Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Νομίζω αν είχαν δοθεί κάποια χρήματα στις ομάδες για να έρθουν Οζντόεφ, Σαμάτα, όπως ήρθε ο στόπερ, θα είχαμε τους παίκτες ήδη στην Ολλανδία και θα είμασταν μια χαρά για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Νομίζω παρόμοια είναι τα ποσά που θα απαιτούνταν. Το έκαναν όμως μόνο για τον στόπερ μετά την φυγή Ίνγκασον, λες και δεν θεωρούν τις δύο αυτές μεταγραφές φορ και χαφ, εξίσου σημαντικές με την αντικατάσταση του βασικού σου στόπερ. Μην ξεχνάμε ότι ο Αουγκούστο είναι απών στο 1ο παιχνίδι, ο Σοάρες έχει ξεκινήσει πολύ επιφιλακτικά λόγω τραυματισμού, ο Ντάντας μας τελείωσε, ο Τσιγγάρας επιστρέφει από δανεισμό και ακόμα και ο Σβαμπ είναι πιθανόν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι να αποχωρήσει.
Ας του έδιναν παραπάνω να ανανεώνε αφού είναι αρχηγός και τους αρχηγούς δεν τους αφήνουμε ποτε!icue έγραψε:Ο Κουρμπελης δεν ανανωσε. Αλλα μια χαρα ειχαν πουλησει τον Ζεκα σε Δανεζικη ομαδα.
Το ίδιο και με τον άλλο.
Οι αρχηγοί φεύγουν όπως κάθε άλλος παίκτης.
Τις αγωνιστικές ενστάσεις να τις καταλάβω σε ένα βαθμό, αλλα για το αρχηγιλίκι βλέπω μια δόση υπερβολής σε κάθε post, λες και φεύγει ο Κούδας
Αυτό που φαίνεται να συμβαίνει και φέτος (σε συνέχεια των προηγούμενων 4 χρόνων) είναι η σταδιακή απαξίωση του ρόστερ. Αν δεν έρχονταν τα λεφτά για τον Ίγκασον δεν θα γινόταν μεταγραφή. Δεν ξέρω άν με την λογική αυτή του αν δεν πουλήσω δεν αγοράζω και μάλιστα σε ένα ελλειπέστατο ρόστερ όπως το δικό μας, θα κάνουμε κάτι καλύτερο φέτος. Το παρελθόν έδειξε ότι έφυγαν παίκτες ποιότητας και ήρθαν υποδεέστεροι. Η ομάδα δεν δείχνει να έχει ξεκάθαρο πλάνο στα μεταγραφικά και γι'αυτό υπάρχει η γκρίνια περισσότερο. Το αν ο παίκτης που ήρθε βγει καλύτερος του Ίγκασον θα το δούμε στη συνέχεια.
-
Dimitrisou
Ακόμη το δεύτερο ψάχνεις γιατί το πρώτο το έχεις βρει αν δεν έχω χάσει επεισόδια …ο ινγκι ήταν σημαντικότατη μονάδα αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο δεν θα το κλείσουμε κιόλας το «μαγαζί» επειδή έφυγε..και ξαναλέω εγώ τον ήθελα μέχρι το τέλος της καριέρας του στον ΠΑΟΚ..ΑποστόληςΑ έγραψε:Φαντάζομαι ότι έχεις κατανοήσει πως ο Ingason ήταν ο αρχηγός της ομάδας, μετά τον Vieirinha και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ δεξιό στόπερ που διέθετε η ομάδα.Dimitrisou έγραψε:Έφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..
Ενώ δηλαδή ψάχναμε για δεύτερο δεξιό στόπερ χάσαμε και το πρώτο!
