ κ εγώ μέσα είμαι, αλλά πρέπει να βρεθεί κάποιος να τον κοντραρει για να επανέλθουν τα aggressiveness, mentality, prepared to suffer etc.
Τα δεν ήμουν καλά κ ταρχιδια μου κουνιούνται δεν υπάρχουν, έπρεπε κάποιος να τον ταρακουνήσει το καλοκαίρι.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Patron έγραψε:K o Jack παιχτουρα είναι, αυτό κατάλαβες; Με όλο το σεβασμό, δεν ήταν αυτό το νόημα του σχολίου μου.
Δεν κατάλαβες ότι τρολάρω; Όπως είπε και άλλος φίλος για να έλθει ένας απ' αυτούς στον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει περίπου τον μισό ΠΑΟΚ και την μισή Θεσσαλονίκη.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σόρρυ, είναι οι μέρες δύσκολες

:D
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Όταν ο Λουτσεσκου νιώθει καλά τότε αυτό το μεταδίδει και στην ομάδα.

Θα μείνω σε μια κουβέντα ...έχω αρχίσει να νιώθω διαφορετικά μέσα στην ομάδα ...βλέπω κάτι διαφορετικό....κάπως έτσι.

Η ομάδα φέτος παίζει πάλι το στυλ παιχνιδιού που ο Λουτσεσκου χρησιμοποιεί όταν φοβάται και νιωθης ανασφαλής για τις δυνατότητές και ικανότητες της ομάδας.

Η αθλητικοτητα είναι ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού αλλά δεν είναι πανάκεια της επιτυχίας.

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι 37 σαν τον Τάισον και είναι παιχταραδες η ταλέντα σημασία έχει η προετοιμασία, η προπόνηση, ο προσανατολισμός της ομάδας αγωνιστικά, στοχευμένες κινήσεις που εξυπηρετούν την τακτική μας.

Σημασία έχει να υπάρχουν στοχοι και να επικεντρωνομαστε σε αυτούς και όχι να ασχολούμαστε με τρεις μαλακές έξω απο το λεωφορείο της αποστολής.

Να ενισχύουμε το στυλ του παιχνιδιού μας με προσθήκες στο παιχνίδι, προσαρμογές και εναλλακτικές.

Ο Λουτσεσκου όπως όλοι οι άνθρωποι πήρε φέτος ένα μάθημα παρά την εμπειρία του, ότι είναι προπονητής και όφειλε να ασχοληθεί μόνο με το αγωνιστικό, ότι ένας προπονητής δεν πρέπει να επιβάλει στη διοίκηση ποια θα είναι η πολιτική της ομάδας.

Η διοίκηση ότι πρέπει να ακούει τον προπονητή της από τη στιγμή που δεν υπάρχει τεχνικός Δντης.

Ότι κάθε μορφή εγωισμού και παιχνιδιών εξουσίας ,δύναμης τελικά καταστρέφουν την ομάδα.

Τι έμεινε; 9 παιχνίδια .τα κερδίζεις παίρνεις το πρωτάθλημα.

Το ρόστερ μας γέμισε δώστε τη ψυχή σας και ας αποτύχουμε.

Εδώ θα είμαστε να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια.

ΠΑΛΕΨΤΕ!!!

Εχω ακούσει τον Λουτσεσκου να λέει ότι ανάμεσα στα παιχνίδια δεν προλαβαίνουν να δουλέψουν ας παρακολουθήσει έναν προπονητή ομάδας που παίζουν κάθε τρεις μέρες ώστε να μεταβάλλει κάτι ...να είμαστε καλύτεροι.

Αυτό το επιχείρημα δεν μπορώ να το αποδεχτώ , όσες ομάδες παίζουν Ευρώπη βρίσκονται στην ίδια μοιρα με μας είναι μια δεδομένη κατάσταση. Βρείτε τον τρόπο .

