Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγω εχω την εξης απορια. Εισαι αριστερο μπακ στον ΠΑΟΚ. Βλεπεις να τρωμε ολες μας τις φασεις απο κει, καθως και τα μισα μας γκολ. Βλεπεις οτι ξεκιναει παντα ο ιδιος παικτης που συνυπηρχε με τον προπονητη σου και στην πρωτη του θητεια. Πως νιωθεις γι'αυτο?

Εισαι μεσοεπιθετικος. Βλεπεις οτι παικτης με παρομοιο προφιλ/ιστορικο με τον πρωτο ξεκιναει μονιμως βασικος, ενω δεν εχει κανει προετοιμασια, ενω δεν εχει γραψει νουμερο εδω και κοντα 50 παιχνιδια, ενω δεν κανει τα στοιχειωδη. Σημερα τον βλεπεις και φορ. Πως νιωθεις γι'αυτο?
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

μ@λ@κ@ς

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Είχες μια νίκη σε 15 ματς.

Αποκλείστηκες απο κάτι ερασιτέχνες.

Επιμένεις να χρησιμοποιείς πρώην ποδοσφαιριστές.

Αγνοείς ποδοσφαιριστές,(χωρίς να τούς δωσεις ευκαιρειες),
πού η ομαδα δαπάνησε εκατομμύρια για να τούς αποκτήσει.

Σήμερα έβαλες τον ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ σέντερ φορ.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που σε δικαιολογούν.

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.

ΦΥΓΕ
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω εχω την εξης απορια. Εισαι αριστερο μπακ στον ΠΑΟΚ. Βλεπεις να τρωμε ολες μας τις φασεις απο κει, καθως και τα μισα μας γκολ. Βλεπεις οτι ξεκιναει παντα ο ιδιος παικτης που συνυπηρχε με τον προπονητη σου και στην πρωτη του θητεια. Πως νιωθεις γι'αυτο?

Εισαι μεσοεπιθετικος. Βλεπεις οτι παικτης με παρομοιο προφιλ/ιστορικο με τον πρωτο ξεκιναει μονιμως βασικος, ενω δεν εχει κανει προετοιμασια, ενω δεν εχει γραψει νουμερο εδω και κοντα 50 παιχνιδια, ενω δεν κανει τα στοιχειωδη. Σημερα τον βλεπεις και φορ. Πως νιωθεις γι'αυτο?
Διώχνει και το μοναδικό 6αρι που μπορεί να μάζευε σκούπα για να κρατήσει Σβαμπ και Σοαρες.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Patron έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινα πιστευετε οτι εβαλε μπισεσβαρ φορ για να παρει το παιχνιδι? Αληθεια τωρα?
Το πιο εύστοχο σχόλιο απόψε
Όχι. Δεν τον έβαλε για να πάρει το παιχνίδι.
Για αυτό λέμε ότι έβαλε άλλη ατζέντα μπροστά εις βάρος της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.”
icue

Δημοσίευση από icue »

Πραγματικα τι θα γινοταν αν εβαζε τον Γκορντετζιανι στη θεση του Ολιβειρα; Θα εχανε το παιχνιδι; Oh wait..
nikpap1926

Δημοσίευση από nikpap1926 »

συμφωνα με τι δηλωσεις του αλλο ματς ειδαμε ολοι
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Αν φυγει, π δεν το βλεπω γιατι ειμαστε φουλ φοβικοι τελευταια στις αλλαγες, τοτε πρεπει να ρθει επιτελειο σοβαρο και συγχρονο. Αλλα οπως ειπα ειμαστε φοβικοι με τις αλλαγες. Κρατήσαμε το καλοκαιρι τον απαραδεκτο περσι Σβαμπ, τον γερασμενο Βιειρινια, τον Μπισε και τον Ζ. Ζιφκοβιτς. γιατι φοβομαστε να τους αντικαταστησουμε. Δεν 3χουμε εμπιστοσυνη καν στις επιλογες μας και στην ικανοτητα μας.
Εκτος βεβαια αν εχουμε σκατωσει τις σχέσεις μας με ολους τους μανατζαραιους και πλεον δεν κανει παιχνιδι μαζι μας κανεις. Παιζει εντονα αυτο στο μυαλο μου ..
Παντως ειμαστε τραγικα φοβικοι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Show must go on...

Να μείνει. Να αξιωθώ να δω τον μπισε σέντερ μπακ. Είτε δεξί, είτε αριστερό, αδιάφορο. Και να μας πει ότι το δούλεψε στην προπόνηση. Τον μπισε σέντερ μπακ.

By the way, Τα φιλιά μου στον ακριβοδίκαιο μπλε για το μονόπλευρο, πολυήμερο μπαν. Άξιος.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εν τω μεταξυ το να βαλει τον Γκορτεζιανι ήταν η εύκολη λύση. Πραγματικά κάνεις δε θα του έλεγε τίποτα. Πολυ άτυχης έμπνευση κ απ ότι είπε στις δηλώσεις την είχε προετοιμάσει μέσα στη βδομάδα. Το μόνο που κατέρριψε είναι το ότι θέλει να καλύψει τον εαυτό του με τις επιλογές του Σήμερα βγήκε μόνος του στη σέντρα.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Κι εγώ Γκορντεζιανι θα έβαζα αλλά οκ δέχομαι ότι είναι νέος και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει σε ντέρμπι. Διαφωνώ εξ αρχής με τον Μπίσε 9αρι. ΑΛΛΆ. Δεν δέχομαι ότι στα πρώτα 5 λεπτά δεν είδε ότι είναι χειρότερος από ανύπαρκτος μπροστά και κουτουλούσε με τους δικούς μας χαλώντας επιθέσεις. Βγάλε τον επίσης κακό Λύρατζη και βάλε κάποιον άλλο μπροστά. Τι περιμένεις μέχρι το 85;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Όσο περνάει η ώρα τόσο με ενοχλεί που παραμένει προνονητής μας. Είπα να περιμένω από τον Ιούλιο αλλά βλέπω πως δεν υπάρχει θεραπεία ή δεν μπορεί να δώσει λύσεις αυτός.

Όσο κάθεται θα είναι πρόβλημα και για εκείνον και για την ομάδα. Ελπίζω μέχρι το πρωϊ με κάποιο μαγικό τρόπο να ταξιδεύει για τα Εμιράτα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Πως θα φύγει ρε παιδια;
Να παραιτηθεί αποκλείεται,που θα βρει τέτοιο συμβόλαιο.
Να απολυθεί αυτό και αν αποκλείεται.Ο Σαββίδης δεν δίνει λεφτά για να ενισχύσει την ομάδα, θα δώσει και αποζημίωση κιόλας.
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Κάποτε κάποιος πέταξε έναν 17χρονο στο Καραϊσκάκη και τους γάμησε.

Σήμερα είδαμε τον τωρινό Μπίσεσβαρ να μπαίνει για φορ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”