Το έκαναν επειδή η Μίντιλαντ έδωσε την πρώτη δόση, και έτσι όπως την πήραμε πήγε για τη μεταγραφή. Το ίδιο μοτίβο με πέρυσι, πρώτα πουλάμε μετά αγοράζουμε.Dark Knight έγραψε:Νομίζω αν είχαν δοθεί κάποια χρήματα στις ομάδες για να έρθουν Οζντόεφ, Σαμάτα, όπως ήρθε ο στόπερ, θα είχαμε τους παίκτες ήδη στην Ολλανδία και θα είμασταν μια χαρά για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Νομίζω παρόμοια είναι τα ποσά που θα απαιτούνταν. Το έκαναν όμως μόνο για τον στόπερ μετά την φυγή Ίνγκασον, λες και δεν θεωρούν τις δύο αυτές μεταγραφές φορ και χαφ, εξίσου σημαντικές με την αντικατάσταση του βασικού σου στόπερ. Μην ξεχνάμε ότι ο Αουγκούστο είναι απών στο 1ο παιχνίδι, ο Σοάρες έχει ξεκινήσει πολύ επιφιλακτικά λόγω τραυματισμού, ο Ντάντας μας τελείωσε, ο Τσιγγάρας επιστρέφει από δανεισμό και ακόμα και ο Σβαμπ είναι πιθανόν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι να αποχωρήσει.
-
mbison
Δεν μας παιρνει να μην αποζημιώσουμε τη Φενερ για τον Σαμάτα.
Δηλαδή ο βασικός μας φορ πρεπει να ειναι ντε και καλά ελεύθερος?
Δεν πληρωσαμε για Πριγιο, Σβι, Τσόλακ ? 2,5, 3,5 εκ? Δεν μπορούμε να δώσουμε 1??????
Δηλαδή ο βασικός μας φορ πρεπει να ειναι ντε και καλά ελεύθερος?
Δεν πληρωσαμε για Πριγιο, Σβι, Τσόλακ ? 2,5, 3,5 εκ? Δεν μπορούμε να δώσουμε 1??????
-
Dimitrisou
Το οτι έχουμε αργήσει το δέχομαι αν και θεωρώ οτι έχουμε χρονο ακόμη ..αλλά όλα τα υπόλοιπα θα κριθούν στο τέλος δεν μπορούνε να ξέρουμε τι θα γίνει όποτε μην μιλάμε ακόμη για ψέματα …τώρα για τον ινγκασον συγκεκριμένα φέραμε αντικαταστάτη όποτε δεν βλέπω για ποιο λόγο δημιουργείτε όλο αυτό ..thanos-xanthi έγραψε:ΕΑΝ είχαμε ενισχυθεί...θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, ακόμα και σημειολογικά ΔΕΝ ξεκινάς έτσι τη μεταγραφική περίοδοDimitrisou έγραψε:Έφυγε ο ινγκασον και κάνετε όλοι σαν να χάσαμε τον Τιάγκο σιλβα ξέρω γω..και εγώ τον γούσταρα αλλά έφυγε τώρα πάει το να κάνουμε η ζωή και οι ομάδες προχωράνε …το πως και γιατί έφυγε το ξέρει αυτός και ο σαββιδης πάμε παρακάτω..
ΕΑΝ είχαν καταφέρει να καλύψουν καμία απο τις θέσεις που χωλαίνουμε και τις ήξεραν από καιρό
ΕΑΝ είχαν έστω καταφέρει να βρούνε φορ, ή έστω κανονικό δεύτερο φορ και όχι τον φορ με κοντρόλ με το καλάμι
ΕΑΝ ήταν συνεπείς των λόγων τους με τα λεφτά που μοίραζε στα λόγια αφειδώς ο πολιτικός αλλά στην πράξη μάλλον είναι αλλιώς τα πράγματα
ΕΑΝ δεν ζόριζαν τα πράγματα με ευρωπαϊκό ματς νωρίς, και την προετοιμασία με τη μισή βασική ομάδα
ΕΑΝ δεν είχαμε τα παραδείγματα από προηγούμενες μεταγραφικές με τις μεταγραφές να πάνε προς το τέλος, μετά στους ελεύθερους, και στο τέλος με το κλισέ "δεν θα πάρουμε παίχτη για να πούμε ότι πήραμε"
τότε κανείς δεν θα ανησυχούσε, κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα
ήδη αργήσανε πάρα πολύ, κι ελπίζουμε να μην είναι μοιραίο
Κάποιος το έγραψε και πιο πρίν..
Γελάω απίστευτα από προχθές με τα δακρυβρεχτα άρθρα των ΑΡΔ των μεγάλων αθηναϊκών σάιτ για τον "καλύτερο στόπερ" του πρωταθλήματος που χάθηκε..
Πόση αγάπη ξαφνικά. Σχεδόν συγκινήθηκα
Γελάω απίστευτα από προχθές με τα δακρυβρεχτα άρθρα των ΑΡΔ των μεγάλων αθηναϊκών σάιτ για τον "καλύτερο στόπερ" του πρωταθλήματος που χάθηκε..