Φέτος δεν απολαύσαμε ωραίο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Αυτο το πραγμα οτι πηγε χαλια η χρονια επειδη δεν ενιωθε ο ιδιος καλα ειναι τουλαχιστον τραγικο. Δεν μπορω να δεχτω οτι αποκλειστηκαμε απο αυτη τη μαλμε επειδη ο αλλος ενιωθε χαλια που δεν ηρθε ενας παικτης.
Φθηνη δικαιολογια κατα τη γνωμη μου. Ειδικα για εναν εμπειρο προπονητη.

Δεν ειναι μονο θεμα αθλητικοτητας τα υπολοιπα. Οι αλλοι εχθες δεν ηταν απλα πιο αθλητικοι, αλλα ειχαν 10 φορες καλυτερες τοποθετησεις.

Να το πω κι αλλιως. Δειτε ποσο πιο σωστα πιεζαν αυτοι ψηλα και πως μας εκλειναν ολους τους χωρους, και δειτε πως πιεζουμε εμεις ψηλα ακομα και στα καλα μας παιχνιδια. Σπανια κλεινουμε τοσο καλα τον αντιπαλο.

Επησης ειμαστε αηδιαστικα αργοι στην σκεψη οπως ειπε και ενας φιλος σε αλλο ποστ. Παρτε παραδειγμα τον αγωνα μας περισυ με την Μπριζ. Ειχαν ερθει με τα δευτερα και επαιζαν μπαλαρα με κλειστα ματια και μια επαφη, ενω εμεις ακομα και τωρα θελουμε 2 κοντολ και 5 εργασιμες για να αποφασισουμε που θα δωσουμε πασα. Βεβαια σ αυτο δεν φταιει μονο η αργη σκεψη αλλα και η ελειψη κινησεων το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι αποτελεσμα (μη) προπονησης.

Προσωπικα δεν εχω καμια ελπιδα ουτε για τους παικτες πλεον ουτε για τον ιδιο τον προπονητη. Μακαρι να βγω λαθος αλλα πιστευω θα βγουμε 4οι στην κανονικη διαρκεια με το πολυ 1-2 νικες στα πλει οφ, κι αυτο μονο και μονο επειδη οι απο κατω ειναι ακομα πιο αυτοκαταστροφικοι.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Vet_eranos έγραψε:Ραζβαν, εγω που παραμένω πιστός σε σένα, μάλλον είμαι μειοψηφία εδώ μέσα..

Βγάλε την ομάδα 2η ή έστω όχι 4η κι όλα καλά..

Έγιναν τόσα λάθη φέτος από όλους που κ μέχρι εδώ Ευρώπη ηταν σχεδόν οκ αν κ όχι ρε γαμωτο απ αυτούς όχι από τέτοια ομάδα..

Βγες τσουλου κ φτιάξε την ομάδα το καλοκαίρι..

Δεν εμπιστεύομαι κανέναν εκεί μέσα ότι θα βρουν έστω έναν που να πλησιάζει τις ικανότητες σου,σε όλους τους τομείς..

Κουρδισε τους κ πάμε.. 9/9 κ που ξέρεις....
Δεν νομιζω πως εισαι μειοψηφια αδερφε. Τουλαχιστον οχι εδω μεσα. Οι περισσότεροι γουσταρουμε φουλ τον Λουτσο. Το οτι αναφερομαστε σε οσα θεωρουμε πως κανει λαθος δεν μας κανει αντι-Λουτσεσκου. Απλα τρελενομαστε γιατι (θεωρούμε οτι) ορισμενες φορες αδικει τον εαυτό του.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τον Λουτσε τον γουστάρουμε ακόμα και αν μας γυρίζει τα μυαλά κάποιες φορές.

Αλλά έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες.

