14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα κανουν, εγω ομως μιλαω με επιχειρημα Despe, αυτο δεν (υποτιθεται) οτι κανουμε οταν συνομιλουμε?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε: οσο για το οτι η θεση του ειναι δευτερος επιθετικος θα διαφωνησω καθετα και οριζοντιως.
τα χαρακτηριστικα για παικτη που παιζει δευτερος επιθετικος ειναι πανω απ ολα η τεχνικη καταρτιση για να μπορει να κινειται με ανεση αναμεσα στις δυο ζωνες αμηνας.πρεπει να εχει πολυ καλο κοντρολ και τριπλα.
I dont Know what you mean :? στο 0:47

[youtube]qy1c-cJzW3A[/youtube]

:lol: :lol:

Λόγω του Oli, δεν ασχολήθηκα καθόλου.. Τώρα το είδα πρώτη φορά..

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;;
Αν το έκανε ο Stoch αυτό, θα μιλούσαμε για ανάσταση.
Αν το έκανε ο Hoesen, θα ζητούσαμε να τον κλείσουν για 4 χρόνια..
Αλλά το έκανε ο Σαλπιγγίδης!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Nαι αλλα ποτε εκανε τελευται φορα τριπλα πριν από αυτό.?..ένα ματς με πλατανια στην τουμπα θυμαμαι...

ναι εχει παθος δυναμη εξυπναδα, ΕΙΧΕ ταχυτητα και εκρηξη.....δυστυχως για βασικος ΔΕΝ Κανει σε καμια θεση...οσο και αν ποναει \ είναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων αυτή, ηλικιακα και λογω παμπολλων παιχνιδιων
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μανιακε φιλε μου ο Στοχ ποτε ξανακανε την κινηση και γκολαρα στη σαλκε? Δεν συγκρινουμε, απλως το αναφερω ως παραδειγμα ανουσιας συγκρισης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:Nαι αλλα ποτε εκανε τελευται φορα τριπλα πριν από αυτό.?..ένα ματς με πλατανια στην τουμπα θυμαμαι...

ναι εχει παθος δυναμη εξυπναδα, ΕΙΧΕ ταχυτητα και εκρηξη.....δυστυχως για βασικος ΔΕΝ Κανει σε καμια θεση...οσο και αν ποναει \ είναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων αυτή, ηλικιακα και λογω παμπολλων παιχνιδιων
Ενταξειο δε διαφωνουμε και πολυ σε αυτο αλλα και παλι ειναι αναλογα στον αγωνα οπως ειπα και πιο πριν
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αστο ρε τιμο γιατι το μονο που θα καταφερεις στο τελος ειναι να δυναμιτισεις το τοπικ απο το πουθενα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

timo ;) :twisted: ;) :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Dimg4 έγραψε:Μανιακε φιλε μου ο Στοχ ποτε ξανακανε την κινηση και γκολαρα στη σαλκε? Δεν συγκρινουμε, απλως το αναφερω ως παραδειγμα ανουσιας συγκρισης

στην καριερα του συνεχεια σε μας απο τοτε ελαχιστες φορες η αληθεια ειναι//

Τεσπα, οι μετεγγραφικες κινησεις ο προπονητης και το κατα ποσο θα υπολογιζεται ο σαλπι για βασικος για μενα θα δειξουν τους στοχους του χρονου..φετος παει..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Aν οπως πιστευουν πολλοι ο Σαλπιγγιδης ειναι απελευθερωμενος ψυχολογικα και γιαυτο αποδιδει καλυτερα με την εθνικη πρεπει κατα τη γνωμη μου για το καλο και το δικο του και του ΠΑΟΚ (το εχω ξαναγραψει αυτο και απορουσε τοτε ο κατ5) να ζητησει το καλοκαιρι να αποδεσμευθει και να συνεχισει αλλου τη καριερα του.
Επειδη ομως δε πιστευω οτι ειναι πλεον ψυχολογικο το θεμα αλλα πληρωμα του χρονου καλο ειναι να αποδεχθει και ο ιδιος οτι απο εδω και στο εξης θα ερχετε απο τον παγκο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ε ας μας κάνει και κάνα σκόντο να πάρουμε κανένα εξτρέμ...

Αρκετά δε πήρε το ΠΑΟΚτσάκι; :lol:

:twisted:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Νομίζω οτι ολοι βλέπουμε το ίδιο ποτήρι απλα κάποιοι το βλέπουν μισογεμάτο και πιστεύουν οτι με λίγη στηριξη μπορεί να γεμίσει λίγο ακόμα αλλοι το βλέπουν μισοάδειο κι απογοητεύονται κι αλλοι λεν το νερο ειναι βρώμικο πετάξτε το.
Μπορεί ο Σαλπι να έχει χασει σε ταχύτητα και εκρηξη,μπορεί να μη τριπλάρει αλλα πέρσι τα δικά του γκολάκια μας ξελάσπωσαν οταν κόλλησε ο Κλαους.Περσι έκλεισε με 11 γκολακια σε 42 προσπάθειες που είναι καλύτερα σε ποσοστό κι απ του Κλαους.Στην εθνική δεν ειναι μονο θεμα ψυχολογίας .Αλλο στυλ η εθνική άλλο ο ΠΑΟΚ τα 2 τελ χρόνια.

ΥΓ Το γεγονος οτι πήγε κι αυτός στα κάγκελα της 4 με το γκολ του Τζαβελα δε το σχολίασε κανεις? :o
ΥΓ2 Καταραμενος ,dimg4 ποσα nik εχει ο φουστης?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Το γεγονος οτι πήγε κι αυτός στα κάγκελα της 4 με το γκολ του Τζαβελα δε το σχολίασε κανεις? :o
Γι'αυτό πήγε, πρώτον επειδή το έβαλε ο Τζαβέλλας και δεύτερον, διότι δεν θα τον πρόσεχε κανείς μέσα στην έκσταση των πανηγυρισμών! ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:o Ουτε μου περασε απ το μυαλό το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

μεθαυριο θα σκοραρει
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Απαγορεύεται παίκτης του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει στην 4 Για τους γνωστούς λόγους.
Απαγορεύεται επίσης ο ίδιος παίκτης να μην παίζει με πάθος για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Συμπέρασμα μετά από τόσα χρόνια που έχω βγάλει είναι... Η 4 πάνω απ' όλα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”