Πόση αγάπη ξαφνικά. Σχεδόν συγκινήθηκα
Τι δεν το έμαθες; Δόση και η 2η είναι μετά από 6 μήνες...Ε βέβαιαicue έγραψε:Α πηραμε και δοση κιολας απο τον Ινγκασον; Μωρε μπραβο.
Η ομάδα πέρσι βάφτισε αρχηγό τον Ινγκασσον , άρα του έδωσαν έναν σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια και στο γήπεδο.
Βάσει λογικής η ομάδα πίστεψε και επένδυσε πάνω σε αυτόν τον παίκτη, θεωρήθηκε στυλοβάτης της άμυνας.
Φέτος ξαφνικά είναι η πρώτη πώληση παίκτη της ομάδας και τα ερωτήματα μου έχουν να κάνουν σχετικώς με την αναθεώρηση της ομάδας και του προπονητή για την ικανότητα του παίκτη να ηγηθεί της ομάδας.
Η ομάδα αξιολόγησε αγωνιστικά το αντίκτυπο της πώλησης του παίκτη ή αξιολόγησε την επιθυμία και τα οικονομικά αποτελέσματα της μεταγραφής του?
Η μεταγραφή είχε θετικό αντίκτυπο για την ομάδα ή για τον του παίκτη ?
Ήταν η σωστή στιγμή να πουληθεί ο παίκτης ? ( μας έλεγαν ότι αυτό θα συμβεί μετά τα ματς με την ισραηλιτική ομάδα)
Η ομάδα θα πρέπει να χτίσει εκ νέου το δίδυμο των στόπερ.....οπότε θα μπει πάλι σε μια διαδικασία προσαρμογής και δημιουργίας συνοχής. Πόσος χρόνος απαιτείται για κάτι τέτοιο?
Πέρσι αν θυμάμαι καλά αποκλειστήκαμε απο ατομικά λάθη των αμυντικών μας? κάναμε πρώτο κακό γύρο λόγω ατομικών λαθών κυρίως των αμυντικών μας ?
υγ : ουδείς αναντικατάστατος απλά για μένα ο αρχηγός είναι η σημαία της ομάδας στο γήπεδο.
υγ. Ότι έχω γράψει για την μεταγραφή του Ινγκασσον δεν έχει να κάνει με τον ίδιο τον ίνγκασσον αλλά με την νοοτροπία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Βάσει λογικής η ομάδα πίστεψε και επένδυσε πάνω σε αυτόν τον παίκτη, θεωρήθηκε στυλοβάτης της άμυνας.
Φέτος ξαφνικά είναι η πρώτη πώληση παίκτη της ομάδας και τα ερωτήματα μου έχουν να κάνουν σχετικώς με την αναθεώρηση της ομάδας και του προπονητή για την ικανότητα του παίκτη να ηγηθεί της ομάδας.
Η ομάδα αξιολόγησε αγωνιστικά το αντίκτυπο της πώλησης του παίκτη ή αξιολόγησε την επιθυμία και τα οικονομικά αποτελέσματα της μεταγραφής του?
Η μεταγραφή είχε θετικό αντίκτυπο για την ομάδα ή για τον του παίκτη ?
Ήταν η σωστή στιγμή να πουληθεί ο παίκτης ? ( μας έλεγαν ότι αυτό θα συμβεί μετά τα ματς με την ισραηλιτική ομάδα)
Η ομάδα θα πρέπει να χτίσει εκ νέου το δίδυμο των στόπερ.....οπότε θα μπει πάλι σε μια διαδικασία προσαρμογής και δημιουργίας συνοχής. Πόσος χρόνος απαιτείται για κάτι τέτοιο?
Πέρσι αν θυμάμαι καλά αποκλειστήκαμε απο ατομικά λάθη των αμυντικών μας? κάναμε πρώτο κακό γύρο λόγω ατομικών λαθών κυρίως των αμυντικών μας ?
υγ : ουδείς αναντικατάστατος απλά για μένα ο αρχηγός είναι η σημαία της ομάδας στο γήπεδο.
υγ. Ότι έχω γράψει για την μεταγραφή του Ινγκασσον δεν έχει να κάνει με τον ίδιο τον ίνγκασσον αλλά με την νοοτροπία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
- paokovios1974
Ταραμάς είσαι και φαίνεσαι rain.