Κάτι δράκοι που είναι νάνοι και κυκλοφορούν εδώ μέσα είναι τέρμα εκνευριστικοί αλλά τι να κάνουμε;

Υπάρχουν κι αυτοί, μεγάλη καρδιά έχουμε θα τους χωρέσει και αυτούς!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αν ήμουν διοίκηση θα είχα ένα μεγάλο δίλημμα για του χρόνου:

1. Κρατάω Λουτσε και χτυπάω με μεγάλες πιθανότητες πρωτάθλημα του χρόνου, ή
2. Τον διώχνω, καίω την επόμενη χρονιά και χτίζω την ομάδα της επόμενης τριετίας σε μοντέρνες βάσεις;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

πρωτος πληθυντικος, λαικισμος, δηθεν μεγαλοψυχια, μπουλινγκ, κωλοτουμπα και whataboutism, συστατικα που δεν ταιριαζαν ουτε θα ταιριαξουν ποτε με τον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Παρ 21 Φεβ 2025, 20:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

aivas19 έγραψε:Αντε παλι το παραμυθι με τους 30ρηδες, γιατι περι παραμυθιου προκειται

Δεν είναι αυτο το θεμα ουτε «οι πιτσιρικαδες», με βασικους Κοταρσκι Κουλιε Ντελια πηρες το πρωταθλημα, με Ζαμπα Λημνιο παλιοτερα

Ουτε το συστημα ειναι θεμα αυτο καθε αυτο. Και με Αμπελ αλλαξαμε συστημα προκοπη δεν ειδαμε. Ιδια προβληματα υπηρχαν. Περσι με αυτο το συστημα παιξαμε μπαλαρα και ΜΟΝΤΕΡΝΟ ποδοσφαιρο εννοειται οχι σε ολα τα ματς!

Αγωνιστικα: η απουσια προσαρμοστικοτητας του Λουτσε, η μια συνταγη πως το λενε φαινεται ως θεμα οταν δε δουλευει το αρχικο πλανο . Οποτε η θα κανεις καλο αρχικο πλανο ή θα φερεις αλλου ειδους προπονητη και αν εκεινος εχει αλλα θεματα προσπαθεις να τον βοηθησεις να τα λυσει. Με Αμπελ ξαναλεω το ιδιο εγινε.
Τοσο απλο ειναι

Με ΤΔ μαζι σου. Να φερεις να δοκιμασεις νεα πραματα. Ποιος ΤΔ δουλεψε σε αρμονια με τη διοικηση; ΚΑΝΕΙΣ. Θα σου κανει ξερκαρταρισμα ο ΤΔ και θα εχει το ελευθερο; Αφου δεν δουλευει ετσι η διοικηση, το ιδιο εκανε και με Μποτο
Καιρό είχαμε να τα πούμε... Φίλε άιβα!!!
Πράγματι είναι παραμύθι αυτό με τους 30αρηδες. Διότι αυτοί είναι στην καλύτερη ηλικία, ποδοσφαιρικά. Αλλά 30αρη γρήγορο, τριπλαδορο ή κόφτη που καταπίνει χιλιόμετρα ή χαφ που τα κάνει όλα δύσκολα θα ανακαλύψουμε και θα τον φέρουμε. Κι όλοι αυτοί στοιχίζουν.

Ασφαλώς δεν είναι το πρωτεύον μας ζήτημα οι πιτσιρικάδες μιας που ενίοτε ο λουτσε δείχνει να βασίζεται σε τέτοιους. Ωστόσο δεν είναι της μεθόδου να αρπάξει έναν νεαρό, 16αρη, 17αρη και να τον ετοιμάσει σε έναν δύο χρόνια με ειδικές προσωπικές προετοιμασίας πρόγραμμα και χρόνο αγωνιστικό.

Και η αλλαγή συστήματος δεν είναι η λύση στον πρόχειρο σχεδιασμό. Δηλαδή να παίζεις πότε με δύο ή τρία χαφ για να καλύπτεις τις αδυναμίες των αθλητών σου. Διότι το σφάλμα, το πρόβλημα είναι στον μεταγραφικό σχεδιασμό όταν άλλο απαιτεί το ρόστερ σου και με άλλο ποδοσφαιρικό υλικό τον συμπληρώνεις.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα παραπάνω, με όποιο μερίδιο ευθύνης του εμφανίζει την αδυναμία της ομάδας μας.

