14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Καλα κανουν, εγω ομως μιλαω με επιχειρημα Despe, αυτο δεν (υποτιθεται) οτι κανουμε οταν συνομιλουμε?
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:I dont Know what you meandesperando έγραψε: οσο για το οτι η θεση του ειναι δευτερος επιθετικος θα διαφωνησω καθετα και οριζοντιως.
τα χαρακτηριστικα για παικτη που παιζει δευτερος επιθετικος ειναι πανω απ ολα η τεχνικη καταρτιση για να μπορει να κινειται με ανεση αναμεσα στις δυο ζωνες αμηνας.πρεπει να εχει πολυ καλο κοντρολ και τριπλα.στο 0:47
[youtube]qy1c-cJzW3A[/youtube]
![]()
![]()
Λόγω του Oli, δεν ασχολήθηκα καθόλου.. Τώρα το είδα πρώτη φορά..
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;;
Αν το έκανε ο Stoch αυτό, θα μιλούσαμε για ανάσταση.
Αν το έκανε ο Hoesen, θα ζητούσαμε να τον κλείσουν για 4 χρόνια..
Αλλά το έκανε ο Σαλπιγγίδης!
Nαι αλλα ποτε εκανε τελευται φορα τριπλα πριν από αυτό.?..ένα ματς με πλατανια στην τουμπα θυμαμαι...
ναι εχει παθος δυναμη εξυπναδα, ΕΙΧΕ ταχυτητα και εκρηξη.....δυστυχως για βασικος ΔΕΝ Κανει σε καμια θεση...οσο και αν ποναει \ είναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων αυτή, ηλικιακα και λογω παμπολλων παιχνιδιων
ναι εχει παθος δυναμη εξυπναδα, ΕΙΧΕ ταχυτητα και εκρηξη.....δυστυχως για βασικος ΔΕΝ Κανει σε καμια θεση...οσο και αν ποναει \ είναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων αυτή, ηλικιακα και λογω παμπολλων παιχνιδιων
Μανιακε φιλε μου ο Στοχ ποτε ξανακανε την κινηση και γκολαρα στη σαλκε? Δεν συγκρινουμε, απλως το αναφερω ως παραδειγμα ανουσιας συγκρισης
Ενταξειο δε διαφωνουμε και πολυ σε αυτο αλλα και παλι ειναι αναλογα στον αγωνα οπως ειπα και πιο πρινMANIAKOS έγραψε:Nαι αλλα ποτε εκανε τελευται φορα τριπλα πριν από αυτό.?..ένα ματς με πλατανια στην τουμπα θυμαμαι...
- desperando
- Επικοινωνία:
αστο ρε τιμο γιατι το μονο που θα καταφερεις στο τελος ειναι να δυναμιτισεις το τοπικ απο το πουθενα.
Dimg4 έγραψε:Μανιακε φιλε μου ο Στοχ ποτε ξανακανε την κινηση και γκολαρα στη σαλκε? Δεν συγκρινουμε, απλως το αναφερω ως παραδειγμα ανουσιας συγκρισης
στην καριερα του συνεχεια σε μας απο τοτε ελαχιστες φορες η αληθεια ειναι//
Τεσπα, οι μετεγγραφικες κινησεις ο προπονητης και το κατα ποσο θα υπολογιζεται ο σαλπι για βασικος για μενα θα δειξουν τους στοχους του χρονου..φετος παει..
Aν οπως πιστευουν πολλοι ο Σαλπιγγιδης ειναι απελευθερωμενος ψυχολογικα και γιαυτο αποδιδει καλυτερα με την εθνικη πρεπει κατα τη γνωμη μου για το καλο και το δικο του και του ΠΑΟΚ (το εχω ξαναγραψει αυτο και απορουσε τοτε ο κατ5) να ζητησει το καλοκαιρι να αποδεσμευθει και να συνεχισει αλλου τη καριερα του.
Επειδη ομως δε πιστευω οτι ειναι πλεον ψυχολογικο το θεμα αλλα πληρωμα του χρονου καλο ειναι να αποδεχθει και ο ιδιος οτι απο εδω και στο εξης θα ερχετε απο τον παγκο.
Επειδη ομως δε πιστευω οτι ειναι πλεον ψυχολογικο το θεμα αλλα πληρωμα του χρονου καλο ειναι να αποδεχθει και ο ιδιος οτι απο εδω και στο εξης θα ερχετε απο τον παγκο.
Ε ας μας κάνει και κάνα σκόντο να πάρουμε κανένα εξτρέμ...
Αρκετά δε πήρε το ΠΑΟΚτσάκι;

