Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
Εγω εχω την εξης απορια. Εισαι αριστερο μπακ στον ΠΑΟΚ. Βλεπεις να τρωμε ολες μας τις φασεις απο κει, καθως και τα μισα μας γκολ. Βλεπεις οτι ξεκιναει παντα ο ιδιος παικτης που συνυπηρχε με τον προπονητη σου και στην πρωτη του θητεια. Πως νιωθεις γι'αυτο?
Εισαι μεσοεπιθετικος. Βλεπεις οτι παικτης με παρομοιο προφιλ/ιστορικο με τον πρωτο ξεκιναει μονιμως βασικος, ενω δεν εχει κανει προετοιμασια, ενω δεν εχει γραψει νουμερο εδω και κοντα 50 παιχνιδια, ενω δεν κανει τα στοιχειωδη. Σημερα τον βλεπεις και φορ. Πως νιωθεις γι'αυτο?
Εισαι μεσοεπιθετικος. Βλεπεις οτι παικτης με παρομοιο προφιλ/ιστορικο με τον πρωτο ξεκιναει μονιμως βασικος, ενω δεν εχει κανει προετοιμασια, ενω δεν εχει γραψει νουμερο εδω και κοντα 50 παιχνιδια, ενω δεν κανει τα στοιχειωδη. Σημερα τον βλεπεις και φορ. Πως νιωθεις γι'αυτο?
- HARISPAOK83
Είχες μια νίκη σε 15 ματς.
Αποκλείστηκες απο κάτι ερασιτέχνες.
Επιμένεις να χρησιμοποιείς πρώην ποδοσφαιριστές.
Αγνοείς ποδοσφαιριστές,(χωρίς να τούς δωσεις ευκαιρειες),
πού η ομαδα δαπάνησε εκατομμύρια για να τούς αποκτήσει.
Σήμερα έβαλες τον ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ σέντερ φορ.
Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που σε δικαιολογούν.
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.
ΦΥΓΕ
Αποκλείστηκες απο κάτι ερασιτέχνες.
Επιμένεις να χρησιμοποιείς πρώην ποδοσφαιριστές.
Αγνοείς ποδοσφαιριστές,(χωρίς να τούς δωσεις ευκαιρειες),
πού η ομαδα δαπάνησε εκατομμύρια για να τούς αποκτήσει.
Σήμερα έβαλες τον ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ σέντερ φορ.
Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που σε δικαιολογούν.
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.
ΦΥΓΕ
Διώχνει και το μοναδικό 6αρι που μπορεί να μάζευε σκούπα για να κρατήσει Σβαμπ και Σοαρες.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω εχω την εξης απορια. Εισαι αριστερο μπακ στον ΠΑΟΚ. Βλεπεις να τρωμε ολες μας τις φασεις απο κει, καθως και τα μισα μας γκολ. Βλεπεις οτι ξεκιναει παντα ο ιδιος παικτης που συνυπηρχε με τον προπονητη σου και στην πρωτη του θητεια. Πως νιωθεις γι'αυτο?
Όχι. Δεν τον έβαλε για να πάρει το παιχνίδι.Patron έγραψε:Το πιο εύστοχο σχόλιο απόψεkataramenos5 έγραψε:Ειλικρινα πιστευετε οτι εβαλε μπισεσβαρ φορ για να παρει το παιχνιδι? Αληθεια τωρα?
Για αυτό λέμε ότι έβαλε άλλη ατζέντα μπροστά εις βάρος της ομάδας.
“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.”
Πραγματικα τι θα γινοταν αν εβαζε τον Γκορντετζιανι στη θεση του Ολιβειρα; Θα εχανε το παιχνιδι; Oh wait..
-
- HARISPAOK83
Αν φυγει, π δεν το βλεπω γιατι ειμαστε φουλ φοβικοι τελευταια στις αλλαγες, τοτε πρεπει να ρθει επιτελειο σοβαρο και συγχρονο. Αλλα οπως ειπα ειμαστε φοβικοι με τις αλλαγες. Κρατήσαμε το καλοκαιρι τον απαραδεκτο περσι Σβαμπ, τον γερασμενο Βιειρινια, τον Μπισε και τον Ζ. Ζιφκοβιτς. γιατι φοβομαστε να τους αντικαταστησουμε. Δεν 3χουμε εμπιστοσυνη καν στις επιλογες μας και στην ικανοτητα μας.