Καταλήγω και στο συμπέρασμα ότι αν δεν υπάρξει ένας γενικός κουμανταδορος θα πω εγώ, ο όποιος θα ελευθερώσει θέσεις είτε με μεταγραφή είτε με αποδέσμευση, την έλευση νέων προσθηκών σύμφωνα και σε συνεργασία με τον προπονητή, τότε θα ζούμε τα ίδια σήριαλ κάθε χειμώνα και καλοκαίρι.

Το άσχημο είναι ότι η ομάδα δεν βελτίωσε κανένα τομέα από τους παραπάνω τα τελευταία έτη αν και παθουσα.
Ούτε πλάνο το τι θέλει, ούτε τδ, ούτε καίριες προσθήκες, ούτε εμπροθεσμες.
Δείχνει λίγο ότι κάτσει....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Daskalos_4 έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:Ραζβαν, εγω που παραμένω πιστός σε σένα, μάλλον είμαι μειοψηφία εδώ μέσα..

Βγάλε την ομάδα 2η ή έστω όχι 4η κι όλα καλά..

Έγιναν τόσα λάθη φέτος από όλους που κ μέχρι εδώ Ευρώπη ηταν σχεδόν οκ αν κ όχι ρε γαμωτο απ αυτούς όχι από τέτοια ομάδα..

Βγες τσουλου κ φτιάξε την ομάδα το καλοκαίρι..

Δεν εμπιστεύομαι κανέναν εκεί μέσα ότι θα βρουν έστω έναν που να πλησιάζει τις ικανότητες σου,σε όλους τους τομείς..

Κουρδισε τους κ πάμε.. 9/9 κ που ξέρεις....
Δεν νομιζω πως εισαι μειοψηφια αδερφε. Τουλαχιστον οχι εδω μεσα. Οι περισσότεροι γουσταρουμε φουλ τον Λουτσο. Το οτι αναφερομαστε σε οσα θεωρουμε πως κανει λαθος δεν μας κανει αντι-Λουτσεσκου. Απλα τρελενομαστε γιατι (θεωρούμε οτι) ορισμενες φορες αδικει τον εαυτό του.

Ακριβως.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Για να τα πω και σε πρώτο ενικό, προτιμώ χίλιες φορές να είμαι άνθρωπος με άποψη (άλλοτε σωστή, άλλοτε λάθος) από το να είμαι ένα κακακιασμενο κομπλεξικό δρακακι του οποίου η συμβολή στο φόρουμ περιορίζεται στο να κυνηγά από πίσω όποιον τολμήσει να πει μισή κουβέντα για τον Λουτσεσκου.

Κοινώς, χίλιες φορές μη αρεστός λακαμας (για κάποιους) με άποψη παρά γλυφτης.

Και για να είμαι ξεκάθαρος, δεν γενικεύω όπως έκανες εσύ στο αρχικό σου σχόλιο.

Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέλος εδώ μέσα, όσο Λουτσοσκυλο και να ειναι που να κάνει αυτό που κάνεις εσύ με μανία και αποκλειστικότητα τα τελευταία χρόνια.

Είσαι πράγματι, one of a kind.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Maxpaok έγραψε:
aivas19 έγραψε:Αντε παλι το παραμυθι με τους 30ρηδες, γιατι περι παραμυθιου προκειται

Δεν είναι αυτο το θεμα ουτε «οι πιτσιρικαδες», με βασικους Κοταρσκι Κουλιε Ντελια πηρες το πρωταθλημα, με Ζαμπα Λημνιο παλιοτερα

Ουτε το συστημα ειναι θεμα αυτο καθε αυτο. Και με Αμπελ αλλαξαμε συστημα προκοπη δεν ειδαμε. Ιδια προβληματα υπηρχαν. Περσι με αυτο το συστημα παιξαμε μπαλαρα και ΜΟΝΤΕΡΝΟ ποδοσφαιρο εννοειται οχι σε ολα τα ματς!