Αρκετά δε πήρε το ΠΑΟΚτσάκι;

- kataramenos5
Νομίζω οτι ολοι βλέπουμε το ίδιο ποτήρι απλα κάποιοι το βλέπουν μισογεμάτο και πιστεύουν οτι με λίγη στηριξη μπορεί να γεμίσει λίγο ακόμα αλλοι το βλέπουν μισοάδειο κι απογοητεύονται κι αλλοι λεν το νερο ειναι βρώμικο πετάξτε το.
Μπορεί ο Σαλπι να έχει χασει σε ταχύτητα και εκρηξη,μπορεί να μη τριπλάρει αλλα πέρσι τα δικά του γκολάκια μας ξελάσπωσαν οταν κόλλησε ο Κλαους.Περσι έκλεισε με 11 γκολακια σε 42 προσπάθειες που είναι καλύτερα σε ποσοστό κι απ του Κλαους.Στην εθνική δεν ειναι μονο θεμα ψυχολογίας .Αλλο στυλ η εθνική άλλο ο ΠΑΟΚ τα 2 τελ χρόνια.
ΥΓ Το γεγονος οτι πήγε κι αυτός στα κάγκελα της 4 με το γκολ του Τζαβελα δε το σχολίασε κανεις?
ΥΓ2 Καταραμενος ,dimg4 ποσα nik εχει ο φουστης?
Μπορεί ο Σαλπι να έχει χασει σε ταχύτητα και εκρηξη,μπορεί να μη τριπλάρει αλλα πέρσι τα δικά του γκολάκια μας ξελάσπωσαν οταν κόλλησε ο Κλαους.Περσι έκλεισε με 11 γκολακια σε 42 προσπάθειες που είναι καλύτερα σε ποσοστό κι απ του Κλαους.Στην εθνική δεν ειναι μονο θεμα ψυχολογίας .Αλλο στυλ η εθνική άλλο ο ΠΑΟΚ τα 2 τελ χρόνια.
ΥΓ Το γεγονος οτι πήγε κι αυτός στα κάγκελα της 4 με το γκολ του Τζαβελα δε το σχολίασε κανεις?

ΥΓ2 Καταραμενος ,dimg4 ποσα nik εχει ο φουστης?
- Μπαρκαρούτσος
Γι'αυτό πήγε, πρώτον επειδή το έβαλε ο Τζαβέλλας και δεύτερον, διότι δεν θα τον πρόσεχε κανείς μέσα στην έκσταση των πανηγυρισμών!kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Το γεγονος οτι πήγε κι αυτός στα κάγκελα της 4 με το γκολ του Τζαβελα δε το σχολίασε κανεις?

- kataramenos5
- indian chief
Απαγορεύεται παίκτης του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει στην 4 Για τους γνωστούς λόγους.
Απαγορεύεται επίσης ο ίδιος παίκτης να μην παίζει με πάθος για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Συμπέρασμα μετά από τόσα χρόνια που έχω βγάλει είναι... Η 4 πάνω απ' όλα!!!
Απαγορεύεται επίσης ο ίδιος παίκτης να μην παίζει με πάθος για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Συμπέρασμα μετά από τόσα χρόνια που έχω βγάλει είναι... Η 4 πάνω απ' όλα!!!