Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Το χαρτι δινει υπερογκα ποσα σε βετερανους και εχει τρομακτικα εσοδα απο το προποτζηδικο. Επισης ειναι ομαδα της αθηνας οποτε το νταλαβερι παει και ερχεται. ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ εχει τα εσοδα τους. Επισης νομιζεις οτι αυτοι εχουν ορθολογικο ποδοσφαιρικο πλανο ή πετανε λεφτα στην λογικη "too rich to fail"; Τα συμβολαια/επιδοση που εχουν ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ. Τους απεκλεισε μια ΝΟΑ.
Εγω μιλαω για ποδοσφαιρικο πλανο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομαδα να αποκτησει ποδοσφαιρικη ταυτοτητα και κουλτουρα. Δε νοειται να μην εχουμε παικτες απο την ακαδημια στο ροτεσιον. Δε νοειται να μην εχει παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ ο Τζιμας και να τον αγοραζει η μπραϊτον σε 6 μηνες μπαλας γιατι εχω τον σαματα. Μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Το ποδοσφαιρο εχει παει στην ενταση και την ταχυδυναμη και ο προπονητης τα εκανε ολα ρδελομπου γιατι δε του φερανε τον μεϊτε. Το ποδοσφαιρο του λουτσεσκου ειναι ξεπερασμενο και κυριως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ.
Εγω μιλαω για ποδοσφαιρικο πλανο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομαδα να αποκτησει ποδοσφαιρικη ταυτοτητα και κουλτουρα. Δε νοειται να μην εχουμε παικτες απο την ακαδημια στο ροτεσιον. Δε νοειται να μην εχει παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ ο Τζιμας και να τον αγοραζει η μπραϊτον σε 6 μηνες μπαλας γιατι εχω τον σαματα. Μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Το ποδοσφαιρο εχει παει στην ενταση και την ταχυδυναμη και ο προπονητης τα εκανε ολα ρδελομπου γιατι δε του φερανε τον μεϊτε. Το ποδοσφαιρο του λουτσεσκου ειναι ξεπερασμενο και κυριως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ.
Από ότι φαίνεται η πυραμίδα του κλαμπ έχει βολευτει με τον Ραζβαν όπως κ αυτός βέβαια.
Κανονικά η ιδιοκτησία πρέπει να στελεχώσει κατάλληλα την ομάδα ώστε σε πρώτη φάση να κάνει challenge τον προπονητή κ σταδιακά να σκουπίσει από το αγωνιστικό κάτι κυρκυρ, τηλεκαρταδες κ Μαρίες.
Αν δεν μπορεί ο Λουτσεσκου στο καλό, αρκετά το έπαιξε πριμαντόνα. Στον γκαυρο που το γλυκοκοιταζαν τα ψυχολογικά του δεν ...
Όπως είπε κ ο Πεπ προχθές: nothing is eternal.
Forward Jack Grealish, Kevin de Bruyne and fellow midfielder Bernardo Silva are expected to headline an exodus of Manchester City players this summer as Pep Guardiola rebuilds his squad.
Κανονικά η ιδιοκτησία πρέπει να στελεχώσει κατάλληλα την ομάδα ώστε σε πρώτη φάση να κάνει challenge τον προπονητή κ σταδιακά να σκουπίσει από το αγωνιστικό κάτι κυρκυρ, τηλεκαρταδες κ Μαρίες.
Αν δεν μπορεί ο Λουτσεσκου στο καλό, αρκετά το έπαιξε πριμαντόνα. Στον γκαυρο που το γλυκοκοιταζαν τα ψυχολογικά του δεν ...
Όπως είπε κ ο Πεπ προχθές: nothing is eternal.
Forward Jack Grealish, Kevin de Bruyne and fellow midfielder Bernardo Silva are expected to headline an exodus of Manchester City players this summer as Pep Guardiola rebuilds his squad.
Jack Grealish, Kevin de Bruyne βλέπουν πόρτα εξόδου; Ειδικά τον Βέλγο τον θέλω με χίλια στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Άλλωστε είναι και σε πολύ καλή ηλικία, 33 ετών.
Τον Bernardo Silva μόνο αν φύγει ο Κωνσταντέλιας.
K o Jack παιχτουρα είναι, αυτό κατάλαβες; Με όλο το σεβασμό, δεν ήταν αυτό το νόημα του σχολίου μου.
Θα τους δωσουμε απο μισο τις μετοχες της ΠΑΕ και τον λευκο πυργο. Καπως ετσι μπορει να καλυψουμε τα συμβολαια που θα τους δωσουν στην αραβιαΓερασίμου έγραψε:Jack Grealish, Kevin de Bruyne βλέπουν πόρτα εξόδου; Ειδικά τον Βέλγο τον θέλω με χίλια στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Άλλωστε είναι και σε πολύ καλή ηλικία, 33 ετών.

Για την χαρτινη συμφωνω εν μερει, αυτη η ομαδα πηρε διπλο μεσα στη Μπραιτον ανετα.embuji έγραψε:Το χαρτι δινει υπερογκα ποσα σε βετερανους και εχει τρομακτικα εσοδα απο το προποτζηδικο. Επισης ειναι ομαδα της αθηνας οποτε το νταλαβερι παει και ερχεται. ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ εχει τα εσοδα τους. Επισης νομιζεις οτι αυτοι εχουν ορθολογικο ποδοσφαιρικο πλανο ή πετανε λεφτα στην λογικη "too rich to fail"; Τα συμβολαια/επιδοση που εχουν ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ. Τους απεκλεισε μια ΝΟΑ.