Και ολίγον από στρουθοκάμηλος.
Όπως και πολλοί εδώ μεσα
Και ολίγον από στρουθοκάμηλος.
Όπως και πολλοί εδώ μεσα
Εχει γινει πλεον επαναλαμβανομενο μοτιβο να προσπαθει η ΠΑΕ να γλυτωσει καποια χρηματα (περυσι με Ναρευ, φετος με Σαματα) διακινδυνευντας να χασει πολλαπλασια αν ερθει μετα ο αποκλεισμος απο Ευρωπη.
Ελπιζω φετος να μην γινει ξανα το ιδιο. Οσο περνανε ομως οι ημερες τοσο και αυξανεται το ρισκο.
Εδω που φτασαμε νομιζω οτι το να δωσει η ομαδα ενα ποσο στην Φενερ ειναι η καλυτερη επιλογη. Δεν υπαρχει η πολυτελεια της αναμονης και της περαιτερω καθυστερησης. Ενας επικειμενος αποκλεισμος απο Ευρωπη θα εχει τεραστιο και πολλαπλασιο κοστος.
Απορω πραγματικα, δεν τα ξερουν αυτα στην ΠΑΕ; Δεν ζυγιζουν τα υπερ και τα κατα; Τοσο σιγουροι ειναι οτι θα περασουν την Μπειταρ με Μπραντον; Ο περυσινος οδυνηρος αποκλεισμος δεν τους εγινε μαθημα;
Μηπως ομως οντως περιμενουν πρωτα να πουλησουν για να βρουν λεφτα για αγορα;
Ελπιζω φετος να μην γινει ξανα το ιδιο. Οσο περνανε ομως οι ημερες τοσο και αυξανεται το ρισκο.
Εδω που φτασαμε νομιζω οτι το να δωσει η ομαδα ενα ποσο στην Φενερ ειναι η καλυτερη επιλογη. Δεν υπαρχει η πολυτελεια της αναμονης και της περαιτερω καθυστερησης. Ενας επικειμενος αποκλεισμος απο Ευρωπη θα εχει τεραστιο και πολλαπλασιο κοστος.
Απορω πραγματικα, δεν τα ξερουν αυτα στην ΠΑΕ; Δεν ζυγιζουν τα υπερ και τα κατα; Τοσο σιγουροι ειναι οτι θα περασουν την Μπειταρ με Μπραντον; Ο περυσινος οδυνηρος αποκλεισμος δεν τους εγινε μαθημα;
Μηπως ομως οντως περιμενουν πρωτα να πουλησουν για να βρουν λεφτα για αγορα;
Οταν ενας παικτης θελει να φυγει κοιτας δυο βασικα πραγματα. Πρωτον να αντικατασταθει πριν φυγει και δευτερον να μην φυγει χωρις να εχεις οικονομικο κερδος. Τωρα αν ειναι αρχηγος, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση μπορει να εχει.
- buffalobill4
Παιδιά ας μην συγκρίνουμε τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη με τον Αλαφούζο όταν είχε τραβήξει την πρίζα από τον βαζελο. Εκτός και αν θέλετε όντως να πείτε πως είμαστε σε ανάλογη περίοδο.astral έγραψε:Ας του έδιναν παραπάνω να ανανεώνε αφού είναι αρχηγός και τους αρχηγούς δεν τους αφήνουμε ποτε!icue έγραψε:Ο Κουρμπελης δεν ανανωσε. Αλλα μια χαρα ειχαν πουλησει τον Ζεκα σε Δανεζικη ομαδα.
Το ίδιο και με τον άλλο.
Οι αρχηγοί φεύγουν όπως κάθε άλλος παίκτης.
Τις αγωνιστικές ενστάσεις να τις καταλάβω σε ένα βαθμό, αλλα για το αρχηγιλίκι βλέπω μια δόση υπερβολής σε κάθε post, λες και φεύγει ο Κούδας
Όλες οι ομάδες μπορούν να πουλάνε και να αγοράζουν άλλωστε είναι ανώνυμες εταιρίες. Προφανώς για τον Ιγκασον ξέρανε ότι θα πουληθεί γι αυτό και δεν πήγε καν Ολλανδία. Δεν έσκασε απλά χθες. Ας δούμε τι θα γίνει στο μέλλον στο πάρε δώσε της ομάδας.