Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει παίκτης χωρίς έγκριση Λουτσέσκου, οπότε έχουμε εμπιστοσύνη και αναμένουμε. Το θέμα είναι όποιος έρθει να προλάβει να δηλωθεί για Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε το παν για να περάσουμε στην επόμενη φάση στο Conference!
Οτι χρειαζεται ο προπονητης. Παικτες καλοι ερχονται στην Ελλαδα. Αντε παλικαρια μου βοηθηστε την ομαδα να βγει πρωτη στον ομιλο στην Ευρωπη και να παει μεχρι τελους στο κονφερενς. Λουκας θα ειναι Τζιοβινγκο θαναι κανας αλλος θα ειναι. Αντε τελειωνεται. Α και ανακοινωση για Μιτριτσα δεν βλεπω. Αντε παλικαρια μου.
Θα εισαι καλυτερος επιθετικα αλλα θα χάνεις το 30λεπτο πιεσης που κανει ο Καντουρι στο κεντροgergeo4 έγραψε:10αρι δε ψαχνουμε;;;;ο λουκας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πφφφφ υπερβαση θα ειναι Κλαεσον Καμπελα πακετο. Χαχαχα.ονειρα παλι βλεπω…..
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Καμπελα > Λουκας > Τζοβινκο
Αλλα λογικα παπας ηταν ο Καμπελα ή wishful thinking.
Ας ελπίσουμε οτι ισχυει του Λουκάς και δεν ειναι κανενας Λουκας Βιγιαφανιες
Αλλα λογικα παπας ηταν ο Καμπελα ή wishful thinking.
Ας ελπίσουμε οτι ισχυει του Λουκάς και δεν ειναι κανενας Λουκας Βιγιαφανιες
- Metagrafakias
αν δεν απαντησει το μυρμηγκι φερτε τον Λουκας τον παικταρα και τον παικταρα Μπενασερ!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Ε βέβαια...Metagrafakias έγραψε:η κουλα και με Γιεφτιτς κανει αξιοπρεπεστατη ομαδα καμια σχεση δεν θα εχει με περυσι....
Εμεις αν δεν παρουμε δεκαρι παικταρα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
Αν δεις τα τρομερά ματς και γκολ του γεφτιτς δακρύζεις...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της.joshua έγραψε:Η κουλα από Αλμπάνη,Κλωναρίδη και Μάνταλο έχει πάει φέτος σε Γκαρσια,Αμραμπατ,Τζουμπερ,Γεφτιτς μεσοεπιθετικά αλλά κάποιοι λένε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τους αντιπάλους…Μόνοι μας παιζουμε…
Η περσινή τριάδα μπροστά της Κούλας ήταν
Λιβαγια-γκαρσια-ολιβειρα
Εντάξει έχει βελτιωθεί και ειδικότερα στο βάθος του πάγκου,αλλά φτάνει να τα γράφεις πάντα όπως σε βολεύει...δεν χρειάζεται καν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 29 Αύγ 2021, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
hossam hassan
αφου φτασαμε στο σημειο να επιλεγουμε και ποιους θελουμε μεγαλη υποθεση .Α ρε Ιβαν αγαλμα χρειαζεσαι κανονικα στην αγιας σοφιας μπροστα στο κοκκινο σπιτι σου. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ 10 % ΤΩΝ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ , ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕΣΟΠΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΑ ΡΟΥΦΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ . ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗς ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ !! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !! ΔΕΣ ΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!
- FreeWatcher
Εγώ 442 βλέπω! Δηλαδή ο μπισε μπορει να παιξει μεσος σε 4231? Ο Τζιοβινγκο είναι μέσος ή ο Λουκάς? Μονο ο καντουρι μπορει να παιξει εκει αλλα τον προοριζει για αριστερα αποτι φαινεται. Κ αυτό γιατί δεν εχει το γκολ. Πηρε σεντερ φορ που δεν σκοραρουν τοσο αλλα ανοιγουν χωρους για να σκοραρουμε απο πισω. Γιαυτο το σίγουρο ειναι οτι αυτος που θαρθει να παιξει πισω απτο φορ θα παστελωνει!!! Ειδάλλως χαθηκαμε...gergeo4 έγραψε:4231 με καντουρι ή μπισε στο 10FreeWatcher έγραψε:4-4-2 παίζουμεgergeo4 έγραψε:10αρι δε ψαχνουμε;;;;ο λουκας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10!
-
makispaspartou
Ο προπονητής είναι φανερό ότι ψάχνει παίκτες που μπορούν να κάνουν γκολ και ασίστ … Καμπελα και Κλαεσον θα ήταν ονειρικό κλείσιμο αλλά θέλεις καμία 10 άρια εκ για να τους πάρεις. Νομίζω είτε με Τζιοβινκο είτε με Λουκάς καλύπτει μια χαρά το κενό της μεσοεπιθετικης γραμμής. Η αλήθεια είναι πως όλοι μας θα επιθυμούσαμε και κάτι ακόμη που θα μας αναβάθμιζε είτε στα χάφ είτε στην άμυνα. Χρόνος υπάρχει και παίκτες διαθέσιμοι . Κοντός ψαλμός…
Εμένα αυτα τα δημοσιεύματα για Λουκας μου φαίνεται ότι παίζει να είναι ανυπόστατα απλά για να πουν κάτι να βγάλουν ένα άρθρο...
Φαντάζομαι Δευτέρα Τρίτη θα βγει ότι κλείνει οποιος είναι να κλείσει
Φαντάζομαι Δευτέρα Τρίτη θα βγει ότι κλείνει οποιος είναι να κλείσει