Εκτος βεβαια αν εχουμε σκατωσει τις σχέσεις μας με ολους τους μανατζαραιους και πλεον δεν κανει παιχνιδι μαζι μας κανεις. Παιζει εντονα αυτο στο μυαλο μου ..
Παντως ειμαστε τραγικα φοβικοι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκτος βεβαια αν εχουμε σκατωσει τις σχέσεις μας με ολους τους μανατζαραιους και πλεον δεν κανει παιχνιδι μαζι μας κανεις. Παιζει εντονα αυτο στο μυαλο μου ..
Παντως ειμαστε τραγικα φοβικοι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Show must go on...
Να μείνει. Να αξιωθώ να δω τον μπισε σέντερ μπακ. Είτε δεξί, είτε αριστερό, αδιάφορο. Και να μας πει ότι το δούλεψε στην προπόνηση. Τον μπισε σέντερ μπακ.
By the way, Τα φιλιά μου στον ακριβοδίκαιο μπλε για το μονόπλευρο, πολυήμερο μπαν. Άξιος.
Να μείνει. Να αξιωθώ να δω τον μπισε σέντερ μπακ. Είτε δεξί, είτε αριστερό, αδιάφορο. Και να μας πει ότι το δούλεψε στην προπόνηση. Τον μπισε σέντερ μπακ.
By the way, Τα φιλιά μου στον ακριβοδίκαιο μπλε για το μονόπλευρο, πολυήμερο μπαν. Άξιος.
-
Εν τω μεταξυ το να βαλει τον Γκορτεζιανι ήταν η εύκολη λύση. Πραγματικά κάνεις δε θα του έλεγε τίποτα. Πολυ άτυχης έμπνευση κ απ ότι είπε στις δηλώσεις την είχε προετοιμάσει μέσα στη βδομάδα. Το μόνο που κατέρριψε είναι το ότι θέλει να καλύψει τον εαυτό του με τις επιλογές του Σήμερα βγήκε μόνος του στη σέντρα.
- ToMousiTouCrespo
Κι εγώ Γκορντεζιανι θα έβαζα αλλά οκ δέχομαι ότι είναι νέος και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει σε ντέρμπι. Διαφωνώ εξ αρχής με τον Μπίσε 9αρι. ΑΛΛΆ. Δεν δέχομαι ότι στα πρώτα 5 λεπτά δεν είδε ότι είναι χειρότερος από ανύπαρκτος μπροστά και κουτουλούσε με τους δικούς μας χαλώντας επιθέσεις. Βγάλε τον επίσης κακό Λύρατζη και βάλε κάποιον άλλο μπροστά. Τι περιμένεις μέχρι το 85;
Όσο περνάει η ώρα τόσο με ενοχλεί που παραμένει προνονητής μας. Είπα να περιμένω από τον Ιούλιο αλλά βλέπω πως δεν υπάρχει θεραπεία ή δεν μπορεί να δώσει λύσεις αυτός.
Όσο κάθεται θα είναι πρόβλημα και για εκείνον και για την ομάδα. Ελπίζω μέχρι το πρωϊ με κάποιο μαγικό τρόπο να ταξιδεύει για τα Εμιράτα.
Όσο κάθεται θα είναι πρόβλημα και για εκείνον και για την ομάδα. Ελπίζω μέχρι το πρωϊ με κάποιο μαγικό τρόπο να ταξιδεύει για τα Εμιράτα.
Πως θα φύγει ρε παιδια;
Να παραιτηθεί αποκλείεται,που θα βρει τέτοιο συμβόλαιο.
Να απολυθεί αυτό και αν αποκλείεται.Ο Σαββίδης δεν δίνει λεφτά για να ενισχύσει την ομάδα, θα δώσει και αποζημίωση κιόλας.
Να παραιτηθεί αποκλείεται,που θα βρει τέτοιο συμβόλαιο.
Να απολυθεί αυτό και αν αποκλείεται.Ο Σαββίδης δεν δίνει λεφτά για να ενισχύσει την ομάδα, θα δώσει και αποζημίωση κιόλας.
Κάποτε κάποιος πέταξε έναν 17χρονο στο Καραϊσκάκη και τους γάμησε.
Σήμερα είδαμε τον τωρινό Μπίσεσβαρ να μπαίνει για φορ.
Σήμερα είδαμε τον τωρινό Μπίσεσβαρ να μπαίνει για φορ.