Ναι συμφωνω με αυτο που λες αλλα λεω οτι δεν ειναι ουτε απλα θεμα ενος προπονητη ουτε θεμα ενος ΤΔ. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη
- BlackMagicPAOK
3/3 από την Στεαουα ήταν μεγάλο χτύπημα για τον Λουτσε. Υποτίθεται ότι την ομάδα αυτή την ξέρει από όλες τις απόψεις, παικτικώς, ψυχολογία, διοίκηση, κόσμο, γήπεδο, τα πάντα.
Και στους 3 αγώνες ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δείξει τις αρετές του.
Μάλλον ο Κύπριος το είχε διαβάσει καλύτερα...
Και στους 3 αγώνες ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δείξει τις αρετές του.
Μάλλον ο Κύπριος το είχε διαβάσει καλύτερα...
Διαβαζω σε διαφορα μερη να λενε για οτι εκλεισε ο κυκλος του λουτσεσκου και οτι το καλοκαιρι πρεπει να παμε σε αλλαγη. Παιδια αν γινει η αλλαγη (για μενα πρεπει) αυτη επιβαλλεται να γινει ΠΡΙΝ το καλοκαιρι. ΤΔ και προπονητης εφοσον παμε σε αλλαγη πρεπει να ειναι εδω στα πλεϊ οφ. Να δουν το ροστερ να δουν τι τους κανει και τι οχι και το καλοκαιρι με τοσα συμβολαια να ληγουν να πουν τι χρειαζεται η ομαδα και να βγουν στην αγορα για αυτα.
Αν παρθει τετοια αποφαση και γινει αυτη η αλλαγη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Αν παρθει τετοια αποφαση και γινει αυτη η αλλαγη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Το μεγαλύτερο χτύπημα ήταν γιατί έχει μιλήσει αρκετές φορές σχεδόν απαξιωτικά για την πλειοψηφία των Ρουμάνων ποδοσφαιριστων και συγκεκριμένα για το mentality τους και τον διέψευσαν πανηγυρικά
Αστο Ρενε, οσο περισσοτερο το σκαλιζεις για ολο και περισσοτερα πραγματα θα δεις οτι ο Λουτσεσκου εγινε ρομπα σε αυτα τα 2 ματσ. Ποδοσφαιρικα και μη. Οτι εγινε εγινε, τελειωσε αυτο. Το αυριο μας καιει.renegade έγραψε:Το μεγαλύτερο χτύπημα ήταν γιατί έχει μιλήσει αρκετές φορές σχεδόν απαξιωτικά για την πλειοψηφία των Ρουμάνων ποδοσφαιριστων και συγκεκριμένα για το mentality τους και τον διέψευσαν πανηγυρικά
Edit: Εγω αναρωτιεμαι πως εχουν παρει στην ΠΑΕ αυτο το ολοκληρωτικο και καθηλωτικο χαστουκι που φαγαμε. Δε γινεται ο Σαββιδης να εχει δει ολα οσα συμβαινουν στην ομαδα φετος και να μην καταλαβαινει οτι η ομαδα πλεον χρειαζεται ριζικες αλλαγες ΚΥΡΙΩΣ στην στελεχωση της.
Ο Λουτσέσκου πρέπει να φύγει ακριβώς όπως ήρθε:να πάει δηλαδή στα πλέη οφ γιατί αυτή η ομάδα είναι ομάδα Λουτσέσκου ενώ ο νέος προπονητής να αποφασίσει τις αλλαγές.embuji έγραψε:Διαβαζω σε διαφορα μερη να λενε για οτι εκλεισε ο κυκλος του λουτσεσκου και οτι το καλοκαιρι πρεπει να παμε σε αλλαγη. Παιδια αν γινει η αλλαγη (για μενα πρεπει) αυτη επιβαλλεται να γινει ΠΡΙΝ το καλοκαιρι. ΤΔ και προπονητης εφοσον παμε σε αλλαγη πρεπει να ειναι εδω στα πλεϊ οφ. Να δουν το ροστερ να δουν τι τους κανει και τι οχι και το καλοκαιρι με τοσα συμβολαια να ληγουν να πουν τι χρειαζεται η ομαδα και να βγουν στην αγορα για αυτα.
- Vet_eranos
Ραζβαν, εγω που παραμένω πιστός σε σένα, μάλλον είμαι μειοψηφία εδώ μέσα..
Βγάλε την ομάδα 2η ή έστω όχι 4η κι όλα καλά..
Έγιναν τόσα λάθη φέτος από όλους που κ μέχρι εδώ Ευρώπη ηταν σχεδόν οκ αν κ όχι ρε γαμωτο απ αυτούς όχι από τέτοια ομάδα..
Βγες τσουλου κ φτιάξε την ομάδα το καλοκαίρι..
Δεν εμπιστεύομαι κανέναν εκεί μέσα ότι θα βρουν έστω έναν που να πλησιάζει τις ικανότητες σου,σε όλους τους τομείς..
Κουρδισε τους κ πάμε.. 9/9 κ που ξέρεις....
Βγάλε την ομάδα 2η ή έστω όχι 4η κι όλα καλά..
Έγιναν τόσα λάθη φέτος από όλους που κ μέχρι εδώ Ευρώπη ηταν σχεδόν οκ αν κ όχι ρε γαμωτο απ αυτούς όχι από τέτοια ομάδα..
Βγες τσουλου κ φτιάξε την ομάδα το καλοκαίρι..
Δεν εμπιστεύομαι κανέναν εκεί μέσα ότι θα βρουν έστω έναν που να πλησιάζει τις ικανότητες σου,σε όλους τους τομείς..
Κουρδισε τους κ πάμε.. 9/9 κ που ξέρεις....