Αγωνιστικα: η απουσια προσαρμοστικοτητας του Λουτσε, η μια συνταγη πως το λενε φαινεται ως θεμα οταν δε δουλευει το αρχικο πλανο . Οποτε η θα κανεις καλο αρχικο πλανο ή θα φερεις αλλου ειδους προπονητη και αν εκεινος εχει αλλα θεματα προσπαθεις να τον βοηθησεις να τα λυσει. Με Αμπελ ξαναλεω το ιδιο εγινε.
Τοσο απλο ειναι

Με ΤΔ μαζι σου. Να φερεις να δοκιμασεις νεα πραματα. Ποιος ΤΔ δουλεψε σε αρμονια με τη διοικηση; ΚΑΝΕΙΣ. Θα σου κανει ξερκαρταρισμα ο ΤΔ και θα εχει το ελευθερο; Αφου δεν δουλευει ετσι η διοικηση, το ιδιο εκανε και με Μποτο
Καιρό είχαμε να τα πούμε... Φίλε άιβα!!!
Πράγματι είναι παραμύθι αυτό με τους 30αρηδες. Διότι αυτοί είναι στην καλύτερη ηλικία, ποδοσφαιρικά. Αλλά 30αρη γρήγορο, τριπλαδορο ή κόφτη που καταπίνει χιλιόμετρα ή χαφ που τα κάνει όλα δύσκολα θα ανακαλύψουμε και θα τον φέρουμε. Κι όλοι αυτοί στοιχίζουν.

Ασφαλώς δεν είναι το πρωτεύον μας ζήτημα οι πιτσιρικάδες μιας που ενίοτε ο λουτσε δείχνει να βασίζεται σε τέτοιους. Ωστόσο δεν είναι της μεθόδου να αρπάξει έναν νεαρό, 16αρη, 17αρη και να τον ετοιμάσει σε έναν δύο χρόνια με ειδικές προσωπικές προετοιμασίας πρόγραμμα και χρόνο αγωνιστικό.

Και η αλλαγή συστήματος δεν είναι η λύση στον πρόχειρο σχεδιασμό. Δηλαδή να παίζεις πότε με δύο ή τρία χαφ για να καλύπτεις τις αδυναμίες των αθλητών σου. Διότι το σφάλμα, το πρόβλημα είναι στον μεταγραφικό σχεδιασμό όταν άλλο απαιτεί το ρόστερ σου και με άλλο ποδοσφαιρικό υλικό τον συμπληρώνεις.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα παραπάνω, με όποιο μερίδιο ευθύνης του εμφανίζει την αδυναμία της ομάδας μας.

Καταλήγω και στο συμπέρασμα ότι αν δεν υπάρξει ένας γενικός κουμανταδορος θα πω εγώ, ο όποιος θα ελευθερώσει θέσεις είτε με μεταγραφή είτε με αποδέσμευση, την έλευση νέων προσθηκών σύμφωνα και σε συνεργασία με τον προπονητή, τότε θα ζούμε τα ίδια σήριαλ κάθε χειμώνα και καλοκαίρι.

Το άσχημο είναι ότι η ομάδα δεν βελτίωσε κανένα τομέα από τους παραπάνω τα τελευταία έτη αν και παθουσα.
Ούτε πλάνο το τι θέλει, ούτε τδ, ούτε καίριες προσθήκες, ούτε εμπροθεσμες.
Δείχνει λίγο ότι κάτσει....
Γεια σου φιλε Μαξ! Το διατυπωσες αψογα. Multifactorial που λεμε και στο χωριο μου. Θελει να δουλεψει ολο το συστημα. Αυτος που εχει τα γενια εχει και τα χτενια, σωστη αρχικη αποφαση πχ ΤΔ; Σωστη στελεχωση σωστο πλανο και ΣΤΗΡΙΞΗ στα στελεχη που τρεχουν την ομαδα ειτε ειναι προπονητης ειτε ΤΔ. Αν αποτυχουν; Αλλαγη πλανου. Τεσπα γενικολογιες, εχουν επιτυχιες στο παρελθον οποτε ξερουν τι να κανουν, ας το κανουν αλλα ας στοχεύσουν στην υπερβαση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”